Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rewolution5 írta:kiralyak a bekopései
Gekkodan írta:Durva, hogy mi megy itt komolyan.... Amikor már olyat olvasok, hogy "én szégyellem magam Pep helyett"....
Emberek mi történt? Kiestünk valahonnan? Nem győzöm tovább mondogatni, hogy lehet fifázni meg álmodozni, de 2 évig nem fogunk gálázni és bizony ennek a csapatnak is lesznek hullámvölgyei. Most egy ilyet élünk. Sok csapat örülne, ha a közelébe érne annak, amit most átélünk, nemhogy ennyi mindent nyerne. ...
A második félidő elején azt hittem, nem is a Barcát látom, akkor gyakorlatilag félpercenként cserélgették a labdát a csapatoksenkialfonz40 írta: A labdavesztések száma igen megnőtt, és az elpasszolt labdák után van egy levezető kocogás a kapunk irányába.
Ez kicsit nem nagy követelmény? Ibrán kívül nem jut eszembe most olyan játékos, aki gyors, lepattannak róla a védők, és még a labdába se botlik el. Balszélsőbe még nehezebb ilyet találnisenkialfonz40 írta: A balszélső posztra valami energikus, erős játékos kell, aki ráadásul nagyon jóban van a labdával!
hát ja..sjd írta:Ez igaz,de attól még szerintem nem működikchonggy írta: szerintem nem Messi találta ki,hogy most ő középen játszik,hanem olyan utasításokat kap.... Pep nem egy olyan edző,aki kiengedi a játékosokat minden taktikai utasítás nélkül..
Ez igaz,de attól még szerintem nem működikchonggy írta: szerintem nem Messi találta ki,hogy most ő középen játszik,hanem olyan utasításokat kap.... Pep nem egy olyan edző,aki kiengedi a játékosokat minden taktikai utasítás nélkül..
sjd írta:
Szóval Pepnek a helyére kéne tenni (szó szerint most) a kis argentint, mert ezzel az össsze vissza mászkálással taktikailag tönkretesz mindent
Különben sem értem miért csinálja, Iniesta érdekes módon soha nem dönt úgy, h ő most mégse balszélsőt akar játszani, hanem kp.-t és akkor majd Keita vagy Abidal megoldja ha kedve van hozzá a baloldalt
Köszi a számolást. Ez megnyugtató. Tegnap kissé világvége hangulatban voltam, de ettől most felcsillant a szememozsimiki írta:...ha mi nyerünk Kievben (az nincs benne táblázatban még), tuti megelőzzük az előttünk lévő két csapat egyikét, mivel Inter-Rubin lesz...Mikaos írta:Ez nagyon jó hír. De tényleg minden eshetőséget figyelembe vettél / vettetek?ozsimiki írta: Pep máshogy értette, igaza is van,ha nem tudjuk megnyerni köv kettőt nem ÉRDEMELJÜK MEG,de ettől még nem véletlen írom le én is,meg más is,h a TOVÁBBJUTÁSHOZ ELÉG4 pont.
én is örülnék a két győzelemnek,és a csoportelsőségnek ,de a TÉNY,H 4ponttal BIZTOS továbbmegyünk.
ebből meg az látszik,h a kievi x ismét csak továbbmegyünk.
igen, ha nem hiszed számolj utána.Mikaos írta:Ez nagyon jó hír. De tényleg minden eshetőséget figyelembe vettél / vettetek?ozsimiki írta: Pep máshogy értette, igaza is van,ha nem tudjuk megnyerni köv kettőt nem ÉRDEMELJÜK MEG,de ettől még nem véletlen írom le én is,meg más is,h a TOVÁBBJUTÁSHOZ ELÉG4 pont.
én is örülnék a két győzelemnek,és a csoportelsőségnek ,de a TÉNY,H 4ponttal BIZTOS továbbmegyünk.
Semekkora.AndrésIniesta24 írta:Ha ne adj isten 3.-ok maradnánk és az EL-ben játszanánk tavasszal akkor azt mekkora volna megnyerni
Nézd azt hiszem igazad is lenne egy olyan szituációban amikor a csapat jobb formában van, mert igenis erőssége egy csapatnak az, ha minél több ember gólt tud lőni. Ugyanakkor itt nem erről van szó, a bajnokságban Messi,Zlatan és Keita rúgták a gólok óriási százalékát (most nem számoltam ki,de 90% körül mozog). Az utóbbi meccseken még Zlatannak ment,de Messinek nem. Na most ebben a szituációban nem volt senki Keitan kívül,aki fellépjen Zlatan mellé. Ezért írtam, hogy ez Keita érdeme, ugyanakkor a többiek szégyene. Viszont nem kell túlragozni a dolgot, már látom a köv reagálásokat, amiket kapok:) Nem temetem a csapatot, hullámvölgyben vagyunk, aminek sztem azok az okai, amiket leírtam és ezt nyilván ők is tudják, csak idő kérdése és kijavítják. A játékosok rossz formája pedig szintén elillan előbb-utóbb. Az akarattal és a küzdéssel pedig az ég adta világon semmi gond nincs.Buitre írta:ez sztem butaság, épp az a Barca egyik nagy ásza, hogy bárki fel tud tűnni csatárposzton, és egyes védők (Alves, Puyol, Piquet) is vannak olyan képzettek, hogy berúgják a ziccereket. És ezt pont azért tehetik meg, mert mindenki Messire, Iniestára meg Zlatanra figyel, hiszen mindannyian folyamatos veszélyt jelentenek.az sem véletlen, hogy Keita rúgott ennyi gólt a bajnokságban, ez egyrészről az ő érdeme, másrészről a többiek szégyene, hogy alig tudnak helyzetbe kerülni
A tili-tolizásnak meg nem csak előnyei vannak, hanem hátrányai (pld kontrák meglépése, labdabecipelése a kapu torkába, az ellenfél egész pályás letámadása miatti kapukirúgásokat nem tudják a törpék megszerezni, stb.), nektek ez lenne a köv feladat, hogy legyen alternatíva az ilyen szituációkra.
