Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2009.11.05. 20:12:46

Ez hülyeség hogy rosszul játszunk. Sztem csak nincs idén szerencsénk de ezen felül kerekedik az egész csapat. Én Pep és az egész csapat mellett vagyok maximálisan bármi is lesz. Mert Barcás a szívem
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
LM10
Director del Fútbol

2009.11.05. 19:54:49

Már a napon ez a 2. hsz-ed gekkodan mivel 100%-ig egyetértek. Fogja már fel mindenki, hogy ez nem azért van mert rosszul játszunk...akkor már lehetne gond, ha a játékse menne mint a 06/07-es szezontól kezdve. Aki pedig kételkedik Pep-ben az bujjon el :wink:
messi70
Jugador del Barça

2009.11.05. 19:46:14

Szet szedjuk az Intert bakker es Ha tovab jutunk utanna mindenkit ugy legyen amen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRA BARCA Hajra Kicsi messi es hajra az egesz csapat mindent bele!!!!!!!!!!!!!ugy is ez a legjobb csapat ilyen szep passz jatekot senki a vilagon nem jatszik!!!!!!!!!!!!!!!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.11.05. 19:21:41

Rewolution5 írta:kiralyak a bekopései
:lol: :roll:
Amúgy, Horti Gábor.
Gekkodan írta:Durva, hogy mi megy itt komolyan.... Amikor már olyat olvasok, hogy "én szégyellem magam Pep helyett"....

Emberek mi történt? Kiestünk valahonnan? Nem győzöm tovább mondogatni, hogy lehet fifázni meg álmodozni, de 2 évig nem fogunk gálázni és bizony ennek a csapatnak is lesznek hullámvölgyei. Most egy ilyet élünk. Sok csapat örülne, ha a közelébe érne annak, amit most átélünk, nemhogy ennyi mindent nyerne. ...
=D> Ez, kellett ide! Jól beszélsz! Simán továbbfogunk jutni! (Ha meg nem, akkor, ahogy asszem Titinho írta egyszer: Legalább a "divatok" lemorzsolódnak"! Minden rosszban van valami jó...) :arrow: Persze, ez inkább ne történjen meg... :twisted:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.05. 19:18:24

megverjük a kijevet és az intert is.
simán tovább fogunk jutni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.05. 19:14:40

hali! meg tudná nekem valaki mondani hogy hogy hívják azt a kommentatort , amelyik a barca tv-ben kozvetit , sport 1 ........az akinek kiralyak a bekopései :) kosz
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.05. 18:34:15

Hagyd Dani cimbora, csak felhúzod magad. Annyit meg nem ér. Ha egyszer nem lehet megérteni, hogy még 6 pont szerezhető, és ha nem hisznek abban, hogy ezt képes is a csapat megszerezni, akkor nincs miről beszélni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.11.05. 18:15:07

Durva, hogy mi megy itt komolyan.... Amikor már olyat olvasok, hogy "én szégyellem magam Pep helyett".... :roll:

Emberek mi történt? Kiestünk valahonnan? Nem győzöm tovább mondogatni, hogy lehet fifázni meg álmodozni, de 2 évig nem fogunk gálázni és bizony ennek a csapatnak is lesznek hullámvölgyei. Most egy ilyet élünk. Sok csapat örülne, ha a közelébe érne annak, amit most átélünk, nemhogy ennyi mindent nyerne.

Tényleg komolyan kiakadok. Sanama, Miki, Rivaldo11 és még pár komával együtt azon küzdünk, hogy a többség felfogja: a saját kezünkben van a sorsunk, nem estünk ki sehonnan, ráérünk pánikolni majd, ha ne adj Isten így történik.

Szánalmas, hogy megy a temetkezés, mindenki okosabb a másiknál, mindenki nagy taktikus, jönnek az átlövéses bajnokok, meg a Guardiolát temetők.

Szépen szégyelje el magát mindenki, aki csak akkor csurgatja a nyálát és szereti a Barcát, amikor megy a szekér.

