Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sőt! én úgy veszem, hogy nyerünk a bernabeuban és így már rögtön +1Nero. írta:Mar csak 2 pont a hátrány és most imádkozni kell a Sevilláért.
Úgy, hogy otthon kifejezetten jók, azt hiszem veretlenek még a bajnokságban, idegenben gyengébbek azért. +inkább támadó felfogásúak, a szervezett védekezés nem az erősségük, ezért nekünk fekszenek.mess2009 írta:. azt ugyan nehezen értem, hogy egy ilyen csapat hogy lehet a 8. helyen (a világ legerősebb bajnokságában)
Erre melyik mai golunk hasonlitott?MessiNeymarSuarez írta:Meccs elején megnéztem Boateng Barca elleni gólját, és erre Suarez kb rá 10 percre lemásolta...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Jwfwr7Nt_VI" target="_blank
Hát azért ez így nem teljesen igaz, nála több "line-breaker" passzt szerintem senki nem ad a középpályán - kiugratásokat nem beleszámolva, habár azok is azok, tudom. Az meg támadásépítés szempontjából elég fontos azért, bár mivel ő a leghátsó ember, nyilván valamivel egyszerűbb dolga is van. Az egyértelmű, hogy nem ő a legtámadóbb felfogású játékos, de néha ad direktbe is forintos labdákat, annyira nem vészes a helyzet nála se, mint amilyennek be van állítva. Főleg az idei középályán, ahol Ini és Denis azok, akiktől ez szinte meccsenként várható..Nero. írta:Busquetsnek semmi más feladata nincs mint hogy minnel gyorsabban oda adja a labdát a két középpályás valalyikének és hogy a fejpárbajokat nyerje középen. Szerintem ezeket maradéktalanul teljesíti, soha nem volt és nem is lesz képes többre.
Nero. írta:Busquetsnek semmi más feladata nincs mint hogy minnel gyorsabban oda adja a labdát a két középpályás valalyikének és hogy a fejpárbajokat nyerje középen. Szerintem ezeket maradéktalanul teljesíti, soha nem volt és nem is lesz képes többre. Ő nem fog Xavi féle labdákat adni vagy Yaya féle bombákat megereszteni nem tudom ki mit vár tőle de ez már nagyon unalmas téma.
Azt is tudjuk hogy mi van nélküle. Pótolhatatlan ha tetszik ha nem.
nem venném elől, ha hiszed ha nem.visca el barca írta:
![]()
óh dehogynem, rajta ment el a meccs, milyen egyszerű labdát adott el, le is kontráztak minket.
csababarca írta:Simán nyomathatná felfelé a passzokat, ha belehibázik egy kiugratásba, nem venném elő
Nem utálom, csak a helyén kezelem.S.Agüero írta:Ha cselezik, akkor az a baj, mert kockáztat, ha sima passzt ad, akkor meg alibi...visca el barca írta:
jó tudom, h utálod, de azért ne hasonlítsuk már össze a két játékost
igen, az. csak egy félidős. a sport1-en gladbach-mainz lesz, az is csak egy óra.pitta19 írta:Megnyugodtam, ez csak egy felkészülési torna, biztos egy félidőt játszanak...pitta19 írta:Sport 2-re van írva a meccsünk, de ott most a Bayern kupameccse megy, aminek nem lesz vége 16:15-ig. Nagyon remélem nem csúsztatva akarja a Sport tv adni, és átkerül a Sport 1-re a meccsünk. Kicsit off, de mindenesetre érdekes és tartok tőle...
Ha cselezik, akkor az a baj, mert kockáztat, ha sima passzt ad, akkor meg alibi...visca el barca írta:jó tudom, h utálod, de azért ne hasonlítsuk már össze a két játékostcsababarca írta:legalább Busquets elmondhatja magáról,hogy valaki többet alibizik nála.
jó tudom, h utálod, de azért ne hasonlítsuk már össze a két játékostcsababarca írta:legalább Busquets elmondhatja magáról,hogy valaki többet alibizik nála.
Megnyugodtam, ez csak egy felkészülési torna, biztos egy félidőt játszanak...pitta19 írta:Sport 2-re van írva a meccsünk, de ott most a Bayern kupameccse megy, aminek nem lesz vége 16:15-ig. Nagyon remélem nem csúsztatva akarja a Sport tv adni, és átkerül a Sport 1-re a meccsünk. Kicsit off, de mindenesetre érdekes és tartok tőle...