Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.05.22. 14:00:55

Bobán írta:ki az a Xavi Torres?
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... FCB_B.html

Xavier Torres Buigues Midfielder 21-11-86

Középpályás a posztja - legalábbis hivatalosan... :)
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.22. 13:52:52

Bobán írta:ki az a Xavi Torres?
barca b-ben játszó 22 éves középhátvéd
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bobán
Jugador del Barça

2009.05.22. 13:42:25

ki az a Xavi Torres?
Primitive
Entrenador del Barça

2009.05.22. 13:39:40

Szerintem annyival nincs hátrányba Pep, Fergie-vel szemben. Azt a kis rutintalanságot meg kompenzálja a minőségibb csapatunk 8)

Nálam 51-49% arány arra hogy Mi nyerünk :lol: Csak azért ennyi, mert Barcelona fan vagyok 8) :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.22. 13:28:26

igen... épp a rutinról beszélek.... Pep 1 éve Alkesz 35 évével szemben...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2009.05.22. 13:25:09

visca el barca írta:tegnap este osztottam-szoroztam a végkimenetelt illetően, s eszembe jutott egy fontos dolog amiről itt nem nagyon írogattatok (vagy csak elkerülte a figyelmem...)

ez pedig a két edző közti különbség. amennyiben az első félidőben nem dől a meccs, és szoros lesz a végéig, félek hogy a két edző közti különbség is döntő lehet... :roll:
Emiatt én nem idegeskednék,Pep már bizonyította,hogy fantasztikus edző,nem hiszem hogy a rutintalanságon kívül bármi hátránya lenne SAF-al szemben..
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.22. 13:21:22

tegnap este osztottam-szoroztam a végkimenetelt illetően, s eszembe jutott egy fontos dolog amiről itt nem nagyon írogattatok (vagy csak elkerülte a figyelmem...)

ez pedig a két edző közti különbség. amennyiben az első félidőben nem dől a meccs, és szoros lesz a végéig, félek hogy a két edző közti különbség is döntő lehet... :roll:
Kép
csabooo
Capitá del Barça

2009.05.22. 12:57:54

Egy MU szurkoló írta:Szeretnék egy két dologra reagálni...
Matador mondandójával teljes mértékben egyet értek. A Barca játsza jelenleg a legjobb támadófocit, de ez nem feltétlenül lehet 1 meccsen kifizetődő. Az első gólon nagyon sok fog múlni, majd meglátjuk.
Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.

A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.

Abban majdnem biztos vagyok, hogy mi is valami hasonlót fogunk csinálni, mint a cseszki...lehet nem annyira durván húzódunk vissza, de az tuti, hogy nem fogunk kitámadni. Támadunk majd amennyire muszáj, de inkább a kontrára fogunk játszani, egyszóval készülj fel lelkiekben... :)

Az meg hogy szerencsénk volt tavaly...pfff.
Merész kijelentés.
Úgyis lehetne modani, hogy szerencséje volt a dinamonak, hogy nem aláztuk le őket még az első féliőben, mert akkora helyzeteket hagytunk ki, hogy...na mindegy ebbe kár belemenni.
De ha úgy értetted, hogy a büntetőknél volt szerencsénk, azt meg úgy gondolom nem lehet másképp megnyerni, ha a cseszki nyert volna akkor meg rájuk lehetne modnai, hogy szerencséjük volt, de Hála Istennek Terry-tesó megoldotta! :)

Az, hogy az új mezben léptek-e pályára....tavalyi bl-döntőn a Cselszí is az új mezében akkor debütált...van rá esély.
Sok sikert nektek a döntőben így előre is!Majd meg látjuk hogy ki nyeri meg majd..:)

Remélhetőleg a Barca,jó neked a MU,mert MUFan vagy,én meg Barca :D :P .
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.22. 12:45:31

A 11-esekre gondoltam.

Remélem, nem annyira durván fogják csinálni, és focizni fognak. Terület szűkítés lehet, hogy lesz, mint ahogy a Valencia csinálta. Arra a típusúra gondolok.

Egyetértek, hogy az első gólon sokminden fog múlni. A Barcának jól kell kihasználni a helyzeteit, és nagyon jól kell majd védekezni. Remélem, távolról is fogunk lőni. Figyelnünk kell, hogy ne nagyon legyenek szögletek, meg szabadrúgások. A döntőn Xavi lesz kénytelen a szabadrúgásokat végrehajtani, vagy Messi, mert néha ő is vállal, igaz kevés sikerrel. Neki nem ez az erőssége, de lehet, ha gyakorolja.

A Chelsea játékát sosem szerettem, és nem a két focimeccsre gondolok. Az argentinok, a spanyolok és a brazilok játszák a legszebb focit.
Egy MU szurkoló
Barça C

2009.05.22. 11:22:17

Szeretnék egy két dologra reagálni...
Matador mondandójával teljes mértékben egyet értek. A Barca játsza jelenleg a legjobb támadófocit, de ez nem feltétlenül lehet 1 meccsen kifizetődő. Az első gólon nagyon sok fog múlni, majd meglátjuk.
Remélem, a Mu nem azt fogja csinálni, mint a Chelsea, ugyanis Ferguson azt nyiletkozta, hogy látta a real elleni meccet, de a chelsea megmutatta, hogyan lehet a Barcával elbánni.

A Mu tavaly 11-esekkel nyert. szerencséje volt. A másik csapat egyik tagja elcsúszott a 11-nél. Sokan Ronaldo fejese miatt szavaztak rá az aranylabdánál.

Abban majdnem biztos vagyok, hogy mi is valami hasonlót fogunk csinálni, mint a cseszki...lehet nem annyira durván húzódunk vissza, de az tuti, hogy nem fogunk kitámadni. Támadunk majd amennyire muszáj, de inkább a kontrára fogunk játszani, egyszóval készülj fel lelkiekben... :)

Az meg hogy szerencsénk volt tavaly...pfff.
Merész kijelentés.
Úgyis lehetne modani, hogy szerencséje volt a dinamonak, hogy nem aláztuk le őket még az első féliőben, mert akkora helyzeteket hagytunk ki, hogy...na mindegy ebbe kár belemenni.
De ha úgy értetted, hogy a büntetőknél volt szerencsénk, azt meg úgy gondolom nem lehet másképp megnyerni, ha a cseszki nyert volna akkor meg rájuk lehetne modnai, hogy szerencséjük volt, de Hála Istennek Terry-tesó megoldotta! :)

Az, hogy az új mezben léptek-e pályára....tavalyi bl-döntőn a Cselszí is az új mezében akkor debütált...van rá esély.
Manchester United
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.21. 22:19:45

kilibarca írta:Bl döntőn vajon még régi mezben leszünk?
Milyen régi mezben? Az ideiben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
hwolves
Barça C

2009.05.21. 22:15:11

Sziasztok!

A másik BLes topicban nem kaptam választ,szóval lesz idén is ilyen nagyszabású óriáskivetítős BL döntőzés a Heinekken vagy más cég szervezésében?
Kép
kilibarca
Capitá del Barça

2009.05.21. 22:01:40

Bl döntőn vajon még régi mezben leszünk?
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.21. 17:22:59

Reagálás arra, hogy páran az argentínt a 3. helyre teszitek. Ez a 3 ember komoly húzóreő a Barcában. Az biztos. KÖNYÖRGÖM. MESSI 21 ÉVES. XAVI 28 ÉVES INIESTA 24. Van egy szavazás a Marcan. Érdemes megnézni. Kíváncsi leszek arra, hogy Messi 24 évesen milyen focista lesz. .
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.21. 17:18:08

barcaloki írta:Akkor a BL-döntőn már az új mezben játszanak majd?
Nem hinnem...
barcaloki
Jugador del Barça

2009.05.21. 17:17:36

Akkor a BL-döntőn már az új mezben játszanak majd?
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.21. 17:17:13

zsoltman írta:DE idén nekünk van jobb csapatunk!!!
A tavalyi csapatot egy napon nem lehet említeni a maival!
A döntőben még a Zeith is verte őket!
Nem olyan jó csapat ez a United!
Hat ilyent baromsag kijelenteni :? .Mit szamit,hogy verte oket a Zenit?Nem hajtottak akkor annyira.Ha az lett volna a Bl donto, 100% hogy behuztak volna a meccset.Es ilyen alapon a 2006-os Bl Barca se jocsapat, mi is kikaptunk a Vilagkupa dontojeben.(mar nem is tudom meik
csapattol asszem az Americatol....)Attol hogy vesztettek egy meccset ilyent nem szabad kijelenteni.Szted veletlenul nyertek tavaly a Bl-t es Bajnoksagot,Supercupat,Vilagkupat?Es iden a Ligakupat es a Bajnoksagot?

Ettol fuggetlenul FORCA BARCA!!!!MI FOGUNK NYERNI!
danko94
Entrenador del Barça

2009.05.21. 17:15:48

Barcagirl24 írta:
Leomessi14 írta:
Szerintem elirtak,Xavi Torres helyett Xavit akartak irni. :wink:
én a goal.comból kinézem hogy nem elirták :D am meg sztem télelg nem elírás mert képnek is a xavi torres képét tettékbe ott meg elég nagy hibák lehetne ha valaki ezt is eltéveszti
Alapba egy másik játékos adatlapját töltötték be a kezdőbe...Am a hírek szerint Rio Ferdinand is játszani fog Evans helyén...
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.21. 17:15:09

matador írta:MU-drukkerként én természetesen az angolok győzelméért szorítok, de a Barca szintén elég kedves nekem, tehát nem lehet azt mondani, hogy a vak gyűlölet vagy az abszolút elfogultság beszélne belőlem.

Az tény, hogy ha csak a mutatott játékot nézzük, akkor a Barca az egyértelmű esélyes. De ez nem így megy. A Barca nagyon szépen és eredményesen tud játszani - ha hagyják játszani. A Chelsea megmutatta, hogy meg lehet ölni a játékukat, s ha nyílvánvaló is, hogy a MU nem ezt fogja játszani (a két csapat játékhoz való hozzáállása azért ég és föld...), de lehetett látni, hogy le lehet győzni a katalánokat. Én nagyon örültem, hogy ők jutottak döntőbe, de nekem is be kell vallani, hogy Övrebö tevékenysége...hát finoman szólva sem volt a legjobb, mondhat akárki akármit, nyílvánvalóan nem egyszer tévedett nagyot a Cselszki kárára (mégha például Abidal kiállítása például nem is volt jó döntés, alapvetően jogosan dühöngenek a londoniak)

Másrészt pedig hiába van nagyon nagy formában a Barca, a sztárok zseniálisan játszanak, mint CSAPAT, a MU egyértelműen jobb. A Barca ebből a szempontból nagyon nagyot lépett előre az utóbbi időben, de a MUt itt verni lehetetlen (igazából az angol csapatok magasan vernek itt mindenkit).

A játékosok egyéni képességeit tekintve a Barca jobb, Messi nálam is veri Ronaldot, Xavi is Carricket, de mint csapat, könnyen lehet, hogy az utóbbiak hatékonyabbak lehetnek együtt...
A CHELSEA KÁRÁRA? Miről beszélsz? Nézd meg többször a meccset.
Már ne is haragudj, de a bírónak csak Pique kezezése miatt kellett volna 11-est adnia. Abidal nem csinált semmit. Ballack is kezezett. A Nou Campban meg Henry nem kapott meg egy 11-est. Szóval a Chelsea-ből ki lehetett volna állítani embereket. Szóval megérdemelten jutottunk tovább. A Chelsea miért nem állt neki focizni?

Azt gondolom, hogy 50-50% az esély.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.21. 17:11:41

Leomessi14 írta:
én a goal.comból kinézem hogy nem elirták :D am meg sztem télelg nem elírás mert képnek is a xavi torres képét tettékbe ott meg elég nagy hibák lehetne ha valaki ezt is eltéveszti
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.21. 17:10:08

Egy MU szurkoló írta:Nálunk" nem mindenki van oda Ronaldoért, sőt.
Nagyon sokan, sokkal jobban szeretik például Carricket, vagy Scholes-t, nem beszélve Giggs-ről. Őket sokkal többen szeretik mint Ronaldot. Ez egy fals kép amit mindenki hangoztat, pedig ez messzemenőkig nem így van.
Jah, és az előző hsz-ekben olvastam valahol (már nincs kedvem visszakeresni), hogy Ronaldo nélkül végünk lenne (vagy lamai ilyesmi)...pfffff hát ezt nagyon nem jól látjátok. Ronaldo jó játékos, nagyon jó, de szvsz a legjobb támadójátékosunk Rooney. és a támadójátékon nem azt értem hogy ki mennyi gólt rúg...remélem érthető.
Egyszóval ha Rooney kiesne nagyob érvágás lenne, mintha Ronaldo esne ki.

A Barca játékosokról meg annyit hogy én jobb játékosnak tartom Xavit, sőt Iniestát is, mint Messi. erről enyit..
Akkor elég hasonlóan gondolkodhatunk a futballról. :) Nálam is a Xavi - Iniesta DUÓ az argentín előtt van, és Rooney-t is hasznosabbank látom Ronaldonál. Ilyenkor viszont ellenérvként általában azt kapom, hogy de egy döntőben sokkal jobban számít egy egyéniség villanása, abban viszont Messi ill. Ronaldo jobb.

Viszont a másik részben vitatkoznék. Elég sok minden épül Ronaldóra (csak meg kell nézni, amikor 42 gólt lőtt, ki mennyit termelt mellette), ha elmenne szerintem elég érzékeny veszteség lenne. Nyílván nem a kiesés ellen küzdene a MU, de ebből a jól működő gépezetből egy fontos darab hullana ki.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.21. 17:07:17

manuel írta:http://www.goal.com/en/match/30673/barc ... td/preview
Az állitólagos összeállitás a goal.com szerint,arra kiváncsi leszek hogy ez lesz e a hivatalos is vajon???majd meglátjuk mindenesetre érdekes egy kezdő.
pety27
Capitá del Barça

2009.05.21. 17:05:48

Az állitólagos összeállitás a goal.com szerint,arra kiváncsi leszek hogy ez lesz e a hivatalos is vajon???majd meglátjuk mindenesetre érdekes egy kezdő.
Ez nagy ökörség nyugi. :lol:
Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
barcaxavi
Barça B

2009.05.21. 17:01:25

Szerintem tuti nem. Xavi Torres még egy meccset játszott az egész idényben+nincs is nevezve a BL-be. Helyette Xavi lesz, de a többi az nagyjából stimmel.
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.21. 16:49:54

http://www.goal.com/en/match/30673/barc ... td/preview
Válasz küldése