Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ténylegMessiNeymarSuarez írta:Lehet hogy valamiről lemaradtam, de csak a Real Madrid ellen játszunk már, Atletivel lemeccseltük már, oda-vissza nyertünk...a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni
Lehet hogy valamiről lemaradtam, de csak a Real Madrid ellen játszunk már, Atletivel lemeccseltük már, oda-vissza nyertünk...a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni
LE láthatólag nem ezzel a logikával működteti a csapatát - és eddig jól.Sok meccsel előre meg azért kár számolni, mert akármilyen banalitás fejre állíthat mindent.visca el barca írta:semlegesként biztos élvezetes meccs, de így, hogy a sevilla néha ment mint a mérgezett egér, azért volt izgulni való rendesen. neymar láthatóan se fizikálisan, se mentálisan nincs a toppon, ráférne egy-két meccs pihenő, mert így teljesen ki fog fingani a szezon végére.
a bajnokságban már csak a két madridi meccset kell hozni és akkor zsebben a bajnoki cím. örülnék ha a kisebb csapatok ellen az elől lévők pihennének kicsit, de LE úgysem meri meghúzni
Albanak két embere volt, fogta a belsőt az ment volna rövidre belépett elé és mikor átszállt felette akkor érzékelte hogy nincs mit tenni és megpróbál a vonalra belépni és menteni. Mögénk kerültek 4-2 elleni szitu volt. Nem mondom hogy makulátlan Alba, de őt venném elő legutoljára.mess2009 írta:nálam ma Matyi a legjobb, egy igen erős mindent bevállaló támadó foci ellen sokat tett, a három pontért. a gólért Vidal és Pique mellett inkább Albát hibáztatom, a helyén állt üresen a csávó, miközben ő kapust játszott.
néha olyan érzésem van, hogy könnyen zavarba hozhatóak vagyunk hátul, de ez nem igaz. volt talán három!! tiszta ziccerük a többit megfogtuk, ezuttal még a szögleteket is jól semlegesítették.
középen inkább át-át rohantak rajtunk, és persze a széleken is.
az MSN. ma nem volt elég hatékony, egy közepesen erős védelemmel szemben, és szinte milire azonos teljesítményt hoztak, sok jó és rossz döntéssel.
mindegy , van ilyen is. nem nagyon osztom a fáradtság elméleteket, ezek a srácok a pályán érzik jól magukat és van idejük beosztani az erejüket.
Remélem idejében jön, egy tét nélküli meccsen a pofon, nehogy egy fontos meccsen... mert ugye egyszer minden sorozat megszakad.MessiNeymarSuarez írta:2004 óta (!!) először nyerjük meg az összes februári meccsünket, bravo![]()
34 meccses veretlenség, ezzel beállitottuk a Spanyol rekordot
Teljesen egyetértek azzal, hogy az MSN-t pihentetni kéne. Legfőképpen Neymarra férne rá nagyon a pihi, mert az utóbbi meccseken elég komolyan visszaesett, főleg az őszi formájához képest, mondjuk ez valamilyen szinten várható volt Leo visszatérésével.palesz77 írta: Az MSN-t meg pihentetni kéne, Messi "szerencséje", hogy lesérült szezon közben hosszabb időre, sokkal frissebb fejben - bár ő se volt ma top. Munir januárban bebizonyította szerintem, hogy lehet rá is számítani, ehhez képest Suárezt nem lehet lehozni soha úgy tűnik.. Na mindegy, remélem a végén nem fázunk rá arra, hogy az MSN érinthetetlen lett.
Statisztikák alapján nagyon nehéz megítélni, mert borzasztóan kezdték a szezonjukat, de az utóbbi 10+ meccsük viszont brutál. A képet az árnyalja, hogy idegenben nagyon gyengusok, ezt remélem ki tudjuk használni.visca el barca írta:hát nem tudom, az én értelmezésemben egy olyan csapat, aki eddig idegenben 12 meccsen lőtt 8 gólt és van 0 győzelme az marha messze van a remek csapattólBob_Marley írta: A Sevilla ettől függetlenül egy remek csapat
(mikor ha nem most fognak nyerni)
Idegenben gyengék, totál jogos! De ezt az egymás elleni nagyobb győzelmeink kapcsán is lelehet szűrni, hogy otthon általában mi vagyunk jobbak Sevillában meg nagy a harc.visca el barca írta:hát nem tudom, az én értelmezésemben egy olyan csapat, aki eddig idegenben 12 meccsen lőtt 8 gólt és van 0 győzelme az marha messze van a remek csapattólBob_Marley írta: A Sevilla ettől függetlenül egy remek csapat
(mikor ha nem most fognak nyerni)
hát nem tudom, az én értelmezésemben egy olyan csapat, aki eddig idegenben 12 meccsen lőtt 8 gólt és van 0 győzelme az marha messze van a remek csapattólBob_Marley írta: A Sevilla ettől függetlenül egy remek csapat