Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
chelseaisthebest írta:Az UEFA felülvizsgálta az ügyet és beimerte, hogy a 6 vitatott esetből 4 büntető jogos lett volna. A holnapi nap folyamán levélben kér az UEFA bizottsága bocsánatot a Chelsea csapatától a játékvezető döntései miatt, akit azonnali hatájjal menesztettek állásából! - írja a The Sun
fcbarca10 írta:chelseaisthebest írta:Az UEFA felülvizsgálta az ügyet és beimerte, hogy a 6 vitatott esetből 4 büntető jogos lett volna. A holnapi nap folyamán levélben kér az UEFA bizottsága bocsánatot a Chelsea csapatától a játékvezető döntései miatt, akit azonnali hatájjal menesztettek állásából! - írja a The Sun
Még 5-ször nyomd be légyszi, de ez senkit se fog meghatni.chelseaisthebest írta:Az UEFA felülvizsgálta az ügyet és beimerte, hogy a 6 vitatott esetből 4 büntető jogos lett volna. A holnapi nap folyamán levélben kér az UEFA bizottsága bocsánatot a Chelsea csapatától a játékvezető döntései miatt, akit azonnali hatájjal menesztettek állásából! - írja a The Sun
áj láv juh! úgy bírom, amikor egy ilyen után beregel egy chelseas és a THE SUN-on talált szh.rokat osztja meg velünk.chelseaisthebest írta:Az UEFA felülvizsgálta az ügyet és beimerte, hogy a 6 vitatott esetből 4 büntető jogos lett volna. A holnapi nap folyamán levélben kér az UEFA bizottsága bocsánatot a Chelsea csapatától a játékvezető döntései miatt, akit azonnali hatájjal menesztettek állásából! - írja a The Sun
Del Horno volt a hátvéd, szerintem ott ért véget a Chelsea-karrierje amúgy.Mihu írta:Hát ezek után nem tudom, hogy ha megint összekerülünk a kiesése szakaszban, akkor lesz-e bíró aki elvállalja valamelyik meccsetEddig 3-ból 3 a stat
2005-ben Drogba kiállítása miatt, 2006-ban a spanyol gyereket állították ki, nem emlékszem a nevére, a Valenciában játszott....bal hátvéd, Messi felrúgásáért, most meg 4 tizenegyes gyanús szituációból egyet se fújt be Övrebö
Mondjuk nem tudom hogy egyáltalán egy ilyen noname bírót hogy voltak képesek kiküldeni egy ilyen párharcra. Tudja az UEFA is hogy egy Chelsea-Barca nem egy sima meccs, itt mindig van valami. Erre ideküldenek egy ilyen noname csávót...érdekes. Bezzeg Londonba tudták küldeni Rossettit....