Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak fél szemmel nézem és eddig én se láttam, de most már ő is fent van a busz tetején. Eddig gondolom az első szinten ült.Titinho írta: Két kérdésem van...
1. Élő topic ilyenkor nem szokott nyitva lenni?![]()
2. Az elmúlt másfél órában csak én nem láttam Messit a buszon?Vagy inkább ne igyak több sört...
Szerk.: Végre előbújt Piqué is
Két kérdésem van...MessiNeymarSuarez írta:Srácok, a Barca hivatalos youtube oldalán megy az ünnepi közvetítés!
(Remélem senki sem tol egy Ramososat, mindig féltem ilyenkor a kupát)
Itt a linkMessiNeymarSuarez írta:Srácok, a Barca hivatalos youtube oldalán megy az ünnepi közvetítés!
(Remélem senki sem tol egy Ramososat, mindig féltem ilyenkor a kupát)
Hegyi nem rossz újságíró é igen mind a két csapatot isteníti. Szereti a focit, leginkább a játszó focit és ezt még mindig a Barca és a RM nyújtja az ilyen "vénembereknek", mint Hegyi, vagy én.Veidt írta:Hegyi egy sértődött kisfiú, ugyanilyen idióta mód szívta a galaktikus Realt mint most a Barcát... Emlékszem a 'mit is' ? is kiverte belőlünk a depor vagy a Mallorca, ez meg vigyorgott,hogy dehát Zidane meg a fenomén ha akarnak akkor ez 10-0... Haragszik most ránk nagyon mert eltávolodtunk a balettezéstől.
nemrég ismétlésben láttam, bizonyára sokan nem csípik de számomra élmény ahogyan Hegyi beszél a Barcáról....Boixos írta:nem tudom, írta-e már valaki, de csak két idézet a hegyi és a kemenes meccs utáni mondandójából:
"a barcelona a futball"
"...és nem irigyek egymásra" (mármint messi, neymar, suarez)
köszönöm, fc barcelona!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ha az Arda-Vidal kettőst érdemben tudnánk használni, akkor szerintem sem létszükség igazolni. Persze nem árt a frissités, és a keretmélyítés, de azért nem mindenáron...visca el barca írta:én szerintem ha senki nem jönne, akkor is versenyben lennénk megint mindenkivel, mindenhol...LG írta:jövőre 1-2 erősítéssel bőven versenyben lehetünk megint minden címért.
én szerintem ha senki nem jönne, akkor is versenyben lennénk megint mindenkivel, mindenhol...LG írta:jövőre 1-2 erősítéssel bőven versenyben lehetünk megint minden címért.
Ez mutatja a csapat dominanciáját. A BL elcsúszhat apróságokon, de ennyi bajnoki címet összehozni egy olyan bajnokságban, melyben a Real is szerepel, amely szintén Európa egyik legjobbja, illetve az Atletico, amely szintén top európai csapattá nőtte ki magát az elmúlt években, nagyon komoly teljesítmény.MessiNeymarSuarez írta: 8 év alatt a 6-odik bajnoki, ez a nem semmi...Kár hogy Cruyff és Manel Vich nem élhette meg![]()
Igen, akkor születtem én.MessiNeymarSuarez írta:"Since 1988, we are the best team in the world.
More UCL's and Leagues than anyone else in Europe.
Act like it. Cruijff did."