Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LM10
Director del Fútbol

2009.11.20. 17:22:20

DIGISPORT 20:30 Labdarúgás, Bajnokok Ligája, csoportkör: Barcelona – Internazionale
Élő
ab1daL
Director del Fútbol

2009.11.17. 21:46:24

Debrecen - Liverpool meccset adják. :?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LM10
Director del Fútbol

2009.11.17. 21:18:17

csabimo írta:Srácaim! valaki nem tudja hogy a Barca-Inter meccset fogja adni ez a ratyi Tv2vagy sem? Kicsit unom már ezt a netes szenvedős meccsnézést :evil:
Elvileg a DVSC meccset közvetítik élőben...
csabimo
Capitá del Barça

2009.11.17. 21:11:00

Srácaim! valaki nem tudja hogy a Barca-Inter meccset fogja adni ez a ratyi Tv2vagy sem? Kicsit unom már ezt a netes szenvedős meccsnézést :evil:
pityuferi
Barça C

2009.11.10. 16:43:25

Nem tudom igazam van-e de szerintem így lenne a helyes. A Dimano-t 2-vel hozni kell, és az Internek vagy 3-at rugnia kéne és akkor ténleg megérdemelné a továbbjutás. Persze ha az Inter tud úgy játszani mint tavaly a Chelsea akkor nehéz dolga lesz. De akkor is szerintem 2-őt 3-at vernie kéne :D
Buitre
Jugador d'estrella

2009.11.06. 22:47:55

Inter hajtani fog,mert lesz még egy meccsük a Kazany ellen otthon,amit,ha nem nyernek meg,akkor könnyen kieshetnek,tehát már ellenünk sem játszhatnak döntetlenre. Ez pedig azt jelent,hogy Mourinho nem állhat fel 9 védővel...Szóval nagy terület nyílik majd Henry,Ibra,Messi és Iniesta előtt. Azt pedig remélem nem kell kifejtenem,hogy ez mit jelenthet a Barca számára.Ha pedig verjük az Intert,onnantól kezdve egy döntetlen is elég Kijevben a továbbjutáshoz. Ha csak döntetlen lesz az Inter elleni meccs,akkor győzni kell Kijevben,ahol a Kijev ugyancsak támadni fog majd,mert esélye lesz továbbjutni,tehát ott is építhetünk a csapat gyorsaságára,nem kell a bunkerfocival szembenézni.
Nos szerintem is tovább fogtok jutni, DE:

1. Csak nem képzeled, hogy az Inter, Mourinhoval a kispadon nektek ugrik a Nou Campban?? Miért is? Mert attól tart, hogy otthon nem tudják legyőzni a tatárokat? Ez utóbbi benne van amúgy a pakliban, csakhogy, ha ép ésszel gondolkodunk, mégis kit van nagyobb esély legyűrni egy Internek: a Barcat idegenben, vagy a Kazanyt otthon? Rossz hír nektek, hogy az olaszok igenis be fogják ásni magukat a tizenhatos előtt, főleg, hogy az utóbbi idők pozitív példáit látták. Csakhogy ennek a sündisznónak a tüskéje nem tatár nevet visel. A tüskét úgy hívják, hogy Samuel Eto'o, akit nekem aztán igazán nem kell bemutatni, tudom, mekkora benne a bizonyítási vágy, hogy megmutassa a volt csapatának és közönségének, kit is túrtak ki. Nekem az az érzésem, hogy egy izzadságszagú nullnull vagy egyegy lesz Barcelonaban.
2. Ha Barca-Inter X, akkor a Kijev az utolsó fordulóban tudni fogja, hogy nektek mindenképpen győzelemre van szükségetek, és ezt nem bízzátok a véletlenre. Nem fogtok ti ott kivárós focit játszani, tudjátok ti is, tudják ők is. Szépen befognak ők is rendezkedni hátul, és nyomják fel Shevára a labdákat. Így is le fogjátok őket gyűrni, de nem lessz sétagalopp, főleg az ukrán télben...
Xavinho
Capitá del Barça

