Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
soadroli
Llegenda del Barça

2009.05.24. 19:55:05

hwolves írta:Furcsállom, hogy ez a kérdés nem mozgat meg egy topicot:D
Mindenki otthon nézi a meccset egy sörrel a kezében, vagy étteremben, 4-5 fős baráti társasággal?:D
Én maradok itthon...LCD-n nagyon jó nézni... :lol:
Kép
hwolves
Barça C

2009.05.24. 19:46:24

Furcsállom, hogy ez a kérdés nem mozgat meg egy topicot:D
Mindenki otthon nézi a meccset egy sörrel a kezében, vagy étteremben, 4-5 fős baráti társasággal?:D
Kép
Kubala
Barça C

2009.05.24. 00:58:25

Lampiao, honnan tudod? Ki szervezi? Neten meg lehet nézni? És kösz az infót! Egyébként ma hallottam, hogy lesz a Millenárison is, mint 2006-ban, de neten egyelőre egyik helyszínről sem találtam konkrétumot, sőt, sem a MAC, sem a Millenáris honlapja nem tartalmaz BL-döntő programot :(
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.05.23. 19:42:33

roonie írta:
Kubala írta:Nem tudom, hogy beszéltettek-e már erről (nem volt türelmem visszaolvasni), tudtok valami szabadtéri helyszínt Budapesten, ahol adják majd a BL-döntőt? A Heineken sajna idén nem tart, pedig a tavalyi baromi jó volt a Margitszigeten.
Erre én is igen kíváncsi lennék, tavaly ugyan nem, de még 2006-ban a Millenárison is jó party volt. :) Szóval hova is menjünk 27-én?

A Margitszigeten hatalmas kivetítőn nyomják a meccset... Mint tavaly... Az jó lesz...:D
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.23. 19:42:02

nehéz dolog ugyan meghatározni bármit is h mi is lehet majd a felállás a döntőt illetően; de egyre inkább úgy érzem a napokban kiadott nyilatkozatok, cikkek, és találgatások alapján hogy egy elég érdekes kezdő fog pályára lépni, legalábbis a védelem felállását illetően. én erre gondolok (és nagy esélyben fogadnék is rá...):
V.V - Puyol, Touré, Piqué, Keita - Busquets, Xavi, Iniesta - Henry, Eto'o, Messi

persze azt hozzá kell tenni h ez csak egy jóslat és lehet h csak én érzem, gondolom ezt így; ÉS mindenekelőtt azt is megjegyezném h én NEM ÍGY állítanám fel a csapatot!!
ugyanakkor ez nem az én dolgom csak véleményt mondok...
és természetes amint látszik itt már feltételezve volt Titi mellett Ini felépülése is ami még ugye nem 100%...

még annyit h persze a kezdő11 kiléte még biztos nem eldöntött és még bármi változhat, mert nem lehet tudni mi jár Pep eszében v esetleg az elkövetkező napokban mit lát meg az adott emberekben... de mégegyszer mondom h számomra ez a felállás tűnik egyre inkább valószínűnek.

kíváncsi vagyok h erről Ti mit gondoltok.....
danko94
Entrenador del Barça

2009.05.23. 19:27:26

bali 15 írta:Érdekes hír. Szerintem érintheti a szerdai meccset. Olvassátok végig:
http://sportgeza.hu/futball/2009/05/23/ ... o_meccset/
Kb annyiban,h a MU is teljesen kipihent lesz... :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.23. 19:22:53

Érdekes hír. Szerintem érintheti a szerdai meccset. Olvassátok végig:
http://sportgeza.hu/futball/2009/05/23/ ... o_meccset/
roonie
Jugador d'estrella

2009.05.23. 16:58:06

Kubala írta:Nem tudom, hogy beszéltettek-e már erről (nem volt türelmem visszaolvasni), tudtok valami szabadtéri helyszínt Budapesten, ahol adják majd a BL-döntőt? A Heineken sajna idén nem tart, pedig a tavalyi baromi jó volt a Margitszigeten.
Erre én is igen kíváncsi lennék, tavaly ugyan nem, de még 2006-ban a Millenárison is jó party volt. :) Szóval hova is menjünk 27-én?
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2009.05.23. 16:27:59

