Titinho írta:xbalix írta:Touréval mivan? Oké Sergio katalán, de az nem jelenti azt h jobb játékos... sőt!

Tegnap mondjuk jól játszott Sergio. A Depor meccs előtt is jól játszott a Real és az Inter ellen is. A Depor ellen volt bizonytalanabb, ennyi.
Én sem mondom, hogy jobb játékos mint Touré, de azért nem is egy Oleguer szint, vagy ahogy már olvastam nem1x, hogy nem Barca szint.
A tegnapi meccsel kapcsolatban:
Mondhatja Pep, hogy legboldogabb napja, így meg úgy tartottuk a labdát, nekem kevés volt a tegnapi teljesítmény a srácoktól.
Messi nem játszik jól középen, Iniesta pedig a szélen 0. Továbbra sem értem, hogy miért kell őket áttenni másik posztra, amikor a saját posztjukon a világ legjobbjai között vannak! És ez nem az első alkalom, Messit idén kb. a 23 meccsből 3x nem láttam a jobb szélen játszani.
Nem ragozom tovább, de ez nekem nagyon nem tetszik a jelenlegi játékunkban!
A nyolcaddöntőben úgy vagyok vele, hogy akárki jöhet csak ne a CSZKA, a ruszkikból, meg a keleti csapatokból elég volt egy jó 3 évre. Tavaly Shaktar 2x, idén 1x, Rubin 2x, Dinamo 2x. Egy könnyű ellenfélnek örülnék természetesen a legjobban, de nem esek transzba, ha a Bayernt vagy a Milant kapjuk.
A hétvégén mostmár szeretnék végre egy gálameccset látni a srácoktól!
SOM-HI TOTS!
egyszer már megvitattuk, ezt a ki hol játszon témát, de úgylátszik mindég elő kerül:igazán akkor lehet ezt aproblémát jól áttekinteni, ha újranéz az ember néhány jellemző meccset!
vegyük, pl. Init, hiába rakják a felálláskor szélre, ő a meccs nagy részében ott, megy el ahol neki a legjobb!! az igaz, hogy ha Henry ott van (és észre is vehető, akkor vele játszik össze balösszekötőből, ha nincs akkor valamelyik szélső hátvéd, vagy éppen Keita a partnere - ha a bal szélt nézzük. ő egyébként gyakran ad be középre is és még jobb szélre is, ha ott van megjátszható valaki.
Messiről ugyanez igaz, ha szélen kap labdát, mostanában állandóan elindul középre, vagy jobbkötőből tör kapura,tehát nála sem az a fő gond hogy hová állítják, hanem, hogy van e kedve focizni, illetve amit még nem nagyon csíp(persze ki bírná az ilyesmit) az ha szorosan rá ültetnek egy olyan valakit aki vel nehezen bír.
valaki írta, hogy miért nem véd Pinto, hát igen, sajna a híres (vagy mostsnában inkább hírhedt)rotálás Valdes-re nem vonatkozik, így Pintó beállítása sokáig még nagyobb kockázatot jelentene, azzal viszont egyetértenék, hogy játszatni kéne őt is gyakrabban, kevésbé fontos meccseken, vagy időszakokban. ami engem illet a tegnapi alakításáért egyáltalán nem dícsérném, Ibrát, kapura teljesen veszélytelen volt rengeteg labdát eledott, az a néhány szokásos trükkös átadása sem ért semmit.