2009.11.06. 01:04:08

Én nem aggódok a BL meccsek miatt annyira.Szoros a csoport,mindenki tovább akar jutni.Az Inter hajtani fog,mert lesz még egy meccsük a Kazany ellen otthon,amit,ha nem nyernek meg,akkor könnyen kieshetnek,tehát már ellenünk sem játszhatnak döntetlenre. Ez pedig azt jelent,hogy Mourinho nem állhat fel 9 védővel...Szóval nagy terület nyílik majd Henry,Ibra,Messi és Iniesta előtt. Azt pedig remélem nem kell kifejtenem,hogy ez mit jelenthet a Barca számára.Ha pedig verjük az Intert,onnantól kezdve egy döntetlen is elég Kijevben a továbbjutáshoz. Ha csak döntetlen lesz az Inter elleni meccs,akkor győzni kell Kijevben,ahol a Kijev ugyancsak támadni fog majd,mert esélye lesz továbbjutni,tehát ott is építhetünk a csapat gyorsaságára,nem kell a bunkerfocival szembenézni.(Ha netalán kikapnánk,még akkor is tovább lehetne lépni,de akkor már nem a kezünkben lenne a sorsunk,az nagy szégyen lenne,erre nem is gondolok)
Szóval semmi sincs veszve ,meg kell verni az Intert és kész,remélem a legerősebb kezdő megy majd ki a gyepre. Egyedül azt sajnálom,hogy ennek a bajnokságban fogjuk látni a kárát,mert akkor lesz a Madrid elleni meccs is,ahol megint nagy lesz a nyomás (mondjuk a reál sem veheti könnyen a BL-t,mert simán kipottyanhatnak,ha nem koncentrálnak pl. a OM ellen.).
El fanático
Entrenador del Barça

2009.11.05. 23:38:45

Gekkodan jól mondja! Az igazi drukker - mindegy melyik sportág és melyik csapat - arról ismerszik meg, hogy tűzön-vízen át kitart a szeretett csapata mellett, ezen túl pedig főként akkor, mikor az sz*rban van - volt már ilyen a foci történelmében és még lesz is, sok csapat csúszott vissza a második ligába hosszabb-rövidebb időre, de az igazi szurkolók maradtak.

Plussz még annyit, hogy a drukkerek is magukba nézhetnének néha...
Milyen szép, amikor egy egész stadionnyi ember felállva tapsolja a csapatát, hogy "szép volt, fiúk" még akkor is, ha X vagy éppen vereség, amikor az Argentin bajnokságban például, akkor éneklik leghangosabban a csapat indulóit, amikor hátrányban van a csapatuk...
Drukkolni így is lehet, sőt így kell. Szerintem.
Persze, ami rossz azt meg lehet említeni, át lehet beszélgetni, de a végén csak oda lyukadhatunk ki, hogy bár nem voltunk jó formában, nem jött össze, amit terveztünk, hideg is volt, többen fáradtak, mivel a Leonesa meccs kivételével minden meccsen 90 percből 90et játszanak, igen-igen-igen, ezek tények, de ez már a múlt, a jövő viszont az, hogy a csapat megy és teszi a dolgát tovább és helytáll, mi drukkerek is helyt kell, hogy álljunk mellettük, mivel mi vagyuk az a bizonyos 12.ember!
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.11.05. 22:59:57

Tim írta:
LM10 írta: Fogja már fel mindenki, hogy ez nem azért van mert rosszul játszunk...akkor már lehetne gond, ha a játékse menne mint a 06/07-es szezontól kezdve.
Tehát jól játszunk,a játék is megy,csak éppen nem tudunk nyerni. Örülök hogy más probléma nincs :lol:
Hát bizony idehaza a mindennapi élet gyötrődése sokkal nagyobb probléma.
Ha a Barca ilyetén színvonalú játéka lesz a legnagyobb probléma, akkor eljött a Kánaán.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Tim
Mezei fórumozó

2009.11.05. 22:55:56

LM10 írta: Fogja már fel mindenki, hogy ez nem azért van mert rosszul játszunk...akkor már lehetne gond, ha a játékse menne mint a 06/07-es szezontól kezdve.
Tehát jól játszunk,a játék is megy,csak éppen nem tudunk nyerni. Örülök hogy más probléma nincs :lol:
Kép
DaNiAlVeS8
Jugador del Barça

