Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én ahogy elnéztem a meccseiket nem játszanak annyira borzasztóan hogy rommá tudnánk verni őket.. Jó tudom kicsit túloztam de hát istenem emberből vagyokcps46 írta:Tényleg jó formában vannak. A Bundesliga 15. helyén állnak, 16 forduló alatt összesen 2 meccset nyertek meg. A BL-ben is csak azért jutottak tovább, mert a legkönnyebb csoportba kerültek. (Sevilla, Unirea Urziceni, Rangers)
MessiFan írta:Szerintem ugyan olyan nehéz meccs előtt állunk mint a Real Madrid. Mint név eggyértelmű hogy a Lyon a jobb. De a Stuttgart se kis csapat főleg hogy nagyon jó formában vannak. Én szerintem ha nem dől ki addigra 1-2 fontos játékos akkor hozni fogjuk a meccset. De ha lesérűl is pár játékos... Inkább nem is beszélek róla. Örülök hogy őket kaptuk!
öcsém te szoktál a spanyol bajnokságon kívül más bajnokságot nézni? a Lyon azért nem olyan könnyű ellenfél, még akkor sem, ha gyengébbek lettek egy Benzemával. ha úgy nézzük, akkor nekünk is mákunk van egy Stuttgartal, nem? miért szerinted a franciák nem fognak az utolsó pillanatig küzdeni? tavaly milyen meccset játszottunk velük? kicsit húzós volt, de azért továbbjutottunk.Enjoy írta:Szánalmas ez a Madrid!
Piszkos nagy "mákjuk" van megint.. ugye támogatni kell őket, mert mégis csak otthon játszanak... Flóri lerendezte az egészet.
Legverhetőbb csapatot kapták, mi meg egy utolsó pillanatig küzdő erős német csapatot.
Enjoy írta:Szánalmas ez a Madrid!
Piszkos nagy "mákjuk" van megint.. ugye támogatni kell őket, mert mégis csak otthon játszanak... Flóri lerendezte az egészet.
Legverhetőbb csapatot kapták, mi meg egy utolsó pillanatig küzdő erős német csapatot.