Bajnoki Mérkőzések
Meccset eléggé lazára vettük.
Sajnos sok hibával játszottunk. Suarez két szép gólt lőtt, látszódott, hogy utána már megkönnyebbült. Jót tett neki, remélem beindul a gólgyár nála.
Neymar erőlködött szokás szerint, neki is jót tenne egy gól. Meglátjuk, hogy most is a hátára tudja-e venni a csapatot, ahogyan anno tette, mikor Messi lesérült.
Munir szerintem hozta azt a szintet, ami tőle elvárható. Sajnálom, hogy a lövése ennyire béna lett, viszont a gólpassza szép volt. Szerintem be fog válni, remek Pedro-helyettes lesz.
Sandro gólt lőhetett volna, ennyi. Róla sok véleményt nem lehet mondani ennyi játékperc után.
Középpálya szokás szerint gyengén muzsikált, szerencse, hogy ez a csapat volt az ellen, de még ők is meg tudtak lepni pár kontrával minket.
Igazán egyikük sem találta a helyét, én azt vettem észre.
Busi ment minden fele, hol ide, hol oda, hol bal szélen volt kint. Talán ő akart lenni Ini posztján?
Masch meg... a góljánál nagyot hibázott, de hát nálunk már megszokottá válik egy ilyen gól.
Szerintem volt pár jó megmozdulása, de alapvetően nem játszott jól. Rá férne egy pár hetes pihenés.
Rakitic hozta szerintem az átlagot. A szürkébb játéka szerintem abból adódott, hogy a másik két kp sem találta a helyét igazán.
A védelmünk szerintem rendben volt ma, a Piqué-Bartra páros jól hozta le a meccset, biztos lábakon álltak. Adriano is rendben volt, őt kell ott játszatni, talán LE is belátta végre.
Ahogy beláthatta, hogy Alves is csak cserepadot érdemel, mert Robi remek JH lett, és most már az előre játéka is jobb volt, szép gólpasszt is adott. Nálam MOM, és simán kezdőbe játszotta magát végképp.
Ami szomorú, hogy nem tudtuk ezt a meccset gól nélkül lehozni, a tempó sem volt istrángszaggató, ami talán nem is baj, a BL meccs előtt, ami nagyon fontos lesz.
Sajnálatos Messi sérülése, főleg, ha tényleg két hét lesz. Az rengeteg idő. Jól számolom, hogy akkor a Clasicon sem fog játszani? Az nagyon gáz lenne.
Reméltem, hogy csak 3-4 hét, és az elég, hogy kipihenje magát, nagyon rá fér, de nem ilyen áron. És remélem, hogy LE-nek lesz annyi esze, hogy csak akkor engedi pályára, ha tökéletesen meggyógyult, nem fogja eröltetni, mint Tata.
A nagy kérdés, hogy a németek ellen mire lesz ez elég, biztos, hogy kontrákkal fognak próbálkozni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit talál ki LE.
Sajnos sok hibával játszottunk. Suarez két szép gólt lőtt, látszódott, hogy utána már megkönnyebbült. Jót tett neki, remélem beindul a gólgyár nála.
Neymar erőlködött szokás szerint, neki is jót tenne egy gól. Meglátjuk, hogy most is a hátára tudja-e venni a csapatot, ahogyan anno tette, mikor Messi lesérült.
Munir szerintem hozta azt a szintet, ami tőle elvárható. Sajnálom, hogy a lövése ennyire béna lett, viszont a gólpassza szép volt. Szerintem be fog válni, remek Pedro-helyettes lesz.
Sandro gólt lőhetett volna, ennyi. Róla sok véleményt nem lehet mondani ennyi játékperc után.
Középpálya szokás szerint gyengén muzsikált, szerencse, hogy ez a csapat volt az ellen, de még ők is meg tudtak lepni pár kontrával minket.
Igazán egyikük sem találta a helyét, én azt vettem észre.
Busi ment minden fele, hol ide, hol oda, hol bal szélen volt kint. Talán ő akart lenni Ini posztján?
Masch meg... a góljánál nagyot hibázott, de hát nálunk már megszokottá válik egy ilyen gól.
Szerintem volt pár jó megmozdulása, de alapvetően nem játszott jól. Rá férne egy pár hetes pihenés.
