Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
El fanático
Entrenador del Barça

2010.03.19. 22:12:31

A sorsolás előtt minden porcikám azt súgta, az egyik angol csapatot kapjuk majd és ez be is jött, de szerencse, hogy az Arsenal lett az...

A párosításokról:

Lyon - Bordeaux: Ahogy a franciák is mondták, ez egyúttal azt is jelenti, hogy mindenképpen lesz egy francia csapat az elődöntőben.
...hogy melyik? Ebben az idényben még csak egy bajnokit játszottak egymás ellen, azt a Bordeaux nyerte 0-1re. Kiegyenlített küzdelem lesz, a napi forma lesz a döntő. 50-50%

Bayern M. - Manchester U. : Nah, ez az a párosítás, ahol mindkét csapat sántít - nálam... Azért örülnék, ha a Bayern kiesne, mert van Gaal-t egyszerűen utálom - abból a 3 személyből, akiket ki nem állhatok a foci világában ő az egyik - és remélem, hogy a kiesés hozományaként kirúgják és visszamegy Hollandiába, ott senkit sem zavarna.
Azért örülnék, ha a Manchester-t mégis megszívatnák a bajorok valamilyen rejtélyes módon, mert csak.... :lol: Utálom az angol focit és az angol csapatokat, úgy zusammmen.
...nem utolsó sorban nem kellene megint a M.U.-val összeakaszkodni a döntőben - Barca fan lévén optimistán közelítem meg a döntőbeli párosítást.

Arsenal - Barca: Az Arsenalra is vonatkozik, amit leírtam fentebb angol foci - kösz nem!
Idegenben valószínűleg nehezebben bírunk majd velük, egy döntetlen is szép eredmény. Otthon aztán az ágyú az ő kapjukat veszi majd célba :)
Egyértelműen a továbbjutásunkat várom, nem állítom, hoyg fölényesen - inkább küzdelmesen és izzadságosan, de meglesz!

Inter - CSKA Moszkva: Az oroszokat nem szabad alábecsülni, ezt a II. Vh alatt már megtanulhatta a világ. Az utolsó lehelletig való küzdés nagyon is jellemző rájuk, nem lesz sétagalopp attól függetlenül, hogy BL újonc csapatról van szó.
Murinho felkötheti a gatyót... Ha lekezelően mennek neki ennek a meccsnek az olaszok, akkor a Real sorsára juthatnak, már ami a keserű felismeréseket illeti, bizonyos gyengébbnek tartott ellenfelekről.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.19. 16:33:47

A mi párharcunkról itt szólnék pár szót a többiről majd a másik topicban! :D
Szóval, megkaptuk az Arsenalt. Rájuk számítottam igazából a legkevésbé. De ez van. Ha bele gondolunk nem jártunk rosszul. Ők is a támadófocit részesítik előnyben, ahogy mi is. Úgyhogy lesz lehetőségünk bőven támadni, nem kell majd attól tartani, hogy 11 ember védekezik. Ami ennek a hátránya lehet, hogy ők is nagyon jól és gyorsan támadnak. A védelmünkre nagy feladat hárul majd. Jó hogy idegenben kezdünk, ha ott ki tudnánk harcolni egy kedvező eredményt, akkor a visszavágón megesszük őket. :lol:
Nem tartok tőlük mert jobbak vagyunk és ezt meg is fogjuk mutatni!
Minden futballszerető embernek igazi csemege lesz ez a párharc! :D

Érdekes lesz még Henry visszatérése is, illetve Fabregas a Nou Camban! Lehet hogy nem utoljára?! :D A nyáron kiderül!

Ja és ha továbbjutunk valószínűleg az Interrel találjuk szemben magunkat, bár a futballban minden lehet. Verhető mindkét csapat igazából. Összességében meg vagyok elégedve a sorsolással. Elkerültük a MU-t és a franciákat (én nagyon tartok tőlük) és megkaptuk az egyik legszimpatikusabb csapatot!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.19. 15:58:33

BAJNOKOK LIGÁJA:

A cél a döntő, valószínűleg a MU ellen. Jövünk, Bernabéu :wink: Bár még hosszú az út. Ez az Arsenal elleni foci igencsak izgalmasnak tűnik.

