Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.17. 19:33:31

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets SergiRoberto - Sandro Suarez Neymar

jaj istenem bartra miért nem játszik :mrgreen:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.17. 17:13:05

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets SergiRoberto - Sandro Suarez Neymar

Pfff.... =D> #-o
Legalább Masch pihen....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.10.17. 19:34:34-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.17. 16:00:46

noname írta:A tavalyi szezon végén levő szerencse sorozat(kevés sérült, támadó felfogású BL ellenfelek, legjobb pillanatokban lőtt gólok) most alaposan megfordultak. Gyakorlatilag ami rosszul sülhetett el, az rosszul is sült el. A tavaly nagyon megbízható Pique, Masch és Mathieu életveszély, a TS pocsék formában, Bravo sérülés, Alves használhatatlan, Rakitic is gyengén kezdte a szezon(bár ő sztem kezdi összeszedni magát). Lesérült a 2 kapitány, továbbá az egyetlen védőnk, aki tényleg jól játszott idén. Neymar rémes formában, Suarez is messze a csúcsformától. Bónusznak meg a kellemes meglepetést okozó Rafinha kiesik egész szezonra.
Emellett több kapufája van a csapatnak, mint gólja, rettenetes nehéz sorsolás, továbbá olyan meccsek, ahol semmi se akar összejönni, hiába a játék. A Sevilla ellen sztem remekül játszott a csapat. Gólokkal kellett volna nyerni, de semmi nem jött be. Hasonlóan a Celta Vigo ellen. Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de nekik minden bejött, nekünk semmi. Még Sandro is mindent kihagy pedig ő tavaly ügyesen használta ki a helyzeteit.
Nagyobb pechszéria nehezen lehetne. Mindemellett azonos pontszámmal állunk, mint a Real és ez nagyon fontos. Reméljük h lassan visszatér Fortuna is a csapat mellé mert most behajtotta a tavalyit.

A válogatott szünet most hasznos. Kicsit mindenki szusszan egyet és LE is kitalál valamit h a védelmet rendbe szedje. A Rayo ideális ellenfél a finomhangolásra.
Egyetértek veled, viszont azonban szerencsére (eddig) ehhez képest nem olyan rossz helyen állunk, bajnokságban holtversenyben vagyunk a másodikakkal, BL -ben is vezetjük a a csoportot.

Reméljük helyrejönnek a dolgok, viszont januárban tényleg erősíteni kell.
Én Bartrát nyomatnám mostanság, vállogatottban is jol játszik rendszeresen.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.17. 15:57:25

mondjuk a belgát se értem... elvileg már két hete 100asnak kellene lennie...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2015.10.17. 14:59:36

Messias2 írta:Possible line-up (vs Rayo): Bravo - Adriano Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets SergiRoberto - Sandro Suarez Neymar #fcblive [efe]
Mathieu helyett Bartra és tökéletes. Most Sandro kezd vagy Munir oly mind1. Ha már itt vannak mind a ketten, akkor kapják meg mindketten a lehetőséget. 60. percben jöhet Munir.
Adriano szerintem nem fog kezdeni, nincs még 100 százalékos állapotban.
Messias2
Director del Fútbol

2015.10.17. 13:27:31

Possible line-up (vs Rayo): Bravo - Adriano Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets SergiRoberto - Sandro Suarez Neymar #fcblive [efe]

Annak örülnék, ha Masch pihenne. Egyértelmüen ráférne, de Bartrának megadnám a lehetőséget. Illetve Sandro helyén Munirt kezdetném, jelenleg jobb formában van.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.17. 12:26:37

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:Nem a gólok számítanak hanem a három pont. Gondolom a válogatott miatt lesznek érdekességek a kezdőben, egy nyugodt 2:0 és csókolom.
pont hogy jót tenne a srácoknak egy egy könnyed, gólzáporos meccs. idén eddig a legtöbb meccsünk kínkeserves volt, jót tenne nekik egy kis önbizalom
Én nem láttam az arcokon, hogy önbizalom gondok lennének, s egy Sevilla vereség után mindenféle győzelem már lökést jelenthet. És a pontok a fontosak miután kikaptunk. Egy 2:0 is lehet tükörsima és egy 4:0 is lehet játékban szoros. Előbbire ott a Las Palmas példa, ami ugyan 2:1 lett, de tükörsima meccs volt, hasonlóval maximálisan kiegyeznék. Kettő gól, jöhetnek a cserék és lepötyögjük a meccset. Ez nálam a tökéletes forgatókönyv, utazunk Kedden a Bate-hoz ezt nem szabad elfelejteni. A program sűrű a csapat pedig hiányos, minden létező embert és energiát meg kel spórolni.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.17. 12:14:16

Bob_Marley írta:Nem a gólok számítanak hanem a három pont. Gondolom a válogatott miatt lesznek érdekességek a kezdőben, egy nyugodt 2:0 és csókolom.
pont hogy jót tenne a srácoknak egy egy könnyed, gólzáporos meccs. idén eddig a legtöbb meccsünk kínkeserves volt, jót tenne nekik egy kis önbizalom
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2015.10.17. 11:05:49

Ez a Rayo mindig is könnyű falat volt nekünk. Nagyon agresszíven támadnak le mi meg könnyen kipasszoljuj őket, ráadásul a második felidőre már soha nem marad semmi erejük, ennek ellenére egy 1-0t is aláiírnék előre. Jelenleg minden mindegy csak a 3 pont legyen meg. Nem bánnám ha lenne rotálás akárcsak szerdán a BATE ellen.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.17. 10:38:00

Nem a gólok számítanak hanem a három pont. Gondolom a válogatott miatt lesznek érdekességek a kezdőben, egy nyugodt 2:0 és csókolom.
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.10.17. 08:32:25

na persze.....én is szeretnék már egy gálát, de manapság nem itt tartunk. túl a közhelyen, hogy mindenki minket akar....az is tény, hogy a Liga "vérszemet kapott" és mi lettünk a.... most elkaphatóak...na legalább ezt kellene ma ütősen cáfolni!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.17. 01:37:19

Most olvason twitteren, hogy minden adott egy gálához este..:D A Rayo ellen a legutóbbi 9 meccsünkből 9-et nyertünk, és ezeken 40 gólt rúgtunk. Remélem holnap sem állunk meg 4 alatt. :D

Kezdőkre kíváncsi leszek, Alves és Masch remélem pihenni fognak, 180 percet toltak a válogatott szünet alatt a világ túlsó végén, nem kéne őket most erőltetni szerintem, ahány sérültünk van idén.. Munir meg remélem kezdő lesz, valamiért most jó érzésem van vele kapcsolatban, ha játszik, akkor duplát jósolok neki. :D
mess2009
Director del Fútbol

2015.10.14. 16:26:22

Tobias88 írta:Valaki megmutathatná ezt a videót Pique-nek:
https://streamable.com/v171?t=3.3
ügyes vagy... nekem már akkor is egyértelmű volt, hogy a lassúságán bukott meg az a gól, bár (természetesen)tudom, hogy ez alkati kérdés ez esetben, és talán az is számított, hogy a védő már lendületben volt amikor Pique indult....
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.14. 15:57:28

PCsabi írta:Lassan beírhatná már valaki, hogy: "a válogatott szünet után mindig gyengék vagyunk, a Rayo ellen sem fogunk nyerni."
itt vagyok :mrgreen:

most nem írom be, mert szerencsére a kulcsemberek egy-két kivétellel nem játszottak annyit.

legalább is a lényeges "elemek" pihengetnek

Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2015.10.14. 15:46:34

Lassan beírhatná már valaki, hogy: "a válogatott szünet után mindig gyengék vagyunk, a Rayo ellen sem fogunk nyerni."
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.10. 15:17:50

palesz77 írta:Én kivételesen "megérteném", ha nem Bartra kezdene, de csak abban az esetben, ha végigjátssza az ukránok elleni meccset is, Piqué meg mondjuk nem. Viszont mostantól tényleg illene már kicsit komolyabban játszatni, mert elég jó teljesítménnyel rukkkolt elő az utóbbi időben mind a Barcás, mind a válogatott meccseken, míg a társakról ez egyáltalán nem mondható el - Piqué mondjuk tegnap nagyon jó volt.
sztem meg totál egyértelmű, hogy válogatott meccsektő/formától függetlenül csak 5. számú opció hátulra ha mindenki egészséges :?
Kép
palesz77

2015.10.10. 13:56:19

Én kivételesen "megérteném", ha nem Bartra kezdene, de csak abban az esetben, ha végigjátssza az ukránok elleni meccset is, Piqué meg mondjuk nem. Viszont mostantól tényleg illene már kicsit komolyabban játszatni, mert elég jó teljesítménnyel rukkkolt elő az utóbbi időben mind a Barcás, mind a válogatott meccseken, míg a társakról ez egyáltalán nem mondható el - Piqué mondjuk tegnap nagyon jó volt.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.10.10. 13:48:48

A Rayo ellen ejj de megnéznék, egy Vermaelen Bartra KH kettőst. [-o<
Mindenképp adott lenne a többiek gyatra formája miatt.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.09. 11:22:47

:D

igen, mondjuk ez a szemmel látható különbség egy védő és a csatár között :D
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2015.10.09. 09:49:19

Valaki megmutathatná ezt a videót Pique-nek:
https://streamable.com/v171?t=3.3
94:39 6 - 1
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.10.06. 16:35:09

Vakmacska írta:Az első gólnál Matyi bá kitolódott szélre, de hagyta ,hogy elfusson mellette a támadó, még a két kezét is felemelte.
Tavaly sem volt valami jó, annyival volt jobb, hogy voltak jó pillanatai.
Igen, szerzett meccset eldöntő gólt, de több rossz pillanata volt, mint jó.

Azért ilyen mostoha körülmények között is úgy állunk a 4. helyen, hogy egy pontra vagyunk az első helytől, és csak a gólkülönbségünk rosszabb.
És igen, tényleg pechszériában vagyunk. Rengeteg sérülés, a rengeteg kihagyott helyzet. Ennél már tényleg csak jobb lehet.
Én bízom a csapatban. Bevallom, én tényleg nem bánnám, ha LE több lehetőséget adna fiataloknak, még ha ez a bajnokság kárára is megy. Sajnos rossz passzban vagyunk, rengeteg a sérült, mikor, ha nem máskor tenné ezt meg?
Azért sajnos ennél is lehet rosszabb..Nem akarom az ördögöt festeni a falra, de pl Neymar, Vagy Suarez...vagy Rakitic
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.10.06. 15:48:02

Az első gólnál Matyi bá kitolódott szélre, de hagyta ,hogy elfusson mellette a támadó, még a két kezét is felemelte.
Tavaly sem volt valami jó, annyival volt jobb, hogy voltak jó pillanatai.
Igen, szerzett meccset eldöntő gólt, de több rossz pillanata volt, mint jó.

Azért ilyen mostoha körülmények között is úgy állunk a 4. helyen, hogy egy pontra vagyunk az első helytől, és csak a gólkülönbségünk rosszabb.
És igen, tényleg pechszériában vagyunk. Rengeteg sérülés, a rengeteg kihagyott helyzet. Ennél már tényleg csak jobb lehet.
Én bízom a csapatban. Bevallom, én tényleg nem bánnám, ha LE több lehetőséget adna fiataloknak, még ha ez a bajnokság kárára is megy. Sajnos rossz passzban vagyunk, rengeteg a sérült, mikor, ha nem máskor tenné ezt meg?
palesz77

2015.10.06. 11:21:09

mess2009 írta: az elsőt pl. ismét Alves üres helyéről kaptuk
Az első gólnál Alves még a pályán sem volt, SR volt a jobbhátvéd. És azért volt üres a gólszerző, mert egy, hogy Matyit és Albát megverték 1v1-ben, így Piquének es Robinak tolódnia kellett, a másik meg, hogy Piqué a helyezkedést elcseszte, azt se tudom kit akart ott fogni, így SR kb egyedül fogott embert középen. A lényeg, hogy az a gól legkevésbé a jobbhátvéd hibája volt, még ha az ő oldaláról is jött.
noname írta:...
Javarészt egyetértek, főleg az elejével. Ez az idei ősz a tavaly tavasz reciproka, akkor minden bejött, egyelőre szinte semmi - a valós erőnk meg valahol a kettő között van szerintem. Ennek ellenére elég jól állunk hál istennek, pár hét múlva pedig remélhetőleg beáll normálra a "szerencsefaktorunk" - bár a tavaszi is lehet tőlem..:D
noname
Llegenda del Barça

2015.10.06. 09:41:26

A tavalyi szezon végén levő szerencse sorozat(kevés sérült, támadó felfogású BL ellenfelek, legjobb pillanatokban lőtt gólok) most alaposan megfordultak. Gyakorlatilag ami rosszul sülhetett el, az rosszul is sült el. A tavaly nagyon megbízható Pique, Masch és Mathieu életveszély, a TS pocsék formában, Bravo sérülés, Alves használhatatlan, Rakitic is gyengén kezdte a szezon(bár ő sztem kezdi összeszedni magát). Lesérült a 2 kapitány, továbbá az egyetlen védőnk, aki tényleg jól játszott idén. Neymar rémes formában, Suarez is messze a csúcsformától. Bónusznak meg a kellemes meglepetést okozó Rafinha kiesik egész szezonra.
Emellett több kapufája van a csapatnak, mint gólja, rettenetes nehéz sorsolás, továbbá olyan meccsek, ahol semmi se akar összejönni, hiába a játék. A Sevilla ellen sztem remekül játszott a csapat. Gólokkal kellett volna nyerni, de semmi nem jött be. Hasonlóan a Celta Vigo ellen. Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, de nekik minden bejött, nekünk semmi. Még Sandro is mindent kihagy pedig ő tavaly ügyesen használta ki a helyzeteit.
Nagyobb pechszéria nehezen lehetne. Mindemellett azonos pontszámmal állunk, mint a Real és ez nagyon fontos. Reméljük h lassan visszatér Fortuna is a csapat mellé mert most behajtotta a tavalyit.

A válogatott szünet most hasznos. Kicsit mindenki szusszan egyet és LE is kitalál valamit h a védelmet rendbe szedje. A Rayo ideális ellenfél a finomhangolásra.
A Fifa egy szégyen
mess2009
Director del Fútbol

2015.10.06. 08:18:19

Vakmacska írta:az biztos, hogy ez a szabadrúgás is benne lesz majd a wattsba.

hihetetlen, hogy semmi nem akart bemenni. Suarez sokszor rossz döntéseket hozott, nagyon görcsölt megint, szerintem. Én azt hittem, hogy felszabadul a két gólja után, de nem.

hihetetlen, hogy mennyire pontatlanok vagyunk elől, hogy ennyi helyzetből csak egy tiziből tudtunk betalálni, azt is majdnem kifogta a kapus.
Matyi ismét bebizonyította -legalábbis nekem-, hogy nem való a kezdőbe. Így hagyni, hogy elmenjenek mellette az első gólnál... én nem is értem.
Aztán meg a másodiknál ilyen rosszul helyezkedni.. nem kimozdulni, mikor a többiek kiléptek, és aztán még csak eszébe sem jut, hogy legalább a labda felé mozdult volna, vagy valami... mire eszébe jutott, hogy ki kell lépnie, és ki is lépett, már a kapuban volt a labda. Nem értem, hogy miért őt erölteti LE? Számomra ez a legnagyobb kérdőjel. Sokat ekézzük Alvest, joggal, de Matyi legalább annyira kilóg, mint ő. Ha nem jobban. Nem is emlékszem olyanra, hogy lett volna olyan meccs, amin Matyi hibájából ne kaptunk volna gólt.
Egyszerűen nem ebbe a csapatba való.
És erre nem magyarázat az, hogy a középpályánk béna.
annak idején, a nagy Matyi vitában én mellette álltam bevallom.. mostanra beláttam, hogy nem annyira jó mint reméltem ez tény de:
nem is annyira rossz.
a mostani góljainkban nem csak őt hagyták ott!! az elsőt pl. ismét Alves üres helyéről kaptuk, időnként olyan helyen erőlteti LE. ami még ráadásul nem is a posztja, voltak azért kifejezetten jó meccsei is sőt, fontos gólja is...
mára én is úgy érzem, hogy Bartrát egyértelműen elé kellene helyezni a játéklehetőséget illetően, balszélen pedig Adrianót játszatni (ha Alba nincs, vagy pihen)
Válasz küldése