Ennél még a Real-szurkerek is jobbak komolyan. Néhány itteni kollégánál biztosan. Nem nagyon tudok olyan csapatot mondani, akinek a szurkolói ilyen rapszódikusak lennének. Ha megy a szekér mindenki Barca-drukker, ha kisebb gáz van, már jönnek a világmegváltó okoskodások.

Nem lőttünk távolról... Hát ez van. Azért van a padon a triplázó edzőnk, hogy megoldja a gondokat és kitaláljon valamit.

Nincs alkalmasabb edző a padra és nincs más lehetőség, mint hinni a srácokban. Saját kezünkben vagyunk, nem szabad nyavalyogni :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.05. 17:08:08

senkialfonz40 írta: A labdavesztések száma igen megnőtt, és az elpasszolt labdák után van egy levezető kocogás a kapunk irányába.
A második félidő elején azt hittem, nem is a Barcát látom, akkor gyakorlatilag félpercenként cserélgették a labdát a csapatok
senkialfonz40 írta: A balszélső posztra valami energikus, erős játékos kell, aki ráadásul nagyon jóban van a labdával!
Ez kicsit nem nagy követelmény? Ibrán kívül nem jut eszembe most olyan játékos, aki gyors, lepattannak róla a védők, és még a labdába se botlik el. Balszélsőbe még nehezebb ilyet találni
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.05. 17:00:26

Megpróbálom leírni röviden, ahogy tegnap láttam. A hozzászólások többségében hiányolták a szélső játékot. Én is abszolút! A kazanyi tizenhatoson belül sokszor 6-7 játékos tömörült, mire odaértünk a labdával. Ennek ellenére a meccs egyes periódusaiban úgy éreztem fokozatosan javulunk és ennek előbb utóbb gól lesz a vége. Ez inkább az első félidőre volt igaz, a másodikban egy idő után túl görcsössé váltunk. Azt hittem a Kazany előbb-utóbb elfárad, de sajna mi produkáltunk ilyesmit, az ellenfelünk fizikálisan nagyon ott van a szeren. :(
Az ilyen meccseken talán meg lehetne próbálni Messit a bal szélen játszatni, mert a másik oldalról csak befelé tudja hozni a labdát ott meg már úgy is sokan vannak, a középen játékáról nem is beszélve.
És most egy kicsi off. Messiről. Tudom, írhatnám a megfelelő helyre, de a tegnapi meccsen nyújtott teljesítménye ide is elfér.
Ami feltűnő számomra, hogy az eddigi alázat és küzdeni tudás nem fedezhető fel annyira, mint eddig. A labdavesztések száma igen megnőtt, és az elpasszolt labdák után van egy levezető kocogás a kapunk irányába. Tudom, hogy Ő nem védő, de egyszer nem indult el visszafelé, ha esetleg segíteni kell! Lehet, hogy Ő kötetlenül cselezgethet, de nekem nem tetszik, amit látok Tőle mostanában. A Kazany elleni itthoni meccsen, a második kapott gólunk előtt azt hiszem az Ő laza keresztpasszába nyúlt bele egy kazanyi és abból kaptuk a másodikat. "Mindenki" Rafát okolta,(mondjuk, kis rutinnal le lehetett volna lesni a passzt) de a labdavesztés volt a fő momentum. (Ha esetleg nem Ő volt a labdavesztő elnézést Tőle!) Tehát összegezve, az, hogy nem megy valakinek, benne van a pakliban, de ez a hozzáállás Tőle, nekem kevés! Nem ezt szoktam meg Tőle! És itt megkérem az Őt nagyon szerető, többször is regisztráló (hölgyet), hogy ne írja azt, hogy Messi lövését a kapus kivédte, Ő legalább próbálkozik, mert ennél kicsit bonyolultabb a futball, főleg ezen a szinten.
És most vissza a meccshez. Az nyilvánvaló, hogy egy igen jó balszélsőre szükségünk van! A tegnapi játék azt is megmutatta, hogy ez a balszélső jó fizikumú kell legyen. Picit elbizonytalanodtam Robinhoval kapcsolatban, mert ugyan jó playának tartom a brazilt, de egy kazanyi játékos ellen nem biztos, hogy lett volna esélye, lehet megették volna reggelire. A középpályánk Yaya és Keita kivételével nem túl acélos,(termet, fizikum) ezért nehéz ilyen csapat ellen, amikor a középpálya nem tudja átverekedni magát az élő falon. És csak a fizikum nem elég, kreativitásra is szükség van.
A balszélső posztra valami energikus, erős játékos kell, aki ráadásul nagyon jóban van a labdával!
Szerintem minden csapat, aki eredményt akar elérni, ezt fogja játszani, amit tegnap láttunk. Nem lehet Őket hibáztatni, ez az egyetlen esélyük, játékban mindenki felett állunk. A tavalyi évünk túl jól sikerült, felkészülnek belőlünk.(ki több, ki kevesebb sikerrel). Bocsi, kicsit hosszú lett, meg talán zilált is.
chonggy
Capitá del Barça

