Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is gyengék egyébként és totál szétesett a szezonjuk, de egy RM ellen felszokták magukat szívni.visca el barca írta:pffBob_Marley írta:de bízni kell tovább, mert pl a Valencia tolja még a RM ellen is.ez a valencia egy gyenge középcsapat. ha otthon játszanának még talán, de idegenben?
NYUGI, MÉG MINDIG VEZETJÜK A BAJNOKSÁGOT
pffBob_Marley írta:de bízni kell tovább, mert pl a Valencia tolja még a RM ellen is.
Én nem ezt láttam, keményen küzdöttünk, hajtottak a fiúk rendesen, de egyrészt nagyon balszerencsések voltunk, másrészt pedig saját magunkat vertük meg.Atalanta írta:És ezzel vége az álomnak. Teljesen jóllakott hitehagyott társaság, állandó hátrajáték, szörnyű! Ezt a Neymart azonnal eladni a PSG-nek, amint lehet még pénzt szerezni belőle. És most tényleg...Sergi Robinak különszóltak, hogy csak hátrafelé.?
Kabooom, nyertél.visca el barca írta:szerdán is van bajnokiBob_Marley írta:Most már a heti két meccs terhe lekerült, ami a csövön kifér. Hat meccs vissza, be kell húzni, gyerünk!
szerdán is van bajnokiBob_Marley írta:Most már a heti két meccs terhe lekerült, ami a csövön kifér. Hat meccs vissza, be kell húzni, gyerünk!