Bob_Marley írta:Waleba10 írta:Na Leo és Sui ezzel a mai teljesítménnyel bebíztosította ronci aranylabdáját.....

ha így játszunk, és Lucho rendesen rotál majd, megint helyre lesz téve Európa, semmi kétség.... csak így tovább fiúk....
Eléggé vitatkoznék ezzel így, egy meccsből levonni olyanokat, hogy semmi kétség kicsit erős.
Ha jól rémlik a Levanténak nyolcat rúgtunk az első fordulóban pár éve és nem nyertünk egy kupát se....
Jól játszottunk, az ellenfél más célokért küzd hamar el is engedték, de rohadt hosszú az idény. Mélyebb a keret és még érkezhet is csatár is, de az Atletico, Real is rendesen erősített.
Egy meccsből tényleg nem szabad következtetéseket levonni, de már ez előző szezonban is nagyon erősek voltunk, 3-ból 2-őt behúztunk a legfontosabb kupákból, és jól erősitettünk, és itt nemcsak az újonnan érkezetekre gondolok. Arda és Vidal is most mutathatja meg igazán, mit is tud, a török már el is kezdte.
Azok közül, akik aggódtak, hogy SR nem lesz jó jhv posztra, most már egyre többen mondják azt, hogy megoldhatja a posztot.
Balhátvéd posztra minőségi ember jött Alba mögé.
Umtiti is ígéretes, a kp-n meg a bőség zavarában szenvedünk.
Az MSN is tud még új dolgokat mutatni, tavaly a hullámvölgy után az utolsó meccsekre kegyetlenül belendült, és Neymart még nem láttuk, de Messi is Suarez ott folytatják, ahol abbahagyták.
Én bizakodó vagyok. Nem szoktam a Barcával álmodni, de néhány napja mégis azt álmodtam, hogy 6-0-ra vertük a Realt a Klasszikuson.