Hogy ölték meg?ZBarca írta:A játékosok este fekete karszalagot fognak viselni a korábbi elnök, Josep Sunyol tiszteletére, akit ma 78 éve öltek meg. [cat radio]
Egyéb Barça meccsek
-
- Jugador del Barça
-----------Liverpool--------------
-------------Barca---------------
A játékosok este fekete karszalagot fognak viselni a korábbi elnök, Josep Sunyol tiszteletére, akit ma 78 éve öltek meg. [cat radio]

Aki szerint ez a produkció nem volt siralmas elejétől a végéig, az hívjon meg egy pohár sörre... 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Annak tudatában, hogy jelenleg az erőnléti edzések idejében van a csapat, nem csoda, hogy csak egy iksz és lapos játék jellemezte a csapatot tegnap este. Voltak jó pillanatok (ter Stegen bravúr, Sandro kapufa), jó teljesítmények (Mathieu), ám szerintem nem kell csalódni az eredmény miatt. Lesz ez a csapat még éles!

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát nekem ezek nem tűntek fel... köszi!palesz77 írta:Hát a második félidőben nem is úgy játszottunk. De az elsőben sokszor, nyomtam is 3 PrintScrennt róla. Ezen látszik a legjobban talán, itt Busi készül épp szabadot elvégezni, és mindenki felvette a helyét. De itt is van egy, itt a "tömörülés" látszik jól, amiről írtam lejjebb. Meg van egy harmadik is támadás közben, ezen is kivehető azért - csak itt Montoya és Pique alulról hiányoznak.visca el barca írta:egyébként én abszolut nem láttam a tegnapi nap azt a 3-4-1-2-es felállást. talán rakitic tényleg jóval előrébb játszott mint kellene
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador del Barça
Köszönöm szépen!visca el barca írta:augusztus 6-án a Napoli ellen játszik majd Genfben a csapat, augusztus 9-én pedig következik a Helsinki elleni finnországi összecsapás. A felkészülést a Gamper Kupa zárja augusztus 18-án.AndrisBarca írta:Az SSC Napoli után még játszunk felkészülési mérkőzést?
egyébként én abszolut nem láttam a tegnapi nap azt a 3-4-1-2-es felállást. talán rakitic tényleg jóval előrébb játszott mint kellene
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát a második félidőben nem is úgy játszottunk. De az elsőben sokszor, nyomtam is 3 PrintScrennt róla. Ezen látszik a legjobban talán, itt Busi készül épp szabadot elvégezni, és mindenki felvette a helyét. De itt is van egy, itt a "tömörülés" látszik jól, amiről írtam lejjebb. Meg van egy harmadik is támadás közben, ezen is kivehető azért - csak itt Montoya és Pique alulról hiányoznak.visca el barca írta:egyébként én abszolut nem láttam a tegnapi nap azt a 3-4-1-2-es felállást. talán rakitic tényleg jóval előrébb játszott mint kellene
- visca el barca
- Presidente del Barça
augusztus 6-án a Napoli ellen játszik majd Genfben a csapat, augusztus 9-én pedig következik a Helsinki elleni finnországi összecsapás. A felkészülést a Gamper Kupa zárja augusztus 18-án.AndrisBarca írta:Az SSC Napoli után még játszunk felkészülési mérkőzést?
egyébként én abszolut nem láttam a tegnapi nap azt a 3-4-1-2-es felállást. talán rakitic tényleg jóval előrébb játszott mint kellene
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador del Barça
Az SSC Napoli után még játszunk felkészülési mérkőzést?
[quote="Alfa"][quote="saviola83"]Valakinek nincs valami elérhetősége ahonnan le tudom tölteni a tegnapi meccset, mert nem voltam itthon és meg akarom nézni.[/quote]
[url]https://www.youtube.com/watch?v=vTjCr3tpNNU&app=desktop[/url]
fenn van youtubon a meccs , itt van egy link de ha keresgélsz lehet , hogy találsz jobb minőségűt is
Szerk: ez a link elég rossz bocsi
ezek jobbak: 1. félidő [url]https://www.youtube.com/watch?v=yR8An9IVRiY[/url]
2.félidő:[url]https://www.youtube.com/watch?v=nSeUWzBtBvc[/url][/quote]
Köszönöm szépen!
[url]https://www.youtube.com/watch?v=vTjCr3tpNNU&app=desktop[/url]
fenn van youtubon a meccs , itt van egy link de ha keresgélsz lehet , hogy találsz jobb minőségűt is

