Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.25. 20:06:54

+Győzelem
+Lajos mesterhármas
-Idióta bekapott gól
-Mascherano piroslapja

Lényeg, hogy nyertünk a többi maszlag. :D
Kép
Kép
Kép
Atalanta
Jugador d'estrella

2015.10.25. 19:55:50

Borzasztó játék! Nagyon gyenge ez a Barca a tavalyihoz képest4
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.10.25. 17:30:58

Szerintem is jó kezdő, Bartra játszatásának rendkívül örülök. :) Verma tényleg kaphatna majd a második félidőben pár percet, jó lenne, ha minél előbb visszaszokna. Remélem ma is egy gólzáporos meccset láthatunk majd, természetesen Barca sikerrel. 8)

Visca El BARCA!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.25. 17:30:24

Eibar veretlen idegenben, de otthon ezt kötelező hozni. Hasonló szinte tökéletes meccset kérek mint ami volt a Bate ellen és akkor nem lesz gond. Két gól és nyugodt végjáték, hajrá csajok.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.25. 17:29:31

Messias2 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Mascherano Busquets - Sandro Suarez Neymar

Jó kis kezdő. Örülök, h Bartra kezd. Féltem, h Matyit fogja erőltetni. A kp meg jelenleg így a legjobb.

A jelenleg kiállítható legjobb kezdő, talán a Munir-Sandro kérdésen lehet vitatkozni. Azt hittem, hogy most lerakja a voksát Munir mellett, ezek szerint még mindig forgatja. Ebből szerintem téli igazolás lesz. Az utolsó fél órára Vermaelent is bedobhatná, hagy szokja a játékot. Piqué meg pihenhet egy kicsit.
Csak a győzelem az elfogadható, remélem ehhez jó játék is fog párosulni, nem akarom az utolsó 10 percben is rágni a körmöm.
És ami a legfontosabb, hogy ússzuk meg sérülések nélkül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2015.10.25. 17:30:42-kor.
Forca Barca!!!!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.25. 17:25:51

Lehető legjobb kezdő a lehetőségekhez mérve, Bartrának nagyon örülök. :D

Remélem Vermaelent beállítja valamennyi időre, hadd szokjon vissza, elkéne egy olyan formában lévő Verminátor mint amit az első 2 bajnokin letolt.Pláne a Real Madrid ellen kéne a gyors támadók ellen.
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.25. 17:19:11

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Alba - Rakitic Mascherano Busquets - Sandro Suarez Neymar

Jó kis kezdő. Örülök, h Bartra kezd. Féltem, h Matyit fogja erőltetni. A kp meg jelenleg így a legjobb.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.19. 23:32:21

Cseri írta:Ezeken a meccseken igazán szembetűnő Xavi hiánya,hogy "öregen" is mennyit jelentett a csapatnak. Egy kis FM: az amerikai ligából lehetne hozni tavaszra egy-két nagy zsugás rutin rókát a középpályára az utolsó félórára:Pirlo;Lampard,Gerrard..
Semmi gond nem lett volna ezzel a középpályával. Ha marad Xavi, akkor meg azon ment volna a rugózás, hogy így a fiatalok nem jutnak szóhoz. Volt két helyre 4 játékosunk egy fél évig, januártól pluszba Arda. Rafinhanak nagyon jól is ment. Csak nem lehet előzetesen számolni, hogy ennyi ember kidől. Most alapból lenne Rafinha, Ini, Rakitic, SR. Azzal nem lehet számolni, hogy két hónap alatt két játékos ennyi időre kidől. Ha többen lennének, akkor meg a játékpercek nem lennének biztosítva, arról nem is beszélve, hogy nem is igazolhattunk. Az benne van a pakliban, hogy egy játékosunk lesérül hetekre, de még akkor is van megoldás. Ini nemsokára visszatér, akkor hárman lehozzák valahogy téltől meg jön Arda esetlg Vidal.
Forca Barca!!!!
Cseri
Entrenador del Barça

