Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem akkor Messi odaáll, és ő jóeséllel belövi, mint az Arsenal ellen hidegvérrel. Szerintem a szabadok mellett ezt is gyakorolta, a csapatra is ráférne.mahitoo írta:Mindenkinek megvan a véleménye a meccsről, a bíróról, mindenről, nem is variálok vele. Viszont a büntetőinken most röhögünk, mert megtehetjük, de ez a BL-ben kegyetlenül visszaüthet.
Akkor nem csak en erzek igy a meccs utan, megnyugodtam..Messias2 írta:Élvezhetetlen, komolytalan meccs, amit a tragikusan rosszul ténykedő játékvezető, bohockodó Neymar és Suarez, az agyatlan Rayo, illetve a megyei szintű bakikat hozó Rayo kapus tett ilyenné.
Egyedül Messi miatt volt érdemes megnézni ezt a meccset, neki voltak szép megmozdulásai.
Támadásban elég jó, a védekezésével lehetnek gondok, nehezen ér vissza miután felszaladt a támadással.ZBarca írta:Jó a kezdő, örülök, hogy SR újra lehetőséget kap jhv-ként. Bár Mathieu bhv-ként való játszatásának nem igazán örülök, bízok benne, hogy hibátlanul meg fogja oldani a feladatát.
Ma nagyon fontos lenne győzni, ami ha nehezen is, de szerintem sikerülni fog.
Visca El BARCA!!!
szerintem már nincsenek tuti meccsekFeast4 írta: A tuti meccseken pihenhetne ez tény!
A tuti meccseken pihenhetne ez tény!looka írta:Abban igazad van, hogy effektívebb a csapat Neymarral, csak itt is gondolkodhatunk sávosan, ha pihentebb lenne, akkor még jobban működne az első hármas, és gyakorlatilag megállíthatatlan a csapat, így meg szépen lassan felőrli magát, a nagy meccseken görcsös lesz. Ő amúgy is hajlamos elszórakozni a ziccereket is, ha rossz napja van, fáradtan meg még inkább...Tromort77 írta:Mondjuk ha a támadósorban megy a rotálás akkor a pályán lévőnek dupla annyi melót kell beletennie míg így, hogy mindhárman fent vannak viszonylag hamarabb leszoktuk rendezni a meccseket. Ritkán kell megszakadniuk. Szóval rendben vannak fizikálisan szerintem. A gondok inkább fejben vannak, jelenleg ez Neymaron jön ki a legjobban, de még így is baromi hasznos és sokkal előrébb van vele a csapat mint mondjuk Munirral lenne. Ez végett érthető, hogy nem megy a rotálás.
Csak egy meccs kéne, amikor nem játszik, de az nagyon.
Abban igazad van, hogy effektívebb a csapat Neymarral, csak itt is gondolkodhatunk sávosan, ha pihentebb lenne, akkor még jobban működne az első hármas, és gyakorlatilag megállíthatatlan a csapat, így meg szépen lassan felőrli magát, a nagy meccseken görcsös lesz. Ő amúgy is hajlamos elszórakozni a ziccereket is, ha rossz napja van, fáradtan meg még inkább...Tromort77 írta:Mondjuk ha a támadósorban megy a rotálás akkor a pályán lévőnek dupla annyi melót kell beletennie míg így, hogy mindhárman fent vannak viszonylag hamarabb leszoktuk rendezni a meccseket. Ritkán kell megszakadniuk. Szóval rendben vannak fizikálisan szerintem. A gondok inkább fejben vannak, jelenleg ez Neymaron jön ki a legjobban, de még így is baromi hasznos és sokkal előrébb van vele a csapat mint mondjuk Munirral lenne. Ez végett érthető, hogy nem megy a rotálás.
Ráadásul talán 2-3 kupa meccset hagyott ki, összes bajnoki, BL meccsen játszott emlékeim szerint.palesz77 írta:Squad (vs Rayo): Bravo, Ter Stegen, Vidal, Pique, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Munir, Messi, Suarez, Neymar
Alves ugye eltiltott, a Verma-Bartra duóból most a kis spanyol maradt ki. Arda gondolom kezdeni fog, én reménykedek Munirban is, de az úgyse fog összejönni. SR is tolhatná kivételesen jobbhátvédben, de Vidalnak is örülnék, ott csak jól dönthet Lucho..![]()
Amúgy pont ma olvastam, hogy Suárezt a Bl döntő óta nem cserélte le Lucho.. Az azért kemény, tényleg pihenniük kéne már kicsit.
Na ezt nagyon adom.Meccsről meccsre egyre szétesettebb.A könnyebb meccseken mehetne Munir.visca el barca írta:neymar láthatóan se fizikálisan, se mentálisan nincs a toppon, ráférne egy-két meccs pihenő, mert így teljesen ki fog fingani a szezon végére.
Végülis helyes az állítás...Rayo Vallecano de MardidMessiNeymarSuarez írta:Lehet hogy valamiről lemaradtam, de csak a Real Madrid ellen játszunk már, Atletivel lemeccseltük már, oda-vissza nyertünk...a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni