Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Jugador del Barça
Sziasztok,
többen tudjátok rólam,hogy kint élek Barcelónában.Fontos hirt kaptunk ma a bérleteseknek küldött belső levelezésből,miszerint egy szponzor jóvoltából a szokásos pártolótagi jegyigénylésen túl-melyet sorsoláson keresztül értékesitenek- vannak még eladó fix jegyek nekünk bérleteseknekl!!!! A cél a minnél több Barcás a döntőn!!!
A jegyek 1 kategóriásak és 890€ az ára!!! Rómában a kapu mögötti jegyek nagyon messze vannak gondolom ezért nem adta a nevét a szponzor a gyengébb kategóriás jegyekhez.Ez még mindig nem kevés pénz de néhány link az aktuális árakról:
http://fociutak.com/index.php?item=aktualis&id=67
http://www.alluktickets.com/prodView.asp?idProduct=9663
http://www.globalticketshop.com/event_d ... e=26#start
Ja és egy jótanács mert sokan kerestetek már Bl-jegy ügyben ime a szintén nekünk küldött hir!!!
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közleményben kéri a szurkolókat, hogy az interneten ne vásároljanak jegyeket a Május 27 szerdai, római Bajnokok Ligája-döntőre.
A kontinentális futballszervezet tájékoztatása szerint a fináléra kiadott 82 500 jegy elkelt.10.000db maradt Olaszországban a többi a 2 résztvevő klubnál van.
"Aki az interneten vásárol belépőt, számítson arra, hogy esetleg hamis jegyhez jut, amellyel nem tekintheti meg a helyszínen a finálét" - figyelmeztet az UEFA.
A 27.-én szerdán 20.45-kor kezdődő fináléban az Manchester az FC Barcelonával találkozik.
Részletekért hivjatok a 0034972875773-on
többen tudjátok rólam,hogy kint élek Barcelónában.Fontos hirt kaptunk ma a bérleteseknek küldött belső levelezésből,miszerint egy szponzor jóvoltából a szokásos pártolótagi jegyigénylésen túl-melyet sorsoláson keresztül értékesitenek- vannak még eladó fix jegyek nekünk bérleteseknekl!!!! A cél a minnél több Barcás a döntőn!!!
A jegyek 1 kategóriásak és 890€ az ára!!! Rómában a kapu mögötti jegyek nagyon messze vannak gondolom ezért nem adta a nevét a szponzor a gyengébb kategóriás jegyekhez.Ez még mindig nem kevés pénz de néhány link az aktuális árakról:
http://fociutak.com/index.php?item=aktualis&id=67
http://www.alluktickets.com/prodView.asp?idProduct=9663
http://www.globalticketshop.com/event_d ... e=26#start
Ja és egy jótanács mert sokan kerestetek már Bl-jegy ügyben ime a szintén nekünk küldött hir!!!
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közleményben kéri a szurkolókat, hogy az interneten ne vásároljanak jegyeket a Május 27 szerdai, római Bajnokok Ligája-döntőre.
A kontinentális futballszervezet tájékoztatása szerint a fináléra kiadott 82 500 jegy elkelt.10.000db maradt Olaszországban a többi a 2 résztvevő klubnál van.
"Aki az interneten vásárol belépőt, számítson arra, hogy esetleg hamis jegyhez jut, amellyel nem tekintheti meg a helyszínen a finálét" - figyelmeztet az UEFA.
A 27.-én szerdán 20.45-kor kezdődő fináléban az Manchester az FC Barcelonával találkozik.
Részletekért hivjatok a 0034972875773-on
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Akár egy szavazást is lehetne erről indítani, hogy hogy álljon össze a védelem a döntőben. Kézenfekvő lenne a Puyol-Piqué tengely középen, csak akkor a ugye a jobb oldalunk fő meg, Dani Alves eddig biztosította azt, hogy Messi olykor beljeb húzódhasson szervezni, és Puyol is tud azért a jobbszélen feljönni kellő mértékben, amit sztem Caceres nem tud. Középen meg egy döntőben lehet kockázatos az uru-t ennyi tapasztalattal... De Pepről el tudom képzelni, hogy bevállalja a Puyol-Caceres-Pique-Sylva négyest.