Rakitic hozta szerintem az átlagot. A szürkébb játéka szerintem abból adódott, hogy a másik két kp sem találta a helyét igazán.
A védelmünk szerintem rendben volt ma, a Piqué-Bartra páros jól hozta le a meccset, biztos lábakon álltak. Adriano is rendben volt, őt kell ott játszatni, talán LE is belátta végre.
Ahogy beláthatta, hogy Alves is csak cserepadot érdemel, mert Robi remek JH lett, és most már az előre játéka is jobb volt, szép gólpasszt is adott. Nálam MOM, és simán kezdőbe játszotta magát végképp.
Ami szomorú, hogy nem tudtuk ezt a meccset gól nélkül lehozni, a tempó sem volt istrángszaggató, ami talán nem is baj, a BL meccs előtt, ami nagyon fontos lesz.
Sajnálatos Messi sérülése, főleg, ha tényleg két hét lesz. Az rengeteg idő. Jól számolom, hogy akkor a Clasicon sem fog játszani? Az nagyon gáz lenne.
Reméltem, hogy csak 3-4 hét, és az elég, hogy kipihenje magát, nagyon rá fér, de nem ilyen áron. És remélem, hogy LE-nek lesz annyi esze, hogy csak akkor engedi pályára, ha tökéletesen meggyógyult, nem fogja eröltetni, mint Tata.
A nagy kérdés, hogy a németek ellen mire lesz ez elég, biztos, hogy kontrákkal fognak próbálkozni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit talál ki LE.
Nagyon nagy bajban van a csapat, a bombaformában lévő Sevilla ellen esélyük sincs, ha a sérülések miatt ilyen lúzer Iniesta szintű emberkéknek kell szerveznie a kp-n a játékot. wait what...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én egyáltalán nem látom azért ilyen borúlátóan a dolgokat. Olyat írni, hogy elmegy a bajnokság 6 forduló után meg nagyon elhamarkodott és rossz következtetés szerintem. A mai meccset uraltuk, helyzetek megvoltak a vége kicsit bosszantó lett, de ha nincs akkor tükörsima 2:0-ról beszélünk. A védelmi kihagyások tényleg gáz, s ebben valóban a sűrű program és a fásultság benne lehet. De pl most Messi nélkül is meglehet és meg is kell oldani a feladatokat. A tudás szemmel láthatóan megvan a csapatban, jó forgatással meglehet oldani hogy kevésbé legyenek fáradtak és lehet gyűjtögetni a pontokat. Szerintem mindig kis lépésekben kell gondolkodni és nem vizionálni, hogy mi lesz 3 hét múlva vagy 2 hónap múlva.

- Capon
- Llegenda del Barça
Ez már nem szezon eleji forma.
Mindenki szenved, játékosok, nézők, LE is.
Katasztrofális mentális és fizikai állapotban van a csapat, ez is közrejátszik, hogy egymást érik a sérülések.
Nem volt jó az alapozás, nincsenek jól felkészítve a játékosok.
Mindenki szenved, játékosok, nézők, LE is.
Katasztrofális mentális és fizikai állapotban van a csapat, ez is közrejátszik, hogy egymást érik a sérülések.
Nem volt jó az alapozás, nincsenek jól felkészítve a játékosok.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kedvem sincs felsorolni Neymar és Suarez hibáit egyszerűen formán kívül játszanak (nehogy valaki a két góljával jöjjön...)
az a néhány említésre méltó mozzanat amikor egy -egy gyors támadást vezettünk csak arra jó, hogy lássák: így kellene focizni, a többi alibi.
csak halkan jegyzem meg a Celtától ma is megkaptuk volna a négyest. azért egy pozitívum: Sergi R. kapcsolatban azt hiszem lassan egy komplett fórum korrekcióra szorul.
az a néhány említésre méltó mozzanat amikor egy -egy gyors támadást vezettünk csak arra jó, hogy lássák: így kellene focizni, a többi alibi.
csak halkan jegyzem meg a Celtától ma is megkaptuk volna a négyest. azért egy pozitívum: Sergi R. kapcsolatban azt hiszem lassan egy komplett fórum korrekcióra szorul.
A mai meccset sem tesszük ki az ablakba... Elszomorító, hogy az amúgy is gyengén játszó csapatunknak még szerencséje sincs, folyamatosan sérülnek le újabb és újabb játékosok.