2015.10.19. 18:31:07

Ezeken a meccseken igazán szembetűnő Xavi hiánya,hogy "öregen" is mennyit jelentett a csapatnak. Egy kis FM: az amerikai ligából lehetne hozni tavaszra egy-két nagy zsugás rutin rókát a középpályára az utolsó félórára:Pirlo;Lampard,Gerrard..
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Alfa
Entrenador del Barça

2015.10.19. 16:17:58

Bob_Marley írta: Tudnak ők stílusosan jól focizni, de tegnap baromira nem ilyet toltak. Itt nem arról van szó, hogy várja valaki a hármas sípszót, hanem hogy van-e valami szervezettségre utaló játékuk, aminek lehet eredménye. Én elismerem őket, de ne vicceljünk már....Tegnap összehoztak két tizenegyest, mellé még kettőt belehetett volna fújni és akkora területeket hagytak hogy anyahajóval lehetett volna közlekedni a pályán. Kapus odaadja Businak, de a kedvencem tényleg a második büntető volt, ott mire gondolt a védő? Hátrafele nyúlva beakaszt és nem esik el a támadó? Vagy volt olyan mikor négy védő összefutott. :D Ez nálam minden volt, de nem tudatos játék. Ilyen kb tényleg a grundon van, hogy menjünk ki aztán mozgunk egy jót. Az hogy labdát birtokolnak azt eddig is lehetett tudni, s ezt nem adják fel. Itt nem is erről van szó, hanem arról, hogy a 0-hoz közelítő szerevezettséget és futballra emlékeztető dolgot mutattak be. Szerethető csapat, mert ésszel tudnak játszani, de tegnap mi volt abban az ész, hogy rohannak előre majd eszetlenül rohannak hátra (szinte szó szerint össze-vissza)és huszadjára is szabálytalankodnak a tizenhatoson belül.
És tegnap ehhez mi meg még partnerek is voltunk. Rég nem láttam ilyen buta meccset sajnos.
A mostani meccsen valóban nagyon gyengén játszottak.A régebbi meccsekből kiindulva állapítottam meg ,hogy szimpatikus focit játszanak. Szombaton nagyon szervezetlenül rohangáltak össze-vissza , csak az volt a szerencséjük , hogy mi is gyengék voltunk.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Chino
Llegenda del Barça

2015.10.18. 16:15:38

Én igazzán valami hasonló meccset vártam. A Rayo-val mindig is hasonló volt. Nem is hiszem, hogy olyan szerencsés lett volna egy labdatartós, rövidpasszos focit tolni. Kihasználtuk azokat a lyukakat amiket a védők hagytak vagy nem ért vissza a Rayo. Kb. 25 perc alatt el is lehetett volna dönteni az érdemi dolgokat. Felvállaltuk ezeket a gyors indításokat, hosszú labdákat és volt értelme. Ebből születtek a helyzetek. Ha leállnunk és adogatjuk a kp-n a labdákat sokkal neccesebb lehetett volna. 2:1-nél már a Las Palmas elleni meccs végén is jobban aggódtam. A Rayo stílusához szerintem így volt a legjobb alkalmazkodni.
Szinte mindig hasonló meccseket játszottunk velük Iniestaval, Xavival, Messivel. Nem véletlenül vették el ők a rekordot jelentő labdatartási fölényt tőlünk.
Forca Barca!!!!
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.18. 14:45:13

