Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nzxtpo írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
A legnagyobb kérdés az az volt, hogy Rakitic, vagy Arda, ezek szerint a horvát kezd, bár sokak számára nem meglepetés. Vidal nem lesz kezdő sajnos, de reméljük Dani a jobbik énjét hozza ma.
Bench Barcelona: Ter Stegen, Vidal, Vermaelen, Mathieu, Sergi Roberto, Arda, Munir
Masip, Douglas, Bartra, Adriano and Sandro were not included in the match squad and will watch from the stands
Főleg, hogy mostmár van egy Arda is, aki elég jól aklimatizálódik a csapathoz, és már lassan őt se lenne szívem kihagyni.palesz77 írta:
Így belegondolva szörnyű amúgy, túl sok a hasznosan játszó középpályásunk, és nem lehet kezdőt összerakni anélkül, hogy valakit ne hiányolna kicsit az ember..
Én akkor már inkább Ini helyén kezdetném a robotolás miatt - mármint hogy Rakiticé hiányozna, SR Ininél meg valamivel melósabb, így összességében gürizősebbek lennénk -, aztán a kifáradt Atleticora lehet jobb lenne Andrést ráengedni. De őt meg valahogy "nem lenne szívem" kihagyni, mert amit ő tud adni egy jobb napján a csapatnak, azt más nem..noname írta:És SR-t kezdetném. Támadásban jobb, mint Rakitic, ezt most már lassan ki lehet jelenteni, mellé a munkabírása sem rossz. Jobban érzem benne a meccset eldöntő megmozdulásokat, mint Rakiticben. Megérdemelné h kezdjen.
Én sem érzem túl simának a meccset. Nagyon meg fogunk szenvedni, egy X bőven benne van.BarcaPamp írta:Valahogy nincsenek jó érzéseim a holnapi Atlético meccs előtt. Egyrészt ott van a teljesen buta kezdési időpont, másrészt ami nagyon zavar, az az Atlético 21 meccs alatt kapott 8 gólja. Nézem a meccseiket és egy iszonyatosan fegyelmezett, tudatos focit játszó, összeszokott társaságot látok. A Barcának a Malaga ellen mutatott játéka nagyon-nagyon kevés lesz a Madridiak ellen (az a meccs is 4-kor kezdődött egyébként...)
Tippem: 0-0 (esetleg 1-1)
Ja és jó lenne nem gólt kapni az első 10 percben...
Plusz a török extra motivált lesz, a matracosok miatt, ez sem elhanyagolható.visca el barca írta:rakitic kezdő volt, végig játszotta a meccset, sanszos h most a török kezd. elég durván rotál LE a kp-n, nem lenék meglepve.BarcafanTomee írta:Arda szerepe lesz majd érdekes, a padról gondolom be fog állni.
undorito! Régebb mondtam a spanoknak hogy milyen jo hogy a spanyolok inkabb este jáccanak, nem mint az angolok délután, mert nem tudok délután meccset nézni valamikor még akkor józanodik az ember vagy valamivisca el barca írta:most nézem h megint 4kor lesz a meccs. idióták. miért nem tették inkább vasárnap reggel 8-ra?
rakitic kezdő volt, végig játszotta a meccset, sanszos h most a török kezd. elég durván rotál LE a kp-n, nem lenék meglepve.BarcafanTomee írta:Arda szerepe lesz majd érdekes, a padról gondolom be fog állni.
Na ezt viszont nagyon utálom, ha már annyi időpont van, akkor miért nem tudják betenni vagy a szombat esti vagy vasárnap esti programba. Oké, hogy Németországban is ez van, s ott még hamarabb is kezdődnek a meccsek, de annyi idősáv nincsen mint a spanyoloknál. De annyira össze-vissza van a szövetség, hogy igazából abszolút megértem.palesz77 írta:
Most nézem amúgy, hogy megint szombaton 16:00-kor lesz a következő bajnoki.. Ez milyen módi, hogy a szerda este játszó csapatok folyton szombat 4-kor tolják utána? Nekünk ez idén a 3. ilyen eset..
Bocsi, sose tudom eldönteni, hogy kiket kéne beírnom jelöltnek..S.Agüero írta:Szerintem Vidal volt a meccs embere, palesz, mi ez, hogy nem tetted be a jelöltek közé? Nem nézted a meccset?
Igen.zsoltman írta:A Gijon ellen lesz az elmaradt meccsünk 02.17-én?