Lyon-Bordeaux: Abszolút kétesélyes, egyenlő ellenfelekkel. Lyon mellett: nemzetközi tapasztalat, Real elverése nagy lökést adott nekik. Bordeaux mellett: idei és tavalyi forma a bajnokságban, visszavágó hazai pályán. Bordeauxnak szorítok, kérdéses 50-50%.

United-Bayern: Elég egyértelmű meccsre számítok, kb. úgy gyalogol végig a MU a bajorokon, oda-vissza verve őket, mint a Milan ellen. Érdemes fejben tartani, hogy a szolid ellenfélnek tartott Fio ellen is csak a helytelen játékvezetői ítéleten múlott a továbbjutás. A két edző közötti különbség is szembetűnő :D Ettől függetlenül: Előre Bayern! 85-15%.
(És egy kis ráadás: nézzétek csak meg a két középpályát! Van egy kis különbség a Bayern javára - ill. nem is kicsi :roll: )

Barca-Arsenal: Nincs mit tenni, tovább kell jutni! Fabregas és Henry miatt már megint pikáns meccsnek lehetünk majd szemtanúi (és megint felmerül az irányított sorsolás kérdése) Mindkét csapat szereti birtokolni a labdát, és persze a támadást részesíti előnyben. De mivel nincs két labda, ezért az egyik hoppon marad, és azok - bízom benne - nem mi leszünk. 70-30% a javunkra, vagy inkább 65-35??? FORCA BARCA! Nyernünk kell!

Inter-CSZKA: Nem rossz, nem rossz... Véleményem szerint nem lesz sok keresnivalója a CSZKA-nak, otthon simán nyer az Inter, idegenben háromesélyes a találkozó. Ha ezt nem húzzák be, megérdemlik, ahogy azt le is írta valaki előttem. Remélem CSZKA nyer, jó lenne egy könnyebb ellenféllel melegíteni a döntőre :twisted: Megbosszuljuk a Sevillát :lol:
Esélylatolgatásra nem sok szükség van, nagyon halvány a moszkvai gárda százalékos esélye, szám szerint kb. 5.

EURÓPA-LIGA:

Fulham-Wolfsburg: Geráék számára nincs lehetetlen, ezt újfent bizonyíthatják. Nagy dolog lenne megnyerni az Európa-ligát, és biztos vagyok, hogy Fulham továbbjut majd (ha idegenben kikapna is :wink: )
70-30%.

Hamburg-Standard: Nincs hozzáfűznivalóm, Hamburg továbbjutás (bár nagyon megutáltam őket, a PSV és az Anderlecht miatt :evil: ) A Standard amúgy is nagyon legyengült idénre, tehát 90-10%.

Valencia-Atlético: Gyűlölöm az Atléticot, kb. mint a Realt. Remélem, kizúgnak, és nem fognak meglepetést okozni. Reményeim szerint VALENCIA továbbjutás lesz, és papírforma szerint is :wink: 60-40%.

Liverpool-Benfica: Na ne már! Benficának szurkoltam idáig is, meg persze a magyar érdekeltségű csapatoknak. A Pool még mindig nem jött bele - remélem ezután sem fognak, és a Benfica lesz a továbbjutó. Torres - ez gonosz lesz :oops: - elkaphatna egy hullámvölgyet! A vörösök az esélyesebbek, olyan 65-35%-ban.
Més que un club.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2010.03.19. 15:55:50

Én mondtam h MU kellett volna :evil: . Ottvan megkapjuk öket a döntöbe és akkor nagyon nagy para lesz megint... (Nem lesz egy sima döntö magyarul)... ÉS ha már Bernabeube toljuk.. KI NE KAPJUNK me hallgathatom örökké. De ez még a jövő. :wink:
csdewl
Capitá del Barça

2010.03.19. 15:44:48

Nemtom volt -e már , de az 1. mecsc Március 31.-én lesz , a visszavágó pedig Április 6.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
danko94
Entrenador del Barça

