Néha szerintem is túlzásokba esünk Robertoval kapcsolatban, pl balhátvéd szerepben stb. De tegnap szinte hiba nélkül tolta. Jól segített be, labdákat szerzett, passzsávokat zárt, átadásai pontosak voltak, nem kapkodott nem szórta el vaktában (mint pl Mathieuék néha

). Ez nálam nagyon rendben volt. Én ezért toltam rá. A pontosság miatt volt nálam előrébb mint pl Mathieu vagy Mascherano.
Egyébként valaki számon tartja ezeket a szavazásokat? Mert szerintem kifejezetten érdekes lenne ezeket rögzíteni és év végén visszanézni ki hányszor volt MOM vagy második és így tovább. Persze ha erre van humán erőforrás, szellemi és fizikai szinten.
Ja és egy kérd()és. Velem előfordul hogy észre se veszem, hogy szavazás van, de én nagyon örülök, hogy ezzel bővült a repertoár. Megoldható, hogy szóltok adott topikban ha szavazást tesztek ki? Csak annyit, hogy hé parasztok bökjetek valamire.

Itt meccs után mondhatni ez rendszeres, de a végeredményeket se tudni olykor. Mármint ez a topik általában meccs utáni napokban és meccs előtt pörög, de a hét maradék napján nem, aztán vége a szavazásnak, de lehet valaki már nem is emlékszik mi volt a végeredmény, legalábbis én kevésbé figyelem. Lehet mert új és még szokni kell.

De csak annyit, hogy ki nyert és van új, ha belefér.Többi topikban viszont még zavaróbb, hogy random változik a szavazás.