nem tudom, de a padon sincsmess2009 írta:megint hányt?
Cillessen, Rakitic, Jordi Alba, André Gomes, Aleix Vidal, Aleñá, Marlon
nem tudom, de a padon sincsmess2009 írta:megint hányt?
Mert nincs aki megoldja.Rakitic nagyon nincs formában a védekező munka javát pedig ő csinálta, Busquetsről inkább ne beszéljünk, a harmadik ember meg kb. megszakad, hogy védekezzen is meg támadjon is.Ezzel meg is vagyunk lőve, a hibák java ebben kereshető szerintem.(Mellé rakva a középpályán jellemző iszonyatos pontatlanságot.)recrea írta:... nem értem, h miért nem lehet megoldani a középpályás védekezést.
MATS nem kötényt kapott, hanem a keze és a lába között ment át, úgy hogy bele is ért. Kicsi szerencsével akár védhette is volna. A többit adom SR-el kapcsolatosan.mess2009 írta: a harmadik elem a bizonytalan ter Stegen köténye.
azt hiszem így korrekt a dolog.
recrea írta:Én se láttam orbitális Sevilla ziccereket az első félidőben (a másodikban meg hagyján), sok lehetőségük volt, mert átjáróház a védelmünk, ami egyébként érthetetlen, vagyis nem értem, h miért nem lehet megoldani a középpályás védekezést. De h 3-4 gólt kaphattunk volnaA félidő legnagyobb helyzetét meg Suarez hagyta ki 0-0-nál, kár azon filózni, h ennyi meg ennyi lehetett volna.
az új fikagépünkAtalanta írta:S.Agüero
Te tényleg nem látod, hogy recseg-ropog ez a egész gépezet? Óriási problémák vannak, de Te is, mint Enrique, homokba dugod a fejed. Ez független az eredménytől, ha netán véletlenül pontot szereznénk...
Milyen pozitívumot tudsz mondani az első félidő alapján??? Kérlek ird, le nagyon kiváncsi vagyok. Ha 3-at kaptunk volna eddig, nem szólhattunk volna semmit!
Felőlem akárki mehet amerre szeretne, de azt azért ne magyarázzuk már meg hogy úgy jöttek át a középpályánkon és annyira gyenge volt a labdakihozatalunk hogy örülhetünk hogy nem 0-2-vel fordultunk! A másodikra máshogy jöttek ki a gyerekek, Busquets főleg, és mondhatni jól játszott, önmagához képest átlagosan.S.Agüero írta:Mutasd meg, kérlek, komolyan kíváncsi vagyok azokra a kriminális hibákra. Ha ez a második félidő meg átlagos volt, akkor én megyek haza, nem tudom, mit kellett volna tennie, hogy mondjuk rá lehessen mondani, hogy jó volt.Barca333 írta:1 hiba? Kriminális labdaeladásai voltak az első félidőben. A másodikban tényleg jobb lett, de azért túlzásnak érzem agyondícsérni. Átlagos volt a második félidőben, azt tette ami a dolga.