Ennek pedig a szerencsén kívül valószínűleg a nyári haknitúra is az oka, amiért borzasztóan nagy kár. Tudom, hogy kell a pénz, stb, de rendes alapozás nélkül nem lehet jó teljesítményt nyújtani. Idén pont jól meglettünk volna az USA nélkül is a szuperkupák miatt. Turnézni lehetett volna jövőre. Ennek isszuk meg most a levét.
A legnagyobb kérdés jelen pillanatban az, hogy ki lesz majd aki szervezi a játékunkat Messi nélkül. Jelenleg én senkit sem látok erre alkalmasnak a csapatból. 1-2 év múlva Neymar-ban benne van hogy Messi stílusához hasonlóan visszalépve szervezzen, de jelenleg erre kevés. Én is hajlok afelé, hogy ez a szezon nagy csalódás lesz, nem elég a jó a csapat és sok a hátráltató tényező is.
Ennek pedig a szerencsén kívül valószínűleg a nyári haknitúra is az oka, amiért borzasztóan nagy kár. Tudom, hogy kell a pénz, stb, de rendes alapozás nélkül nem lehet jó teljesítményt nyújtani. Idén pont jól meglettünk volna az USA nélkül is a szuperkupák miatt. Turnézni lehetett volna jövőre. Ennek isszuk meg most a levét.
A legnagyobb kérdés jelen pillanatban az, hogy ki lesz majd aki szervezi a játékunkat Messi nélkül. Jelenleg én senkit sem látok erre alkalmasnak a csapatból. 1-2 év múlva Neymar-ban benne van hogy Messi stílusához hasonlóan visszalépve szervezzen, de jelenleg erre kevés. Én is hajlok afelé, hogy ez a szezon nagy csalódás lesz, nem elég a jó a csapat és sok a hátráltató tényező is.
- visca el barca
- Presidente del Barça
isten bizony nem értem minek erőlteti ezt a bűn gyenge mascheranot. idén eddig minden meccsen volt egy gólpassza.
f*s volt az egész meccs. van egy olyan érzésem, hogy ha messinek tényleg ki kell két hónapot hagyni, akkor elnézve a többi játékos jelenlegi formáját, a bajnokságból elég gyorsan ki fogunk szállni. simán kinyalunk sevillában is meg madridban is
f*s volt az egész meccs. van egy olyan érzésem, hogy ha messinek tényleg ki kell két hónapot hagyni, akkor elnézve a többi játékos jelenlegi formáját, a bajnokságból elég gyorsan ki fogunk szállni. simán kinyalunk sevillában is meg madridban is
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Leon
- Director del Fútbol
A jelenlegi védelmünk az elmúlt fél évtized legrosszabbja!
A tavaly évet leszámítva sosem voltunk ott toppon de legalább többnyire sok gólt lövöldöztünk,idén az sincs.
Messi kiesésével szerintem lőttek a bajnokságnak. Nem tudom elképzelni hogy ezzel a félig formán kívül lévő csapattal Messi nélkül ne szórjunk el értékes pontokat!

A tavaly évet leszámítva sosem voltunk ott toppon de legalább többnyire sok gólt lövöldöztünk,idén az sincs.
Messi kiesésével szerintem lőttek a bajnokságnak. Nem tudom elképzelni hogy ezzel a félig formán kívül lévő csapattal Messi nélkül ne szórjunk el értékes pontokat!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A végi némiképp izgulós lett, de nyugodt győzelem és kellett is a Vigo-i meccs után és a Leverkusen-Sevilla meccsek előtt. Voltak hibák (gól már megint mi volt? ) volt megint kihagyott tizenegyes, ezek mellett nem szabad csak úgy elmenni, de a lényeg ma a 3 pont volt és hogy lehessen kicsit szusszanni.
Messi sérüléséért nagy kár, most jött vissza Alves, dől ki a következő ember....Pótlása nem lehetetlen, de nyilván hiányozni fog, de a csapat meg kell ezt oldja.
Messi sérüléséért nagy kár, most jött vissza Alves, dől ki a következő ember....Pótlása nem lehetetlen, de nyilván hiányozni fog, de a csapat meg kell ezt oldja.