Olvastam korábban hogy többen is álmodtak a döntőről.Velem is megtörtént.
Álmomban egy kissé unalmas csatát vivtunk a vörös ördögöggel.Pár tiszta helyzet volt csak a meccsen itt is ott is.De végig mi irányitottuk a játékot,nagyban hasonlit a real elleni otthoni meccsünkre.Ugyanis Eto'o a 87.percpen kapura lőtt majd több manchesteri lábon is megpattanva a kapuba vágódott a játékszer.Majd a 90. percben jött Messi és egy fantasztikus cselsorozattal és egy mintaszerű befejezéssel végleg eldöndötte a találkozót.Majd kezdődött a katalán fieszta.Fülig érő szájjal ébredtem de hamar rájöttem a valóságra.Remélem beteljesül az álmom nem muszáj hogy igy történjen csak nyerjük meg a döntőt!!! :)
Béke
Kubala
Barça C

2009.05.22. 22:33:38

Nem tudom, hogy beszéltettek-e már erről (nem volt türelmem visszaolvasni), tudtok valami szabadtéri helyszínt Budapesten, ahol adják majd a BL-döntőt? A Heineken sajna idén nem tart, pedig a tavalyi baromi jó volt a Margitszigeten. Témához hozzászólva: Ha meglenne is triplázás, az egyfelől szenzációs volna, tényleg, mindegyikünk élete végéig könnyes szemmel gondol majd vissza erre az idényre (főleg a 2-6-ra :DD ), de akkor onnan már csak lefelé vezet az út, és egyelőre nem lehet megmondani, hogy ez egy kifutott idény volt, vagy ennek tényleg van alapja, és kb 5-10 évig egyeduralkodók lesznek legalább Spanyolhonban. Ez esetben nagyon szívesen megérném, hogy beérik a Madridot a bajnokságok terén :) Valami fogadalmat ki is kéne találni erre az esetre :)
TomyMU
Barça B

2009.05.22. 21:14:42

bali 15 írta:Most olvastam valahol és elismerem nagy igazság az hogy kulcsemberek hiánya nélkül is be lehet húzni a BL döntőt. 2006-ban Xavi és Messi is kidőlt.
99-ben pedig a Unitednek sok sérültje volt és egy fontos eltiltottja(Scholes).
Én is jobban félek a döntőtől mint ahogy várom.
Keane is eltiltott volt. :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.22. 19:53:43

Most olvastam valahol és elismerem nagy igazság az hogy kulcsemberek hiánya nélkül is be lehet húzni a BL döntőt. 2006-ban Xavi és Messi is kidőlt.
99-ben pedig a Unitednek sok sérültje volt és egy fontos eltiltottja(Scholes).
Én is jobban félek a döntőtől mint ahogy várom.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.05.22. 18:49:30

vkinga írta:Bosinwa? Nem Balack? Ha jól értem, a bíró inzultálása miatt fegyelmi ügy lesz.
mintha neki vmi olyan nyilatkozata lett volna h megvettük a bírót, lehet ezért kap egy kis dádá-t

szerk.:
Az őrjöngő Didier Drogba mellett José Bosingwa is alighanem eltiltásra számíthat a Chelsea–Barcelona BL-elődöntőt követő viselkedése miatt. A szélsőhátvéd szerint egyszerűen megvették a játékvezetőt.

„Egyértelmű: megvették a játékvezetőt. Nem tudom, hogy bírónak, vagy tolvajnak nevezzen. Leírhatatlan volt, amit művelt, soha többé nem lenne szabad meccset vezetnie. Szomorúan, de emelt fővel búcsúzunk” – nyilatkozta a Chelsea labdarúgója a portugál televíziónak (RTP).
Nemzeti spotról idézve, szerintem ezért...
vkinga
Jugador d'estrella

2009.05.22. 18:37:47

UEFA confirms charges against Chelsea

UEFA has initiated disciplinary proceedings against Chelsea FC, Didier Drogba and José Bosingwa in relation to incidents following the UEFA Champions League semi-final second leg against FC Barcelona at Stamford Bridge.

Statements requested
The club are charged with the improper conduct of their players and the throwing of missiles by their supporters, while Drogba and Bosingwa are accused of being in breach of the principles of sportsmanship by insulting the referee by making offensive comments. The club and the individuals concerned have been requested to file a statement by Friday 29 May. The UEFA Control & Disciplinary Body will deal with the case on 17 June.

Bosingwa? Nem Balack? Ha jól értem, a bíró inzultálása miatt fegyelmi ügy lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vkinga 2009.05.22. 18:57:01-kor.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.22. 17:39:41

Szerintem az érdemli meg jobban, aki több gólt lő a döntőben. 8)
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.22. 17:06:40

TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
A meccsen majd látni fogod, hogy miért. Egyszerűen azért, mert mi játsszuk a focit, ti pedig védekeztek és szabadrúgás gólokat lövögettek. Lehet, hogy ez neked nem lényeges, de aki szereti a szép, támadó focit (itt a többség, gondolom), az nem véletlenül ír le olyat, hogy a Barca jobban megérdemelné.

Amúgy meg nincs ilyen, hogy ki érdemelné meg jobban: a győztes lesz a lényeg. Majd meglátjuk, hogysmint lesz. Én bízom benne, hogy Rooney nem balhátvéd lesz megint, és hogy C. Ronaldo pedig nem a saját térfelének közepén lesz. Örülnék, ha lenne esély egy jó, focis, szép döntőre. És győzzön a jobb.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.22. 16:57:45

TomyMU írta: Ez most megint kicsit hülyeség. A Porto és az Inter is bajnok volt tavaly, sőt idén is az mindkét csapat.

A bírós dologgal kapcsolatban: kíváncsi lennék, hogy ugyanezt a dumát szajkóznátok-e, ha úgy kapnátok ki a BL döntőben, ahogy sikerült a döntetlen a Chelsea ellen, tele kétes esetekkel. Akkor biztos egyértelmű bírói hiba lenne minden. :D
Egy: közel sem biztos, hogy túljutottak volna egymáson, a Bayernen sztem nehezen, de tök mindegy. Semmivel se volt nehezebb sorsolásotok.
Kettő: a cselzi meccs bíróját nem kell felhozni, örüljetek inkább hogy támadó focit játszó csapattal kerültök össze, ritka nagy szenvedés lenne nektek is a cselzi :)
Esélyesebb a MU szerintem, de ne kelljen a saját oldalunkon magyarázkodni. Megérdemelten vagyunk mi is a döntőben, és az idei év legjobb csapata mi vagyunk már játék szempontjából, ezt már nem lehet elvenni. A bl megnyerésével eredményességben is mi lennénk azok, ha nem akkor sincs szégyenkezni valónk semmiért.
barca44
Jugador del Barça

2009.05.22. 16:09:04

Hogy ki hogy jutott el idáig azt hiszem, már nem nagyon fog számítani. Egyébként meg természetes, hogy mindenki szubjektívan ítél, nem lehet felróni egy szurkolónak, hogy elfogult :wink: (de azis igaz, hogy vannak határok).
A döntőről: Én jobban félek tőle, mint amennyire várom. Igazából sztem a MU az esélyesebb. A védelemből a 2 eltiltott, a sérültek...és minden, ami összejött így erre a meccsre... Alapból a MU jobb csapat mint a Chelsea, éshát láthattuk a Chelsea is mit csinált.
De azthiszem, a csapat már idén bizonyított. Sokszor. Rengeteg szép percet kaptam/kaptunk. Egy elveszett döntővel is több lesz a szép emlék, mint a rossz.
FORCA BARCA!!
TomyMU
Barça B

2009.05.22. 15:36:01

barca99 írta:]

A jelenlegi német és francia bajnoksról van szó. :wink: Még ha idén el is fogják veszteni a címüket. És azért a sorsolás után nagyjából mindeki azon a véleményen volt, hogy bevitték a MU-t a döntőbe a könnyebb ággal.
Ez most megint kicsit hülyeség. A Porto és az Inter is bajnok volt tavaly, sőt idén is az mindkét csapat. Szvsz mindegyik túljutott volna a Bayernen vagy a Lyonon, de erre nem is kell reagálni, mert ti meg az ellenkezőjét mondjátok majd.