De a legvalószínűbb Yaya újbóli hátrahozatala. A Pep-topicban már esett erről szó mások által, hogy hiányzik emiatt a középpályán, én is ezt vallom... nem szabadna őt kivenni onnan...
De a legvalószínűbb Yaya újbóli hátrahozatala. A Pep-topicban már esett erről szó mások által, hogy hiányzik emiatt a középpályán, én is ezt vallom... nem szabadna őt kivenni onnan...
Előre a TITOlusokért!
-
- Barça C
Ja és az UEFA hogy vélekedne a tizenegyesekről,mert ha minden szabályt betart a bíró,akkor minden meccsen lenne 4 kiállítás, meg 8 11-es. De akkor ezt a sportot a jégkorong és a vizilabda keverékének kéne hívni.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Attól függ mi számít átverésnek. Ha 10-szer viszi mellette a labdát a jobbszélső, és még egy-két beadást is "benyel", az nem nevezhető annak. Természetesen nem emlékszem ennek a meccsnek az összes ilyen jelenetére, de azért képernyőn is kitűnt volna, ha ilyen gyenge lett volna Sylva. És ha azt nézzük, hogy Abidalt Robben úgy szivatta ahogy akarta a Clasico elején, akkor pláne. Mondom ezt úgy, hogy ez nem Abidal hibája volt, amire később rá is jött a csapat, hogy Robbenre többen kell figyelni, nem egy az egyben. Bár a BL-döntőben C. Ronaldo valszeg megint csatárt játszik, és így nem bolodít a jobb oldalon.
Na mindegy, szerintem akkor is Sylvát kell játszatni, mert a Barça a támadójátékra alapozó csapat, ha odarakja mondjuk Cacerest, akkor meghal a bal oldali besegítés Henrynak/Iniestának. Nem beszélve arról, hogy a jobbszárnyunk is megfőtt...
Na mindegy, szerintem akkor is Sylvát kell játszatni, mert a Barça a támadójátékra alapozó csapat, ha odarakja mondjuk Cacerest, akkor meghal a bal oldali besegítés Henrynak/Iniestának. Nem beszélve arról, hogy a jobbszárnyunk is megfőtt...
Előre a TITOlusokért!
-
- Barça C
hát,ahogy olvasgatom a dolgokat,nem semmi. Ha ennyire a 11-en vannak kiakadva,akkor vezessük vissza a dolgokat az első meccsre:
1.(Mivel ezt már mindenki elismerte a másik részről) Henry 11-es. A Barca vezet,vagy kitámad az ellen vagy nem. De inkább az utóbbi. A Barca 1-0-ás előnnyel megy Londonba.
2.Essien bomba gólt lő. (Lecsúszott neki na,van ilyen szép volt.)1-1
3.Megadják Pique kezezését,mert a többit, még megyei bajnokikon sem szokták,mert ott is vicc lenne. (Bár ott ezt se.) 2-1
4.Hiddink becserél még 5 védőt,mert a Barca már csak 10 emberrel játszik. És ugye minek eldönteni a meccset?!
5.Jön a 93. perc. Iniesta válaszol Essiennek (aki nyugodtan felszabadíthatott volna,de ez lecsúszott neki) hasonló nagy góllal. 2-2, a Barca továb jut idegenben lőtt góllal.
Itt a mese vége. Nincs bírói szitkozódás,fenyegetés,stb.
És még csak annyi észrevétel,hogy ha a kékek nem 11-re játszott, akkor miért kérnek számon annyit a bírón? Drogbának meg meg kéne tanítani,hogy hogyan maradj talpon,mint Messi, amikor (nem tom tán az Atl.Madrid ellen nem összeeset a levegőben ért rúgástól,hanem bevágta a hosszúba. Csokoládé.
1.(Mivel ezt már mindenki elismerte a másik részről) Henry 11-es. A Barca vezet,vagy kitámad az ellen vagy nem. De inkább az utóbbi. A Barca 1-0-ás előnnyel megy Londonba.
