CAMPEOOOOOOOONES, CAMPEOOOOOOONES

és ezt te le következtetted 10 percből, gratAtalanta írta:Már vezet is a Rejal... Szerintem itt bukta lesz, megint zavarodott a csapat, gyenge... Bár ne lenne igazam de szerintem nem rúgunk gólt. Totál csőd ez a csapat...
Mi lenne, ha ezt a meccset a hasonló megnyilvánulások nélkül lehetne követni?Atalanta írta:Már vezet is a Rejal... Szerintem itt bukta lesz, megint zavarodott a csapat, gyenge... Bár ne lenne igazam de szerintem nem rúgunk gólt. Totál csőd ez a csapat...
Alves játszik, bajnoki címet eldöntő utolsó meccs -> Alves hiba -> elveszítjük a bajnokságot, mint az Atletico ellen.Nero. írta:2 eve Atletico ellen.S.Agüero írta:Utoljára mikor volt ilyen, hogy az utolsó fordulónak még volt tétje? Amikor a Valladolidot vertük itthon?
Az szerintem valamikor akörül lehet mikor a Tenerife sokszor segített nekünk.S.Agüero írta: Igaz, úgy gondoltam, hogy mikor nyertük utoljára az utolsó fordulóban a Ligát.
Igaz, úgy gondoltam, hogy mikor nyertük utoljára az utolsó fordulóban a Ligát.Nero. írta:2 eve Atletico ellen.S.Agüero írta:Utoljára mikor volt ilyen, hogy az utolsó fordulónak még volt tétje? Amikor a Valladolidot vertük itthon?
2 eve Atletico ellen.S.Agüero írta:Utoljára mikor volt ilyen, hogy az utolsó fordulónak még volt tétje? Amikor a Valladolidot vertük itthon?
13/14S.Agüero írta:Utoljára mikor volt ilyen, hogy az utolsó fordulónak még volt tétje? Amikor a Valladolidot vertük itthon?
ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy LE a gálakezdőt küldi ki. Nem is férhet kétség ehhez a kezdő 11-hez, ma már nincs hova pihentetni.
Ma győzni kell. Nem számít hogyan és mennyivel, csak a győzelem maga. Fontos, hogy minél előbb betaláljunk. Akkor sem lenne gond, ha esetleg a Granada szerezné az első gólt, mert ez a csapat képes megfordítani a meccset, plusz meg is álmodtam, úgyhogy...Ennek ellenére azt mondom, szerezzük csak mi meg a vezetést, a meccs pedig onnantól valószínűleg kézben van.
Visca El BARCA!!!
Nem tudom miért parázol? Nyugi, tükörsima lesz. ( Érzem, mint a múlt heti mixet!visca el barca írta:eddig teljes nyugalomba voltam, kb most kezdtem el parázni. fú csak egyszer legyen vége a szezonnak, jövőre egy meccset sem nézek meg