2010.03.19. 15:33:11

Ez a sorsolás a lehető legjobb. Ha meg akarjuk mutatni, hogy mi vagyunk a legjobbak, akkor nem a CSZK-t vagy a Stuttgartot, hanem igenis a nagycsapatokat kell megverni! Mint az Arsenal Inter v a MU! Plusszban ami biztos, hogy Henry az Arsenal ellen 150% on fog pörögni, továbbjutás esetén pedig Ibra az Inter ellen is!!! Szóval jó kis meccsek lesznek! Fabregas vs Barca. Henry vs Arsenal. vagy ha továbbmegyünk Eto'o vs Ibra. Várom már!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.19. 15:33:06

Hmm... Arsenal, érdekes. Azt hiszem az év "legfocisabb" meccsei következnek. 8) Idegenbe egy x-re jók lehetünk, de, ha netán kikapnánk, itthon, ütjük őket annyival, hogy végül magabiztosan menjünk tovább.

BL: FC Barcelona - Arsenal ; Inter - CSZKA ; Bayern - Manchester ; Lyon - Bordeaux Elődöntők: FC Barcelona - Inter ; Bayern - Bordeaux Döntő: FC Barcelona - Bayern :arrow: =D> \:D/ Én, valamiért nem érzem a Manchestert, hogy zsinórban harmadszor is döntőig meneteljenek.

EL: Fulham - Wolfsburg ; Hamburg - Standard Liege ; Valencia - Atletico Madrid ; Benfica - Liverpool Elődöntők: Fulham - Standard Liege ; Valencia - Benfica Döntő: Fulham - Benfica

Európai Szuperkupa: FC Barcelona - Benfica :mrgreen: :roll:
Még jó, hogy nem szaladtam nagyon előre mi...? :lol:

szerk.: Most nézem, ezt nem is ide akartam írni, hanem a Bajnokok Ligája és Európa Liga topikba.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.03.19. 15:47:19-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.19. 15:31:12

Jól jöttünk ki a sorsolásból.
A MU-t elkerültük és csak a döntőben találkozhatunk velük, persze ha mindkét csapat el jut odáig.
Az Arsenalnál pedig kapthattunk volna könnyebb ellenfelet is, de ez van tovább kell jutni nincs mese.

Az angolok játéka fekszik nekük hiszen kb azt a focit játszák amit mi, csak mi kicsit magasabb szinten. Ha képes lesz a csapat úgy játszani ahogy a Stuttgart elleni második meccsen akkor nem okozhat gondot az Arsenal.

Két támadó szellemű csapat találkozik majd, remélem szép, látványos lesz a két meccs és ami persze a legfontosabb továbbjutunk majd.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.03.19. 15:10:39

áá hatalmas meccs lesz! a két legszebben és legtámadóbban játszó csapat!
az biztos hogy nem fogunk unatkozni!

Az ne legyetek annyira elbízva! Ha idegenbe kikapunk akkor nagy krixkrax vagyunk akkor futni kell az eredmény után. Főleg hogy lesznek most nehéz meccseink nagyon koncentrálni kell és 110%ot teljesíteni! És ne feledjük azt sem hogy idén jóval több sérültünk van mint tavaly. És a forma se olyan de most már egyre jobbak vagyunk! Hajtani kell és gyorsan játszani.

Én angol ellendrukker vagyok a németeket se szeretem sok a falábú de remélem legalább annyira futja a bayern hogy nem küldik el őket 3 gólall.

A két francia párharca is érdekes lesz, nem tudom megmondani melyik jut tovább.

Az is túlzás hogy beőrli az inter a CSZKA-t. A ruszkikkal számolni kell egyre jobbak főleg hazai pályán.

Ha az inter továbbjut verni kell őket mert ha már egyszer nyertünk akkor illenne másodszor is nyerni.

Papírforma ugyebár Mu-Barca döntőt igér de izgalmasabb és meglepőbb lenne ha ez borulna..

na majd meglátjuk.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.03.19. 14:59:13

Bobán írta:Tavaly Sírós Ronaldo volt a döntőbe a "legjobb" Most Rooney van jó formába! Én D. Alvest ráállítanám vagy puyolt, Alvest azért mert gyors mint Roone, Puyolt meg, mert fizikálisan egyszinten vannak -talán-.
Énmeg inkább eljutnék a döntőig... :D
A hozzáállás persze jó, fő az optimizmus, de azért én nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy a tavalyi döntő megismétlődik. Bár a papírforma ezt mutatja szerintem is, de minekt még érhetnek meglepetések szerintem... Minden a támadószekción múlik, ha folytatják az utóbbi 1,5 meccsen felfedezett formajavulást, akkor viszont énis Barca-Mu döntőt várok :D
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.03.19. 14:57:55

