Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Director del Fútbol
Az szezon EDDIGI legfontosabb meccse. Nagyon para lesz tatárföldön zúzni, már a sorsoláskor felhívott az orosz cimborán és ennyit mondott: "jöttök főni Kazanba".
Hát remélem nem lesz igaza. De mindenesetre nyugodtabb lennék, ha + 3 ponttal mennénk ide, brutális körülmények közé.
Fel van adva a lecke a csapatnak, mert nem a Valencia elleni idegenbeli meccs volt a nagy meccs idén, hanem ez lesz eddig. A bajnokságban sokkal könnyebb korrigálni, mint 6 meccsen. És eddig nem úgy állunk, ahogy vártuk, legalább 7 ponton kéne állni, azt úgy elfogadnám. Helyette van 4.
Hát én rettentően félek de remélem sikerülni fog.
Hát remélem nem lesz igaza. De mindenesetre nyugodtabb lennék, ha + 3 ponttal mennénk ide, brutális körülmények közé.
Fel van adva a lecke a csapatnak, mert nem a Valencia elleni idegenbeli meccs volt a nagy meccs idén, hanem ez lesz eddig. A bajnokságban sokkal könnyebb korrigálni, mint 6 meccsen. És eddig nem úgy állunk, ahogy vártuk, legalább 7 ponton kéne állni, azt úgy elfogadnám. Helyette van 4.
Hát én rettentően félek de remélem sikerülni fog.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Köszönöm. Pont egy 5 perce voltam ott és akkor még nem volt infó.Ticsi 23 írta:A hivatalos honlap szerint: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Ibra, Iniesta.
Viszont annyi pozitív hír van még (szintén uefa.com-ról), hogy mínusz 4 fok van, és száraz idő: nincs hó, nincs eső.
A hivatalos honlap szerint: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Ibra, Iniesta.Mikaos írta:Kezdőcsapatot mikor tudjuk meg? Ugyanúgy, mint PD-ben: 1 órával a meccs előtt? Már tűkön ülők...
Csak hadd lássam Danit a kezdőben
Barca győzelmet várok és szeretnék is...nagyon.
A Kiev-Interen meg nagyon jó lenne egy Kiev-győzelem, vagy akár egy döntetlen.

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Kezdőcsapatot mikor tudjuk meg? Ugyanúgy, mint PD-ben: 1 órával a meccs előtt? Már tűkön ülők...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vereség ma szóba se jöhet, az x esetén még simán lehetünk csoportelsők is akár,de akkor nem csak a mi kezünkben lenne a döntés.
Győzni nem lesz egyszerű,de van egy olyan érzésem,h sikerül,nagyon fontos lenne,és még így se dőlhetünk nyugodtan hátra.
nincs mese, ettől a meccstől szinte függetlenül,otthon meg kell verni az Intert ha elsők akarunk lenni, és idegenben valószínű a Kievet is.
de most ez a meccs a fontos, féltem a srácokat a körülményektől, felőlem lehet egy rémunalmas,szánalmas 0-1 is, csak ne sérüljön le senki.
FORCA BARCAAA!!!
Győzni nem lesz egyszerű,de van egy olyan érzésem,h sikerül,nagyon fontos lenne,és még így se dőlhetünk nyugodtan hátra.
nincs mese, ettől a meccstől szinte függetlenül,otthon meg kell verni az Intert ha elsők akarunk lenni, és idegenben valószínű a Kievet is.
de most ez a meccs a fontos, féltem a srácokat a körülményektől, felőlem lehet egy rémunalmas,szánalmas 0-1 is, csak ne sérüljön le senki.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Ha mi lőjük az elsőt,(remélem rúgunk gólt!) nem lesz gáz, ha nem, vért kell izzadjunk! Kíváncsian várom a meccset! Jó, hogy végre élőben lehet "szurkerolni"!Chino írta:
Ezzel egyetértek. A védőktől rengeteget ment a hátrpassz egészen Valdesig, ha letámadtak vagy az lett a vége, vagy pedig egy ívelés a mezőnybe. Csigától nem kevés ilyet láttunk. Azért jegyezzük meg, hogy amit a Chelsae csinált azt nem minden csapat csinálja meg úgy. Ez a betömörülős, minden-ellenfél-a-tizenhatosán játék sem egyszerű. A kis tiliu-tolikkal nagyon nehéz feltörni a védelmet, ki lehet fárasztani fejben is az ellenfelet meg hát ott vannak az átlővések, amikből ha kicsit is, de idén talán többet látok.
A Rubin ellen nem hiszem hogy gálaelőadás lesz, szerintem egy küzdős, hajtós, megizzadós egy vagy 2 gólos győzelem születik.

