Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Október harmadikán eldőlt a bajnokság?Leon írta:Nah akkor ennek a bajnokságnak annyi. BL-re meg a kupára kell rámenni. A Ligában játszon a C csapat Gumbaukkal meg Alvessekkel...
Remélem, ez csak irónia.Leon írta:Nah akkor ennek a bajnokságnak annyi. BL-re meg a kupára kell rámenni. A Ligában játszon a C csapat Gumbaukkal meg Alvessekkel...
Nyilvan, ki ne orulne annak, ha mindket kapusunk meccsenkent kapna a golokat..Nero. írta:
Szerintem a fórum 70%a abban reménykedik, hogy ma úgy nyerünk 3-2re,hogy potyázik kettőt.
Bob_Marley írta:Én azért bízom benne Bravo-n semmi nem fog múlni, nyilván senki nem szeretne rossz eredményt, de az ő ténykedését páran tuti élesen fogják figyelni.Egy masszív, higgadt csapat kell a lehetőségekhez mérten ez adott is és el kell hozni a három pontot. Iksz is jó, de bízok benne sikerül nyerni, hajrá.
visca el barca írta:majd mascherano irányít mint a múltkor... 20 labdából 24-et eladott...
Nekem van egy olyan sejtésem, hogy a szerkezetváltás miatt kezdett Matyi. Így ha Alba-t feljebb tolják, akkor egy balhátvéd-típusú játékos legyen ott. Piquét vagy Bartrat kockázatosabb kirakni bal szélre és Alba többet tud adni 3-4-3-ban, mint Robi, amellett, ha Robi lépne feljebb és egy Piqué-Matyi-Alba hármas lenne ott, amiből az utóbbi úgyis felkóricálna gyakorlatilag két hátvédünk lenne.BarcafanTomee írta:kb. erre is számitottam, abban reménykedtem még, hogy Bartra kezd Matyi kárára. Csoda, hogy Robi kezd Dani helyett. Sejtettem, hogy 4-3-3ba kezdünk és mikor ég a ház akkor megyünk át 3-5-2 vagy 3-4-3ba.
Hajrá
Melyik múltkor?visca el barca írta:majd mascherano irányít mint a múltkor... 20 labdából 24-et eladott...
Talán annyit tudott volna csinálni, hogy SR középre, de ennyi. Azt nem tudom ennyi vkp mire lesz jó...Bob_Marley írta:Na most mi a gond LE-vel?Roberto kezd, a kp megerősítve és főleg hogy milyen terep ez érthető, s elől Munir hajszálnyival, de jobb formát mutatott mint Sandro. Esetleg Bartra-n lehetne vitatkozni, de kellhet a francia magassága és ereje a pontrúgásoknál.