ezek jobbak: 1. félidő [url]https://www.youtube.com/watch?v=yR8An9IVRiY[/url]
2.félidő:[url]https://www.youtube.com/watch?v=nSeUWzBtBvc[/url][/quote]
Köszönöm szépen!
-
- Jugador d'estrella
Kis különbségekkel szerencsére mindenki ugyanazt a meccset látta. Szerintem is a pozitív oldalon den Stegen, Mathieu, Alba,Grimaldo, Xavi, Samper,Rakitic, Halilovic és Adama volt ezúttal található. Én rajtuk kívül ajánlom Ie nevének megjegyzését is - főleg, ha nem igazolunk újabb középső védőt.
- palesz77
Szerintem görgess lejjebb, szinte mindenkiről találsz pár szót..messideco írta:Az alábbi játékosokról írhattok pár szót, hogy játszottak: Mathieu, Rakitic, Rafinha.

De röviden:
Mathieu: Tanár volt!

Rakitic: Biztató volt, hajtott, volt átlövése is - amit blokkoltak ugyan, de legalább volt ilyen is - ő rúgta a szögleteket is, szinte mindig pontosan passzolt. Jó lesz ő ide.
Rafinha: Nagyon nem érezte a "Messi posztot", de igazából szinte az egész csapat szörnyű volt az első félidőben. Nem volt jó meccse, de azért szerintem volt bár bizakodásra okot adó momentuma. Legközelebb remélem a középpályán fog játszani, olyan felállásban, amiben nem csak szenved a csapat..
https://www.youtube.com/watch?v=vTjCr3tpNNU&app=desktopsaviola83 írta:Valakinek nincs valami elérhetősége ahonnan le tudom tölteni a tegnapi meccset, mert nem voltam itthon és meg akarom nézni.

ezek jobbak: 1. félidő https://www.youtube.com/watch?v=yR8An9IVRiY
2.félidő:https://www.youtube.com/watch?v=nSeUWzBtBvc
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Valakinek nincs valami elérhetősége ahonnan le tudom tölteni a tegnapi meccset, mert nem voltam itthon és meg akarom nézni.
- GonzalezRaul
- Barça B
Nem Puyol miatt. Középszerű védő nagy arccal. A MU-ba sem kellett. A Barca játékának minősége miatt elbírta. Ritkán kellett védekeznie a 70-80%-os labdatartás és a kiváló középpálya miatt.zola8787 írta:Hunter91 írta:Amit láttam, abban a pár percben elég jól nyomta Matyi. Jól passzolt, sőt pontosan is.
Dulifuli elég önző és tapasztalatlan. Xavi jó labdát adott, nem kellett volna átlépni.
Az előítéletek XD
Kb a csapat legjobbja volt, Piqué-nél 100szor jobb védő, látszik, hogy ő annó csak Puyol miatt volt annyira jó.

Hunter91 írta:Amit láttam, abban a pár percben elég jól nyomta Matyi. Jól passzolt, sőt pontosan is.
Dulifuli elég önző és tapasztalatlan. Xavi jó labdát adott, nem kellett volna átlépni.
Az előítéletek XD
Kb a csapat legjobbja volt, Piqué-nél 100szor jobb védő, látszik, hogy ő annó csak Puyol miatt volt annyira jó.
- palesz77
Digi 2 adta, én azon néztem.mess2009 írta:...
Samper pedig tényleg nagyon jó volt, remélem legalább a Kupában láthatjuk majd játszani a felnőtt csapatban is.
Most a nem létező taktikai tudásomat bevetem, ámuljatok..