Roberto eddig két meccsen játszott a középpályánkon, ezek végeredménye: 0-4, 1-4. Mi a ....-nak kell ezt a gyereket a középpályán játszatni, amikor szélső bekk-ként folyamatosan jó, magabiztos teljesítményt nyújt. A középpályára menjen Samper (Gumbau-val sehol sem vagyunk, nála Robi is jobb).
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én a Valencia ellenire tisztán emlékszem tavaly, mikor kifejezetten hatékony volt a csapat. Meglátjuk, paelsz77 ötletével egyébként osztozom a Celta ellen hatásosabb lett volna egy stabilabb csapat és akkor talán nem is ragad fent 8 ember......Erxy írta:ma aligha lesz problema belole, de altalaban a dupla pivot hatasara szetszakad a csapat, tul nagy lesz a tav a tamadok es a kozeppalyasok kozott es nincs meg a kello atmenet a csapatreszek kozott, ergo kevesebb labda jut el Messiekhez.Bob_Marley írta:Las Palmas otthon kötelező, én szeretem ha Mascheranos és Busquets egymás mellett tolja, stabilabb és fegyelmezettebb volt úgy a középpálya. Sokan nem szeretik mint Erxy se, igaz nem sűrűn volt rá példa, de mikor egymás mellett voltak rendre jó eredményt és stabil játékot hoztunk. Pihenni is tudnak emberek, bár Alves most épült fel, fura hogy kimaradt. Győzni kell nincs mese. Egy nyugodt biztos játék kell és három pont.
nade egy komolyabb tema: Neymi kopasz

Neymar letolta a sérót. Kb. úgy néz ki, mint egy 14 éves kamasz
.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
ma aligha lesz problema belole, de altalaban a dupla pivot hatasara szetszakad a csapat, tul nagy lesz a tav a tamadok es a kozeppalyasok kozott es nincs meg a kello atmenet a csapatreszek kozott, ergo kevesebb labda jut el Messiekhez.Bob_Marley írta:Las Palmas otthon kötelező, én szeretem ha Mascheranos és Busquets egymás mellett tolja, stabilabb és fegyelmezettebb volt úgy a középpálya. Sokan nem szeretik mint Erxy se, igaz nem sűrűn volt rá példa, de mikor egymás mellett voltak rendre jó eredményt és stabil játékot hoztunk. Pihenni is tudnak emberek, bár Alves most épült fel, fura hogy kimaradt. Győzni kell nincs mese. Egy nyugodt biztos játék kell és három pont.
nade egy komolyabb tema: Neymi kopasz

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem saját gondolat, de elgondolkodtató, hogy vajh miért nem a Celta ellen idegenben álltunk fel 2 vkp-val és Rakétával, és most a támadóbb felfogású középpályával?
Szőrszálhasogatás tudom, de azért érdekes tényleg.
Meccset sajna nem tudom nézni, úgyhogy remélem gála lesz, és örömmel nézhetem vissza este..
Bár a középpályától én is tartok, játékban nem lesznek sokak sajna szerintem. Messin múlik ma minden, még jobban is, mint szokott. Bár lehet Rakitic ma támadóbb szellemű lesz így, akkor jól szokott neki menni a játék.

Meccset sajna nem tudom nézni, úgyhogy remélem gála lesz, és örömmel nézhetem vissza este..

ez a Las Palmas döntetlent játszott azzal a Celtával amelyik ugye.......talán nem kellene ismét a fellegekben járni!
Masch. pedig azért játszik mert LE. soha nem büntet úgy egy gyengébb teljesítményt, hogy padra ültet.
én abban bízom, hogy lassan az MSN bénázásnak ki kell futnia és jöhetnek a gólok....
Masch. pedig azért játszik mert LE. soha nem büntet úgy egy gyengébb teljesítményt, hogy padra ültet.
én abban bízom, hogy lassan az MSN bénázásnak ki kell futnia és jöhetnek a gólok....
