Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Pavel
Entrenador del Barça

2009.09.16. 23:37:20

Hali mindenkinek!
Van egy kis hiányérzetem. Millánóban hagytunk két pontot. Az igaz, hogy ha 20 45-kor mondják nekem ezt az eredményt simán elfogadtam volnade a látottak alapján. Hmmm. Az Intertől sokkal többet vártam nekik ezzel a játékkal esélyük sincs a végső győzelemre. Mi végül is úgy játszottunk ahogy tudunk, de az utolsó passzokat cseleket nagyon sokszor elrontottuk. Talán, ha bátrabban támadtunk volna, gólratörően. Lehet Pepet szidni, de én nem teszem, mert Milánóból elhozni egy pontot az első fordulóban az jó. És ebből kell kiindulni. A két hazait be kell húzni. Dinamót jó volna nagyon megalázni, mert anno jól elbántak velünk.
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!
Barca1988
Barça B

2009.09.16. 23:28:49

Szerintem nincs szégyelnivalónk! :lol: Idegenbe játszottunk,jobbak is voltunk,nem volt kötelező nyernünk,idény eleji forma,meg sorolhatnám :D
De akkor is a világ legjobb csapata vagyunk 8) :)
Messi a király!!!:)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.16. 23:24:10

BlauGranaGroc írta:Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani.
LOL. Te az Ibra-Eto'o csere óta mindenhol igyekszel valami rosszat rákenni Pepre. Végül is csak 5 kupát nyertünk meg röpke 1 év alatt vele, biztos nagyon rosszul végzi a dolgát...
Nem Pepnek kell magába néznie, hanem Neked - aki ilyen módon kritizálod. Semmiféle magyarázattal nem tartozik a szurkolóknak, hogy kit és miért vett meg, és hogy miért csak annyit sikerült, amennyit. Ő teszi a dolgát és edzősködik, mi pedig szurkolunk a csapatnak. NEM FORDÍTVA!
barka
Jugador del Barça

2009.09.16. 23:22:44

Szerintem nagyon gáz volt a meccs. Az elején még mentünk és próbálkoztunk, aztán átvettük az Inter igen gyenge iramát. Se Ibra , se Henry nem tett semmit a játékhoz, a második félidőbe Henryt pl már fel se hoztam volna. Nagyon gáz volt mind a kettő.
De ami talán még jobban bosszantott az a tapló Inter játékosok akik inkább lábat "törtek" -gondolok itt Messire és Tourera akik a szerencsének köszönhetik és saját éberségüknek, hogy jobban nem sérültek meg- mint, hogy focizni próbáltak volna.
Ja, és akkor ne feledkezünk meg erről a szerencsétlen bíróról sem aki mindezt hagyta és néha fogalma sem volt mi zajlik a pályán. Remélem többször nem is találkozunk vele. 10/2
A továbbiakban sokkal több kell mert, ez nagyon kevés lesz a jobb angol csapatok ellen.

Hajár Barca, Jó Éjt, Sziasztok!
Capon
Llegenda del Barça

2009.09.16. 23:16:01

Nem vártam egy könnyű meccset azt hittem az Inter azért megnehezíti a dolgunkat. Erre meg azt kell lássam, hogy ha az Interen múlt volna gólokkal nyernénk a meccset. De sajnos nem rajtuk múlt hanem rajtunk és a mi fiainknak a mai nap aztán semmi kedve nem volt a focihoz. Adtunk az Internek egy pontot. Nem szoktam kritikus lenni a csapattal szemben de nagyon felidegesített a hozzáállásuk a mérkőzéshez. Rendkívül csalódott vagyok. Nem az 1 pont miatt hanem a mutatott hozzáállás miatt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.09.16. 23:06:22

BlauGranaGroc írta:Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani. Most már megkapta az emberét mégse tűnik úgy, nagyon kihasználná a gólemben rejlő taktikai potenciált.
A gyávaságára meg rá fogunk fizetni. Mi a túróért nem cserél? Nyáron azt gondolta megvettük a svédet és kész a keret? Nagyon úgy tűnik a fiatalok csak azért lettek felhozva, hogy legyen aki a padot melegíti és ki legyen a keret. Annyi pozitív van a dologban, hogy idén már nem dobtunk ki(még az is lehet, hogy igen(Csigi)) euro tízmilliókat olyan cserejátékosokra(pl Hleb, Caceres), akik egyébként se kapnának lehetőséget a szezon során.
nem értem mi a bajod ember... :roll: .sztem egy korrekt meccset játszott a Barca az Inter ellen. még szezon eleje van, és meg kell szokni a svéd játékát is. de most már láttam eléggé bítóztató jeleket.. nagyon mentek most már az összejátszások, csak az volt a baj, hogy egy kicsit sok volt a les...