2009.11.05. 16:42:13

sjd írta:
chonggy írta: szerintem nem Messi találta ki,hogy most ő középen játszik,hanem olyan utasításokat kap.... Pep nem egy olyan edző,aki kiengedi a játékosokat minden taktikai utasítás nélkül..
Ez igaz,de attól még szerintem nem működik
hát ja.. :evil: de valami okból kifolyólag Pep nagyon erőlteti Leót középen...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.05. 16:36:36

chonggy írta: szerintem nem Messi találta ki,hogy most ő középen játszik,hanem olyan utasításokat kap.... Pep nem egy olyan edző,aki kiengedi a játékosokat minden taktikai utasítás nélkül..
Ez igaz,de attól még szerintem nem működik
chonggy
Capitá del Barça

2009.11.05. 16:33:53

sjd írta:
Szóval Pepnek a helyére kéne tenni (szó szerint most) a kis argentint, mert ezzel az össsze vissza mászkálással taktikailag tönkretesz mindent
Különben sem értem miért csinálja, Iniesta érdekes módon soha nem dönt úgy, h ő most mégse balszélsőt akar játszani, hanem kp.-t és akkor majd Keita vagy Abidal megoldja ha kedve van hozzá a baloldalt

szerintem nem Messi találta ki,hogy most ő középen játszik,hanem olyan utasításokat kap.... Pep nem egy olyan edző,aki kiengedi a játékosokat minden taktikai utasítás nélkül..
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.05. 16:30:41

ozsimiki írta:
Mikaos írta:
ozsimiki írta: Pep máshogy értette, igaza is van,ha nem tudjuk megnyerni köv kettőt nem ÉRDEMELJÜK MEG,de ettől még nem véletlen írom le én is,meg más is,h a TOVÁBBJUTÁSHOZ ELÉG :idea: 4 pont.
én is örülnék a két győzelemnek,és a csoportelsőségnek ,de a TÉNY,H 4ponttal BIZTOS továbbmegyünk.
Ez nagyon jó hír. De tényleg minden eshetőséget figyelembe vettél / vettetek?
...ha mi nyerünk Kievben (az nincs benne táblázatban még), tuti megelőzzük az előttünk lévő két csapat egyikét, mivel Inter-Rubin lesz...
ebből meg az látszik,h a kievi x ismét csak továbbmegyünk.
Köszi a számolást. Ez megnyugtató. Tegnap kissé világvége hangulatban voltam, de ettől most felcsillant a szemem :D
Az a szerencse, hogy az Inter játszik még a Kazannyal, és így egymástól mindenképpen vesznek el a pontokat. Vagy az egyik a másiktól, vagy fordítva, vagy mindkettő egymástól.
No, hát akkor a 4 pontot hozni kell, nincs mese. És ez teljesen reális elvárás.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.05. 16:26:04

Mikaos írta:
ozsimiki írta: Pep máshogy értette, igaza is van,ha nem tudjuk megnyerni köv kettőt nem ÉRDEMELJÜK MEG,de ettől még nem véletlen írom le én is,meg más is,h a TOVÁBBJUTÁSHOZ ELÉG :idea: 4 pont.
én is örülnék a két győzelemnek,és a csoportelsőségnek ,de a TÉNY,H 4ponttal BIZTOS továbbmegyünk.
igen, ha nem hiszed számolj utána.