2.Essien bomba gólt lő. (Lecsúszott neki na,van ilyen szép volt.)1-1
3.Megadják Pique kezezését,mert a többit, még megyei bajnokikon sem szokták,mert ott is vicc lenne. (Bár ott ezt se.) 2-1
4.Hiddink becserél még 5 védőt,mert a Barca már csak 10 emberrel játszik. És ugye minek eldönteni a meccset?!
5.Jön a 93. perc. Iniesta válaszol Essiennek (aki nyugodtan felszabadíthatott volna,de ez lecsúszott neki) hasonló nagy góllal. 2-2, a Barca továb jut idegenben lőtt góllal.
Itt a mese vége. Nincs bírói szitkozódás,fenyegetés,stb.
És még csak annyi észrevétel,hogy ha a kékek nem 11-re játszott, akkor miért kérnek számon annyit a bírón? Drogbának meg meg kéne tanítani,hogy hogyan maradj talpon,mint Messi, amikor (nem tom tán az Atl.Madrid ellen nem összeeset a levegőben ért rúgástól,hanem bevágta a hosszúba. Csokoládé.
- Andris
- Adminisztrátor
Ami azt illeti, szerintem még nem volt 1 meccse sem amikor próbára tették a védelemben, ugyanakkor tavalyról jól emlékezhetünk h mennyire átverhető. Igazán csak támadó kvalitásai vannak.Capon írta:
Én feltétel nélkül megbízom SylvinhobaAmikor játszott szerintem nem lógott ki a csapatból cseppet sem, sőőőt még beadások is érkeztek bal oldalról ami egyre ritkább mostanában.
Egyébként a Recre meccsen élőben láttam egy szűk hónapja, az első félidőben az orrom előtt vagy 10szer úgy verték át ahogy akarták. Az meglehetősen beégett 'a retinámba'.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ha nem muszáj, akkor én sem ragaszkodnék Sylvinhohoz.lionelmessi19 írta:Ó és még 1 kérdés:
Ti megbíztok Sylvinhoban? Én baromira nem.![]()
Szerintem nem szabad játszatni a döntőben. Ha nem sikerül a piros megóvása, amit kb 100%ra veszek, akkor ki játszana balon ?
Cácerest vagy Keitát is el tudnám ott képzelni, és stabilabb védelmünk lenne mint Sylvinhoval szvsz.
Cácerest jobb oldali védőként is ki lehetne próbálni akár, mert amikor bal oldalon tolta, ott nem érezte igazán.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Pique kezezése az 11-es volt, de nem 100!-os. Remélem, jól fogunk kijönni ebből. jövő héten döntenek. HAJRÁ BARCA!!! HAJRÁ LEO!!!! Ma 4-kor lesz a sport klubbon a meccs.
With regard to the UEFA Champions League semi-final second leg between Chelsea FC and FC Barcelona in London on Wednesday, UEFA has received both the referee's and delegate's report. UEFA is currently examining those reports, as well as gathering additional evidence. It will decide which action to take in the course of next week. No protest has been received with respect to the red card shown to FC Barcelona player Eric Abidal.
With regard to the UEFA Champions League semi-final second leg between Chelsea FC and FC Barcelona in London on Wednesday, UEFA has received both the referee's and delegate's report. UEFA is currently examining those reports, as well as gathering additional evidence. It will decide which action to take in the course of next week. No protest has been received with respect to the red card shown to FC Barcelona player Eric Abidal.
- Capon
- Llegenda del Barça
Én feltétel nélkül megbízom Sylvinhobalionelmessi19 írta:Az UEFA egyébként mennyire kommentálja az ilyen bíráskodásokat?
Úgy értem, kiváncsi lennék pl, hogy milyennek értékelik az egyes eseteket a bírótestületnél.
Én egész komolyan gondolom hogy csak Piqué keze volt büntető, így visszanézve a lassításokat sokadszorra is. Pedig meccs alatt már már szégyelltem, hogy ennyit befújhatnának.
Ó és még 1 kérdés:
Ti megbíztok Sylvinhoban? Én baromira nem.![]()
Szerintem nem szabad játszatni a döntőben. Ha nem sikerül a piros megóvása, amit kb 100%ra veszek, akkor ki játszana balon ?
