Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.11.04. 20:27:06

Nem láttam a meccset. Most kikaptunk, vagy mi?
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
barcaME55i
Jugador d'estrella

2009.11.04. 20:26:54

a ruszkik szerncséjéről meg ne is beszéljünk..
hát meg a miénkről.. nem szoktam dícsérni, de ha VV nem jön ki jól pár helyzetbe kapjuk a 3-0át..
Pep remélem lassan észreveszi, hogy Messinek nem középen van a legideálisabb hely.. hátratolt ék vagy nemtudom már mit mondjak :evil:
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.11.04. 20:26:32

levproff írta:Hát most igen ideges vagyok... :x Nem értem, hogy ,hogy az autócenzúrába nem lehet észre venni, hogy egyáltalán nincs bal oldal!Messi ment volna vissza..erre..pff :x ilyen amatőr hibát..a ruszkik szerncséjéről meg ne is beszéljünk..hitetlenül mérges vagyok :x

Szerencse? :shock: ember miről beszélsz?
Mi nekünk volt szerencsénk a végén. Kb 2 helyzetünk volt egész meccsen,a másodikban nem kellett védenie a kapusuknak...
Ez nem a szerencsén múlt,egy Barcelonának egy ilyen csapatot nem szerencsésen kéne legyőznie,hanem 5-0ra kiütni őket otthon,idegenben meg 2-0ra.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.04. 20:25:34

Nah innentől két győzelem sanszos,h kelleni fog a csoport elsőséghez. az a min, ami nem lesz könnyű.

Inter ellen otthon egy esedékes győzelem már jót is tenne a srácoknak, nem Zaragozat,meg majd a Mallorcát kell megszórni,abból sokat nem tudunk átvinni a Blbe,az más kategória mint láthatjuk.

nincs semmi sem veszve, nyögvenyelős a dolog idáig,de az ellenfél valóban rendkívül szervezetten védekezett, egyik nagy csapat sem lubickolt volna ellenük, kár,hogy misem.

Óriási meccs lesz a BARCA-Inter óriási téttel, szerintem aki nem nyer,az könnyen búcsúzik, aki kikap,az meg szinte biztos :shock:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
levproff
Director del Fútbol

2009.11.04. 20:24:05

Hát most igen ideges vagyok... :x Nem értem, hogy ,hogy az autócenzúrába nem lehet észre venni, hogy egyáltalán nincs jobb oldal!Messi ment volna vissza..erre..pff :x ilyen amatőr hibát..a ruszkik szerncséjéről meg ne is beszéljünk..hitetlenül mérges vagyok :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2009.11.04. 21:27:44-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.11.04. 20:23:59

Ez szánalmas volt.
az egész BL szereplésünk ősszel az.4 meccsen 3 rúgott gól!!!
Ez nem méltó a barcához.főleg hogy ilyen gittegyletek ellen jétszunk mint a rubint kazán vagy mi a fene.Pep meg behiteti a szurkolókkal hogy a világ egyik legjobb csapata az orosz.vicc.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.04. 19:25:07

Nem értem ezt az egészet. Hogy lehet ilyen piszok szerencséje a ruszkiknak? Bárcsak bement volna Ibra helyzete, akkor láthatnánk focit is.

Gyenge a középpályánk, Keita nincs bekapcsolva, Iniesta kényszerből mindenhol játszik már, Xavi lassú, Touré játékát nem lehet érzékelni a védekezésben, elölre pedig alig jut el a labda.
Óriási hátrány, hogy középpályásaink közül alig van olyan, aki gólérzékeny lenne (kivéve Keita). Mert most pont ez lenne a lényeg, hogy ne játsszuk végig az akciókat a gólvonalig, hanem lőjük rá 25 méterekről bátran.

szerk.: jönnie kell Henrynak szerintem. És akkor Iniesta mehetne középpályára, és így több felé oszlana a ruszkik figyelme. Jelenleg 1-el kevesebben vagyunk, de igazából nem tudnám megmondani, hogy ki az a felesleges ember, és nem is biztos, hogy azért felesleges, mert rosszul játszik: csak egyszerűen nincs a játékban.
kanty
Llegenda del Barça

2009.11.04. 19:22:37

ozsimiki írta:Nah félidő 0-0

egyszer kellene vezetnünk,megnézném hátrányból az oroszokat. az x még nem tragédia,de 2.félidőben reménykedem, h kiharcoljuk a győzelmet.

FORCA BARCAAA!!!
Szerintem ha a Rubin hátrányba kerül akkor összeomlik. Az ő fegyverük a védekezés, támadni igazán nem tudnak, legalábbis egy Barca szintű csapat ellen.
Be kell lőni a helyzeteket és nem lesz gond.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.04. 19:18:04

Nah félidő 0-0.