Gondolom senki sem azért tart, hogy majd nem tudják a védekezést megoldani, sokkal inkább az előre játék lehet gond. Bár egy Las Palmas ellen így sem lehet gond.ZBarca írta: A Busi-Masch kptól pedig nem kell tartani, valószínűleg nem lesz sok dolguk, a Las Palmas nem hiszem, hogy nagyon kitámadna.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Örülök, hogy Bartra visszakerült a kezdőbe. Ez jót fog tenni mind neki, mind a csapatnak, hogy lehet pihentetni. Szerintem is meg kéne szórni őket, valamennyire feledtetné a Celta ellen elszenvedett vereséget. A Busi-Masch kptól pedig nem kell tartani, valószínűleg nem lesz sok dolguk, a Las Palmas nem hiszem, hogy nagyon kitámadna.
Visca El BARCA!!!
Visca El BARCA!!!

Gondoltam, hogy Bartra most kezdő lesz, viszont attól félek, hogy a Leverkusen ellen nyomatjuk megint ugyanúgy a Piqué-Masch párost. Attól fogok majd agyvérzést kapni.
Én Mascheranoval már csak a KP-n számítanék, remélem ez marad így. Nyerni kéne egy 4-0 ra. Jót tenne az most mindenkinek.
Én Mascheranoval már csak a KP-n számítanék, remélem ez marad így. Nyerni kéne egy 4-0 ra. Jót tenne az most mindenkinek.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Las Palmas otthon kötelező, én szeretem ha Mascheranos és Busquets egymás mellett tolja, stabilabb és fegyelmezettebb volt úgy a középpálya. Sokan nem szeretik mint Erxy se, igaz nem sűrűn volt rá példa, de mikor egymás mellett voltak rendre jó eredményt és stabil játékot hoztunk. Pihenni is tudnak emberek, bár Alves most épült fel, fura hogy kimaradt. Győzni kell nincs mese. Egy nyugodt biztos játék kell és három pont.

de nem szeretem, mikor Masch es Busquets egyutt jatszik a kozeppalyan.
amugy remelem megszorjuk a Las Palmast, golokat rugunk az elso felidoben es nem kapunk egyet sem.
amugy remelem megszorjuk a Las Palmast, golokat rugunk az elso felidoben es nem kapunk egyet sem.

Barça XI:
1.Ter Stegen
3.Piqué
4.Rakitic
5.Sergio
9.Suárez
10.Messi
11.Neymar Jr
14.Mascherano
15.Bartra
20.S.Roberto
21.Adriano
Bartrának örülök, remélem újra megmutatja, h mire képes. Mascht én pihentettem volna, nagyon gyengén és fásultan játszott utóbbi időben. Ráadásul valószínüleg vkp-n fog játszani, és Busi lesz picit feljebb Iniesta helyén. Egyébként ott játszott vasárnap is. Szerintem egészen jól.
1.Ter Stegen
3.Piqué
4.Rakitic
5.Sergio
9.Suárez
10.Messi
11.Neymar Jr
14.Mascherano
15.Bartra
20.S.Roberto
21.Adriano
Bartrának örülök, remélem újra megmutatja, h mire képes. Mascht én pihentettem volna, nagyon gyengén és fásultan játszott utóbbi időben. Ráadásul valószínüleg vkp-n fog játszani, és Busi lesz picit feljebb Iniesta helyén. Egyébként ott játszott vasárnap is. Szerintem egészen jól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.09.26. 15:17:45-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Leon
- Director del Fútbol
Holnap nekem aztán toljanak a srácok egy 10-0ás meccset mert télen cserélhetjük le az egész csapatot!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
A támadósor tavaly is ezzel a problémával küzdött. Vigo, Málaga, Getafe, Sociedad: Ezeken a meccseken mind volt 80 helyzetünk tavaly is, és egyet nem tudtunk berúgni belőlük. A helyzetkihasználás továbbra is problémát okoz, erről beszéltük tavaly, Lucho arról nem tehet, hogy Messi kapufát rúg stb. vagy, hogy sétálgat.
Viszont tavaly a védelemmel nem volt gond, szerintem inkább ezzel kéne foglalkoznia Luchonak.
Tavaly annyit mondogatta, hogy védelem a legfontosabb, meg a motiváció. Idén ezekből semmit sem látni.
Olyan szinten megszervezte tavaly a csapatvédekezést, hogy az első 6?7?8? fordulóig nem kaptunk egy gólt sem, utána is csak keveset.
Most láthatjuk mi megy, oké most sok az egyéni hiba is, viszont ha az ellenfél átjön térfelünkre meg van zavarodva mindenki, a kontrákról nem is beszélve és a letámadásról, idén ezek mind elmaradnak.