Első félidő felállása (támadásoknál)
Szóval, az első félidő alatt ahogy láttam kb így álltunk fel. És szerintem azért - is - lett ilyen pocsék ez a játékrész, mert egymás hegyén hátán voltak a játékosaink. Nem volt szinte senkinek területe - mondjuk ebben az ellenfél is ludas volt nem csak a felállás, mert olyan szinten tömörültek, hogy az valami elképesztő. Plusz az is elég rossz döntés volt szerintem, amit Albának és Montoyanak kellett csinálnia ebben a játékrészben, hogy amint nálunk a labda, rögtön felmentek az ellenfél térfelének a közepére kb, így szinte soha nem lehetett nekik kitenni a labdát. Úgyhogy a támadásaink 80%-a úgy nézett ki, hogy Mathieu és Pique kicsit labdázgattak, aztán valamelyikük megunta, és megindult, akkor hátrébb lépett Ini vagy Busi általában elkérni a lasztit, de amint megkapták előttük voltak már 4-en kb, úgyhogy pár passz múlva megint ment vissza a hátvédeknek. Na meg a támadószekciónk is veszélytelen volt, Rafinha nem nagyon érezte ezt a posztot, Adama és Pedro pedig bemozgások hiányában nem tudták megbontani a védőfalat - legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy annyiszor megpróbáltak volna kiugrani, vagy keresztbe mozogni. Adama volt a legjobb támadónk, csak vele az a baj, hogy keveset használja az eszét. Folyton cselezni akar, és folyton a jobb lába felé. Vagy elkezd kicsit változatosabban játszani, vagy Tello sorsára jut idővel szerintem.. A támadók mellett pedig sajnos a középpálya is nagyon halvány volt, Inivel az élen, pedig ő volt az egyetlen a középpályáról, akitől várható lett volna egy nagyobb labda. Roberto hozta a szokásos formáját(=semmit), Busi pedig általában hátrébb játszott - meg amúgy sem volt nagy formában.
Második félidő felállása (javarészt ilyesminek láttam)
Ez már sokkal jobban hasonlított a megszokott hadrendünkhöz, a játékosok nem másztak egymás nyakába, az pedig kifejezetten jót tett a játéknak, hogy Munir igazi középcsatárt játszott, nem hamis9-est, jó volt végre megint így látni a csapatot. Sokkal több volt a terület a második félidőben, könnyebben hoztuk ki a labdát, ami annak is köszönhető szerintem, hogy a szélső hátvédek sokkal könnyebben megjátszhatóak voltak, mint az első játékrészben. Plusz a második félidőre feljött egy bombaformában levő Xavi is, akinek a forintos labdái hiányoztak az első félidőből. Meg hozzá kell tenni, hogy ebben a félidőben mindenki ott játszott ahol tudott - nem úgy, mint pl Rafinha az előzőben -, és igazából mindenki tudott is játszani - nem úgy, mint Sergi Roberto.. Deu kicsit önző volt szokásához híven, a két Horvát játéka nagyon tetszett, Samper is baromi jó volt, Grimaldo is biztató volt, Munir egyedül eldönthette volna a meccset, csak az elsőnél szörnyen találta el, a második nagy helyzeténél meg rögtön lőni akart, érzésem szerint jobban jár, ha megpróbálja eltolni a kirobbanó kapus mellett.. De erre a félidőre összességében sok panaszunk nem lehet, a felkészülés ezen szakaszához képest jól játszottunk itt.
És ami a 2 meccs alapján szerintem javulásnak mondható a tavalyi évhez képest, az a letámadás. Mindenki hajtotta az ellenfelet, ezt jó volt látni. Az már más kérdés, hogy mennyire volt hatékony, de legalább a lelkesedés megvan a srácokban. Deu is amúgy nagyon sokszor futott a labdás ember után, úgyhogy szerintem ezzel nála se volt baj, nem tudom miért írták ezt páran..
Plusz kiemelném MatS játékát, egyáltalán nem látszott rajta, hogy idegen lenne neki ez a játék, néha kellemetlen szituba hozták, de azt is relatíve jól megoldotta. A hosszú labdái meg szinte mindig emberhez mennek.. Jó lesz ő ide.
csak annyit még, hogy a gyenge stream miatt pl. azt sem tudtam, hogy melyik Samper, sajnálom, nehéz így tárgyilagos képet alkotni. ezek a nyavalyás Sport TV.-k a Spanyol Ligából "élnek" és nem képesek közvetíteni a Barca felkészülési meccseit. (végül a Digin sem az ment?! , én nem tudtam behozni...)
