gekkodan írta:Csak magunknak köszönhetjük, hogy 3 helyett 1 ponttal jövünk el... Az Inter úgy tolta, ahogy a United ellen tavaly, meg olyan érzésem volt kicsit, mintha a Chelsea ellen játszanánk. Ez nem jelenti azt, hogy menteném a fiúkat, mert a támadásaink ritka pontatlanok voltak, de azért az beszédes, hogy a meccs végén már 8 emberrel védekeztek a 16-os körül. Ennek ellenére közük nem volt a meccshez, Murinnyó megint olyan féreg focit csinált, amit a Chelsea-nél úgy meghonosított, hogy a mai napig nem tudja leküzdeni egyik utódja sem a padon.... Védekezés, nulla elképzelés, tapló játék.
Ez a támadó-alakzat még nincs egyben. Kivehetnénk Henryt a sorból és fikázhatnánk, de lássuk be, hogy Messi is pontatlan volt, Ibra is és hiába dolgozott sokat mindkettő, csigorognak még a fogaskerekek.
Magunknak köszönhettük, de ez van.
Kiemelhető: Piqué, Alves, Yaya
Köszi. Leírtad azt amit én akartam.
Még annyit hozzá, hogy ahogy a meccs előtt is írtam délután, nem vártam azt, hogy szenzációs játékkal jövünk és nyerünk. DE! Ez a ma esti Inter egy kicsivel több koncentrációval, dinamikával, pontossággal legyőzhető volt. Ez tényleg így van, hogy ezt az 1 pontot saját maguknak köszönhetik a fiúk, és persze az Inter is köszönheti az 1 pontot nekünk.
Tényleg még nagyon a szezon elején vagyunk, mindenkinek fel kell venni a ritmust, Ibrának még tanulnia kell a Barca filozófiáját, sokkal gyorsabban és pontosabban kell játszani. De ettől én nem félek lesz ez sokkal jobb, mert egy bizonyos Pep Guardiola ül a Barca kispadján és abban is biztos vagyok, hogy november 24-én nem 1 góllal fog hazatérni a puttonyában az Inter.
Az eredményt tekintve az jött amit vártam, nekünk az Inter otthonában tökéletes az 1 pont, nem nekünk kell szívnunk a fogunkat ezután a meccs után. Ugye kedves Mourinho?

Nekünk csak a mutatott játék miatt lehet panaszunk, az eredmény miatt nem.
Mivel a csoportunkban a Dinamo 3-1-re verte a Rubint így ők állnak most az élen, de 2 hét múlva a Kijevet fogadjuk a Camp Nouba. Reméljük addigra már összeáll a gépezet és hazaküldjük az ukránokat egy 4-essel.
Száz szónak is egy a vége: az eredmény jó, játékban még fel kell venni a ritmust néhány játékosnak és jó lesz ez!
Jó éjszakát mindenkinek!
Visca el Barca!