"Pep elmehet a büdös..." - ezt kikérem mindenki nevében!!! mi az hogy elmehet? sztem elég jól végzi a dolgát ott a padon. azért kíváncsi lennék, hogy TE :!: mire lettél volna képes... sztem semmire, már bocs
a fiatalokról meg annyit, hogy nekik nem egy Bl meccsen kell bizonyítaniuk az Inter ellen, hanem a bajnokságban mondjuk egy Osasuna, vagy egy Depor ellen.

na peace...
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Jani26
Barça C

2009.09.16. 23:00:02

Hát igen az átlövések hiányoztak nagyon!Pedig lehetett volna próbálkozni!!Főleg ahogy az Inter beállt védekezni sokszor. Azért nem volt ez olyan rossz meccs szerintem.Voltak helyzetek a szokásos labdajáratás stb,stb..csak a gól hiányzott!!Ibrátol egy kicsit többet várok,vártam...
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.09.16. 22:58:54

ohóó! sokan nem említettétek, de sztem Keita rendkívül sokat fejlődött (ahogy ő is elmondta). nagyon jól lát, ügyesen adogatnak ott 3-4en. örülök hogy itt van.

a meccsről mindenki leírta a véleményét, az enyém is hasonló.

jó lesz ez.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.09.16. 22:58:02

Pep elmehet a büdös... 2. évet kezdjük vele, de taktikai újítás semmi, pedig tavaly nyáron nagyon tudta mondani. Most már megkapta az emberét mégse tűnik úgy, nagyon kihasználná a gólemben rejlő taktikai potenciált.
A gyávaságára meg rá fogunk fizetni. Mi a túróért nem cserél? Nyáron azt gondolta megvettük a svédet és kész a keret? Nagyon úgy tűnik a fiatalok csak azért lettek felhozva, hogy legyen aki a padot melegíti és ki legyen a keret. Annyi pozitív van a dologban, hogy idén már nem dobtunk ki(még az is lehet, hogy igen(Csigi)) euro tízmilliókat olyan cserejátékosokra(pl Hleb, Caceres), akik egyébként se kapnának lehetőséget a szezon során.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.16. 22:57:15

Rivaldo11 írta:Elégedett vagyok. A meccset könnyen nyerhettük volna ugyan, de senki se feledje, elsősorban a csoportgyőzelem a lényeg. Ehhez pedig tettünk egy fontos lépést-nem épp a világ legrosszabb csapatának otthonában. A 2. félidőben már az történt, amit mi akartunk, sajnos az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, ezért maradt érintetlen J.Cesar hálója. Az össznépi hisztit az élő közvetítések topicban nem értettem.
Jobbhoz vagyunk szokva, ennyi! Pontatlanság, eladott labda hegyek. Mi ennél sokkal jobb csapat vagyunk. Azt gondolnám, h minél hamarabb megnyerjük a csoportot, annál többet pihenhetnek a kulcsjátékosok. Ma 3 ponttal vezethetnénk az Inter ellen, nem értem, miért nem akartuk ezt?
Titinho
Director del Fútbol

2009.09.16. 22:55:43

gekkodan írta:Csak magunknak köszönhetjük, hogy 3 helyett 1 ponttal jövünk el... Az Inter úgy tolta, ahogy a United ellen tavaly, meg olyan érzésem volt kicsit, mintha a Chelsea ellen játszanánk. Ez nem jelenti azt, hogy menteném a fiúkat, mert a támadásaink ritka pontatlanok voltak, de azért az beszédes, hogy a meccs végén már 8 emberrel védekeztek a 16-os körül. Ennek ellenére közük nem volt a meccshez, Murinnyó megint olyan féreg focit csinált, amit a Chelsea-nél úgy meghonosított, hogy a mai napig nem tudja leküzdeni egyik utódja sem a padon.... Védekezés, nulla elképzelés, tapló játék.

