Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az a furcsa, hogy nem hülyeségrecrea írta:
recrea írta:Gondolkodás nélkül betenném Neymart Iniesta szerepkörére, ennél sokkal jobb az a srác, minthogy sokszor a bal oldalon vegetáljon. Ízlelgessétek![]()
Pár hete már írom, ma láttam valaki szintén írta, egyszerűen egymásra toljuk a támadókat, ma sokkal több volt a hely, mint máskor, igaz, az ellenfél megfelelő volt hozzá. Kis területre visszük sokszor a labdát, pofon egyszerű levédekezni, továbbá ezért nem fogunk a büdös életbe sem gólt lőni átlövésből. Százszor leírhatjátok nekem, h lőni kellene...teljesen felesleges, sosincs normálisan előkészítve, legtöbbször el se jut a kapuig.
A brazil lát a pályán, tudja kérni meg leosztani a labdát, harcos, védekezés is megvan nála, második hullámban érkezhet gólt lőni, talán kicsit még szeleburdi, de az ő képességével úgy menne át középen (levéve 1-2 embert), mint a huzat.
Szerintem te vagy a komolytalan. Képtelen vagy objektívan értékelni. Sajnos idén pocsék szezonunk van, a Real meg nagyon jó. És sajnos az nem realitás, hogy a jelenlegi pontkülönbség marad holnap este is, illetve, hogy a Real nem veri agyon az idén hulla gyenge Valencia-t...Nero. írta:Egy pontra vagyunk az éllovas Realtól akiknek a neheze még csak most jön, a BL csoportot vezetjük és elkezdesz 2007el jönni?![]()
Statok alapján pont ugyanúgy kezdtük a szezont mint 2 éve amikor simán tripláztunk. Az a baj hogy itt sokan csak végletekben tudnak gondolkodni, ha az első fordulóban hatot rúgunk a Betisnek akkor már bajnokok vagyunk, ha néggyel kuldjuk haza a Cityt akkor megvan a BL is, de ha kikapunk a mumus Celtától akkor oda a bajnokság, ha becsúszik egy olyan mint a mai (ha három órán át tartott volna a meccs se lövünk gólt) akkor Enriquét el kell zavarni. Az égvilágon semmi jele a reális, racionális gondolkodásnak, csak a végletek. Benézni a dolgok mögé már fárasztó lenne.
sőt! én úgy veszem, hogy nyerünk a bernabeuban és így már rögtön +1Nero. írta:Mar csak 2 pont a hátrány és most imádkozni kell a Sevilláért.

Úgy, hogy otthon kifejezetten jók, azt hiszem veretlenek még a bajnokságban, idegenben gyengébbek azért. +inkább támadó felfogásúak, a szervezett védekezés nem az erősségük, ezért nekünk fekszenek.mess2009 írta:. azt ugyan nehezen értem, hogy egy ilyen csapat hogy lehet a 8. helyen (a világ legerősebb bajnokságában)
Erre melyik mai golunk hasonlitott?MessiNeymarSuarez írta:Meccs elején megnéztem Boateng Barca elleni gólját, és erre Suarez kb rá 10 percre lemásolta...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Jwfwr7Nt_VI" target="_blank

Hát azért ez így nem teljesen igaz, nála több "line-breaker" passzt szerintem senki nem ad a középpályán - kiugratásokat nem beleszámolva, habár azok is azok, tudom. Az meg támadásépítés szempontjából elég fontos azért, bár mivel ő a leghátsó ember, nyilván valamivel egyszerűbb dolga is van. Az egyértelmű, hogy nem ő a legtámadóbb felfogású játékos, de néha ad direktbe is forintos labdákat, annyira nem vészes a helyzet nála se, mint amilyennek be van állítva. Főleg az idei középályán, ahol Ini és Denis azok, akiktől ez szinte meccsenként várható..Nero. írta:Busquetsnek semmi más feladata nincs mint hogy minnel gyorsabban oda adja a labdát a két középpályás valalyikének és hogy a fejpárbajokat nyerje középen. Szerintem ezeket maradéktalanul teljesíti, soha nem volt és nem is lesz képes többre.