Ezt ismét meg kell szerveznie LE-nek, mert olyan,mintha a tavaly őszi csapatot látnám, a tanácstalanságot.
Kp-vel tényleg nem lehet mit csinálni, olyan amilyen. Várhatjuk Ardaékat, mint a Messiást.
Viszont tavaly a védelemmel nem volt gond, szerintem inkább ezzel kéne foglalkoznia Luchonak.
Tavaly annyit mondogatta, hogy védelem a legfontosabb, meg a motiváció. Idén ezekből semmit sem látni.
Olyan szinten megszervezte tavaly a csapatvédekezést, hogy az első 6?7?8? fordulóig nem kaptunk egy gólt sem, utána is csak keveset.
Most láthatjuk mi megy, oké most sok az egyéni hiba is, viszont ha az ellenfél átjön térfelünkre meg van zavarodva mindenki, a kontrákról nem is beszélve és a letámadásról, idén ezek mind elmaradnak.
Ezt ismét meg kell szerveznie LE-nek, mert olyan,mintha a tavaly őszi csapatot látnám, a tanácstalanságot.
Kp-vel tényleg nem lehet mit csinálni, olyan amilyen. Várhatjuk Ardaékat, mint a Messiást.

- Chino
- Llegenda del Barça
Azért azt se felejtsük el, hogy nyáron volt egy Copa, ami elvitt egy rakat játékosunkat, barátságos meccsekre össze-vissza utaztunk, szuperkupa Grúziában, aztán 2 meccs a Bilbaoval.
Erre jön még, hogy két átigazolási szezon alatt nem igazolhattunk, ami szerintem az egyik legfontosabb. Mentek el játékosok, akik hiányoznak a jelen helyzetben, hogy jöttek a sérülések/eltiltás.
Ez nem takarózás, de sokan nem veszik számításba.
Letdudtunk két nagyon nehéz idegenbeli meccset, ami később jól jöhet, az lett volna az igazi, ha Vigoban is sikerül, de ez van.
Engem az nyugtat egy kicsit, hogy amennyi fatális hibát elkövettünk egy meccsen az annyira példátlan, hogy nem fog újra előfordulni.
A meccsről gyakorlatilag mindent leírtunk már, nem nagyon tudok újat, talán annyit, hogy igazából nem is a védelem miatt aggódok, hanem a csatársorért. Amennyi helyzetet meccsről meccsre kihagyunk azt nem lehet büntetlenül, így nem lehet bajnokságot nyerni. A világ talán öt legjobb támadójából 3 nálunk játszik és átlagban nem tudnak egy 60%-os helyzetkihasználást nyújtani. Ez így nagyon gyér. A középpálya olyan amilyen, ezen nem lehet változtatni. Rotálás szempontjából Xavi elment, Rafinha-ra mint egy falat kenyérre lenne szükségünk, de ő egy fél évre kiesett. Nem csoda, hogy nem működik úgy. Gondoljunk csak bele Xavi mit jelentett tavaly, hiába volt távol a régi önmagától. Denis kölcsönben, Halilovic kölcsönben, nem csoda hogy ilyen Gumbaukra kell támaszkodni. (bár Sampert én sem értem) Tavaszra ez javulhat, ha jön Arda (Vidal?) és március-április körül talán Rafinha is be-be ugorhat. Csak addig lehet, hogy Rakitic és Ini teljesen elfogy.
Reméljük sikerül szorosan ott maradni a Realon, esetleg pontelőnyt kiharcolni.
Ezt sem tartom lehetetlennek, a madridiak is szenvednek kicsit. A Sporting ellen x, a Granada ellen egy véleményes 1:0, aztán ha a Bilbao nem olyan töketlen mint mi voltunk a Celta ellen egy X-re jók lehettek volna.
Nincs még veszve, talán jobb is, hogy nem egy szük 2:1 lett Vigo-ban, ez inkább kijózanító és tényleg nagyon komolyan fogják venni a srácok a kis csapatokat is. A Las Palmas ellen lehet javítani, csak félek, hogy ha gurítunk 4-et vagy 5-öt megint túlságosan nyugi lesz.
Erre jön még, hogy két átigazolási szezon alatt nem igazolhattunk, ami szerintem az egyik legfontosabb. Mentek el játékosok, akik hiányoznak a jelen helyzetben, hogy jöttek a sérülések/eltiltás.
Ez nem takarózás, de sokan nem veszik számításba.
Letdudtunk két nagyon nehéz idegenbeli meccset, ami később jól jöhet, az lett volna az igazi, ha Vigoban is sikerül, de ez van.
Engem az nyugtat egy kicsit, hogy amennyi fatális hibát elkövettünk egy meccsen az annyira példátlan, hogy nem fog újra előfordulni.
A meccsről gyakorlatilag mindent leírtunk már, nem nagyon tudok újat, talán annyit, hogy igazából nem is a védelem miatt aggódok, hanem a csatársorért. Amennyi helyzetet meccsről meccsre kihagyunk azt nem lehet büntetlenül, így nem lehet bajnokságot nyerni. A világ talán öt legjobb támadójából 3 nálunk játszik és átlagban nem tudnak egy 60%-os helyzetkihasználást nyújtani. Ez így nagyon gyér. A középpálya olyan amilyen, ezen nem lehet változtatni. Rotálás szempontjából Xavi elment, Rafinha-ra mint egy falat kenyérre lenne szükségünk, de ő egy fél évre kiesett. Nem csoda, hogy nem működik úgy. Gondoljunk csak bele Xavi mit jelentett tavaly, hiába volt távol a régi önmagától. Denis kölcsönben, Halilovic kölcsönben, nem csoda hogy ilyen Gumbaukra kell támaszkodni. (bár Sampert én sem értem) Tavaszra ez javulhat, ha jön Arda (Vidal?) és március-április körül talán Rafinha is be-be ugorhat. Csak addig lehet, hogy Rakitic és Ini teljesen elfogy.
Reméljük sikerül szorosan ott maradni a Realon, esetleg pontelőnyt kiharcolni.
Ezt sem tartom lehetetlennek, a madridiak is szenvednek kicsit. A Sporting ellen x, a Granada ellen egy véleményes 1:0, aztán ha a Bilbao nem olyan töketlen mint mi voltunk a Celta ellen egy X-re jók lehettek volna.
Nincs még veszve, talán jobb is, hogy nem egy szük 2:1 lett Vigo-ban, ez inkább kijózanító és tényleg nagyon komolyan fogják venni a srácok a kis csapatokat is. A Las Palmas ellen lehet javítani, csak félek, hogy ha gurítunk 4-et vagy 5-öt megint túlságosan nyugi lesz.
Forca Barca!!!!
- Normandia
- Director del Fútbol
Lehet igazad van, de engem az érdekelne, hogy a fent emlìtetteken kìvűl volt egy nagyon jó meccsünk az ATMA ellen idegenben, ahol nagyon jól játszottunk, motiváltan, taktikusan és szellemesen. Kb akkora volt, vagy még nagyobb a különbség a javunkra, mint a Celta és közöttünk. Mi a fene történt azóta? Miért tudunk ennyire szétesni? Én inkább erre keresném a magyarázatot.crixus írta:Páran leírjátok, hogy nem temetnétek a csapatot. Ezt én sem tenném meg annyiban, hogy 100%-ban nem láthat az ember előre.
Viszont azt se felejtsük el, hogy ez a szezon eddig nagyon nem rólunk szólt. Volt egy pocsék előszezonunk, fárasztó és eredménytelen is egyben. Szinte az nem vert csak el, aki nem akart és a csapat sem tudott rendesen felkészülni az előttük álló idényre. Volt egy 5-1-es összesítéssel elveszített szuperkupa, egy döntetlen a BL-nyitányon és most ez az 1-4 a bajnokságban. Van egy felháborító eltiltásunk, folyamatosan ellenünk ítélő (szándékosságról most ne beszéljünk) bírók, ezen felül pedig rengeteg sérülés. A keret nem annyira rossz, de az utóbbi évekhez képest folyamatosan gyengül a következetlen átigazolásoknak köszönhetően, támadják a La Masia-t is.
Én úgy látom, hogy ez a szezon "kuka" kategória lesz a folyamatos problémák miatt és talán a játékosok hozzáállása sem ugyanolyan már mint tavaly. Talán kell egy újabb pocsék szezon egy újabb briliánshoz.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."