a meccsről: valójában az aggaszt némileg, hogy éppen a hatékonyság terén semmi javulás, vagy újítás nem látszik! az első félidő ahogy szinte mindenki írja egy az egyben a régi - lassú, meddő ,tili-toli eredménytelen foci volt, csak a második alakzat mutatott némi lendületet, mögé kerülést, veszélyt a kapu előtt.....
igaznak tűnik, ebből egyelőre semmit nem lehet következtetni a jövőre nézve, nyilván LE. is "csak" tapogatózik....
a meccsről: valójában az aggaszt némileg, hogy éppen a hatékonyság terén semmi javulás, vagy újítás nem látszik! az első félidő ahogy szinte mindenki írja egy az egyben a régi - lassú, meddő ,tili-toli eredménytelen foci volt, csak a második alakzat mutatott némi lendületet, mögé kerülést, veszélyt a kapu előtt.....
igaznak tűnik, ebből egyelőre semmit nem lehet következtetni a jövőre nézve, nyilván LE. is "csak" tapogatózik....
A fejmosás során először azt kell neki elmagyarázni, hogyha elveszíti a labdát, akkor vissza kell futni, nem pedig megállni és a p.csét vakarni.palesz77 írta: Deunak meg kéne egy kiadós fejmosás, és akkor pazar kis játékos lehetne idővel.
Azt hittem ez a hozzáállás már csak a múlt emléke, de ezen a téren semmit nem változott, épp ideje volna.
Egyébként a második félidő megmutatta, hogy jó az Öreg (Xavi) a háznál, pazar labdái voltak. A kis(láb)ujjában több tudás van, mint ami Sergi Robertonak bármikor is lesz. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ebben az emberben mit lát LE. Semmi vállalkozókedv, se egy csel, se egy kényszerítő, csak minél hamarabb sikerüljön megszabadulni a labdától.
Szerencsére Halilovic pont az ellenkezője. A kisgyereknél nincs gond az önbizalommal és a vállalkozókedvvel. Nyilván neki is voltak rossz megoldásai a mai meccsen, de látni a mozgásán, a labdaérintésén, hogy nagyon nagy zsugás lesz belőle. Nagyon örülök, hogy sikerült őt megszerezni.
Az általam is agyonszidott Mathieu jól és megbízhatóan játszott. Ugyanez kell tőle a bajnokságban és akkor nem lesz vele probléma.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
az első félidő pocsék volt, de a második már rendben volt.
inkább csak a fiatalokat meg az újakat néztem csak, ők érdekeltek.
ter Stegen rendben volt, látszik rajta hogy jóba van a labdával lábbal is, jó lesz ez. egyébként Lucho azt nyilatkozta meccs után, hogy Masip és Bravo is kap egy-egy teljes meccset.
Edgar Ie nem igazán tűnt ki, feladatát megoldotta, jó volt.
Samper borzasztó elegáns, higgadt és intelligens játékos, öröm nézni minden mozdulatát. szeretném látni majd őt a bajnokikon is, szerinte készen áll a feladatra.
Sergi Robertot szívesen védeném, de nem tudom. totál semmilyen játékos. remélem meggondolja magát vele kapcsolatban Enrique és nem akarja itt tartani
Halilovic jobban érzi magát középen, mint szélen, ez egyértelmű. a ritmusváltásai, az ahogy a labdához ér az különleges. az a fajta játékos akin 10 perc játék után is érzed hogy fantasztikus képességekkel rendelkezik.
Adamát gyakran dicsértem én már, egyáltalán nem gondolom, hogy Tello 2.0 lenne. technikásabb is, intelligensebb is. ez utóbbit nem a mai alapján mondom. egyébként én őt gyakrabban szeretném látni a másik oldalon, mert kifejezetten jó lövőkéje van neki. még csak 18 éves, a játékának le kell tisztulnia, eléggé 'kölyökfoci' stílusban játszik még.
inkább csak a fiatalokat meg az újakat néztem csak, ők érdekeltek.
ter Stegen rendben volt, látszik rajta hogy jóba van a labdával lábbal is, jó lesz ez. egyébként Lucho azt nyilatkozta meccs után, hogy Masip és Bravo is kap egy-egy teljes meccset.
Edgar Ie nem igazán tűnt ki, feladatát megoldotta, jó volt.
Samper borzasztó elegáns, higgadt és intelligens játékos, öröm nézni minden mozdulatát. szeretném látni majd őt a bajnokikon is, szerinte készen áll a feladatra.