Mondtam, hogy lehet ebből tavalyi visszavágó is!
Ha Isten is úgy akarja, persze...
De láttunk mi már meggyfán pókot...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.19. 14:49:52

nincs mese :arrow: ütnünk kell az Arsenalt.. a mi szempontunkból előny h a visszavágót hazai környezetben várhatjuk.. :wink: a többi pársoítás is jó, nálam a továbbjutók: 1. Lyon 2. MU 3. Barcelona 4. Inter...hajrá Barca.. előre a címvédésért...
Kép
Bobán
Jugador del Barça

2010.03.19. 14:44:06

Tavaly Sírós Ronaldo volt a döntőbe a "legjobb" Most Rooney van jó formába! Én D. Alvest ráállítanám vagy puyolt, Alvest azért mert gyors mint Roone, Puyolt meg, mert fizikálisan egyszinten vannak -talán-.
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
socio66

2010.03.19. 14:31:08

Jóóó. :)
Titkon reméltem,hogy az Arsenal-t kapjuk,szeretem őket,jó focit játszanak,ilyen ellenfél kell nekünk,nem egy bunkerfocit nyomató senkiházi csapat. :)
Két jó meccset várok,gólokkal,szép focival és természetesen Barca továbbjutással,hiszen sokkal magasabb szintet képviselünk,mint az ágyúsok,akik ugyan szépen teszik a labdát,ellenünk azonban még kevesek lesznek.
Örülök nagyon ennek a sorsolásnak,nagyon vártam Fabregasékat.:)
LM10
Director del Fútbol

2010.03.19. 14:26:59

Na az Arsenal lett végül :D Idegenben egy x talán belefér, de itthon szvsz verni fogjuk őket. Örülök, hogy a MU csak a döntőben lehet ellenfél. Az Inter elleni esetes elődöntő pedig nem lenne olyan egyszerű, de továbbmehetünk ott is. Remélem bejutunk a döntőbe, és később nyerünk is!

Egyébként öcsém fanatikus Arsenalos, ezért itthon vér fog folyni az 100 :D :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.03.19. 14:31:19-kor.
culinho
Capitá del Barça

2010.03.19. 14:26:27

Én azon a véleményen vagyok, hogy a 2. legerősebb ellenfelet kaptuk, akit maximálisan komolyan kell vennünk és akkor meglesz a továbbjutás. Jó hogy a MU-t elkerültük és hogy a visszavágot nálunk rendezik, de azért óvatosan az elbizakodottsággal.
DaveN
Jugador del Barça

2010.03.19. 14:24:18

pff. nagyon szerettem volna elkerülni az Arsenal-t. nem azért mer félek tőlük, hanem mert jó lett volna ha bejutnak ők is a legjobb 4-be. ők legalább időnként tudnak FOCIzni... :D

hát mind1, így alakult, így kell megnyernünk a BL-t :D (ez nem azt jelenti h elbizakodott lennék, de akár még össze is jöhet, mindenesetre kemény lesz)
www.joszaki.hu

"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.03.19. 14:17:08

Nevek alapján a nehezebb ágat kaptuk! Az Arsenal ellen biztos a szép foci kerül előtérbe. Bízom benne, hogy mi jutunk tovább!
Általában a keleti csapatok stílusa nem fekszik az olasz, spanyol csapatoknak. Lehet hogy a Moszkva is meg tudja tréfálni az Intert! Bár bőven nem érdekel, mert azt kell megverni majd, aki az utunkba kerül!
Nagyon jó, hogy otthon toljuk a msáodik meccseket!