mess2009 írta:mivel vasárnap van....
nagyon nem értek egyet azzal, hogy ---" ugyan vegyük már elő és játszunk most egy jó kis stílusos koncepciózus és eredményes játékot" ez nem egészen így működik. ha másért nem hát azért mert ellenfelek is vannak a pályán! tegnap nem azért nem bírtuk uralni a középpályát mert nem tudták hogy mit kell játszani, hanem azért mert nem voltak képesek megállítani a remekül mozgó ellenfelet.
a másik: az hogy hosszabb lasztikkal, a felkínált üres területekre játszottunk, az nem hiba és nem stílustalanság, hanem a legjobb volt ami meg kellett tennünk.
akkor mi a baj? bátorkodtam meditálni róla: ha sok olyan adottságban elmaradott(lassú és nehezen forduló) játékosod van, akkor elveszíted a páharcok zömét (sajnos látványosan , sorozatban láthattuk tegnap) és kialakul a pánik a hátsó alakzatban.
a tanulság: minőségi játékosok kellenek - mindenek előtt. ( na ez ám a "spanyolviasz" :)
A szembeötlő nekem az, hogy meccsek óta nem tudjuk játszani a saját játékunkat. Igenis elvárom a barcától, hogy legyen koncepció a játékában, látható legyen mit akar játszani még akkor is, ha nem sikerül. Nyertünk, ok és holnap?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.18. 14:19:17

Alfa írta: Senki se mondta , hogy ez egy okos lépés sőt kilehet jelenteni , hogy ez egy öngyilkos taktika a Barca ellen . Az már ízlés kérdése , hogy ki az aki szerint becsülendő , hogy nem adják fel az elveiket és ki az aki szerint hülyeség és inkább álljanak be 10 emberrel a saját 16-osuk elé. Én nagyon nem szeretem azokat a csapatokat akiknek az a céljuk , hogy minél kevesebb gólt kapva kapjanak ki és már a meccs elejétől várjak a hármas sípszót . Persze egy Barca ellen alapvetően ez a célravezető taktika , és így néha ha szerencséjük van ezeknek a csapatoknak , akkor egy-egy pontot sikerül szerezniük. A "buszozós" csapatokat elítélni nem tudom , de nagyon elismerem azokat a csapatokat akik a másik utat választják.
Tudnak ők stílusosan jól focizni, de tegnap baromira nem ilyet toltak. Itt nem arról van szó, hogy várja valaki a hármas sípszót, hanem hogy van-e valami szervezettségre utaló játékuk, aminek lehet eredménye. Én elismerem őket, de ne vicceljünk már....Tegnap összehoztak két tizenegyest, mellé még kettőt belehetett volna fújni és akkora területeket hagytak hogy anyahajóval lehetett volna közlekedni a pályán. Kapus odaadja Businak, de a kedvencem tényleg a második büntető volt, ott mire gondolt a védő? Hátrafele nyúlva beakaszt és nem esik el a támadó? Vagy volt olyan mikor négy védő összefutott. :D Ez nálam minden volt, de nem tudatos játék. Ilyen kb tényleg a grundon van, hogy menjünk ki aztán mozgunk egy jót. Az hogy labdát birtokolnak azt eddig is lehetett tudni, s ezt nem adják fel. Itt nem is erről van szó, hanem arról, hogy a 0-hoz közelítő szerevezettséget és futballra emlékeztető dolgot mutattak be. Szerethető csapat, mert ésszel tudnak játszani, de tegnap mi volt abban az ész, hogy rohannak előre majd eszetlenül rohannak hátra (szinte szó szerint össze-vissza)és huszadjára is szabálytalankodnak a tizenhatoson belül.
És tegnap ehhez mi meg még partnerek is voltunk. Rég nem láttam ilyen buta meccset sajnos.

veb:
Van még a RM-ig, s ha csak azt veszem, hogy tavaly meg gól nélkül mentünk és kaptuk a gólokat lehet most ellentettje lesz. Az biztos, hogy olyan hibák nem férnek bele, mint amiket elkövetünk, de hogy 3-4 gólokat kapnánk? Én nem hiszem, mert vannak azért náluk gondok. Atletico is szenved és mégis tudott ellenük jó játékot hozni, mi is képesek vagyunk rá.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.18. 13:35:37

visca el barca írta:Bob, miért, szted nem reális, hogy kapunk 3-at? egy rayonak, sevillának is volt legalább fél tucat helyzete ellenünk.
A Madrid támadógépezete nem szuperál annyira jól eddig. Eléggé esetlennek érzem a támadásaikat, ráadásul nekik is rengeteg sérültjük van. Nem érzek a 2 csapat között nagy különbséget. Mind2 magához képest elég gyenge, bár most a Real védelmét stabillabnak érzem.
mess2009
Director del Fútbol

2015.10.18. 13:09:10

mivel vasárnap van....
nagyon nem értek egyet azzal, hogy ---" ugyan vegyük már elő és játszunk most egy jó kis stílusos koncepciózus és eredményes játékot" ez nem egészen így működik. ha másért nem hát azért mert ellenfelek is vannak a pályán! tegnap nem azért nem bírtuk uralni a középpályát mert nem tudták hogy mit kell játszani, hanem azért mert nem voltak képesek megállítani a remekül mozgó ellenfelet.
a másik: az hogy hosszabb lasztikkal, a felkínált üres területekre játszottunk, az nem hiba és nem stílustalanság, hanem a legjobb volt ami meg kellett tennünk.
akkor mi a baj? bátorkodtam meditálni róla: ha sok olyan adottságban elmaradott(lassú és nehezen forduló) játékosod van, akkor elveszíted a páharcok zömét (sajnos látványosan , sorozatban láthattuk tegnap) és kialakul a pánik a hátsó alakzatban.
a tanulság: minőségi játékosok kellenek - mindenek előtt. ( na ez ám a "spanyolviasz" :)
Alfa
Entrenador del Barça

2015.10.18. 12:57:33

Bob_Marley írta: Attól hogy vakmerő valaki nem biztos, hogy okos.....Tényleg nem meglepő, mert csináltak már ilyet, de attól még ma ritka birka játékot mutattak be és ehhez meg még mi is partnerek voltunk és lett belőle egy ilyen meccs, tele hibákkal.
Nekem nincs bajom a Rayo-val, de ez komolytalan volt tőlük.

Szerethető? Ha valaki besétál az autópályára az nálam nem a szerethető kategória.
Senki se mondta , hogy ez egy okos lépés sőt kilehet jelenteni , hogy ez egy öngyilkos taktika a Barca ellen . Az már ízlés kérdése , hogy ki az aki szerint becsülendő , hogy nem adják fel az elveiket és ki az aki szerint hülyeség és inkább álljanak be 10 emberrel a saját 16-osuk elé. Én nagyon nem szeretem azokat a csapatokat akiknek az a céljuk , hogy minél kevesebb gólt kapva kapjanak ki és már a meccs elejétől várjak a hármas sípszót . Persze egy Barca ellen alapvetően ez a célravezető taktika , és így néha ha szerencséjük van ezeknek a csapatoknak , akkor egy-egy pontot sikerül szerezniük. A "buszozós" csapatokat elítélni nem tudom , de nagyon elismerem azokat a csapatokat akik a másik utat választják.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.10.18. 12:29:31

Normandia írta:
ZBarca írta:Mint legutóbb is írtam, januárig egyetlenegy dolog a fontos: hogy nyerjük a meccseket. Addig nem számít a szép játék, szerintem max egy-két meccsre sikerül majd jobban felpörögni (Klasszikus, klub vb), addig sajnos nem lesznek ritkák a nehezebb meccsek.
A védekezést rendbe kell tenni, a támadóinknak pedig sokkal jobban kellene koncentrálniuk a kapu előtt. Messi és Ini hiánya azért meglátszik.

De minden negatívum ellenére sikerült behúzni a tegnapi meccset és a jelenlegi helyzetben semmi más nem számít, csak a győzelem.

