Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont arra a feladatkörre már sokkal alkalmasabb lenne, mint Busquets. Mindkét poszton játszott már, könnyeben menne neki az "átmenet" a meccs közben.palesz77 írta:Mondjuk szerintem tuti középhátvéd lesz, de gyakorlatilag akkor is az lenne, ha vkp-t játszana a felkészülési meccsek alapján.. Kb csak névben más a két poszt.
Mondjuk szerintem tuti középhátvéd lesz, de gyakorlatilag akkor is az lenne, ha vkp-t játszana a felkészülési meccsek alapján.. Kb csak névben más a két poszt.ZBarca írta:Mindenki nyugodjon le! Szerintem LE nem kh-ként fog a meccsen számolni Masch-al, csak a kezdő pozíciója lesz védő.
Erxy írta:Kezdő: Bravo, Alves, Mathieu, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Neymar, Rafinha, Messi
Pedronak gyomorbántalmai vannak, nem fog ma játszani.
Már egy félidővel is előrébb lennénk, mint gondoltuk volna egy heteS.Agüero írta:...
Szerintem egyikük sem fog kezdeni. Suárez még csak holnap fog először együtt edzeni a csapattal, Messi még egy percet nem játszott meccsen, Neymar meg most épült fel.danianevem írta:Ha már játszhat a barátságos meccsen Suárez, akkor én mindenféleképpen kezdetném Messivel, hadd szokja a légkört, meg a játékot az argentinnal. Meg ugyanezt tartom Neymarral kapcsolatosan is, ha esetleg bevethető lesz a meccsre.S.Agüero írta:...