Cácerest vagy Keitát is el tudnám ott képzelni, és stabilabb védelmünk lenne mint Sylvinhoval szvsz.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Andris
- Adminisztrátor
Az UEFA egyébként mennyire kommentálja az ilyen bíráskodásokat?
Úgy értem, kiváncsi lennék pl, hogy milyennek értékelik az egyes eseteket a bírótestületnél.
Én egész komolyan gondolom hogy csak Piqué keze volt büntető, így visszanézve a lassításokat sokadszorra is. Pedig meccs alatt már már szégyelltem, hogy ennyit befújhatnának.

Ó és még 1 kérdés:
Ti megbíztok Sylvinhoban? Én baromira nem.

Ó és még 1 kérdés:
Ti megbíztok Sylvinhoban? Én baromira nem.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Hát ez a videó még mindig tiszta szégyen! így nehéz továbbjutni. Nem tudom hány szabályos gól kellett volna hogy egyet megadjanak belőle.fcjoc írta:igen, ez már elég offos téma, de gondoltam berakom.
http://www.youtube.com/watch?v=Z4iW8pDn ... re=related
szóval tényleg ne papoljon hiddink a meg nem adott büntetőkről. téma off
Na mindegy régen volt. A favágó korea mégegyszer nem fog eljutni idáig.
Ha most találkoznának a spanyolokkal akkor csúnyább alázás lenne (spanyol részről), de ők a szép focival ölnék meg őket.
FC Barcelona Campions Del Mon
A következőt olvastam az uefa weblapján. Felülvizsgálják Abidal piros lapját, és a bíróval kapcsolatos panaszokat.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hidding jó edző, de azt ő taktikázta el. emberelőnyben nem védekezni kell. könnyebb a bírót okolni. Most hirtelen bevall mindent amit az 1meccs után elmulasztott a bíróról. A kiállításról nem szólt, arról hogy majdnem összetörtén Init. Arról nem is beszélve, hogy Samu kezezése nálam egyértelmű önvédelem. A 4ből talán ha 2 jogos lett vna.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Jugador del Barça
Nekem az is furcsa, hogy hirtelen mindenki azt mondja a londoniak háza tája felől, hogy az első meccsen Henry-t lerántották és akkor 11-est kellett volna adni. Akkor meg, a meccs után ....
Mehetnek a búsba.
Mehetnek a búsba.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Az utolsó mondat remek, jót röhögtem rajtaBalinho írta:“When people say it's all very suspicious then I get rather angry, Italy and Spain should look at themselves and their shortcomings rather than the referee’s. It's easy to go on blaming referees or linesmen. Of course they make mistakes, but coaches make mistakes, players make mistakes, and the press make mistakes. They go for you and against you.”
Hiddink 2002, Dél-Korea kapitányaként
“We tried to play another style, a style that is more attractive for the spectators to see. The Italians wanted to play defensively, they love to play with a wall - they don’t think about attractive football, they just think about the result.”
Hiddink panasza a 2006-os VB-ről amikor az ausztrálokat kiverték az olaszok.
Avagy újabb bizonyíték arra, hogy egy perc hosszúságát az dönti el, hogy az ember a vécéajtó melyik oldalán gubb-aszt (nohát mily csúnya szó)...

Amúgy Hiddink-nek valóban nincs sok joga a bírókat kritizálni. A spanyol-korea-i meccshez hasonlót még életemben nem láttam, ahhoz képest a mostani szituk teljesen ártalmatlan dolgok voltak.
-
- Entrenador del Barça
Guardiola soha nem kritizálta Iniestát amiatt, hogy kevés gólt lő, ezúttal pedig pont, hogy megvédte őt. A kritika mindig másoktól jött, ezért is örült Pep, hogy most Ini csattanós választ adott a kétkedőknek.
Eto'o-val meg nem értem, hogy mi baja van egyeseknek. Néhány meccsen nem lő gólt, akkor már 0 a teljesítménye? Ráadásul nem is arról van szó, hogy kihagyja a helyzeteit, hanem hogy nincsenek is neki. Ez pedig legalább annyira az egész csapat kritikája, de leginkább a középpályáé. Ha meg lövi a gólokat, az ugyanúgy a Xavi, Ini, Messi érdeme is, akiktől a passzokat kapja. Ráadásul Samu az utóbbi két meccsen nem is igazán középcsatárt játszott, ha meg ott volt, akkor meg 3 volt a nyakán. A Madrid ellen is azért volt olyan könnyű Messinek vagy Henrynak helyzetbe kerülni, mert mindenki Eto'o nyakán volt, és ott hagyták őket egy az egybe, vagy egy a semmibe.