Visca El BARCA!!!
Ok, nyerjük én is azt mondom, de azért kellene látni, hogy mit akarunk játszani, még ha nem is megy. Tegnap egyszerűen nem tudtam belelátni, hogy mit játszunk. Rohangáltunk össze vissza.
Persze én is örülnék, ha lenne valami koncepciónk a két kulcsemberünk hiányában is, de én nem érzem nagy gondnak, ha Messi, Ini, Arda hiányában kicsit döcög a szekér. Ők mindhárman világklasszisok, bármely csapat megérezné a hiányukat, főleg, ha el vannak tiltva az igazolásoktól.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.18. 12:23:52

ZBarca írta:Mint legutóbb is írtam, januárig egyetlenegy dolog a fontos: hogy nyerjük a meccseket. Addig nem számít a szép játék, szerintem max egy-két meccsre sikerül majd jobban felpörögni (Klasszikus, klub vb), addig sajnos nem lesznek ritkák a nehezebb meccsek.
A védekezést rendbe kell tenni, a támadóinknak pedig sokkal jobban kellene koncentrálniuk a kapu előtt. Messi és Ini hiánya azért meglátszik.

De minden negatívum ellenére sikerült behúzni a tegnapi meccset és a jelenlegi helyzetben semmi más nem számít, csak a győzelem.

Visca El BARCA!!!
Ok, nyerjük én is azt mondom, de azért kellene látni, hogy mit akarunk játszani, még ha nem is megy. Tegnap egyszerűen nem tudtam belelátni, hogy mit játszunk. Rohangáltunk össze vissza.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.10.18. 12:04:17

Mint legutóbb is írtam, januárig egyetlenegy dolog a fontos: hogy nyerjük a meccseket. Addig nem számít a szép játék, szerintem max egy-két meccsre sikerül majd jobban felpörögni (Klasszikus, klub vb), addig sajnos nem lesznek ritkák a nehezebb meccsek.

Visca El BARCA!!!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.18. 11:53:44

Bob, miért, szted nem reális, hogy kapunk 3-at? egy rayonak, sevillának is volt legalább fél tucat helyzete ellenünk.

amúgy láttátok Paco hogy osztotta, vmelyik szurkolót a meccs alatt? :D egy kincs ez az ember, ha jól rémlik szegény tito után ő is a kalapban volt :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.18. 11:39:08

Messias2 írta:
palesz77 írta:Engem nem zavart, és most remélhetőleg Luchohoz se megy oda senki, hogy mi nem így szoktunk nyerni, kapja már össze magát.. :D
Alapvetően engem se zavar, h nem birtokoljuk 80%-ban a ladbát. De ha vezetünk, nem kéne belemenni ilyen adok-kapokba, mert ilyen védelem mellett bármikor benne van a gól. Viszont ha nálunk van a labda, nem tud gólt rúgni az ellenfél, ezért volt nagyon jó húzás Luchotól elöző szezonban Xavi új szerepköre. 60-70. perc környékén rendszerint becserélte, általában ha már nálunk volt az előny. Sokkal labdabiztosabb lett a csapat, ezáltal megnyugodtunk, és tudtuk tartani az eredményt.
Ezt hiányolom idén. Nem ez az első meccsünk, amikor előny birtokában le-fel futkozunk, ahelyett h megnyugodnánk.
Na ezt én is nagyon hiányolom, mert ennél jobban nem tud semmi kiborítani mikor eszetlenül megyünk és nincs tartás, fegyelmezettség. Idén azért ilyenre nem volt szerintem annyi példa, s tavaly is év elején alkottunk ilyeneket pl a PSG ellen idegenben katasztrófa volt, de hozzáteszem Vigo-ban is ilyen volt idén.
Védekezés és kapkodás ezt a kettőt rendbe kell tenni, főleg előbbit, mert abból következik az utóbbi is illetve a támadás is abból következik.

