2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hovatovább Keita (ha jó formában van), akkor igen gólerős. És itt kb. a legfontosabb, hogy lőjünk legalább egy gólt, akármi is történik. Nem bízhatjuk mindig a góllövést a 3 csatárra...10Messi4ever írta:Azért jobb talán Keita erre a meccsre, mert rajta is nehéz átmenni, viszont ő nagyon pontosan fejel, és ez hasznos lehet pontrúgásoknál, amik a legnagyobb veszélyt jelenthetik az Interre nézve (a betonvédekezésük miatt).lui1698 írta:Yaya-t azért én elnéztem volna a kezdőben. Stabilabb lett vna a középpálya.
Azért jobb talán Keita erre a meccsre, mert rajta is nehéz átmenni, viszont ő nagyon pontosan fejel, és ez hasznos lehet pontrúgásoknál, amik a legnagyobb veszélyt jelenthetik az Interre nézve (a betonvédekezésük miatt).lui1698 írta:Yaya-t azért én elnéztem volna a kezdőben. Stabilabb lett vna a középpálya.
Hát igen... Reméljük, jó lesz ma Seydou!lui1698 írta:Yaya-t azért én elnéztem volna a kezdőben. Stabilabb lett vna a középpálya.
Hajdú B. a kedvencem kommentártorok közül,de azért it most jól átgondolta?„A Barca bármelyik csapat ellen esélyes, de Milánóban, ilyen zaklatott körülmények után megkockáztatom, hogy nem az” – tette hozzá, és többek közt a buszozásra gondolt, hiszen a Barcelona nem tudott repülni a légtérben terjedő vulkáni hamu miatt.
Az Espanyol a hétvégén megmutatta: meg lehet megfékezni a Barca csatárait.
nem is a busz kényelme a kérdés, hanem a hosszú utazás. tavaly utaztam olaszországba azzal a busszal, amelyikkel a milant hurcolták pesten a tavalyelőtti(?) haknijuk alatt. kényelmes bőrülései voltak, igaz, hogy bárpult nem volt benne, de a 10-12 órás út azért marhára kimerített.Ronaldinho&Barca írta:Azért ehhez a buszos úthoz hozzátéve, szerintem sokan álmodnak arról, hogy egyszer egy olyan busszal utaznak ennyit.. nem egy hazai Ikaruszt kell elképzelni, amivel utaztak a srácok, ez szerintem nem befolyásolja a meccset..
Mondjuk a Barca repülőjéhez képest az a busz kb itthoni Ikarus szinten lehetRonaldinho&Barca írta:Azért ehhez a buszos úthoz hozzátéve, szerintem sokan álmodnak arról, hogy egyszer egy olyan busszal utaznak ennyit.. nem egy hazai Ikaruszt kell elképzelni, amivel utaztak a srácok, ez szerintem nem befolyásolja a meccset..