Eto'o-val meg nem értem, hogy mi baja van egyeseknek. Néhány meccsen nem lő gólt, akkor már 0 a teljesítménye? Ráadásul nem is arról van szó, hogy kihagyja a helyzeteit, hanem hogy nincsenek is neki. Ez pedig legalább annyira az egész csapat kritikája, de leginkább a középpályáé. Ha meg lövi a gólokat, az ugyanúgy a Xavi, Ini, Messi érdeme is, akiktől a passzokat kapja. Ráadásul Samu az utóbbi két meccsen nem is igazán középcsatárt játszott, ha meg ott volt, akkor meg 3 volt a nyakán. A Madrid ellen is azért volt olyan könnyű Messinek vagy Henrynak helyzetbe kerülni, mert mindenki Eto'o nyakán volt, és ott hagyták őket egy az egybe, vagy egy a semmibe.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
OK, akkor rendben van, csak -szerintem- nem voltál egyértelmű. Természetesen Eto'o rossz formában van, de Guardiola (elmondásod alapján) egy olyan dologról beszélt, ami közismert, hogy Iniesta kevés gólokat lő, ezért nagyon jól jött ez a gól.mess2009 írta:Mikaos írására reagálnék: csak a lényegét nem láttad annak amit írtam: Iniesta középpályás csak tűzoltásként játszik időnként szélen és mint ilyen a világ egyik legjobbja, de az utóbbi öt-hat meccsen szinte mindég a Barca legjobbja volt!
ezzel szemben akinek a posztja alapján a gólokat (főleg a nagyon fontos gólokat!!) kellene rúgni - Eto'o - az ugyanezeken a meccseken igencsak gyengén muzsikált!
Azt nem hallottam hogy Guardiola tőle kérte volna számon az elmaradt gólokat!! ezért bátorkodtam szóvá tenni a dolgot. amúgy pedig van szemem, láttam hogy Ini mennyi gólt lőtt.
Megértem a problémádat, de szerintem a két dolog különbözik egymástól, és Guardiola sosem szidta egy játékosát sem (nem fogja Eto'o-t), és most sem szidta Init, hanem dicsérte (hisz gondolom Ini is látja, h eddig kevés gólt rúgott).
+ ahogy fogalmaztál, abból is az jön le, hogy ez nem Guardiola véleménye, hanem a kritikusoké, akiknek most megfelelően válaszolt Iniesta.
igen, ez már elég offos téma, de gondoltam berakom.
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Köszi a választ!!kovacszoli10 írta:Lionel86 nak írom.
2002 es vb.16 között 1-1 nél 100% 11-est nem adott meg az olaszoknak, sőt még sárgát kapott a Totti, ez volt neki a második így piroska lett belőle!8 között jöttek a spanyolok, akiknek 3 szabályos gólt nem adott meg a bíró!Ezért írtam, hogy a Hiddink úr nézzen egy kicsit vissza a múltba és akkor majd rájön, hogy nem kell annyira kritizálni a bírókat!Nem mindig az ő csapata kezét fogja a fortuna, már fogta épp eleget!
A spanyolok ellen 2 gólra emlékszem jah, meg az olaszok ellen is a kiállításra, de azt hittem ott is volt meg nem adott gól! Na azért kössz!!
De ha van videó az érdekelne!!
-
- Barça C
Lionel86 nak írom.
2002 es vb.16 között 1-1 nél 100% 11-est nem adott meg az olaszoknak, sőt még sárgát kapott a Totti, ez volt neki a második így piroska lett belőle!8 között jöttek a spanyolok, akiknek 3 szabályos gólt nem adott meg a bíró!Ezért írtam, hogy a Hiddink úr nézzen egy kicsit vissza a múltba és akkor majd rájön, hogy nem kell annyira kritizálni a bírókat!Nem mindig az ő csapata kezét fogja a fortuna, már fogta épp eleget!
