Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem rossz de ki mondta,hogy iniesta addigra játékra készállapotban lesz?MessiFan írta:Mivel már biztos kik nem játszanak szerintem ez lenne a legmegfelelőbb felállás:
-----------------------Valdés------------------------
-------------Márquez----------Milito----------------
---Alves---------------------------------Abidal-----
-------------------------------------------------------
------------------------Touré------------------------
-----------Xavi---------------------Iniesta----------
-------------------------------------------------------
----Messi---------------------------------Pedro-----
------------------------Henry------------------------
Ha esetleg nem megy Henry-nek vagy Pedronak beállhatna a második félidőben Bojan középcsatárnak.
Ha továbbmegyünk utána 2 hét szünet, és szintén mint most 1 héten belül meglenne a továbbjutó ( :pety27 írta:Ha továbbmegyünk az Arsenal ellen, a következő BL meccsünk 2 hét múlva lenne ? - és utánna megin 2 hét alatt játszanánk le az oda-visszavágót ?
Minden nagyképűség nélkül, ebben teljesen igazad van!Rivaldo11 írta:Lehet esélyeket latolgatni, meg találgatni, de az az igazság, hogy itthon egy Fabregas, Arshavin, és Gallas nélküli Arsenalt min. két góllal vernünk kell. Ez alap.
Nézd, Abidal legalább gyorsaságban felveszi Walcottal a versenyt és keményebben is védekezik, mint Maxwell. Amennyiben Abidal bevethető állapotban van, mindenképpen Őt preferálnám.Fernando írta:Szerintem kakiban leszünk ha Abidalnak kell Walcott-ot fognia, akkor már inkább Maxwell, kitudja milyen formában van a francia. Nem térhet mindenki úgy vissza mint Gaby.
Bocsi hogy közbeszólok de ez van ott: "Sergio Busquets played his 41st game of the season. That’s as many as he played all last year"Titinho írta: Busquetsnek pedig idén ez volt a 41. meccse, ami jóval több mint amit tavaly játszott az egész szezon során.
jah amikor eloszor meghallottam leestem a szekrol.istyke6 írta:EL is felejtettem mondani, az este egy roman csatornan neztem a meccset , es Xavit elkeresztelte a kommentator Xavi Alonsonak....
gianni írta:Sok mindenben egyetértek a hsz.-ból csak azt nem értem miért piszkálják sokan Busqetset.Szerintem tegnap nagyon-nagyon jól tolta és üzenem az elfogultaknak,hogy nézzék meg mégegyszer nyugodtan a meccset és utána bíráljanak.
És a másik oldal mit szóljon, amikor a járókeretes Sol Campbell áll majd a védelem közepén?Mihu írta:Normál esetben én rámondanám, hogy simán ütjük az Arsenalt itthon. Viszont engem nagyon nagyon aggaszt, hogy a védelemben egy az hogy egy teljesen összeszokatlan védőpáros fog játszani, kettő meg hogy ebből az egyik Marquez lesz. Kész életveszély a tag. Ha Puyol vagy Piqué játszhatna, akkor egyáltalán nem lennék ilyen ideges a visszavágót illetően. Így viszont ha belegondolok hogy jön egy beadás középre, vagy egy az egy ellenibe kényszerül valakivel a 16-os közelében, akkor máris beleborzongok.
Mindenféle jóindulattal, pont most mondtam 2 cimbimnek, hogy ha a világ legjobb csapatánál az lehet az érv egy Classico előtti meccsen, hogy a világ 10 legjobb csapata között számontartott Arsenal ellen 90% vagy 100% kell, akkor égjünk le mindkét fronton, mert ez egyszerűen a Barcelona esetében nem lehet érv.hady írta:A mérkőzés előtt aláírtam volna a 2:2-t de így....Kár azért az utolsó 20percért. A visszavágó nem lenne olyan éles a derbi előtt.