- Titinho
- Director del Fútbol
Atyaúristen!
Most láttam egy videót, a BarcaTv felvételei voltak ma délelőttről: A pályamunkások jégtörővel verték a jeget a kispadon a székekről!!!
Ilyen van?! Ott se lehet hideg...áhh... 
De volt a videóban egy jó kép is, amikor a ruszki barátunk fűnyíróval nyomta a pályát, meg festették fel a pályacsíkokat.
Kegyetlen egy meccsre számítok, ez nem semmi egy 90 perc lesz. Még jó, hogy "csak" a Mallorcával játszunk a hétvégén, mert a mai kezdőből tuti, hogy 6-7-en nem lesznek ott vagy fáradtság vagy megfázás miatt. Ez aztán egy embertpróbáló feladat is lesz! Az összes túlélő reality show elmehet a málnásba, 2 nap alatt -28 fokos hőmérsékletcsökkenés és 90 perc játék, de úgy hogy győzni kellene.
Na de valahogy meg kell próbálni, félre kell tenni, hogy a 10 lábujjból 8-at nem éreznek a fiúk és jégkockákat hugyoznak és izzadnak, valahogy mégis meg kellene nyerni ezt a meccset, mert ha nem akkor még igen komoly veszélybe is kerülhetünk.
Nagyon bízom a fiúkban, hogy sikerül majd győzniük, mert ha sikerül akkor az nálam már többet érne mint mondjuk az Európai Szuperkupa!
Még jó, hogy legalább a talaj fűthető...a srácok így nem 18 másodpercig, hanem legalább 2 percig csak fetrengeni fognak a földön egy-egy szabálytalanság után.
Úgyhogy ha valaki sokáig fetreng, akkor az nem sérülés, hanem csak melegíti a mellkasát vagy a hátát! 
Nagyon nehéz lesz, de meg kell próbálni! A tippem: Rubin - Barca : 1-2.
SOM-HI TOTS

Most láttam egy videót, a BarcaTv felvételei voltak ma délelőttről: A pályamunkások jégtörővel verték a jeget a kispadon a székekről!!!

De volt a videóban egy jó kép is, amikor a ruszki barátunk fűnyíróval nyomta a pályát, meg festették fel a pályacsíkokat.
Kegyetlen egy meccsre számítok, ez nem semmi egy 90 perc lesz. Még jó, hogy "csak" a Mallorcával játszunk a hétvégén, mert a mai kezdőből tuti, hogy 6-7-en nem lesznek ott vagy fáradtság vagy megfázás miatt. Ez aztán egy embertpróbáló feladat is lesz! Az összes túlélő reality show elmehet a málnásba, 2 nap alatt -28 fokos hőmérsékletcsökkenés és 90 perc játék, de úgy hogy győzni kellene.

Na de valahogy meg kell próbálni, félre kell tenni, hogy a 10 lábujjból 8-at nem éreznek a fiúk és jégkockákat hugyoznak és izzadnak, valahogy mégis meg kellene nyerni ezt a meccset, mert ha nem akkor még igen komoly veszélybe is kerülhetünk.
Nagyon bízom a fiúkban, hogy sikerül majd győzniük, mert ha sikerül akkor az nálam már többet érne mint mondjuk az Európai Szuperkupa!

Még jó, hogy legalább a talaj fűthető...a srácok így nem 18 másodpercig, hanem legalább 2 percig csak fetrengeni fognak a földön egy-egy szabálytalanság után.

Nagyon nehéz lesz, de meg kell próbálni! A tippem: Rubin - Barca : 1-2.
SOM-HI TOTS

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Capon
- Llegenda del Barça
Nyerni kell nincs mese
Ha most nem tudunk akkor élet halál harc lesz az utolsó két meccsen és bármi megeshet, nem egy életbiztosítás. Inter, Dynamo egyik sem lesz egy leány álom és köztük még jön a Real is.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Úgy néz ki, h a maradék 3 meccsből még az Inter elleni lesz a legkönnyebb. Nagyon nehéz lesz ez a mai meccs is, meg a Kyjev ellen is. Persze otthon az Inter sem lesz sétagalopp, de még mindig a legkönnyebb. Ha most nem szerzünk 3 pontot, ne adj Isten ki is kapunk, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülünk, főleg, ha Kijev megveri az Intert. Na de erre nem szabad gondolni, győzni kell.
Off: Azért nem lenne semmi, ha a két keleti csapat menne tovább, és az olasz és spanyol bajnok búcsúzna
Off: Azért nem lenne semmi, ha a két keleti csapat menne tovább, és az olasz és spanyol bajnok búcsúzna