3.percben komoly helyzet Ibra előtt,sajnos kapufa, Valdesnek volt egy komoly védése,egy szép kontra után, de szokásos koreográfia, meddő mezőnyfölény, volt egy olyan szakasz,amikor közel álltunk a gólhoz,most megint nem.
Rubin is kicsit többet kezdett vége felé támadni...

egyszer kellene vezetnünk,megnézném hátrányból az oroszokat. az x még nem tragédia,de 2.félidőben reménykedem, h kiharcoljuk a győzelmet.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.11.04. 18:19:42

Én nemcsak a hidegtől, a magasra hagyott fűtől és magától a Kazánytól félek, hanem a sérülésveszélytől is...
Remélem megússzuk, most pláne nem tenne jót a csapatnak, ha megint kidőlne valaki.

FORCA BARCA!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
barcaME55i
Jugador d'estrella

2009.11.04. 18:04:25

Örülök, hogy Alves kezd. Ha nyertünk volna otthon akkor más lenne a szitu de így nyerni kell. Remélem Inter nem szerez 3 pontot a mai nap során.
tipp: 1-2 természetesen ide.
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.04. 18:04:02

elég pesszimista vagyok a meccset illetően szerintem vagy X vagy kikapunk :!:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.11.04. 18:00:34

Az szezon EDDIGI legfontosabb meccse. Nagyon para lesz tatárföldön zúzni, már a sorsoláskor felhívott az orosz cimborán és ennyit mondott: "jöttök főni Kazanba".

Hát remélem nem lesz igaza. De mindenesetre nyugodtabb lennék, ha + 3 ponttal mennénk ide, brutális körülmények közé.

Fel van adva a lecke a csapatnak, mert nem a Valencia elleni idegenbeli meccs volt a nagy meccs idén, hanem ez lesz eddig. A bajnokságban sokkal könnyebb korrigálni, mint 6 meccsen. És eddig nem úgy állunk, ahogy vártuk, legalább 7 ponton kéne állni, azt úgy elfogadnám. Helyette van 4.

Hát én rettentően félek de remélem sikerülni fog.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.04. 17:41:07

Ticsi 23 írta:A hivatalos honlap szerint: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Ibra, Iniesta.
Köszönöm. Pont egy 5 perce voltam ott és akkor még nem volt infó.
Viszont annyi pozitív hír van még (szintén uefa.com-ról), hogy mínusz 4 fok van, és száraz idő: nincs hó, nincs eső.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.11.04. 17:37:09

Mikaos írta:Kezdőcsapatot mikor tudjuk meg? Ugyanúgy, mint PD-ben: 1 órával a meccs előtt? Már tűkön ülők...
Csak hadd lássam Danit a kezdőben :)
Barca győzelmet várok és szeretnék is...nagyon.

A Kiev-Interen meg nagyon jó lenne egy Kiev-győzelem, vagy akár egy döntetlen.
A hivatalos honlap szerint: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Ibra, Iniesta.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.04. 17:33:22

Kezdőcsapatot mikor tudjuk meg? Ugyanúgy, mint PD-ben: 1 órával a meccs előtt? Már tűkön ülők...
Csak hadd lássam Danit a kezdőben :)
Barca győzelmet várok és szeretnék is...nagyon.

A Kiev-Interen meg nagyon jó lenne egy Kiev-győzelem, vagy akár egy döntetlen.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.04. 17:10:55

Vereség ma szóba se jöhet, az x esetén még simán lehetünk csoportelsők is akár,de akkor nem csak a mi kezünkben lenne a döntés.

Győzni nem lesz egyszerű,de van egy olyan érzésem,h sikerül,nagyon fontos lenne,és még így se dőlhetünk nyugodtan hátra.

nincs mese, ettől a meccstől szinte függetlenül,otthon meg kell verni az Intert ha elsők akarunk lenni, és idegenben valószínű a Kievet is.

de most ez a meccs a fontos, féltem a srácokat a körülményektől, felőlem lehet egy rémunalmas,szánalmas 0-1 is, csak ne sérüljön le senki.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.04. 14:56:19

Chino írta:
Ezzel egyetértek. A védőktől rengeteget ment a hátrpassz egészen Valdesig, ha letámadtak vagy az lett a vége, vagy pedig egy ívelés a mezőnybe. Csigától nem kevés ilyet láttunk. Azért jegyezzük meg, hogy amit a Chelsae csinált azt nem minden csapat csinálja meg úgy. Ez a betömörülős, minden-ellenfél-a-tizenhatosán játék sem egyszerű. A kis tiliu-tolikkal nagyon nehéz feltörni a védelmet, ki lehet fárasztani fejben is az ellenfelet meg hát ott vannak az átlővések, amikből ha kicsit is, de idén talán többet látok.
A Rubin ellen nem hiszem hogy gálaelőadás lesz, szerintem egy küzdős, hajtós, megizzadós egy vagy 2 gólos győzelem születik.
Ha mi lőjük az elsőt,(remélem rúgunk gólt!) nem lesz gáz, ha nem, vért kell izzadjunk! Kíváncsian várom a meccset! Jó, hogy végre élőben lehet "szurkerolni"! :D
Titinho
Director del Fútbol