Sergi Robertot szívesen védeném, de nem tudom. totál semmilyen játékos. remélem meggondolja magát vele kapcsolatban Enrique és nem akarja itt tartani
Halilovic jobban érzi magát középen, mint szélen, ez egyértelmű. a ritmusváltásai, az ahogy a labdához ér az különleges. az a fajta játékos akin 10 perc játék után is érzed hogy fantasztikus képességekkel rendelkezik.
Adamát gyakran dicsértem én már, egyáltalán nem gondolom, hogy Tello 2.0 lenne. technikásabb is, intelligensebb is. ez utóbbit nem a mai alapján mondom. egyébként én őt gyakrabban szeretném látni a másik oldalon, mert kifejezetten jó lövőkéje van neki. még csak 18 éves, a játékának le kell tisztulnia, eléggé 'kölyökfoci' stílusban játszik még.

- palesz77
Az első félidei játék szerintem egyértelműen a felállás miatt volt ilyen gyötrelmes. Nagyon nem érezték egyelőre a srácok azt a játékot. Amúgy szinte mindenben egyetértek veled, még Grimaldot is kiemelném én, nekem nagyon tetszett a játéka, ha még fejlődik valamennyit, akkor lehet belőle valaki nálunk is..Barcaman1993 írta:Egy teljesen enervált csapat jött ki ma a gyepre. Az első félidő maga volt a katasztrófa, a másodikat már élvezni is lehetett. Az eredményt nem érzem reálisnak, itt jóval nagyobb különbség kellett volna, hogy legyen, de a helyzeteket be kéne rúgni. Egy kis értékelő, akikről gondoltam.
De "okostojásként" azért annyit hozzátennék, hogy Rafinha fölött sem vágnék még fát.. Nem is a középpályán játszott, meg abban a fura 3-4-1-2-es felállásban tolta olyan poszton, ahol szerintem nem sokat játszott még - Messi poszton kb, futkározott mindenfelé.. Azzal egyetértek, hogy Xavi jobb játékos, mielőtt azt hinnéd, hogy nem, de le se írnám emiatt a meccs miatt - bár te se írtad még le ha jól vettem ki. Jó lenne megnézni mit tud a középpályán, egy olyan csapatban, amelyik tisztában van azzal, hogy mit kell játszania, nem csak futkároznak, és keresik a helyük, mint az első félidőben.
Deunak meg kéne egy kiadós fejmosás, és akkor pazar kis játékos lehetne idővel.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Egy teljesen enervált csapat jött ki ma a gyepre. Az első félidő maga volt a katasztrófa, a másodikat már élvezni is lehetett. Az eredményt nem érzem reálisnak, itt jóval nagyobb különbség kellett volna, hogy legyen, de a helyzeteket be kéne rúgni. Egy kis értékelő, akikről gondoltam.
Ter Stegen végig védte a meccset, sztem ez jelzésértékű. Kíváncsian várom, hogy ki fog védeni szerdán. Eddig elég magabiztos.
Mathieu meglepően jó volt, talán a mérkőzés legjobbja. Jobban aggódok Piqué miatt, vele szemmel láthatóan problémák vannak.
Xavi ismét bebizonyította, hogy igenis szükség van rá ebben a csapatban. A Sergi Roberto-Rafinha duónál klasszisokkal jobb játékos továbbra is. Az okostojások remélem megpróbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről.
Samperre nagyon oda kell figyelni. Elképesztő, hogy mennyire higgadtan játszik. A védekezésén kéne javítani és kiváló pivote lenne.
Rakiticben az tetszik, hogy teljesen más típusú játékos, mint a többiek kp-n. Egy átlövőt nyertünk magunknak.
Halilovic továbbra is pazar. Fizikálisan fel kell építeni és kell neki a rutin, de már most szabad szemmel látható, hogy hatalmas potenciál van benne.
Deulofeu elég önző volt ma, de nem vágnék fát alatta. Látszott rajta, hogy elképesztően akar és nagyon odatette magát. A támadásaink nagy részéből kivette a részét, sok helyzetet alakított ki. Kicsit be kell törni, de már most nagyon veszélyes az ellenfél kapujára. Egy kis alázat kell tőle és komoly hasznára lehet a csapatnak.
Ter Stegen végig védte a meccset, sztem ez jelzésértékű. Kíváncsian várom, hogy ki fog védeni szerdán. Eddig elég magabiztos.
Mathieu meglepően jó volt, talán a mérkőzés legjobbja. Jobban aggódok Piqué miatt, vele szemmel láthatóan problémák vannak.
Xavi ismét bebizonyította, hogy igenis szükség van rá ebben a csapatban. A Sergi Roberto-Rafinha duónál klasszisokkal jobb játékos továbbra is. Az okostojások remélem megpróbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről.
Samperre nagyon oda kell figyelni. Elképesztő, hogy mennyire higgadtan játszik. A védekezésén kéne javítani és kiváló pivote lenne.
Rakiticben az tetszik, hogy teljesen más típusú játékos, mint a többiek kp-n. Egy átlövőt nyertünk magunknak.
Halilovic továbbra is pazar. Fizikálisan fel kell építeni és kell neki a rutin, de már most szabad szemmel látható, hogy hatalmas potenciál van benne.
Deulofeu elég önző volt ma, de nem vágnék fát alatta. Látszott rajta, hogy elképesztően akar és nagyon odatette magát. A támadásaink nagy részéből kivette a részét, sok helyzetet alakított ki. Kicsit be kell törni, de már most nagyon veszélyes az ellenfél kapujára. Egy kis alázat kell tőle és komoly hasznára lehet a csapatnak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
nos a másodikban még adott egy mixet LE. így már valóban Barca B lettünk, a végefelé volt egy két üdítő támadásféle, de csak a kapufára futotta. jól mozgott, Delou, Hali, Rakit, hátul sem lettünk gyengébbek, bár a Franciák is sokat gyengültek támadásban. ja és az öreg Xavi is szépen helytállt.