- Lionel86
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!!
A 2002-es Vb-n hány gólt nem adott meg a bíró az olaszoknak? Meg a spanyoloknak?Már nem emlékszem tisztán? Valamelyiknek 2 sem? Hogy is volt!!
Előbb ezt kéne levetíteni Hiddingnek és akkor beszélni!! Mert a Fortuna most ellene fordult!!
Esetleg videó a két meccsről, gólokról! (Olasz, Spanyol?):O:O:O
Lenne egy kérdésem!!
A 2002-es Vb-n hány gólt nem adott meg a bíró az olaszoknak? Meg a spanyoloknak?Már nem emlékszem tisztán? Valamelyiknek 2 sem? Hogy is volt!!
Előbb ezt kéne levetíteni Hiddingnek és akkor beszélni!! Mert a Fortuna most ellene fordult!!
Esetleg videó a két meccsről, gólokról! (Olasz, Spanyol?):O:O:O
“When people say it's all very suspicious then I get rather angry, Italy and Spain should look at themselves and their shortcomings rather than the referee’s. It's easy to go on blaming referees or linesmen. Of course they make mistakes, but coaches make mistakes, players make mistakes, and the press make mistakes. They go for you and against you.”
“We tried to play another style, a style that is more attractive for the spectators to see. The Italians wanted to play defensively, they love to play with a wall - they don’t think about attractive football, they just think about the result.”
Avagy újabb bizonyíték arra, hogy egy perc hosszúságát az dönti el, hogy az ember a vécéajtó melyik oldalán gubb-aszt (nohát mily csúnya szó
)...
Avagy újabb bizonyíték arra, hogy egy perc hosszúságát az dönti el, hogy az ember a vécéajtó melyik oldalán gubb-aszt (nohát mily csúnya szó

Mikaos írására reagálnék: csak a lényegét nem láttad annak amit írtam: Iniesta középpályás csak tűzoltásként játszik időnként szélen és mint ilyen a világ egyik legjobbja, de az utóbbi öt-hat meccsen szinte mindég a Barca legjobbja volt!
ezzel szemben akinek a posztja alapján a gólokat (főleg a nagyon fontos gólokat!!) kellene rúgni - Eto'o - az ugyanezeken a meccseken igencsak gyengén muzsikált!
Azt nem hallottam hogy Guardiola tőle kérte volna számon az elmaradt gólokat!! ezért bátorkodtam szóvá tenni a dolgot. amúgy pedig van szemem, láttam hogy Ini mennyi gólt lőtt.
- Titinho
- Director del Fútbol
A SPORT.es információi szerint mindkét esetben fellebez a Barcelona, különös tekintettel Abidal piros lapját szeretnék eltöröltetni. Bár ismerve az UEFA-t, nem szokott már meccs után eltörölni lapokat, de hátha most mégis eltörlik, hiszen mégiscsak egy BL-döntőről van szó...recrea írta:A Mu fellebezett flecher ügyben, nekünk sem ártana abidaléban. Vagy mindkettőt eltörlik, vagy egyiket sem, mondjuk nekünk fontosabb lenne. Bár valszeg úgyse fogják...

Alves sárgájára szerintem nincs esély, az már kijárt neki a meccsen. Előtte és utána is voltak szabálytalan megoldásai, de én ezért nem szidom. Azért is igazolt ide a Barcához, hogy BL-t nyerjen, errefel nem játszhat a döntőben...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
A Mu fellebezett flecher ügyben, nekünk sem ártana abidaléban. Vagy mindkettőt eltörlik, vagy egyiket sem, mondjuk nekünk fontosabb lenne. Bár valszeg úgyse fogják...alves meg, ha tudja, h nem kaphat sárgát, miért könyökli le egy ártatlan szituációban, félpályánal az ellenfelet. Egyrészt paraszt dolog, másrészt ostobaság. Na jó, ennyi esze van, dehát akkor is. Magával és a csapattal baszik ki, simán megbüntetném. Bírom a csávót, jó focista, nem erről van szó, csupán erről az egy esetről, mielőtt bárki nekem esne, h szidom.