Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyira azért nem volt megnyerve ez a meccs, hogy nyugodtan aludni lehetett alatta. Ha a szenvedő játékot nézzük, akkor már jogos a csukott szem.Zozzy 5 írta:a meccs valóban remek alkalmat nyújtott egy kis ebéd utáni alvásra, én is éltem vele. teljesen mind1 amúgy, hogy győzzük le most a Levante szintű csapatokat, tényleg csak a 3 pont a lényeg. lesz is még ilyen meccs, ez tuti, de nem baj.
A kérdésre nem tudok válaszolni, de kiváncsiságképp megnéztem, elmúlt öt szezonban kétszer volt déli kezdés, mindkétszer 6-1 - es win.(Rayo és Getafe ellen)Castiel írta:Na, valaki azt mondja meg, miért a mi meccseinkkel kell folyamatosan kiszolgálni az ázsiai piacot?
Arrafelé nem szeretik a madridi szupergárdákat?
Le persze diplomatikusan elmondja h ez a korai kezdés nem lehet kifogás, stb bla-bla-bla...
azért a teljesítmények rámutatnak hogy peddig de!(pontosabban kifogás nem lehet, de h hatással van a játékunkra, és sajnos negatívan az tuti)
sokadik eset hogy mi játszunk délben, meg du 4-kor, még a többi csapat a megszokott esti kezdéssel nem tud kizökkenni! Tudom, mert emlékszem h a fővárosiak is kezdtek már ilyen időpontban, de ennyiszer mint mi nem hiszem...
Hú ez Tata idejében hányszor megtörtént velem...visca el barca írta:a meccsről mindent elmond, hogy én, aki soha nem tud napközben aludni, simán belealudtam a második félidőbe
Rakitic annyit el is vesztett, amennyit szerzett.noname írta:Iniesta mégis miben volt jó? A kp-t nem uralta, labdákat sem szerzett. Sztem ritka gyenge meccse volt. Rakitic és SR pl kimondottan sok labdát szereztek legalább. Pique viszont hiba nélkül játszott és Bravo is bemutatta a szokásos bravúrt.
Én is mindig ezen a sport365.live-on néztem, de most nincs Magyar...Tromort77 írta:http://www.sport365.live/en/mainroby122 írta:Streamet tud valaki kuldeni? Koszonon.
Itt van magyar is.
Itt pedig találsz minden félét.
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... barcelona/