Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem főne a fejem, mert a Gijón is és a Las Palmas is gyengébb csapat ebben a szezonban. Egy az egyben olyan mindkettő, mint a Levante, ott is mondtam, hogy 10 percig kéne focizni csak és le is lehetne zárni a meccset. Remélem itt nem lesz olyan tökölés, mint Valenciában, mert megdöföm magam.noname írta:Az szép kis táv. Igazából abból a szempontból kényelmes ellenfelek, hogy egyik se a védekezéséről híres, muszáj támadjanak, hiszen máshoz nem értenek. Nem lepne meg mindemellett az egyikük ellen a pontvesztés, de nem is lenne az nagy tragédia.
Gondolom igen, hiszen be vannak regisztrálva.szekelygyula írta:azt tudja valaki, hogy a Sporting ellen játszhat-e Arda és Vidal?
Nem szabad kiengedni a kezünkből.nzxtpo írta:Ez nem semmi!
Nem éreztem a Celtaban, hogy egyenlíthetnek, azok a helyzetek egyáltalán nem voltak nagyok (nem kicsik). Kiszorított helyzetből, meg 20 ról közére simán kapu felé, meg volt egy amit meg Bravo minden gond nélkül felvehetett, alig ment el a kapuig is. Mindegyiken rajta voltunk, vagy a védők szorították kifelé, vagy Bravo simán közbeavatkozhatott.BarcafanTomee írta:2-1 után a Celta nem tudott élni a helyzeteivel, pedig nem is kicsik voltak. Onnan aztán sima volt. Erre azért majd figyelni kell, mert a vezető gól után bealudtunk megint. Első félidői pontatlanságot le tudtuk vetkőzni, kivétel Alvest, ő borzalom volt. Szerintem magára haragudhatott amikor lecserélték.
!
Vissza kell néznem, de elhiszem neked.recrea írta:Nem lépett, hátsó kameraállásból mutatták később direkt, telibe a vonal előtt volt.Bob_Marley írta:Cruyff felé volt ez egyfajta tiszteletadás. Így érthetőbb a tizi dolog. Mondjuk az se biztos, hogy Suarez nem lépett be hamarabb.
Nem lépett, hátsó kameraállásból mutatták később direkt, telibe a vonal előtt volt.Bob_Marley írta:Cruyff felé volt ez egyfajta tiszteletadás. Így érthetőbb a tizi dolog. Mondjuk az se biztos, hogy Suarez nem lépett be hamarabb.
Hát jó, hogy egy ilyen helyzetben vállalják el, és nem egy kiélezett párharcban.De teljesen szabályos volt, ez nem is kérdés. 3:1 eldőlt meccsen soknak éreztem ilyet bevállalni, megpróbálni mikor gyakorlatilag vége volt a meccsnek.
persze, láttam két bedobást félpálya környékén amit rosszul ítéltek meg, természetesen a javunkra, ennyin múlott.visca el barca írta:
a reálosok szerint megint elcsalták nekünk a bírók a meccset
Megmondom őszintén imádom olvasni a vergődésüket az elmúlt 6-7 évben.visca el barca írta:a reálosok szerint megint elcsalták nekünk a bírók a meccset
Ez igaz.palesz77 írta:Pedig pont te hianyoltad a begyakorolt figurakat rogzitett szituknal..Bob_Marley írta:Tizenegyes nekem kicsit sok volt, megalázónak éreztem![]()
Amugy Messi azt Neymarnak szanta, csak Suarez elobb lecsapott ra, latszott lassitasbol, hogy erkezett a brazil. Gondolom ezt beszeltek meg Messivel. A brazil amugy a masodik felidore nagyon feljavult. Suarez es Messi kb egesz meccsen jok voltak, Luis 5 golban vett reszt.. Sot, lehet a szabadot is ellene iteltek, de az nem tuti. Messi csak Messi, a tizi elott amit muvelt..A tobbiek is egesz jok voltak, Alves volt egyedul kifejezetten gyenge.
Pedig pont te hianyoltad a begyakorolt figurakat rogzitett szituknal..Bob_Marley írta:Tizenegyes nekem kicsit sok volt, megalázónak éreztem