egyszerűen nem tudom leírni,de megpróbálom még egyszer :roll: :

tehát ha 4 pontot szerzünk ,kétféle képen tehetjük:

1. Inter ellen x elünk, és majd Kiev ellen nyerünk... akkori lehetőségek:

Rubin nyer Kiev ellen ---> 1.Rubin 8p, 2.Inter 7p, 3.Barca 6p
Rubin xel Kiev ellen ---> 1.Inter 7p, 2.Rubin 6p, 3.Barca 6p
Rubin kikap Kiev ellen---> 1.Inter 7p, 2.Kiev 7p, 3.Barca 6p

ebből látszik,h ha mi nyerünk Kievben (az nincs benne táblázatban még), tuti megelőzzük az előttünk lévő két csapat egyikét, mivel Inter-Rubin lesz...

2. Inter ellen nyerünk, Kiev ellen majd x, lehetőségek:

Rubin nyer Kiev ellen ---> 1.Rubin 8p, 2.Barca 8p, 3.Inter 6p
Rubin xel Kiev ellen ---> 1.Barca 8p, 2. Inter-Rubin 6p, 4.Kiev 5p
Rubin kikap Kiev ellen---> 1.Barca 8p, 2.Kiev 7p, 3.Inter 6p, 4.Rubin 5p

ebből meg az látszik,h a kievi x ismét csak továbbmegyünk.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.05. 16:16:15

Némiképp szégyellem magam. Talán Pep helyett is

Ugyanis nyáron, amikor Mindenki támadta (az általam egyébként nem szeretett) Ibrát, én meg védtem Pep döntését, mondván: " Emlékeztem a Chelsea elleni meccsre? Tökéletesen kivédekezték a játkunkat, átlövések nem voltak, mert nem volt jó lövőnk (aztán mondjuk lett Ini személyében), ívelgetni nem tudtunk, mert nem volt 1.80 feletti játkosunk, és fizikálisan is gyengébbek voltunk. Ibra érkezése megoldja majd mindezt"

És már el is képzeltem, h egy Chelsea elleni meccsen Ibra egy szenzációs 30méteressel nyit, majd egy Dani Alves beadásra érkezve (miközben TErry és Alex csak úgy lepattan róla) befejeli a másodikat.

Ehhez képest mi volt tegnap? Bár 18-20 m-re tisztán voltak a játékosok a kapuval szemben, 2-3 lövés volt (itt most nem pont Ibrára gondolok, mert a Kazany mély védekezése miatt neki kb. a gólvonalon kellett helyezkedni), de az nagyon idegesít, h egy beadás nem érkezett a fejére. Ugyanis az egyetlen beadni képes emberünk (Dani Alves) előtt nem játszott senki, aki megtartotta volna a labdát amíg Dani felér.
Mert történetesen Messi megint bement középre. Majd szépen kitolta balra Iniestának, aztán Abidalhoz került stb., elvágva a lehetőségét, h egy épkézláb beadás érkezhessen jobbról
Ha meg Ibra kimegy jobb oldalra menteni a menthetőt, akkor pont az egyetlen jól fejelő, jó fizikumú ember űtnik el a középen lévő 8 védő közül

Szóval Pepnek a helyére kéne tenni (szó szerint most) a kis argentint, mert ezzel az össsze vissza mászkálással taktikailag tönkretesz mindent
Különben sem értem miért csinálja, Iniesta érdekes módon soha nem dönt úgy, h ő most mégse balszélsőt akar játszani, hanem kp.-t és akkor majd Keita vagy Abidal megoldja ha kedve van hozzá a baloldalt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.05. 15:31:29

AndrésIniesta24 írta:Ha ne adj isten 3.-ok maradnánk és az EL-ben játszanánk tavasszal akkor azt mekkora volna megnyerni
Semekkora.
Nem játszunk mi semmiféle EL-ben, mert hozzuk a kövi két meccset. Kételkedésnek helye nincs, bízni kell a csapatban. Én speciel semmiféle problémát nem látok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.05. 15:13:17

