Nem veszek elő külön embereket, de remélem Neymar a Copára és az Olimpiára is menni fog...
LE-nek a sérülések miatt egyetlen húzása lehetett volna, a ma rendkívül gyenge Busit lehozni, Robit a helyére, és Vidalt berakni jobb bekkbe. Még szerencse, hogy Arda eltiltott volt...
Nyomom itt a smiley-kat, de az a szomorú, hogy se fel nem bosszant már ez a csapat, se röhögni nem tudok rajta. Jelenleg úgy fest, hogy mi kb 1 hónapja befejeztük a szezont. Még jó, hogy se az Atleti, se a Real nincs a kupadöntőben, így nem tudnak triplázni.
Amúgy a tavalyi és idei szezont pont fordítva gondoltam volna a tavalyi kezdés után. Én nem hittem, hogy ott bármit nyerhetünk, erre tripláztunk, idén minden a kezünkben volt, és lassan semmi sem lesz.
Mégegyszer felhozom a LE nyilatkozatokat. Értem, hogy kifelé nem mondunk el mindent. Persze. Csak az, hogy hazudozunk, általában egy célt szolgál. Ezt? Igenis sok embernek a lebaszarintás (finoman, inkább csak enyhe kritika a megfelelő ide) jót tehet. Hátha észbe kap, mert ez nem jött be. Értem, hogy jó eséllyel az öltözőben megkapják valamilyen szinten, de az ekkora egójú emberek azt olvassák, hogy LE azt mondta, király minden, aztán szépen hátra is dőlnek.
LE-két elküldeni?

Vannak hibái, nem is egy, és én nem is nagyon bírom.

De azért na. Jövőre ki kell adni neki, hogy a kis kedvencek kárára más is játsszon, ezzel lehetőséget is kapnak, meg pihentetni is lehet.