A németek és közöttünk osztálykülömbség van

A BL-ben nem a Stuttgart szintű csapatok kell megkeseritsek az életünket, ha szeretnénk cimet védeni.
Nem hiszem, h sok gól lesz, de a győzelem az kötelező, legalábbis szerintem.

Ha, esetleg érdekel jobban is a Bundesliga, tehát néznél, hétvégéken is meccseket, akkor regisztrálj a digisport.hu-n és az élő közvetítéseknél, hd minőségben, akadásmentesen lehet nézni!Barcaman14 írta: Gondolom Cacau-ra gondolsz aki 4 gólt vert a Kölnnek?!A Bundesligához idén csak annyi köt hogy megnézem az eredményeket, tabellát stb... Hála a digi sportnak csak péntekenként nézhetek német focit
De ezzel együtt szerintem nem kell tartani tőle! Túl sokat nem hallani felőle, emellett a 4 gól mellett. Ha meg még is olyan veszélyes lenne ránk nézve akkor erre Pep is felhívta a figyelmet
Gondolom Cacau-ra gondolsz aki 4 gólt vert a Kölnnek?!mess2009 írta:most láttam a Stuttgart legutóbbi meccsének összefoglalóját a Köln ellen, hát.... az a brazil gyerek nem semmi!!!
sz.tem meggyűlik vele a bajunk!
valakinek nagyon oda kellene figyelni rá, remélem Guardi is tudja?!
barcaME55i írta:Taktika: Amikor Lehmann kiugrik pisálni 2 helyzet között rákell lőni!
Hat ez idegenben eddig egyszer se jott nagyon ossze sajnos..Barcaman14 írta:magabiztos Barcat akarok ma látni, lehengerlő játékkal!
én nem örülök ennek az 'öltönyösködésnek',mer így már nem olyan nagy szám h ugyanolyan melegítőbe edzek mint a barca játékosai érkeznek meccsre meg meccselőtt abba melegítenekEnjoy írta:Most néztem a képeket, s feltűnt, hogy a srácok milyen elegánsan érkeztek meg Stuttgartba. Mióta nyomulnak a srácok öltönyben, mint ahogy pl. a MU játékosai nemzetközi meccsekre?
Egyébként ez tetszik
Másik, hogy jó volt végre labdával látni D.Alvest, végre felépült a srác, nagyon hiányzott már a csapatból.
en legjobban a sport 1 -en szeretem nézni élőben....főleg Puhl Sándor miatt ...nagyon jol vitatja meg a helyzeteket.........és visszajászásból pedig a BArca TV-n ...HortyMaxsteel666 írta:Én se bánom, hogy a tv2 adja, plusz még a kommentátorok is jók! De azért én nézem közben neten a digisporton a másik meccset is, arra is kíváncsi vagyok ráadásul fogadtam is rá!Krojf írta:20:15, TV2 élő közvetítés: Stuttgart-Barcelona!
De jó, hogy nincsen vele macera!
K.
Így majd a visszavágóval lesz maceraKrojf írta:20:15, TV2 élő közvetítés: Stuttgart-Barcelona!
K.
Nem, nem... Ezt így nem szabad... Ha Barca meccs van, szépen beülsz a TV elé és max. szünetben állsz fel a képernyő elől, ilyenkor minden mást ki kell zárni!Maxsteel666 írta:De azért én nézem közben neten a digisporton a másik meccset is, arra is kíváncsi vagyok ráadásul fogadtam is rá!Krojf írta:20:15, TV2 élő közvetítés: Stuttgart-Barcelona!
K.
Én se bánom, hogy a tv2 adja, plusz még a kommentátorok is jók! De azért én nézem közben neten a digisporton a másik meccset is, arra is kíváncsi vagyok ráadásul fogadtam is rá!Krojf írta:20:15, TV2 élő közvetítés: Stuttgart-Barcelona!
K.
barcaME55i írta:Taktika: Amikor Lehmann kiugrik pisálni 2 helyzet között rákell lőni!
Ezzel én is egyet értek, kivéve a 2 gólos győzelmet. Szerintem a Stuttgart nagyon szívni fogja magát, pláne ellenünk, életük meccsét fogják játszani. Úgy dondolom, mi általában itthon akarjuk megnyerni/eldönteni a párharcokat, szvsz Stuttgartba egy olyan eredményért megyünk, mely segítségével itthon le tudjuk zárni a továbbjutást. Ráadásul nem vagyunk jó formában, sok a sérült, én egy x-el elégedett lennék, pláne ha gólt/gólokat is rúgunk. Bár csak magunkból tudok kiindulni, Stuttgart meccset még nem láttam az idén (sem).Maxsteel666 írta:Nem hiszem, hogy gond lenne az esti meccsen! A Bundesliga színvonala már nem a régi, a bajnokok ligájában nehezen tudom elképzelni, hogy a Bayern a negyeddöntőnél tovább jusson, persze még el kéne jutni addig, de az nehéz lesz!![]()
A Stuttgart meg megkapta a lehető legnehezebb csapatot a csoportelsők közül!De nem hiszem, hogy akármelyik másik csoportelső ellen lehettek volna vérmes reményeik a továbbjutásról!
Én 2 gólos győzelmet várok a csapattól! Remélem, hogy jól fog játszani Hleb, kicsit bizonyíthatna ellenünk! Én személy szerint sajnálom, hogy nem jött össze neki a tavalyi szezon!