Ez a támadó-alakzat még nincs egyben. Kivehetnénk Henryt a sorból és fikázhatnánk, de lássuk be, hogy Messi is pontatlan volt, Ibra is és hiába dolgozott sokat mindkettő, csigorognak még a fogaskerekek.

Magunknak köszönhettük, de ez van.

Kiemelhető: Piqué, Alves, Yaya
Köszi. Leírtad azt amit én akartam. :)

Még annyit hozzá, hogy ahogy a meccs előtt is írtam délután, nem vártam azt, hogy szenzációs játékkal jövünk és nyerünk. DE! Ez a ma esti Inter egy kicsivel több koncentrációval, dinamikával, pontossággal legyőzhető volt. Ez tényleg így van, hogy ezt az 1 pontot saját maguknak köszönhetik a fiúk, és persze az Inter is köszönheti az 1 pontot nekünk. :wink:

Tényleg még nagyon a szezon elején vagyunk, mindenkinek fel kell venni a ritmust, Ibrának még tanulnia kell a Barca filozófiáját, sokkal gyorsabban és pontosabban kell játszani. De ettől én nem félek lesz ez sokkal jobb, mert egy bizonyos Pep Guardiola ül a Barca kispadján és abban is biztos vagyok, hogy november 24-én nem 1 góllal fog hazatérni a puttonyában az Inter. :wink:

Az eredményt tekintve az jött amit vártam, nekünk az Inter otthonában tökéletes az 1 pont, nem nekünk kell szívnunk a fogunkat ezután a meccs után. Ugye kedves Mourinho? :wink: Nekünk csak a mutatott játék miatt lehet panaszunk, az eredmény miatt nem.

Mivel a csoportunkban a Dinamo 3-1-re verte a Rubint így ők állnak most az élen, de 2 hét múlva a Kijevet fogadjuk a Camp Nouba. Reméljük addigra már összeáll a gépezet és hazaküldjük az ukránokat egy 4-essel.

Száz szónak is egy a vége: az eredmény jó, játékban még fel kell venni a ritmust néhány játékosnak és jó lesz ez!

Jó éjszakát mindenkinek!
Visca el Barca!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
culinho
Capitá del Barça

2009.09.16. 22:49:41

Én nem vagyok különösebben elkenődve, a Barca mindent megtett, egyenlőre pontatlan a játék, de még nagyon a szezon elején járunk, lesz ez sokkal jobb is. Kiváncsi vagyok, hogy Mourinho a meccs után is olyan nagy mellényű lesz, nem sok közük volt az egészhez.
kyle
Barça B

2009.09.16. 22:49:35

Én nem vagyok Ibra-ellenes, sőt örültem a leigazolásának, de pont azt nem látom, amilyen céllal le lett igazolva. A játék semmiben sem változott, csak egy dinamikus Eto'o helyett lett egy statikusabb Ibra. Sokkal több átlövést várnék mind tőle, mind a csapattól. A meccs egyébként szörnyű volt, az Interben nagyot csalódtam, a Barca pedig nem akart játszani. Persze ilyenkor lehet mondani, hogy idény eleji forma meg stb., de én ezt inkább flegmaságnak nevezném, hiszen mégiscsak egy BL meccsről van szó.

Eddigi meccsek alapján összességében semmi pozitív változás a Barca játékában, se átlövés, se fejjáték, de szvsz. még a tavalyi csiki-csuki is lassult. Persze ez még változhat...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.16. 22:49:19

Elégedett vagyok. A meccset könnyen nyerhettük volna ugyan, de senki se feledje, elsősorban a csoportgyőzelem a lényeg. Ehhez pedig tettünk egy fontos lépést-nem épp a világ legrosszabb csapatának otthonában. A 2. félidőben már az történt, amit mi akartunk, sajnos az utolsó passzokba rendre hiba csúszott, ezért maradt érintetlen J.Cesar hálója. Az össznépi hisztit az élő közvetítések topicban nem értettem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Alberto10
Capitá del Barça