Ez nagyon jó hír. De tényleg minden eshetőséget figyelembe vettél / vettetek?ozsimiki írta: Pep máshogy értette, igaza is van,ha nem tudjuk megnyerni köv kettőt nem ÉRDEMELJÜK MEG,de ettől még nem véletlen írom le én is,meg más is,h a TOVÁBBJUTÁSHOZ ELÉG4 pont.
Pep máshogy értette, igaza is van,ha nem tudjuk megnyerni köv kettőt nem ÉRDEMELJÜK MEG,de ettől még nem véletlen írom le én is,meg más is,h a TOVÁBBJUTÁSHOZ ELÉGSanama írta:Gekkodannal teljesen egyetértek.
A sorsunk a saját kezünkben van. Ahogy Pep is mondta,vagy nyerünk 2/2-t vagy nem jutunk tovább.
És miért ne lennének rá képesek a srácok? Annyi hogy ha nem megy a játék, nem kell erőltetni szerintem.
Forca!
ez sztem butaság, épp az a Barca egyik nagy ásza, hogy bárki fel tud tűnni csatárposzton, és egyes védők (Alves, Puyol, Piquet) is vannak olyan képzettek, hogy berúgják a ziccereket. És ezt pont azért tehetik meg, mert mindenki Messire, Iniestára meg Zlatanra figyel, hiszen mindannyian folyamatos veszélyt jelentenek.az sem véletlen, hogy Keita rúgott ennyi gólt a bajnokságban, ez egyrészről az ő érdeme, másrészről a többiek szégyene, hogy alig tudnak helyzetbe kerülni
Teljesen egyetértek, nem kell nyavajogni,de a hibákat le kell írni, azt hiszem ebben te is egyetértesz és remélem nem rám gondoltál:Dgekkodan írta:Emberek! Mi a fenéért kell temetkezni rögtön? Olvasom itt, hogy az Inter hogy fog játszani ellenünk meg hasonló ökörségek... Valaki levelet kapott róla? Valaki levelet kapott róla, hogy a srácok nem akarnak továbbjutni és nem fognak újítani? Valaki pár döntetlen után leírja a világ jelenlegi legjobb csapatát? Gondolkozzatok már el emberek!!!
Az ég világon semmi sem történt, csak nehezebben fog menni a továbbjutás, mint eddig jellenmző volt. Még a nagy Barcának sem sikerülhet minden úgy, mint a karikacsapás. Hozzá kell szokni, hogy nem csak gálával lehet továbbjutni és nem mindig sikerül már a sorozatok elején megvillantani, hogy ki az úr a házban.
Akkor lehet majd pánikolni, amikor a 3. helyen nyomorgunk a csoportkörök után, vagy ne adj Isten a 4. helyen. DE MOST SEMMI PROBLÉMA NINCS, CSAK NEHEZEBB!!!
Minden divatszurkernek, meg temetkező srácnak üzenem, hogy nem is olyan régen voltunk már a spanyol bajnokság kieső helyein, hogy adtunk el megnyert bajnoki címet, hogy égtünk már meg a Getafe ellen a spanyol kupában szégyenteljesen. Na azok voltak a szégyenteljes idők és akkor kellett temetkezni, nem pedig most.
Most hinni kell a srácokban, a triplázó edzőnkben és abban, hogy címvédőhöz méltóan 6 pontot hozunk 2 meccsen.
Nem nyavajogni kell, meg anyázni rögtön. Ettől senki sem lesz szurkoló, max magát égeti le vele.
Ámen! Én is valami ilyesmit szerettem volna mondani pár hozzászólással lejjebb:)gekkodan írta:Emberek! Mi a fenéért kell temetkezni rögtön? Olvasom itt, hogy az Inter hogy fog játszani ellenünk meg hasonló ökörségek... Valaki levelet kapott róla? Valaki levelet kapott róla, hogy a srácok nem akarnak továbbjutni és nem fognak újítani? Valaki pár döntetlen után leírja a világ jelenlegi legjobb csapatát? Gondolkozzatok már el emberek!!!
Az ég világon semmi sem történt, csak nehezebben fog menni a továbbjutás, mint eddig jellenmző volt. Még a nagy Barcának sem sikerülhet minden úgy, mint a karikacsapás. Hozzá kell szokni, hogy nem csak gálával lehet továbbjutni és nem mindig sikerül már a sorozatok elején megvillantani, hogy ki az úr a házban.
Akkor lehet majd pánikolni, amikor a 3. helyen nyomorgunk a csoportkörök után, vagy ne adj Isten a 4. helyen. DE MOST SEMMI PROBLÉMA NINCS, CSAK NEHEZEBB!!!
Minden divatszurkernek, meg temetkező srácnak üzenem, hogy nem is olyan régen voltunk már a spanyol bajnokság kieső helyein, hogy adtunk el megnyert bajnoki címet, hogy égtünk már meg a Getafe ellen a spanyol kupában szégyenteljesen. Na azok voltak a szégyenteljes idők és akkor kellett temetkezni, nem pedig most.
Most hinni kell a srácokban, a triplázó edzőnkben és abban, hogy címvédőhöz méltóan 6 pontot hozunk 2 meccsen.
Nem nyavajogni kell, meg anyázni rögtön. Ettől senki sem lesz szurkoló, max magát égeti le vele.