Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Négyszemközt ezt lerendezik, de főleg a mai mindenhol újságíró meg közösségi anyám kínja világban ezeket nem szabad kiteregetni mert csak támadási felületet adsz. Mindenre harapnak az újságírók, el kell adni a lapokat. Egy olyan nyilatkozat, hogy pl xy pocsék formában van lavinát indíthat el. Egy hét és már az megjelenik, hogy LE összeverekedett ezzel a játékossal és társai.....mahitoo írta:
Mégegyszer felhozom a LE nyilatkozatokat. Értem, hogy kifelé nem mondunk el mindent. Persze. Csak az, hogy hazudozunk, általában egy célt szolgál. Ezt? Igenis sok embernek a lebaszarintás (finoman, inkább csak enyhe kritika a megfelelő ide) jót tehet. Hátha észbe kap, mert ez nem jött be. Értem, hogy jó eséllyel az öltözőben megkapják valamilyen szinten, de az ekkora egójú emberek azt olvassák, hogy LE azt mondta, király minden, aztán szépen hátra is dőlnek.
.
Első triplázás előtt EBn volt mindenki, a 2011es meg a 2015ös csodabarca elött meg VB. Egy világesemény még nem akkora baj, sokkal inkább a földkörüli túrák, de ez most idén szerencsére nem lesz.TripleH írta:Oké. elszámoltam, de akkor is ez lesz már a 3. év, hogy nyáron is világversenyen van a fél csapat.palesz77 írta: Ők EB-re mennek, szóval édesmindegy..3 éve meg VB volt nem Copa, tavaly volt, meg idén valami jubilleumi lesz.
Utána pedig ismét VB. Így nem lehet egy játékos sem hú de friss szeptemberre, hogy zsinórban 5 éven át nincs nyaruk.palesz77 írta: Mondanám, hogy jövőre végre pihi, de a konföderációs kupán is tuti ott lesz a fél keret..
S.Agüero írta:Mi volt a baj vele?barcami írta:Sajnos nem tudok elmenni farkas norbert ténykedése mellett, mivel a gyorsuló zuhanást (is) az ő romboló, csapatellenes hangja kísérte végig az első mute gombig.
Méltatlan a riporteri címre (is).
Mondanám, hogy jövőre végre pihi, de a konföderációs kupán is tuti ott lesz a fél keret..TripleH írta:Oké. elszámoltam, de akkor is ez lesz már a 3. év, hogy nyáron is világversenyen van a fél csapat.
Oké. elszámoltam, de akkor is ez lesz már a 3. év, hogy nyáron is világversenyen van a fél csapat.palesz77 írta: Ők EB-re mennek, szóval édesmindegy..3 éve meg VB volt nem Copa, tavaly volt, meg idén valami jubilleumi lesz.
Ebben nem vagyok biztos, főleg a Realban, ők elég érinthetetlennek tűnnek a spanyol kis/középcsapatok számára mostanság. A Villarreal elleni meccsük lehet necces, ha azt behúzzák, akkor onnantól szerintem nem vesztenek pontot.Viszont biztos vagyok benne, hogy a riválisok is fognak még botlani. A sorsunk még mindig a kezünkben van, de innentől nem szabad hibáznunk.
Ők EB-re mennek, szóval édesmindegy..TripleH írta:mert míg például a BBC-ből senki nem érdekelt a Copán, addig lassan nekünk a támadóink minden évben erre az eseményre járnak.. Én nem is értem ez már zsinorban a 3 év lesz, hogy van Copa?
Bob jól leírta, ennél jobban én se tudnám, úgyhogy csak ezt tudom modnani. Ez a szezon már "nem az ő kezében van", el lett cseszve közben a pihentetés hiánya miatt, ha szerencsénk van behúzzuk a bajnokságot, de nagyon benne van, hogy bukó lesz. Itt már csodát nem fog tudni tenni, majd ha jövőre egy fullsoabb kerettel is ezt csinálja, akkor én is útjára engedném, addig még várnék azért. De nyáron lesz dolga bőven, az biztos, mert a játékon is újítani kell kicsit, nem csak a kereten.hajnesz írta:Itt lenne az esélye a javításra, volt 3meccse,hogy találjon ki valamit, lepje meg az ellenfelet. Kezdjen ter Stegen a kapuban, vagy Messi, tök mindegy... De kavarja fel ezt az állóvizet, ami 1 hónapja tart. Mindig ugyanazt a kezdőt felrakja (bocsánat kicserélte a jobbhátvédet, nagyon nagy változtatás!),és várja a csodát, hogy Messiéknek majd valami összejön.
Mi volt a baj vele?barcami írta:Sajnos nem tudok elmenni farkas norbert ténykedése mellett, mivel a gyorsuló zuhanást (is) az ő romboló, csapatellenes hangja kísérte végig az első mute gombig.
Méltatlan a riporteri címre (is).
Egyetértek, ördögi kör, mostmár szinte lehetetlen mit csinálni...sajnos.Bob_Marley írta:Az a baj ezzel, hogy xy-t le kéne hozni meg hogy pihenjen hogy ez már ördögi kör. Kellenek a pontok, nem megy a csapatnak nem tudod megtenni hogy Messi-Suarez-Neymar egyikét leteszed, mert bármelyik köhög egyet lehet gól.....Ez egy folyamat része, akkor kellett volna Munírt is meg a többieket is formába hozni vagy tartani, amikor lett volna rá lehetőség. Egy totál hideg Munír sem fog tudni többet hozzá tenni sajnos. Csak az hogy, hátha....de ezt meg ebben a helyzetben racionálisan nehéz meghúzni és arra alapozni hogy hátha.
Itt lenne az esélye a javításra, volt 3meccse,hogy találjon ki valamit, lepje meg az ellenfelet. Kezdjen ter Stegen a kapuban, vagy Messi, tök mindegy... De kavarja fel ezt az állóvizet, ami 1 hónapja tart. Mindig ugyanazt a kezdőt felrakja (bocsánat kicserélte a jobbhátvédet, nagyon nagy változtatás!),és várja a csodát, hogy Messiéknek majd valami összejön.palesz77 írta:...
Tromort77 írta:Egyesek szerintem menjenek ki a levegőre mielőtt írnak. Lucho mondjon le?![]()
Elszórakoztunk egy nagy előnyt, mert kipukkadt a csapat és hullámvölgybe kerültek. És akkor mi van? Regnáló bajnokként egy transferban utáni évben örülhetünk, hogy itt tartunk. Be kell látni, hogy a megfelelő cserék hiányában kifáradt a csapat. Van még hátra 5 meccs és mi vezetjük a tabellát míg az ellenfeleinkre fontos BL meccsek várnak, szóval még esélyes, hogy pontoakt is veszítenek. Akkor se sírhatnátok ha elbuknánk a bajnokságot. Amit itt lemüvelnek páran az undorító. Szépen kipihenik magukat a fiúk és jövőhéten megtörik ezt a rossz sorozatot!
Visca Barca!