2009.11.05. 20:19:30

mindenki hatalmas nagy football edző Magyarországon...Talán ezért is tart itt a magyar foci.. :?
Daniel Alves da Silva a példakép...
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2009.11.05. 20:12:46

Ez hülyeség hogy rosszul játszunk. Sztem csak nincs idén szerencsénk de ezen felül kerekedik az egész csapat. Én Pep és az egész csapat mellett vagyok maximálisan bármi is lesz. Mert Barcás a szívem
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
LM10
Director del Fútbol

2009.11.05. 19:54:49

Már a napon ez a 2. hsz-ed gekkodan mivel 100%-ig egyetértek. Fogja már fel mindenki, hogy ez nem azért van mert rosszul játszunk...akkor már lehetne gond, ha a játékse menne mint a 06/07-es szezontól kezdve. Aki pedig kételkedik Pep-ben az bujjon el :wink:
messi70
Jugador del Barça

2009.11.05. 19:46:14

Szet szedjuk az Intert bakker es Ha tovab jutunk utanna mindenkit ugy legyen amen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRA BARCA Hajra Kicsi messi es hajra az egesz csapat mindent bele!!!!!!!!!!!!!ugy is ez a legjobb csapat ilyen szep passz jatekot senki a vilagon nem jatszik!!!!!!!!!!!!!!!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.11.05. 19:21:41

Rewolution5 írta:kiralyak a bekopései
:lol: :roll:
Amúgy, Horti Gábor.
Gekkodan írta:Durva, hogy mi megy itt komolyan.... Amikor már olyat olvasok, hogy "én szégyellem magam Pep helyett"....

Emberek mi történt? Kiestünk valahonnan? Nem győzöm tovább mondogatni, hogy lehet fifázni meg álmodozni, de 2 évig nem fogunk gálázni és bizony ennek a csapatnak is lesznek hullámvölgyei. Most egy ilyet élünk. Sok csapat örülne, ha a közelébe érne annak, amit most átélünk, nemhogy ennyi mindent nyerne. ...
=D> Ez, kellett ide! Jól beszélsz! Simán továbbfogunk jutni! (Ha meg nem, akkor, ahogy asszem Titinho írta egyszer: Legalább a "divatok" lemorzsolódnak"! Minden rosszban van valami jó...) :arrow: Persze, ez inkább ne történjen meg... :twisted:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.05. 19:18:24

megverjük a kijevet és az intert is.
simán tovább fogunk jutni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.05. 19:14:40

hali! meg tudná nekem valaki mondani hogy hogy hívják azt a kommentatort , amelyik a barca tv-ben kozvetit , sport 1 ........az akinek kiralyak a bekopései :) kosz
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.05. 18:34:15

Hagyd Dani cimbora, csak felhúzod magad. Annyit meg nem ér. Ha egyszer nem lehet megérteni, hogy még 6 pont szerezhető, és ha nem hisznek abban, hogy ezt képes is a csapat megszerezni, akkor nincs miről beszélni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.11.05. 18:15:07

Durva, hogy mi megy itt komolyan.... Amikor már olyat olvasok, hogy "én szégyellem magam Pep helyett".... :roll:

Emberek mi történt? Kiestünk valahonnan? Nem győzöm tovább mondogatni, hogy lehet fifázni meg álmodozni, de 2 évig nem fogunk gálázni és bizony ennek a csapatnak is lesznek hullámvölgyei. Most egy ilyet élünk. Sok csapat örülne, ha a közelébe érne annak, amit most átélünk, nemhogy ennyi mindent nyerne.

Tényleg komolyan kiakadok. Sanama, Miki, Rivaldo11 és még pár komával együtt azon küzdünk, hogy a többség felfogja: a saját kezünkben van a sorsunk, nem estünk ki sehonnan, ráérünk pánikolni majd, ha ne adj Isten így történik.

