Jó hírek a játékosokról.
Nagy szükség van Ibrára (és góljaira), Messire mindig (bár ő neki mostanság elég rossz a helyzetkihasználása), Henry papa pedig egy zseniális fickó, aki minden testrészével képes gólt szerezni
Na, de viccet félretéve: ha végre ez a csatársor kezdene az évben (eddig nem sok példa volt rá a sérülések miatt), akkor a győzelem az elvárás - részemről. Egy Iniesta, Xavi, Busquets középpályával, egy Alves-Piqué-Puyol-Maxwell védősorral, és Valdes-zel meg kell nyerni a meccset a Camp Nou-ban.
Abban szinte biztosak lehetünk, hogy Mourinho nem fogja forszírozni az aktív támadójátékot (igazából sosem tette), pláne úgy, hogy a meccs kezdő sípszójáig ők vannak a legjobb helyzetben: vezetik a csoportot, ráadásul utolsó meccsüket otthon játsszák. Bár nem irigylem a Camp Nou-beli vizitért
Az Inter csak a múltkori, hihetetlenül szerencsés meccsét követően került az élre. Én egyáltalán nem vagyok elájulva a játékuktól. Mindig a biztosra mentek: a döntetlenre, amit sikerült is az első 3 meccs alatt hozniuk (az 3 pont).
Szerintem a csapatuk játéka "alapjáraton" nem tartalmaz túl nagy veszélyeket. Kérdés, hogy mik azok az esetek, amelyek az "alapjáraton" kívül esnek...

Annyi lenne a jó, ha Mourinho felvállalná az ebben a szezonban játszatott 4-4-2-es taktikáját, mert sem Eto'o, sem Milito nem mentek hátra rendesen védekezni azokon a meccseken, amit láttam. Márpedig ez pont 2-vel kevesebb ember, mint ami a Kazany ellen védekezett: ez elég lehet nekünk, úgy értem: elég kell, hogy legyen.