Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Túloldalon meg Neymar volt. Most lesz Alba, és Rakitic/Rafinha a másik oldalon - ha ez lesz -, védekezésben annyira nem féltem a csapatot megmondom őszintén. Remélhetőleg a Leganes se fog nagy támadóerőt képviselni, akkor nem lehet gond ezzel a felállással sem.Bob_Marley írta:Csak ahhoz kellett egy olyan Pedro aki végigsprintelte az egészet. 3 védőnél a középpályásoknak, támadók szélsőknek még többet kell védekezni.
Csak ahhoz kellett egy olyan Pedro aki végigsprintelte az egészet. 3 védőnél a középpályásoknak, támadók szélsőknek még többet kell védekezni.palesz77 írta:2 éve a PSG ellen a semmiből játszottunk 3 védővel Dani kiesésekor, és elég jól ment akkor a játék. Amúgy lehet, hogy tényleg 4 védős rendszer lesz, de akkor szerintem Masch lesz a jhv.Bob_Marley írta:...
Adom, amit mondasz, abból a szempontból, hogy a 3 védős rendszerre való átállást nem lehet 1 hét alatt végrehajtani. Teljesen más szerepük van a hátvédeknek, máshogy kell helyezkedniük, ráadásul egyik középhátvédünk se játszott még ilyen rendszerben. Úgy hogy én se tartom jónak, hogy így a semmiből előkapta LE ezt a felállást. Persze, ez kisebb csapatok ellen nem számít annyira.Bob_Marley írta:Azért az hogy három védő és akkor hajrá nem úgy működik, hogy beteszünk hármat hátra és akkor megvagyunk. Teljesen más a három védős rendszer meg a négy, nem hiába olaszoknál elterjedt leginkább a három védő, de kiskoruk óta sokszor tolják ilyenben. Kíváncsian várom valóban 3 védőnk lesz-e, de meglepődnék rajta és felesleges is lenne ilyennel kísérletezni. Hozzáteszem nem láttuk az edzéseket (lehet régóta próbálgatjuk), de a három védős rendszert nem egy hét begyakorolni.
2 éve a PSG ellen a semmiből játszottunk 3 védővel Dani kiesésekor, és elég jól ment akkor a játék. Amúgy lehet, hogy tényleg 4 védős rendszer lesz, de akkor szerintem Masch lesz a jhv.Bob_Marley írta:...
Remélem Rafinha. Jó kezdő amúgy, nekem tetszik, baromi kíváncsi leszek, hogy ebből mi sül ki. Rafinhára nem számítottam, de úgy tűnik tényleg nem kerül háttérbe, ez jó hír - neki mindenképpMessias2 írta:3-4-3 lesz az, majdnem biztos. Arra leszek kiváncsi, hogy ki lesz a középpálya jobb oldalán. Rafi vagy Rakitic?
És még azt hittem én vagyok túl fáradt..ferninho írta:Értem, hogy LE jó kondiban tartja magát, de lehet sok lesz neki a balszélső poszt kezdőként...
ferninho írta:Értem, hogy LE jó kondiban tartja magát, de lehet sok lesz neki a balszélső poszt kezdőként...visca el barca írta:állítólag ilyen felállás lesz
https://pbs.twimg.com/media/CsjBviZWIAAJ6Re.jpg" target="_blank
Értem, hogy LE jó kondiban tartja magát, de lehet sok lesz neki a balszélső poszt kezdőként...visca el barca írta:állítólag ilyen felállás lesz
https://pbs.twimg.com/media/CsjBviZWIAAJ6Re.jpg" target="_blank
Pontosan, majd ha 6+ pont lesz vmelyik csapat javára az El Clasicóig, akkor lehet izgulni, mert addig mindenkinek minden saját magától függ.
Édes Istenem gyerekek, ne kezdjük már.Negyedik forduló jön és számolgatunk?
Közhelynek hangzik, de tényleg csak magunkra kell figyelni, ráadásul csupán 35 forduló van hátra.....
3-4-3 lesz az, majdnem biztos. Arra leszek kiváncsi, hogy ki lesz a középpálya jobb oldalán. Rafi vagy Rakitic?visca el barca írta:umtiti lesz jobb oldalonvagy 3-4-3 és alba, ini, rakéta, rafi kp lesz
Hát, eléggé. Így elsőre nem is tudom, milyen felállás lesz ez.visca el barca írta:OFISÖL
1.Ter Stegen 3.Piqué 4.Rakitic 8.Iniesta 9.Suárez 10.Messi 11.Neymar 12.Rafinha 14.Mascherano 18.Jordi Alba 23.Umtiti
érdekes kezdő
Édes Istenem gyerekek, ne kezdjük már.Nero. írta:A Real megy az Espanyolhoz (nem kérdés hogy ott mi fog történni), hétközbe meg fogadják a Villarrealt akiket szintén verni fognak szerintem, szóval nagyon be kéne húzni a következő két meccset mert 5 vagy 6 pont már nagyon sok lenne az elején, bármennyire is nehéz lesz az Atletico ellen.
Én középen Mascherano-t tolnám, hátha újra megjönne az önbizalma egy másik poszton. Rajta kívül viszont a gálakezdőt tolnám. Szerdára mindenkinek formában kell lennie. Ha már 2-3 góllal megyünk akkor jöhetne le Messi, Iniesta meg még valaki.palesz77 írta:Squad list: Ter Stegen, Cillessen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Mathieu, Mascherano, Alba, Rafinha, Rakitic, Denis, Iniesta, André Gomes, Suárez, Messi, Neymar, Arda, Alcacer.
Masip, Digne, Vidal and Busquets were excluded.
Masch, Gomes vagy Rakitic lesz vkp? Nem lepne meg, ha Gomes, túl sok lenne a középpályás a védőkhöz képest, ha Masch is vkp-ként lenne a keretben.
az biztos h masch meg DS kezdő lesz.... előbbi hátul, utóbbi középen, és sztem rakéta lesz busi helyén.palesz77 írta:Squad list: Ter Stegen, Cillessen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Mathieu, Mascherano, Alba, Rafinha, Rakitic, Denis, Iniesta, André Gomes, Suárez, Messi, Neymar, Arda, Alcacer.
Masip, Digne, Vidal and Busquets were excluded.
Masch, Gomes vagy Rakitic lesz vkp? Nem lepne meg, ha Gomes, túl sok lenne a középpályás a védőkhöz képest, ha Masch is vkp-ként lenne a keretben.
Azért mert akkor csak 3-at lehetne cserélni.corol írta:Lucho már korábban is járt így. Azt nem értem, miért nem küldi fel a komplett csapatot.