Szánalmas, hogy megy a temetkezés, mindenki okosabb a másiknál, mindenki nagy taktikus, jönnek az átlövéses bajnokok, meg a Guardiolát temetők.

Szépen szégyelje el magát mindenki, aki csak akkor csurgatja a nyálát és szereti a Barcát, amikor megy a szekér.

Ennél még a Real-szurkerek is jobbak komolyan. Néhány itteni kollégánál biztosan. Nem nagyon tudok olyan csapatot mondani, akinek a szurkolói ilyen rapszódikusak lennének. Ha megy a szekér mindenki Barca-drukker, ha kisebb gáz van, már jönnek a világmegváltó okoskodások.

Nem lőttünk távolról... Hát ez van. Azért van a padon a triplázó edzőnk, hogy megoldja a gondokat és kitaláljon valamit.

Nincs alkalmasabb edző a padra és nincs más lehetőség, mint hinni a srácokban. Saját kezünkben vagyunk, nem szabad nyavalyogni :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.05. 17:08:08

senkialfonz40 írta: A labdavesztések száma igen megnőtt, és az elpasszolt labdák után van egy levezető kocogás a kapunk irányába.
A második félidő elején azt hittem, nem is a Barcát látom, akkor gyakorlatilag félpercenként cserélgették a labdát a csapatok
senkialfonz40 írta: A balszélső posztra valami energikus, erős játékos kell, aki ráadásul nagyon jóban van a labdával!
Ez kicsit nem nagy követelmény? Ibrán kívül nem jut eszembe most olyan játékos, aki gyors, lepattannak róla a védők, és még a labdába se botlik el. Balszélsőbe még nehezebb ilyet találni
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.05. 17:00:26

Megpróbálom leírni röviden, ahogy tegnap láttam. A hozzászólások többségében hiányolták a szélső játékot. Én is abszolút! A kazanyi tizenhatoson belül sokszor 6-7 játékos tömörült, mire odaértünk a labdával. Ennek ellenére a meccs egyes periódusaiban úgy éreztem fokozatosan javulunk és ennek előbb utóbb gól lesz a vége. Ez inkább az első félidőre volt igaz, a másodikban egy idő után túl görcsössé váltunk. Azt hittem a Kazany előbb-utóbb elfárad, de sajna mi produkáltunk ilyesmit, az ellenfelünk fizikálisan nagyon ott van a szeren. :(
Az ilyen meccseken talán meg lehetne próbálni Messit a bal szélen játszatni, mert a másik oldalról csak befelé tudja hozni a labdát ott meg már úgy is sokan vannak, a középen játékáról nem is beszélve.
És most egy kicsi off. Messiről. Tudom, írhatnám a megfelelő helyre, de a tegnapi meccsen nyújtott teljesítménye ide is elfér.
Ami feltűnő számomra, hogy az eddigi alázat és küzdeni tudás nem fedezhető fel annyira, mint eddig. A labdavesztések száma igen megnőtt, és az elpasszolt labdák után van egy levezető kocogás a kapunk irányába. Tudom, hogy Ő nem védő, de egyszer nem indult el visszafelé, ha esetleg segíteni kell! Lehet, hogy Ő kötetlenül cselezgethet, de nekem nem tetszik, amit látok Tőle mostanában. A Kazany elleni itthoni meccsen, a második kapott gólunk előtt azt hiszem az Ő laza keresztpasszába nyúlt bele egy kazanyi és abból kaptuk a másodikat. "Mindenki" Rafát okolta,(mondjuk, kis rutinnal le lehetett volna lesni a passzt) de a labdavesztés volt a fő momentum. (Ha esetleg nem Ő volt a labdavesztő elnézést Tőle!) Tehát összegezve, az, hogy nem megy valakinek, benne van a pakliban, de ez a hozzáállás Tőle, nekem kevés! Nem ezt szoktam meg Tőle! És itt megkérem az Őt nagyon szerető, többször is regisztráló (hölgyet), hogy ne írja azt, hogy Messi lövését a kapus kivédte, Ő legalább próbálkozik, mert ennél kicsit bonyolultabb a futball, főleg ezen a szinten.
És most vissza a meccshez. Az nyilvánvaló, hogy egy igen jó balszélsőre szükségünk van! A tegnapi játék azt is megmutatta, hogy ez a balszélső jó fizikumú kell legyen. Picit elbizonytalanodtam Robinhoval kapcsolatban, mert ugyan jó playának tartom a brazilt, de egy kazanyi játékos ellen nem biztos, hogy lett volna esélye, lehet megették volna reggelire. A középpályánk Yaya és Keita kivételével nem túl acélos,(termet, fizikum) ezért nehéz ilyen csapat ellen, amikor a középpálya nem tudja átverekedni magát az élő falon. És csak a fizikum nem elég, kreativitásra is szükség van.
A balszélső posztra valami energikus, erős játékos kell, aki ráadásul nagyon jóban van a labdával!
Szerintem minden csapat, aki eredményt akar elérni, ezt fogja játszani, amit tegnap láttunk. Nem lehet Őket hibáztatni, ez az egyetlen esélyük, játékban mindenki felett állunk. A tavalyi évünk túl jól sikerült, felkészülnek belőlünk.(ki több, ki kevesebb sikerrel). Bocsi, kicsit hosszú lett, meg talán zilált is.
chonggy
Capitá del Barça