De jó lenne az Arsenalon túljutva beleállni a madrid meccsbe, ahol szintén nyernénk, majd közölnénk a Realosokkal, hogy a cuccot az öltözőben hagyjuk, mert jövük 1 hónap múlva döntőzni! :)
Na jó...maradjunk a földön, koncentráljunk a soron következő meccsre, és nyomjunk egy szép tavaszt!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.03.19. 14:09:53

Hát persze hogy a nehezebbik ágra kerültünk, a MU meg a másikra. Na mindegy, legalább nem mondhatják hogy könnyű ellenfelek ellen jutottunk tovább. :P
pitta19
Jugador d'estrella

2010.03.19. 13:45:54

Jónéhány hozzászólást olvastam, és vannak elég szkeptikus drukkertársak, de egyett leszögeznék:
Mégha most kezdjük a tavalyi formánkat elővarázsolni, tetszik vagy nem másoknak, hivatalaosan is mi vagyunk a világ legjobb csapata, a hat kupa az hat kupa. Ezt nagyon jól tudja az Arsenal, hogy most nem egy Porto lesz az ellenfél.
Ha ezen az úton tudunk tovább haladni, amit az elmúlt két meccsen produkáltak a fiúk, jöhetnek sorban az ellenfelek. Nem mondom azt, hogy rátenném a házam, hogy Bl döntőt játszunk, vagy esetleg meg is nyerjük azt, de egy biztos, a Barca-ban minden adott ahhoz, hogy idén is történelmet írjanak, jelen esetben megvédjék Bl címüket.
Szurkolóként mindig reálisan néztem a csapatomat és most valamiért érzem, hogy újra van potenciál a Barcaban. Miért mi féljünk, féljenek az ellenfelek!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.03.19. 13:33:41

Enrique írta:Kemény menet lesz, ne várja senki, hogy simán továbbjutás lesz. Az Arsenal igen kemény ellenfél tud lenni, ha jó napjuk van bárki ellen elgurigáznak pár gólig, de ezzel együtt is azt várom, hogy Xaviéknál lesz a labda jó sokat, és egy x mellett egy győzelemmel továbbmegy a Barca.

Viszont, ami megjegyzendő:
28/03/ Mallorca idegenben (5., otthon 12-0-1 mérleg...)
30-31/03/ Arsenal első meccs idegenben
04/04/ Athletic Bilbao otthon (7.-ek, náluk csak 1-1 lett)
06-07/04 Arsenal visszavágó otthon
11/04/ Real Madrid idegenben

Nehéz lesz, Ibra remélem a következő egy hétben szárnyra kap. :)
Mallorca:2-2
Arsenal:2-1(arsenal győzelem)
Bilbao: 3-0(barca győzelem)
Arsenal:4-1(barca)
Real:Ezt még nem tudom megtippelni :P
szajko
Director del Fútbol

2010.03.19. 13:32:04

Én a PL-be az arsenalért szorítok, és valljuk be semmi sansza nincs az ágyúsoknak. :)

Idgenbe 2-3 lőtt gól, 1-2 kapott, a Camp Nouba meg egy 2-3 gólos győzelemmel haza zavarjuk őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.03.19. 13:42:18-kor.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.19. 13:29:46

Azért ne becsüljétek le az Arsenalt. Nagy pofont is kaphatunk tőlük. Ne feledjétek hogy a bajnokságban azokkal a csapatokkal akik nem álltak be védekezni ellenünk, hanem agresszív, támadó footballt játszottak, javarészt nem tudtunk mit kezdeni. Én az Arsenaltól is ezt várom az Emiratesben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcafan0911 2010.03.19. 13:33:30-kor.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.03.19. 13:28:45

herlius írta:A tavalyi tavaszhoz képest ez szinte sétagalopp. 4 kemény rangadót játszottunk a bajnokságban és közte a Chelsea elleni BL-elődöntőket.
Igaz, emlékszem is, de akkor nagyon ment, most meg azért akadozgat a gépezet. De ilyenkor kell felszívnia magát egy csapatnak és beindulnia, márpedig ha a mai Barca beindul, nehezen lehet megállítani.
Úgyhogy remélem a formaidőzítés a hó végére már elő van készítve. :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.19. 13:28:19

Remek a sorsolás! Játszó csapatot kaptunk ellenfélül, akik ellen igen jó esélyünk nyílik a továbbjutásra. Bár természetesen kaphattunk volna bőven könnyebb ellenfelet, de így sem rossz, igazából a lényeg a MU elkerülése volt.
Két látványos, szoros meccsen két győzelmet várok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése