Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Valencia mikor is játszott az EL-ban???gygerike írta:Barcaman14 írta:Igen ez nekem is feltűntlluisllach89 írta:A Stuttgart 2 (!) nappal többet tud pihenni, mert ma, pénteken játszanak a Schalke otthonában..Sokkal több idejük lesz a pihenésre mint nekünk. A Valencia márpedig elég sokat kifog venni belőlünk, de remélem azért sikerül kipihenni magunkat!
Mellesleg az Inter és a Stuttgart is pénteken játszik a BL miatt. Igazán megpróbálhattuk volna mi is átraknia meccsünket vasárnapról péntekre
Én örülök 1 kicsit. Végre kapnak 1 kis terhelést :OBarcaman14 írta:Igen ez nekem is feltűntlluisllach89 írta:A Stuttgart 2 (!) nappal többet tud pihenni, mert ma, pénteken játszanak a Schalke otthonában..Sokkal több idejük lesz a pihenésre mint nekünk. A Valencia márpedig elég sokat kifog venni belőlünk, de remélem azért sikerül kipihenni magunkat!
Mellesleg az Inter és a Stuttgart is pénteken játszik a BL miatt. Igazán megpróbálhattuk volna mi is átraknia meccsünket vasárnapról péntekre
Igen ez nekem is feltűntlluisllach89 írta:A Stuttgart 2 (!) nappal többet tud pihenni, mert ma, pénteken játszanak a Schalke otthonában..
Emiatt sose aggódj, hogy most csak a bajnokságra fognak koncentrálni. Tavaly is pontosan ugyanígy volt, ugyanígy kizúgtak a legjobb 16 között, ugyanígy tudtak a bajnokságra "koncentrálni" innentől, és végül simán kikaptak.nyotti írta:Szerintem nem kellene ennyire leszólni a Real-t, mert egy nagyon jó csapat, és mivel kiestek a BL-ből, ezért csak a bajnokságra fognak koncentrálni!:S
így igaz, remélem a hullámvölgyből kilábalnak a fiúk, és újra "focizni" fognak.Barcaman14 írta:Hát igen, ez valóban motiválhatja a srácokat, mivel még senkinek sem sikerült a címvédés. A másik motivációs tényező pedig a döntő helyszíne, Madrid. Ráadásul pár erős ellenfél már kiesett, és még jó pár ki is eshet. Minden elképzelhető, de a legfontosabb egyenlőre hogy túljussunk a Stuttgarton aztán lehet álmodozninyotti írta:sziasztok!
remélem a Barca játékosai összeszedik magukat, és megnyerik a bajnokságot és a BL-t is! Ami azért is nagy dolog lenne, mert még senki sem tudta egymás után kétszer megnyerni a Bajnokok Ligáját!
Hát igen, ez valóban motiválhatja a srácokat, mivel még senkinek sem sikerült a címvédés. A másik motivációs tényező pedig a döntő helyszíne, Madrid. Ráadásul pár erős ellenfél már kiesett, és még jó pár ki is eshet. Minden elképzelhető, de a legfontosabb egyenlőre hogy túljussunk a Stuttgarton aztán lehet álmodozninyotti írta:sziasztok!
remélem a Barca játékosai összeszedik magukat, és megnyerik a bajnokságot és a BL-t is! Ami azért is nagy dolog lenne, mert még senki sem tudta egymás után kétszer megnyerni a Bajnokok Ligáját!
Szerintem bőven elég egy topicban hirdetni az oldaladSzabella írta:sziasztok,
hasznos infók Barca meccsekről,meccsekre való kijutásról..
szabella.hu
nem véletlen,h anno simán padoztatta a Szabicstlevproff írta:Ez a Cacau nagyon nyomja a Stuttgartban.
Most is 4 perc alatt rúgott 2-őt.És még csak félidő van..![]()
hát arra a kérdésedre hogy " ezt hol látod tőle?" ...félreértettük egymástfcbarca0827 írta:Mi? Ne haragudj, de megint nem értelek...Rewolution5 írta: elméletbenEzt, most mire írtad
A kacsintós fejed, sem segít... Tényleg nem értem!
A kérdésemre válaszoltál? Mert, akkor meg végképp nem értelek...
Mi? Ne haragudj, de megint nem értelek...Rewolution5 írta: elméletben
elméletbenfcbarca0827 írta:Ezt hol olvastad tőle?Rewolution5 írta:mint Barca szurkoló illenne drukkolnod...soha nem hittem volna azt h majd egy Barca szurkolótól hallom azt h a legjobb 16 közül már ki fognak esni.fcb4ever írta:Én Barca meccsen még nem voltam ilyen szomorú, az eredmény ellenére sem. Sokkal többet vártam a csapattól, megyeget a játék, az eredmények elfogadhatóak, de nincs meg a tavalyi Pep-team focija. Meg hiányzik is. Úgy gondolom hogy a tavalyi év unikum, egyszerűen megismételhetetlen. Nem lesz meg a BL szvsz![]()
A hétvégén pazar játékkal fogunk nyerni 6:1-re. Ezzel fog újra megindulni a szekér. A BL döntőig egy-két meccs kivételével ismét FUTBALL-t fogunk látni. Egészen biztos vagyok benne. Nem kell aggódni, ebben az évben 5 kupás Barcelona lesz.
Ezt hol olvastad tőle?Rewolution5 írta:mint Barca szurkoló illenne drukkolnod...soha nem hittem volna azt h majd egy Barca szurkolótól hallom azt h a legjobb 16 közül már ki fognak esni.fcb4ever írta:Én Barca meccsen még nem voltam ilyen szomorú, az eredmény ellenére sem. Sokkal többet vártam a csapattól, megyeget a játék, az eredmények elfogadhatóak, de nincs meg a tavalyi Pep-team focija. Meg hiányzik is. Úgy gondolom hogy a tavalyi év unikum, egyszerűen megismételhetetlen. Nem lesz meg a BL szvsz
tény, hogy egy ilyen szezon szinte megismételhetetlen, de minden adott hozzá h megcsinálják a fiúk... mint Barca szurkoló illenne drukkolnod...soha nem hittem volna azt h majd egy Barca szurkolótól hallom azt h a legjobb 16 közül már ki fognak esni..hamar van még őket leírni ....3 mecss elvégre nem a világ vége.... bízzál! (ennél többet úgysem tehetsz) ... UI . visca el Barcafcb4ever írta:Én Barca meccsen még nem voltam ilyen szomorú, az eredmény ellenére sem. Sokkal többet vártam a csapattól, megyeget a játék, az eredmények elfogadhatóak, de nincs meg a tavalyi Pep-team focija. Meg hiányzik is. Úgy gondolom hogy a tavalyi év unikum, egyszerűen megismételhetetlen. Nem lesz meg a BL szvsz