2009.09.16. 22:49:16

a Barca nyerni ment Milánóba??
Mert a meccs alapján: nem. Mert nem igaz hogy jól védekezett az Inter, nem igaz hogy szoros emberfogás volt.
Mert volt terület bőve, mivel az Inter nem ismeri a szoros emberfogás és a letámadás fogalmát. A 16-osonbelül is néha olyanokat csinálta, hogy csak néztem, hogy az olasz bajnok ilyen színvonalon áll :wink:
A Barca meg mit csinál?? Átveszi az "olaszok" járdogálós, öregfiúk-tempóját és még csak meg se próbál lendületesen, gólra törően támadni...
Inkább passzolgattak, nem láthattunk egyetlen egy ritmusváltást, egy távoi próbálkozást és amikor 4 méterrőlkell a kapuba lőni Alves és Messi egymást találják el... :wink:
Amúgy nagyon hasonlított ez a teljesítmény a hétvégi, Getafe elleni meccsre.
A futásmennyiség, a helyezkedés és a lövések kritikán aluliak voltak...
Remélem, hogy az Atletico elleni meccsre összekapják magukat a fiúk, mert ennyi még egy rossz formában lévő Atletico ellen is kevés.
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.09.16. 22:48:34

Ha nyerünk a másik 2 csaapat ellen és mondjuk megint xelnénk az interrel akkor az már jó. nem olyan nagy tragédia hogy nem nyertünk. Mind a két csapat [auto_cenzúra] volt. Legalább szereztünk 1 pontot
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.16. 22:48:11

Hát ezt is letudtuk. Kicsit tartottam ettől a meccstől, úgyhogy így utólag nem mondanám ezt rossz eredménynek. Viszont a mutatott játék miatt van hiányérzetem bőven. Ebben a meccsben ma több volt, verhető csapat ez az Inter. A játék képe alapján sajnos reális a döntetlen. Bár látszólag több helyzetünk volt, az Internek is volt 2-3 nagyon komoly helyzete. Sajnos ma nem érdemeltünk többet, ugyanis pontosan ugyanazt a sablonos játékot játszottuk, mint tavaly a Chelsea ellen. Kevés mozgás, rengeteg pontatlanság, fölösleges passzok vagy cselek, a 16-os közvetlen közelére korlátozódó összjáték. Távoli próbálkozás megint alig (pedig milyen véletlen hogy a Chelseat is így ejtettük ki), az is reménytelenül gyenge kísérlet, szélekről jó beadás dettó, szabadrúgás variáció dettó. Összességében sajnos nem látok látványos taktikai újítást a csapat játékában a betonvédelmek ellen. Igy viszont nagyon nehéz év elé nézünk, ugyanis ezt a játékot egyre többen fogják bevetni ellenünk, a miénket viszont könyvből olvassák.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.16. 22:46:40

Most csak döntetlenre futotta az antifoci vs. foci meccsen, de idegenben ez egy jó eredmény.

Az olaszok csodálkoznak, hogy évről-évre egyre kevesebb a nézőszámuk? Ilyen játékkal mégis mire számítanak???
Remélem, a Dinamo Kiev jut tovább helyettük :) (És mellettünk, vagyis közvetlenül utánunk)

Nem bírálom a csapatunkat, mert ez ellen nagyon nehéz bármit is tenni. Egy-egy lábnak kell elsülnie, egy szöglet/szabadrúgás, vagy akármi véletlen folytán gólt elérni - ma ez nem sikerült.
Azért az látszik, hogy nem vagyunk 100%-os formában.
Kiemelni nem tudnék senkit sem (jó, hát persze a védőink elég jók voltak annál a kevés esetnél, amikor kellett csinálniuk bármit is).
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.16. 22:44:37

gekkodan írta:Csak magunknak köszönhetjük, hogy 3 helyett 1 ponttal jövünk el... Az Inter úgy tolta, ahogy a United ellen tavaly, meg olyan érzésem volt kicsit, mintha a Chelsea ellen játszanánk. Ez nem jelenti azt, hogy menteném a fiúkat, mert a támadásaink ritka pontatlanok voltak, de azért az beszédes, hogy a meccs végén már 8 emberrel védekeztek a 16-os körül. Ennek ellenére közük nem volt a meccshez, Murinnyó megint olyan féreg focit csinált, amit a Chelsea-nél úgy meghonosított, hogy a mai napig nem tudja leküzdeni egyik utódja sem a padon.... Védekezés, nulla elképzelés, tapló játék.

