Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ORF1 és a SAT1 is adja / a FiberNeteseknek persze egyik sincs - miért is lenne?!torrentkiller írta: Remélem valameik német adó adja, ha már a madrid meccsét adta (asszem az ORF1).
Remélem valameik német adó adja, ha már a madrid meccsét adta (asszem az ORF1), főleg mert egy német csapat játszik.Krojf írta:Csak emlékeztetőül: március 17., Digisport, 20:30: Barcelona-Stuttgart!
Jöhetek be a munkahelyemre meccset nézni...
K.
Legalább közel laksz - nekem az egész várost át kellene sétálnom, ráadásul dög fáradtan és félsüketen a Rammstein koncert utánKrojf írta:Csak emlékeztetőül: március 17., Digisport, 20:30: Barcelona-Stuttgart!
K.
Ha nem tévedek moziba dolgozol, esetleg ha van üres terem és technikailag megoldható én a helyedben tuti vásznon néznémKrojf írta:Csak emlékeztetőül: március 17., Digisport, 20:30: Barcelona-Stuttgart!
K.
Ugyan már,régen rossz,ha már most kifogásokat keresünk,nem ezen fog múlni a továbbjutás.lluisllach89 írta:A Stuttgart 2 (!) nappal többet tud pihenni, mert ma, pénteken játszanak a Schalke otthonában..
A Valencia tegnap játszott Európa Liga meccset a Werder ellen, minimum 2 nap pihi kell, ezért csak a vasárnap maradt.nyotti írta:de tényleg jobb lett volna a szombat. amúgy mért nem akkor játszik a csapat? meccsek többsége akkor volt nem? vagy tévede?
így igaz, a másik csapat jogait is figyelembe kell vennünk, ő nekik is szükségük van a pihire, ettől függetlenül természetesen ideálisabb lett volna nekunk a szombat 19:00...kopter írta:gygerike írta:A Valencia mikor is játszott az EL-ban???Barcaman14 írta: Igen ez nekem is feltűntSokkal több idejük lesz a pihenésre mint nekünk. A Valencia márpedig elég sokat kifog venni belőlünk, de remélem azért sikerül kipihenni magunkat!
Mellesleg az Inter és a Stuttgart is pénteken játszik a BL miatt. Igazán megpróbálhattuk volna mi is átraknia meccsünket vasárnapról péntekre
Hogy rakattuk volna már át?
A Valencia mikor is játszott az EL-ban???gygerike írta:Barcaman14 írta:Igen ez nekem is feltűntlluisllach89 írta:A Stuttgart 2 (!) nappal többet tud pihenni, mert ma, pénteken játszanak a Schalke otthonában..Sokkal több idejük lesz a pihenésre mint nekünk. A Valencia márpedig elég sokat kifog venni belőlünk, de remélem azért sikerül kipihenni magunkat!
Mellesleg az Inter és a Stuttgart is pénteken játszik a BL miatt. Igazán megpróbálhattuk volna mi is átraknia meccsünket vasárnapról péntekre
Én örülök 1 kicsit. Végre kapnak 1 kis terhelést :OBarcaman14 írta:Igen ez nekem is feltűntlluisllach89 írta:A Stuttgart 2 (!) nappal többet tud pihenni, mert ma, pénteken játszanak a Schalke otthonában..Sokkal több idejük lesz a pihenésre mint nekünk. A Valencia márpedig elég sokat kifog venni belőlünk, de remélem azért sikerül kipihenni magunkat!
Igen ez nekem is feltűntlluisllach89 írta:A Stuttgart 2 (!) nappal többet tud pihenni, mert ma, pénteken játszanak a Schalke otthonában..
Emiatt sose aggódj, hogy most csak a bajnokságra fognak koncentrálni. Tavaly is pontosan ugyanígy volt, ugyanígy kizúgtak a legjobb 16 között, ugyanígy tudtak a bajnokságra "koncentrálni" innentől, és végül simán kikaptak.nyotti írta:Szerintem nem kellene ennyire leszólni a Real-t, mert egy nagyon jó csapat, és mivel kiestek a BL-ből, ezért csak a bajnokságra fognak koncentrálni!:S
így igaz, remélem a hullámvölgyből kilábalnak a fiúk, és újra "focizni" fognak.Barcaman14 írta:Hát igen, ez valóban motiválhatja a srácokat, mivel még senkinek sem sikerült a címvédés. A másik motivációs tényező pedig a döntő helyszíne, Madrid. Ráadásul pár erős ellenfél már kiesett, és még jó pár ki is eshet. Minden elképzelhető, de a legfontosabb egyenlőre hogy túljussunk a Stuttgarton aztán lehet álmodozninyotti írta:sziasztok!
remélem a Barca játékosai összeszedik magukat, és megnyerik a bajnokságot és a BL-t is! Ami azért is nagy dolog lenne, mert még senki sem tudta egymás után kétszer megnyerni a Bajnokok Ligáját!
Hát igen, ez valóban motiválhatja a srácokat, mivel még senkinek sem sikerült a címvédés. A másik motivációs tényező pedig a döntő helyszíne, Madrid. Ráadásul pár erős ellenfél már kiesett, és még jó pár ki is eshet. Minden elképzelhető, de a legfontosabb egyenlőre hogy túljussunk a Stuttgarton aztán lehet álmodozninyotti írta:sziasztok!
remélem a Barca játékosai összeszedik magukat, és megnyerik a bajnokságot és a BL-t is! Ami azért is nagy dolog lenne, mert még senki sem tudta egymás után kétszer megnyerni a Bajnokok Ligáját!
Szerintem bőven elég egy topicban hirdetni az oldaladSzabella írta:sziasztok,
hasznos infók Barca meccsekről,meccsekre való kijutásról..
szabella.hu