2009.11.04. 14:51:53

Atyaúristen! :shock:

Most láttam egy videót, a BarcaTv felvételei voltak ma délelőttről: A pályamunkások jégtörővel verték a jeget a kispadon a székekről!!! :shock: Ilyen van?! Ott se lehet hideg...áhh... :?

De volt a videóban egy jó kép is, amikor a ruszki barátunk fűnyíróval nyomta a pályát, meg festették fel a pályacsíkokat.

Kegyetlen egy meccsre számítok, ez nem semmi egy 90 perc lesz. Még jó, hogy "csak" a Mallorcával játszunk a hétvégén, mert a mai kezdőből tuti, hogy 6-7-en nem lesznek ott vagy fáradtság vagy megfázás miatt. Ez aztán egy embertpróbáló feladat is lesz! Az összes túlélő reality show elmehet a málnásba, 2 nap alatt -28 fokos hőmérsékletcsökkenés és 90 perc játék, de úgy hogy győzni kellene. :wink:

Na de valahogy meg kell próbálni, félre kell tenni, hogy a 10 lábujjból 8-at nem éreznek a fiúk és jégkockákat hugyoznak és izzadnak, valahogy mégis meg kellene nyerni ezt a meccset, mert ha nem akkor még igen komoly veszélybe is kerülhetünk.

Nagyon bízom a fiúkban, hogy sikerül majd győzniük, mert ha sikerül akkor az nálam már többet érne mint mondjuk az Európai Szuperkupa! :wink:

Még jó, hogy legalább a talaj fűthető...a srácok így nem 18 másodpercig, hanem legalább 2 percig csak fetrengeni fognak a földön egy-egy szabálytalanság után. :wink: Úgyhogy ha valaki sokáig fetreng, akkor az nem sérülés, hanem csak melegíti a mellkasát vagy a hátát! :)

Nagyon nehéz lesz, de meg kell próbálni! A tippem: Rubin - Barca : 1-2.

SOM-HI TOTS :!:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.04. 13:11:57

Nyerni kell nincs mese :!: Ha most nem tudunk akkor élet halál harc lesz az utolsó két meccsen és bármi megeshet, nem egy életbiztosítás. Inter, Dynamo egyik sem lesz egy leány álom és köztük még jön a Real is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.04. 12:56:30

Úgy néz ki, h a maradék 3 meccsből még az Inter elleni lesz a legkönnyebb. Nagyon nehéz lesz ez a mai meccs is, meg a Kyjev ellen is. Persze otthon az Inter sem lesz sétagalopp, de még mindig a legkönnyebb. Ha most nem szerzünk 3 pontot, ne adj Isten ki is kapunk, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülünk, főleg, ha Kijev megveri az Intert. Na de erre nem szabad gondolni, győzni kell.
Off: Azért nem lenne semmi, ha a két keleti csapat menne tovább, és az olasz és spanyol bajnok búcsúzna :shock:
szajko
Director del Fútbol

2009.11.04. 12:47:45

Ha itthol megverjük őket nem lenne olyan létszügséglet megnyerni a mecset.
De kikaptunk, így muszáj lesz ilyen körülmények között győzni, sőt kell is!
gergo9
Director del Fútbol

2009.11.04. 10:48:50

Magas fű? :D Hát nem műfüves a pálya?
zsuni
Capitá del Barça

2009.11.04. 10:38:17

hogy lehetne már focizni MÍNUSZ 10 fokon bazze? én is fociztam már télen, de hosszú nadrágban + pulóverben, s meg kesztyűben.
Na de ezek a srácok meg rövid gatyában fognak labdázni pulóver nélkül... :S
én azért olyan fél millio euroért havonta kibirnám ezt az évenkénti 1 alkalmat minusz 10be :)
érdekes meccs lesz, mindenkppen megnézem :)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.04. 10:25:07

Meccs előtt régóta izgultam már így. Talán legutóbb a BL-döntőnél voltak már olyan érzéseim/gondolataim, hogy már napokkal előtte szinte csak a meccsre koncentráltam :)

Dani nagyot dobna, ha kezdőként játszhatna, az tény. Illetve nyugodt vagyok azért is, hogy Henry ott lesz vagy a pályán, vagy a padon: ő képes eldönteni ilyen meccseket. Keita is király, mindig van benne 1 (sőt: 3) gól mostanában.
Válasz küldése