Ez a támadó-alakzat még nincs egyben. Kivehetnénk Henryt a sorból és fikázhatnánk, de lássuk be, hogy Messi is pontatlan volt, Ibra is és hiába dolgozott sokat mindkettő, csigorognak még a fogaskerekek.

Ez a hozzászólás elég is a meccshez, zárhatjuk a topicot :D
Gyengén fociztunk, az Inter meg ennyit tud, de tényleg, hihetetlen gyenge csapat. még egy dolog: a kezezés kb. olyan szintű volt, mint tavaly Pique barátunké londonban, elvettek tőlünk egy tizit. bár nem oszt, nem szoroz.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.16. 22:44:13

danikaa10 írta:Ez a meccs vicc kategória, esküszöm sajnálom hogy leültem megnézni mert amúgy örültem volna ennek az eredménynek de így? :roll:

Nem is tudom értékelni ezt a meccset, mert annyira gyenge volt ez az Inter főleg a második félidőben hogy az csak na.

AZ meg, hogy Iniesta bejött az utolsó 10 percre, jó kis húzás volt. :roll:

Ez a bíró meg.. Ha lerepül Messi feje talán befújja, de akkor is csak azért mert a játékosok ott hőzöngenek.
Hát ennyi idő alatt nehéz megváltani a világot... Korábban hoztam volna. Nekem az nem tetszik, hogy elöl valami nincs meg, ami tavaly megvolt. Nemtom pontosan mi, de talán a tökéletes gól veszéyl, ami egyelőre hiányzik Ibrából, de még Messiben és Henryban sem érzem annyira. Ibra nem lő kapura, túl sokat passzol, de amikor lő, akkor sem jól. :? Ennél több kell tőle, a csapat nem volt rossz, de ott is lehetne több mozgás; még nem vagyunk megközelítőleg sem azon a szinten, mint amin tavaly voltunk. Kell kp-ra Ini, elölre meg egy jól működő támadótrió.
Barca+
Jugador del Barça

2009.09.16. 22:43:44

Nem lehet mindent Ibra nyakába varni!
nem játszott jól az tény és való de Danin kívül ki játszott jól őszintén?
Messiben meg nagyot csalódtam mert nagyon önző volt ma!
remélem nem lesz olyan mint cr7!
jó az egy pont!
majd a Camp Nou-ban kapnak hármat!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.16. 22:40:21

1 pont tökéletes idegenben :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.16. 22:40:04

Csak magunknak köszönhetjük, hogy 3 helyett 1 ponttal jövünk el... Az Inter úgy tolta, ahogy a United ellen tavaly, meg olyan érzésem volt kicsit, mintha a Chelsea ellen játszanánk. Ez nem jelenti azt, hogy menteném a fiúkat, mert a támadásaink ritka pontatlanok voltak, de azért az beszédes, hogy a meccs végén már 8 emberrel védekeztek a 16-os körül. Ennek ellenére közük nem volt a meccshez, Murinnyó megint olyan féreg focit csinált, amit a Chelsea-nél úgy meghonosított, hogy a mai napig nem tudja leküzdeni egyik utódja sem a padon.... Védekezés, nulla elképzelés, tapló játék.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.16. 22:39:58

Első félidőt elvétve, a másodikat egészében láttam, és annyit levontam, hogy ha kicsit többet fociztunk volna, akkor ezt az Intert nagyon simán megtudtuk volna verni. Másrészt, ezt az Intert el fogjuk kapni Barcelonában.

Sajnálom, több volt ebben a meccsben.

Piqué zseniális, Messi nagyon akart, jól irányított.

Ibra meg gondolkodjon el egy kicsit. Borzasztó, rossz volt nézni.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.16. 22:39:08

Ez a meccs vicc kategória, esküszöm sajnálom hogy leültem megnézni mert amúgy örültem volna ennek az eredménynek de így? :roll:

Nem is tudom értékelni ezt a meccset, mert annyira gyenge volt ez az Inter főleg a második félidőben hogy az csak na.

AZ meg, hogy Iniesta bejött az utolsó 10 percre, jó kis húzás volt. :roll:

Ez a bíró meg.. Ha lerepül Messi feje talán befújja, de akkor is csak azért mert a játékosok ott hőzöngenek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.09.16. 22:40:16-kor.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Válasz küldése