Buitre írta:
az sem véletlen, hogy Keita rúgott ennyi gólt a bajnokságban, ez egyrészről az ő érdeme, másrészről a többiek szégyene, hogy alig tudnak helyzetbe kerülni
ez sztem butaság, épp az a Barca egyik nagy ásza, hogy bárki fel tud tűnni csatárposzton, és egyes védők (Alves, Puyol, Piquet) is vannak olyan képzettek, hogy berúgják a ziccereket. És ezt pont azért tehetik meg, mert mindenki Messire, Iniestára meg Zlatanra figyel, hiszen mindannyian folyamatos veszélyt jelentenek.
A tili-tolizásnak meg nem csak előnyei vannak, hanem hátrányai (pld kontrák meglépése, labdabecipelése a kapu torkába, az ellenfél egész pályás letámadása miatti kapukirúgásokat nem tudják a törpék megszerezni, stb.), nektek ez lenne a köv feladat, hogy legyen alternatíva az ilyen szituációkra.
Nézd azt hiszem igazad is lenne egy olyan szituációban amikor a csapat jobb formában van, mert igenis erőssége egy csapatnak az, ha minél több ember gólt tud lőni. Ugyanakkor itt nem erről van szó, a bajnokságban Messi,Zlatan és Keita rúgták a gólok óriási százalékát (most nem számoltam ki,de 90% körül mozog). Az utóbbi meccseken még Zlatannak ment,de Messinek nem. Na most ebben a szituációban nem volt senki Keitan kívül,aki fellépjen Zlatan mellé. Ezért írtam, hogy ez Keita érdeme, ugyanakkor a többiek szégyene. Viszont nem kell túlragozni a dolgot, már látom a köv reagálásokat, amiket kapok:) Nem temetem a csapatot, hullámvölgyben vagyunk, aminek sztem azok az okai, amiket leírtam és ezt nyilván ők is tudják, csak idő kérdése és kijavítják. A játékosok rossz formája pedig szintén elillan előbb-utóbb. Az akarattal és a küzdéssel pedig az ég adta világon semmi gond nincs.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.05. 15:10:35

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.05. 14:48:37

Sanama írta:Gekkodannal teljesen egyetértek.
A sorsunk a saját kezünkben van. Ahogy Pep is mondta,vagy nyerünk 2/2-t vagy nem jutunk tovább.

És miért ne lennének rá képesek a srácok? Annyi hogy ha nem megy a játék, nem kell erőltetni szerintem.

Forca!
Pep máshogy értette, igaza is van,ha nem tudjuk megnyerni köv kettőt nem ÉRDEMELJÜK MEG,de ettől még nem véletlen írom le én is,meg más is,h a TOVÁBBJUTÁSHOZ ELÉG :idea: 4 pont.

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Buitre
Jugador d'estrella

2009.11.05. 14:26:03

az sem véletlen, hogy Keita rúgott ennyi gólt a bajnokságban, ez egyrészről az ő érdeme, másrészről a többiek szégyene, hogy alig tudnak helyzetbe kerülni
ez sztem butaság, épp az a Barca egyik nagy ásza, hogy bárki fel tud tűnni csatárposzton, és egyes védők (Alves, Puyol, Piquet) is vannak olyan képzettek, hogy berúgják a ziccereket. És ezt pont azért tehetik meg, mert mindenki Messire, Iniestára meg Zlatanra figyel, hiszen mindannyian folyamatos veszélyt jelentenek.
A tili-tolizásnak meg nem csak előnyei vannak, hanem hátrányai (pld kontrák meglépése, labdabecipelése a kapu torkába, az ellenfél egész pályás letámadása miatti kapukirúgásokat nem tudják a törpék megszerezni, stb.), nektek ez lenne a köv feladat, hogy legyen alternatíva az ilyen szituációkra.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.11.05. 14:14:14

A Barca-Inter alkalmával újra a Digisport elé kell ülnünk!
A mi meccsünk előtt fogja adni élőben a Kijev-Kazanyt is!
Izgulhatunk duplán!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.05. 13:32:44

Gekkodannal teljesen egyetértek.
A sorsunk a saját kezünkben van. Ahogy Pep is mondta,vagy nyerünk 2/2-t vagy nem jutunk tovább.

