Élő közvetítések
a studióban sem ismétlik vissza a kétes szitukat.
Amíg senki nem segít be neki nem is fog tudni normálisan védekezni ,mert rendre 2en vezetik rá...mess2009 írta:hát ez nem egy győztes meccs képe, szó se róla!
pontosan tudták - tudják amit Valverde nem, hogy az SR. sarok egy átjáróház. nagyon jól mozog ez a srác a mezőnyben, a passza is elsőrangú volt de mint védő...?!
egyébként meg lassúak vagyunk. úgy egyszerűen. ez elég is a vereséghez ami itt most már kinéz.
piros lapja meg no comment ,teljesen hülye.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
jah a horvát abban a szituban tök ártatlan volt, szegénynek megfogták a nyakát és bibis lett.miro. írta: A balbunkotokra.
Ne a nyakat szorongassa a horvatnak,hanem kosse be a cipojet,mert akkora a kulonbseg koztuk.
istenem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ezt inkább ne erőltesd most.miro. írta:
A balbunkotokra.
Ne a nyakat szorongassa a horvatnak,hanem kosse be a cipojet,mert akkora a kulonbseg koztuk.

Patkány ez a játékvezető. Patkány a madrid is sajnos...Mi meg a bekapott gól után a fasorban sem vagyunk...de ez egyszerűen hihetetlen, hogy bale semmit nem kap Roberto meg egyre piros....Szokásos spanyol bírói teljesítmény..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
van benne valami, de űpaula se volt már annyira stabil, mint ősszel, sőt. kapu elé meg nem ért oda már sose. neki az volt az extra félszezonja, és kifújt.visca el barca írta:
ha észrevetted ez azóta van így, amióta paulinho kikerült a kezdőből. coutinho/dembelé semmit nem tud védekezni. az év utolsó harmadában totál eltűnt a stabilitás.
egyéként, ez az egyik fele és jogos, de ettől függetlenül a védőink is 10 méterre helyezkednek az emberektől, madridiak meg ott loholnak a nyakunkon végig.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Veled meg mivan?hanem kosse be a cipojet,mert akkora a kulonbseg koztuk.

Amugy SR pirosa teljesne jogos volt, de Balet is kikellett volna szorni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Senkit nem érdekel a sorfal..... Csak Cr sírta tele sajtót hogy neki kijárna egy....miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?
Elveznetek kene hogy bajnokok lettetek..
Ugy tunik ennyire zavar titeket hogy nem alltunk sorfalat.
Szépen told el a biciklit és örülj, hogy a a sporik 3 BL döntőt összeboronáltak nektek....
Illetve ma is alap esetben 10-10 ellen lenne már most....
De nem gond, kikaphatunk az sem érdekel. Bajnokságban ismét senkik vagytok.... évi 10 meccsre meg egy Real szintű klubot a faluvégi cigánygyerek összevakar......
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
sose fogom megérteni miért jönnek házhoz a pofonért.Stalkyard írta: Te most kellettel ide provokálni. Barom.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2018.05.06. 21:44:36-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Nem a bíró mondta ennek a vadbaromnak hogy üssön oda
-
- Jugador del Barça
Mekkora?miro. írta:A balbunkotokra.Ronaldinho0408 írta:?miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?
Kire gondolsz a masik pirossal, Balere?
A balbunkotokra.Ronaldinho0408 írta:?miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
egyetértek, főleg a lassúság a részével, borzasztóan feltűnő...ezen kéne fejleszteni..mess2009 írta:hát ez nem egy győztes meccs képe, szó se róla!
pontosan tudták - tudják amit Valverde nem, hogy az SR. sarok egy átjáróház. nagyon jól mozog ez a srác a mezőnyben, a passza is elsőrangú volt de mint védő...?!
egyébként meg lassúak vagyunk. úgy egyszerűen. ez elég is a vereséghez ami itt most már kinéz.
Busi amúgy nagyon gyenge magához képest, gólnál is ki akart lépni szerelni, ahelyett, hogy faultolt volna..
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha észrevetted ez azóta van így, amióta paulinho kikerült a kezdőből. coutinho/dembelé semmit nem tud védekezni. az év utolsó harmadában totál eltűnt a stabilitás.csababarca írta:na mindegy, amúgy elég bénán védekezünk, u7es szintű területvédekezés, kp-t egy passzal kicsinálják, annyira össze vissza van mindenki.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Te most kellettel ide provokálni. Barom.miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Én pont ezért mondtam, hogy ne a Real vegye el a veretlenséget. Most majd verik a mellüket. Közben meg ha Robi pirosat a kapott (joggal), akkor nem értem Bale hogy lehet még pályán.
Szánalmas a csapat most amúgy. Szégyen.
Csak is Puyol
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Én pont ezért mondtam, hogy ne a Real vegye el a veretlenséget. Most majd verik a mellüket. Közben meg ha Robi pirosat a kapott (joggal), akkor nem értem Bale hogy lehet még pályán.
Csak is Puyol
Melyik a másik?miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?
Ja és az arány nálatok 1/0...
cr természetben fizetett a bírónak.miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?
Pont erre gondolok. SR szerintem is hülyeséget csinált, de Bale egy szándékos, sérülésveszélyes "szerelési kísérletért" még csak sárgát sem kapott.rikko írta:ZBarca írta:Kettős mérce azért befigyel...![]()
![]()
![]()
milyen kettős mérce ?
Robi iszonyat felelőtlen módon levert egyett a mikrofonfejűnek. Jogos piros.... De béla is kaphatott volna egyet nagyon simán....

-
- Jugador del Barça
?miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Melyik a másik? Bale mit keres még a pályán? Ramos könyököse sárga, most Marcelóé semmi...miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?
hát ez nem egy győztes meccs képe, szó se róla!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Abszolút egyetértek, de aki üt a pályán az rendre pirosat kap. Robi gondolkodhatott volna, bármennyire is patkány a Marcelo, direkt erre játszik és sikerült neki kizökkentenie. Azt meg sem jegyzem Messinek minek kellett Ramost felrúgni, most kajak nincs tét és akkor megy a bunyó a pályán? Siralmas komolyan.Atlantis írta:Alba és Modric kakaskodása nem ért lapot.
Marcelo beleszállása Suarezbe nem ért lapot.
Bale egyértelmű pirosas hátulról talpalása nem ért lapot.
S.Robertonak azonnal piros miután egy ártalmatlan szituációban lekönyöklik és visszaüt. Seems valid. Én most kapcsoltam ki a tévét, ezt a meccs a bíróról szól nem a játékról.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- westerngom
- Entrenador del Barça
Ezért kár ide tolnod a képed, takaródj innen!miro. írta:2 pirosbol kaptatok egyet. Hol a gond..?