Ha itthol megverjük őket nem lenne olyan létszügséglet megnyerni a mecset.
De kikaptunk, így muszáj lesz ilyen körülmények között győzni, sőt kell is!
De kikaptunk, így muszáj lesz ilyen körülmények között győzni, sőt kell is!
én azért olyan fél millio euroért havonta kibirnám ezt az évenkénti 1 alkalmat minusz 10behogy lehetne már focizni MÍNUSZ 10 fokon bazze? én is fociztam már télen, de hosszú nadrágban + pulóverben, s meg kesztyűben.
Na de ezek a srácok meg rövid gatyában fognak labdázni pulóver nélkül... :S

érdekes meccs lesz, mindenkppen megnézem

Meccs előtt régóta izgultam már így. Talán legutóbb a BL-döntőnél voltak már olyan érzéseim/gondolataim, hogy már napokkal előtte szinte csak a meccsre koncentráltam 
Dani nagyot dobna, ha kezdőként játszhatna, az tény. Illetve nyugodt vagyok azért is, hogy Henry ott lesz vagy a pályán, vagy a padon: ő képes eldönteni ilyen meccseket. Keita is király, mindig van benne 1 (sőt: 3) gól mostanában.

Dani nagyot dobna, ha kezdőként játszhatna, az tény. Illetve nyugodt vagyok azért is, hogy Henry ott lesz vagy a pályán, vagy a padon: ő képes eldönteni ilyen meccseket. Keita is király, mindig van benne 1 (sőt: 3) gól mostanában.
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem csodálkoznék, ha a Mallorca ellen a fiatalok játszanának, mert a fél csapat tüdőgyuszival, lázasan csicsikálna az ágyban.
Viccset félretéve, nagyon húzós lesz a köv 2 meccs, sokkal jobban tartok tőle mint az Intertől. Nem hiszem, hogy itt sokat érne az egyenkénti tudásbeli előny. Jó lenne ha Dani játszana, mert a védők gyorsaságára és rutinjára szükség lenne. Bár Csigának nem lehet annyira szokatlan a klíma. Gála biztos nem lesz, de remélem egy-két klasszis villanás elég lesz vagy lassan bedárljuk őket. Ha hamar sikerülne gólt lőni azzal nagy lépést tennénk a győzelem felé, de ha mi kapjuk az elsőt akkor nagy sz@rban leszünk.

Forca Barca!!!!
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Ismerős szitu. Tavaly Novemberben (3 fokban) én is rövid gatyában és pólóban fociztam (reggel 8-kor), hát iszonyatosan rossz. Belegondolni is rossz hogy a fiúk mínuszokban teszik majd ezt.Ilúvatar írta:hogy lehetne már focizni MÍNUSZ 10 fokon bazze?![]()
én is fociztam már télen, de hosszú nadrágban + pulóverben, s meg kesztyűben.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- Deus
- Boixos Nois
hogy lehetne már focizni MÍNUSZ 10 fokon bazze?
én is fociztam már télen, de hosszú nadrágban + pulóverben, s meg kesztyűben.

- Zlatan Boy
- Barça B
Röhely!!! amiket az Sms falra irnak egyessek a TV2-őn a barcáról.
Szánalmasak a Madrid szurkolók a csapatukkal együtt.Remélem hogy elgyepálja őket a Milan!!!!!! 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zlatan Boy 2009.11.03. 20:37:48-kor.

Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
az a baj, hogy ezek a letámadások akkor következnek be, amikor az egész védelmi vonalunk túlságosan elől ragad, maradna csak a lestaktika, de ha egy hosszú ívelésre jó ütemben lép ki a csatár aki már eleve előre mozog, mig a védőknek be kell fordulni de ez néha késő és hátrányból indulnak!
ezért nehéz eldönteni, hogy pl. Csigri valójában lassú e, vagy csak vert helyzetből indul! ami persze nem mentség, mert ez éppenséggel rossz helyezkedésre utal.
a kérdéskör lényegét persze akkor lehet megvilágítani, ha megnézzük, a védők és a csatárok hiba százalékát!
egy abszolút (csatár) ziccer esetén, csak bosszankodunk, pedig ez kompenzált volna egy védelmi hibát, amit többnyire végzetesként ítélünk!
itt arra akarok utalni, hogy pl. legutóbb (látszólag!!!) Marquez hibája miatt veszítettünk két pontot, de valójában azért mert számos gólhelyzetet kihasználatlanul hagytunk, a valós ok tehát a meddő csatárjáték.
nos egy hasonló, végzetes lehet az oroszoknál!
ezért nehéz eldönteni, hogy pl. Csigri valójában lassú e, vagy csak vert helyzetből indul! ami persze nem mentség, mert ez éppenséggel rossz helyezkedésre utal.
a kérdéskör lényegét persze akkor lehet megvilágítani, ha megnézzük, a védők és a csatárok hiba százalékát!
egy abszolút (csatár) ziccer esetén, csak bosszankodunk, pedig ez kompenzált volna egy védelmi hibát, amit többnyire végzetesként ítélünk!
itt arra akarok utalni, hogy pl. legutóbb (látszólag!!!) Marquez hibája miatt veszítettünk két pontot, de valójában azért mert számos gólhelyzetet kihasználatlanul hagytunk, a valós ok tehát a meddő csatárjáték.
nos egy hasonló, végzetes lehet az oroszoknál!
- 2pac4ever10
- Barça B
- Kapcsolat:
Nagyon remélem hogy sikerül javítania a Csapatnak a Rubin ellen. Nehéz meccs lesz,fáradságos,de győzni KELL. Hajrá Barca!