És miért ne lennének rá képesek a srácok? Annyi hogy ha nem megy a játék, nem kell erőltetni szerintem.

Forca!
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.05. 12:02:08

gekkodan írta:Emberek! Mi a fenéért kell temetkezni rögtön? Olvasom itt, hogy az Inter hogy fog játszani ellenünk meg hasonló ökörségek... Valaki levelet kapott róla? Valaki levelet kapott róla, hogy a srácok nem akarnak továbbjutni és nem fognak újítani? Valaki pár döntetlen után leírja a világ jelenlegi legjobb csapatát? Gondolkozzatok már el emberek!!!

Az ég világon semmi sem történt, csak nehezebben fog menni a továbbjutás, mint eddig jellenmző volt. Még a nagy Barcának sem sikerülhet minden úgy, mint a karikacsapás. Hozzá kell szokni, hogy nem csak gálával lehet továbbjutni és nem mindig sikerül már a sorozatok elején megvillantani, hogy ki az úr a házban.

Akkor lehet majd pánikolni, amikor a 3. helyen nyomorgunk a csoportkörök után, vagy ne adj Isten a 4. helyen. DE MOST SEMMI PROBLÉMA NINCS, CSAK NEHEZEBB!!!

Minden divatszurkernek, meg temetkező srácnak üzenem, hogy nem is olyan régen voltunk már a spanyol bajnokság kieső helyein, hogy adtunk el megnyert bajnoki címet, hogy égtünk már meg a Getafe ellen a spanyol kupában szégyenteljesen. Na azok voltak a szégyenteljes idők és akkor kellett temetkezni, nem pedig most.

Most hinni kell a srácokban, a triplázó edzőnkben és abban, hogy címvédőhöz méltóan 6 pontot hozunk 2 meccsen.

Nem nyavajogni kell, meg anyázni rögtön. Ettől senki sem lesz szurkoló, max magát égeti le vele.
Teljesen egyetértek, nem kell nyavajogni,de a hibákat le kell írni, azt hiszem ebben te is egyetértesz és remélem nem rám gondoltál:D
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.05. 11:59:16

gekkodan írta:Emberek! Mi a fenéért kell temetkezni rögtön? Olvasom itt, hogy az Inter hogy fog játszani ellenünk meg hasonló ökörségek... Valaki levelet kapott róla? Valaki levelet kapott róla, hogy a srácok nem akarnak továbbjutni és nem fognak újítani? Valaki pár döntetlen után leírja a világ jelenlegi legjobb csapatát? Gondolkozzatok már el emberek!!!

Az ég világon semmi sem történt, csak nehezebben fog menni a továbbjutás, mint eddig jellenmző volt. Még a nagy Barcának sem sikerülhet minden úgy, mint a karikacsapás. Hozzá kell szokni, hogy nem csak gálával lehet továbbjutni és nem mindig sikerül már a sorozatok elején megvillantani, hogy ki az úr a házban.

Akkor lehet majd pánikolni, amikor a 3. helyen nyomorgunk a csoportkörök után, vagy ne adj Isten a 4. helyen. DE MOST SEMMI PROBLÉMA NINCS, CSAK NEHEZEBB!!!

Minden divatszurkernek, meg temetkező srácnak üzenem, hogy nem is olyan régen voltunk már a spanyol bajnokság kieső helyein, hogy adtunk el megnyert bajnoki címet, hogy égtünk már meg a Getafe ellen a spanyol kupában szégyenteljesen. Na azok voltak a szégyenteljes idők és akkor kellett temetkezni, nem pedig most.

Most hinni kell a srácokban, a triplázó edzőnkben és abban, hogy címvédőhöz méltóan 6 pontot hozunk 2 meccsen.

Nem nyavajogni kell, meg anyázni rögtön. Ettől senki sem lesz szurkoló, max magát égeti le vele.
Ámen! Én is valami ilyesmit szerettem volna mondani pár hozzászólással lejjebb:)
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Válasz küldése