2009.11.05. 16:42:13

sjd írta:
chonggy írta: szerintem nem Messi találta ki,hogy most ő középen játszik,hanem olyan utasításokat kap.... Pep nem egy olyan edző,aki kiengedi a játékosokat minden taktikai utasítás nélkül..
Ez igaz,de attól még szerintem nem működik
hát ja.. :evil: de valami okból kifolyólag Pep nagyon erőlteti Leót középen...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.05. 16:36:36

chonggy írta: szerintem nem Messi találta ki,hogy most ő középen játszik,hanem olyan utasításokat kap.... Pep nem egy olyan edző,aki kiengedi a játékosokat minden taktikai utasítás nélkül..
Ez igaz,de attól még szerintem nem működik
chonggy
Capitá del Barça

2009.11.05. 16:33:53

sjd írta:
Szóval Pepnek a helyére kéne tenni (szó szerint most) a kis argentint, mert ezzel az össsze vissza mászkálással taktikailag tönkretesz mindent
Különben sem értem miért csinálja, Iniesta érdekes módon soha nem dönt úgy, h ő most mégse balszélsőt akar játszani, hanem kp.-t és akkor majd Keita vagy Abidal megoldja ha kedve van hozzá a baloldalt

szerintem nem Messi találta ki,hogy most ő középen játszik,hanem olyan utasításokat kap.... Pep nem egy olyan edző,aki kiengedi a játékosokat minden taktikai utasítás nélkül..
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.05. 16:30:41

ozsimiki írta:
Mikaos írta:
ozsimiki írta: Pep máshogy értette, igaza is van,ha nem tudjuk megnyerni köv kettőt nem ÉRDEMELJÜK MEG,de ettől még nem véletlen írom le én is,meg más is,h a TOVÁBBJUTÁSHOZ ELÉG :idea: 4 pont.
én is örülnék a két győzelemnek,és a csoportelsőségnek ,de a TÉNY,H 4ponttal BIZTOS továbbmegyünk.
Ez nagyon jó hír. De tényleg minden eshetőséget figyelembe vettél / vettetek?
...ha mi nyerünk Kievben (az nincs benne táblázatban még), tuti megelőzzük az előttünk lévő két csapat egyikét, mivel Inter-Rubin lesz...
ebből meg az látszik,h a kievi x ismét csak továbbmegyünk.
Köszi a számolást. Ez megnyugtató. Tegnap kissé világvége hangulatban voltam, de ettől most felcsillant a szemem :D
Az a szerencse, hogy az Inter játszik még a Kazannyal, és így egymástól mindenképpen vesznek el a pontokat. Vagy az egyik a másiktól, vagy fordítva, vagy mindkettő egymástól.
No, hát akkor a 4 pontot hozni kell, nincs mese. És ez teljesen reális elvárás.
Válasz küldése