veb:
Realtól 3-4 gólt kapunk? Csak? Megint kezdődik. :D Téged idézve, keblemre. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.18. 11:07:03

olyan brutális védelmünk van, hogy egy jó esetben is közepes képességekből álló csapat, ha nem bénázik ennyi simán lőhetett volna 5-öt. a real ellen előre látom, hogy csont nélkül kapunk legalább 3-4 gólt, remélem lesz annyi a srácokban, hogy lőjenek legalább ua. vagy eggyel többet :D

ami dühít h mennyi játékosunk van formán kívül: masch, piqué, matyi, alves, rakitic, suarez...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.18. 11:05:41

palesz77 írta: Szerintem Xavi és Ini hiányával legalább annyira, ha nem jobban, de aztán ki tudja. Igazából a felfogás miatt volt, adok-kapok meccset toltunk egy jól játszó Rayoval - az a Bangoura gyerek úgy forgatta Albát és a többieket ahogy akarta -, sokszor direkt kontrákra játszottunk, és villámgyorsan felértünk a kapujukig általában, nem csoda, hogy nem nálunk volt többet a labda. Engem nem zavart, és most remélhetőleg Luchohoz se megy oda senki, hogy mi nem így szoktunk nyerni, kapja már össze magát.. :D
Valszeg igaz, amit ìrsz, de otthon hány csapat ellen fogunk kontrázni, vagy ez már az új stìlisunk, hogy a hátsó káoszból előrevágott labdákkal operálunk? Biztos bennem a hiba, de nem igen láttam mit is játszunk. Esetlegesnek tüntek a támadásaink, egyéni villanások és nem a csapatmunka döntött. Bravo volt az akinek köszönhetjük, hogy nem vizilabda eredmény született, mert a hátvédeinken nem múlt az biztos. Nem volt középpálya, Rakéta egy 0 volt, nincsen aki szervezzen.
Nekem úgy tünt, hogy egy meccset nézek a sok közül, két nyiltsisakos csapat játékát, ahol rengeteg hibával játszanak, de sokgóllal. Ennyire már régen nem láttam a barcát a saját stilusán kìvül focizni.
Lentebb ìrta valaki, hogy ez a Rayo ellen jó, de mi lesz egy jobb csapat ellen?
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.18. 10:50:12

palesz77 írta:Engem nem zavart, és most remélhetőleg Luchohoz se megy oda senki, hogy mi nem így szoktunk nyerni, kapja már össze magát.. :D
Alapvetően engem se zavar, h nem birtokoljuk 80%-ban a ladbát. De ha vezetünk, nem kéne belemenni ilyen adok-kapokba, mert ilyen védelem mellett bármikor benne van a gól. Viszont ha nálunk van a labda, nem tud gólt rúgni az ellenfél, ezért volt nagyon jó húzás Luchotól elöző szezonban Xavi új szerepköre. 60-70. perc környékén rendszerint becserélte, általában ha már nálunk volt az előny. Sokkal labdabiztosabb lett a csapat, ezáltal megnyugodtunk, és tudtuk tartani az eredményt.
Ezt hiányolom idén. Nem ez az első meccsünk, amikor előny birtokában le-fel futkozunk, ahelyett h megnyugodnánk.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.18. 09:56:17

Messias2 írta:Szerintem ez nagyban összefügg Messi hiányával.
Szerintem Xavi és Ini hiányával legalább annyira, ha nem jobban, de aztán ki tudja. Igazából a felfogás miatt volt, adok-kapok meccset toltunk egy jól játszó Rayoval - az a Bangoura gyerek úgy forgatta Albát és a többieket ahogy akarta -, sokszor direkt kontrákra játszottunk, és villámgyorsan felértünk a kapujukig általában, nem csoda, hogy nem nálunk volt többet a labda. Engem nem zavart, és most remélhetőleg Luchohoz se megy oda senki, hogy mi nem így szoktunk nyerni, kapja már össze magát.. :D
Válasz küldése