\ Köszönjük Eto'o || Sok sikert a jövőben /
- Chino
- Llegenda del Barça
Ezzel egyetértek. A védőktől rengeteget ment a hátrpassz egészen Valdesig, ha letámadtak vagy az lett a vége, vagy pedig egy ívelés a mezőnybe. Csigától nem kevés ilyet láttunk. Azért jegyezzük meg, hogy amit a Chelsae csinált azt nem minden csapat csinálja meg úgy. Ez a betömörülős, minden-ellenfél-a-tizenhatosán játék sem egyszerű. A kis tiliu-tolikkal nagyon nehéz feltörni a védelmet, ki lehet fárasztani fejben is az ellenfelet meg hát ott vannak az átlővések, amikből ha kicsit is, de idén talán többet látok.bojankrkic27 írta:az agresszív letámadást én annak értettem meg sztem kanty is hogy nem hagyják kihozni a labdát... ha nem emlékszel az elég baj.. ugyanis az osasuna elleni meccs is ilyen volt.. (lásd még ini is megjegyezte a blogjában..) persze a felállt védelem is gondot jelent de sztem ez több veszélyt hordoz magában. persze ez csak az én véleményemBányász írta:
Sztem az agresszív letámadás a technikailag képzetlenebb csapat ellen működhet jól.
Igazából nem is nagyon emlékszem most olyan meccsre ahol úgy kezdett ellenünk valaki,h nekünk rontott.
A Rubin ellen nem hiszem hogy gálaelőadás lesz, szerintem egy küzdős, hajtós, megizzadós egy vagy 2 gólos győzelem születik.
Forca Barca!!!!
Bányász írta:kanty!
Sztem nincs olyan,h nincs nálunk a labda.A labda szinte végig nálunk van.
Akkor kevesebbet van nálunk, mint általában.
Bányász írta: Azt meg remélem,h Rivaldo11nek igaza lesz.

Ebben tényleg teljes mértékben egyetértünk.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
kanty!
Sztem nincs olyan,h nincs nálunk a labda.
A labda szinte végig nálunk van.
bojan!
Nem láttam az Osasuna elleni meccset.
Én ezek ellenére is tartom amit mondtam.Nézzük csak meg,h a M.U vagy a Chelsea taktikája volt e az eredményesebb?Eleve sztem nem is lehet egy egész meccsen át csinálni a letámadást mert nincs ember aki bírná.(Ronaldo pl kb egy félidőt bírt a BL döntőbe pedig ahogy mondod nem játszották egy félidőn keresztül azt...)
Nem tudom...biztos igazatok van.De sztem letámadással még nem vertek meg minket.
Azt meg remélem,h Rivaldo11nek igaza lesz.
Sztem nincs olyan,h nincs nálunk a labda.

bojan!
Nem láttam az Osasuna elleni meccset.

Én ezek ellenére is tartom amit mondtam.Nézzük csak meg,h a M.U vagy a Chelsea taktikája volt e az eredményesebb?Eleve sztem nem is lehet egy egész meccsen át csinálni a letámadást mert nincs ember aki bírná.(Ronaldo pl kb egy félidőt bírt a BL döntőbe pedig ahogy mondod nem játszották egy félidőn keresztül azt...)
Nem tudom...biztos igazatok van.De sztem letámadással még nem vertek meg minket.

Azt meg remélem,h Rivaldo11nek igaza lesz.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Jugador d'estrella
az agresszív letámadást én annak értettem meg sztem kanty is hogy nem hagyják kihozni a labdát... ha nem emlékszel az elég baj.. ugyanis az osasuna elleni meccs is ilyen volt.. (lásd még ini is megjegyezte a blogjában..) persze a felállt védelem is gondot jelent de sztem ez több veszélyt hordoz magában. persze ez csak az én véleményemBányász írta:
Sztem az agresszív letámadás a technikailag képzetlenebb csapat ellen működhet jól.
Igazából nem is nagyon emlékszem most olyan meccsre ahol úgy kezdett ellenünk valaki,h nekünk rontott.