A bírós dologgal kapcsolatban: kíváncsi lennék, hogy ugyanezt a dumát szajkóznátok-e, ha úgy kapnátok ki a BL döntőben, ahogy sikerült a döntetlen a Chelsea ellen, tele kétes esetekkel. Akkor biztos egyértelmű bírói hiba lenne minden. :D
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.22. 15:07:26

Azon gondolkodtam, ha nem játszik Alves, talán több, nagyobb helye lehet Messinek. Mivel Puyol nem megy fel annyit támadni és nem is tud úgy, ezért nem hoz még egy embert a töki nyakára(mondjuk Rooney-t). Persze a támadó repertoárunk ennyivel kevesebb lesz.
Chino
Llegenda del Barça

2009.05.22. 15:02:57

matador írta: hogy Övrebö tevékenysége...hát finoman szólva sem volt a legjobb, mondhat akárki akármit, nyílvánvalóan nem egyszer tévedett nagyot a Cselszki kárára (mégha például Abidal kiállítása például nem is volt jó döntés, alapvetően jogosan dühöngenek a londoniak)

Másrészt pedig hiába van nagyon nagy formában a Barca, a sztárok zseniálisan játszanak, mint CSAPAT, a MU egyértelműen jobb. A Barca ebből a szempontból nagyon nagyot lépett előre az utóbbi időben, de a MUt itt verni lehetetlen (igazából az angol csapatok magasan vernek itt mindenkit).
Már ne haragudj, de a hozzászólássod ezen két részén nem tudtam sírjak-e vagy nevessek. A játékvezetéssel kapcsolatban most nem írnék semmit, alább már olvashattad. Ha vki elfogulatlanul nézi akkor nem mond ilyeneket.

Az hogy az MU egyértelműen jobb lenne csapatszinten. Ez vicc. Igaz, hogy a Barcában sok olyan játékos van aki egy villanásával meccseket dönt el, de ha nézel egy pár meccset a gólok 80%-át (kb.) sok passzos kijátszott támadásokból szerezzük. Ha ez nem csapatjáték akkor nem tudom mi az. Amit írsz az a tipikus hozzáállás, hogy az emberek jó része azt mondja ha az egyik csapatban több sztár van, akkor a másiknak kötelezően és törvényszerűleg jobb a csapatjátéka. Véleményem szerint ez egy teljesen helytelen hozzáállás. Ezen a meccsen valószínűleg az első gól fog dönteni + hogy melyik csapat tudja a saját játékát a másikra kényszeríteni, bár ezzel nem hiszem hogy újdonságot mondtam.
Forca Barca!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2009.05.22. 14:27:17

TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
A jelenlegi német és francia bajnoksról van szó. :wink: Még ha idén el is fogják veszteni a címüket. És azért a sorsolás után nagyjából mindeki azon a véleményen volt, hogy bevitték a MU-t a döntőbe a könnyebb ággal.

Az előző két évben jóval meggyőzőbb volt ez a MU, akkor azt lehetett mondani, hogy Európa legjobb formában lévő csapata, aki megérdemelné a BL-t. Most a Barca van a legjobb formában. Persze ez nem jelent semmit, mert két éve egy tökéletes taktikával játszó Milan kiejtette őket.

Szóval ezen az érdem dolgon kár lovagolni, mert még mindig gólokra, és nem érdemekre játsszák a focit. Az meg, hogy kinek a mi a szubjektív véleménye, másodlagos.
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.22. 14:25:55

Mondod ezt te, nézzük csak kivel játszottatok ti is:

1. Először jött egy "gyengus" Intert, akik a csoportjukból 2.-ként jutottak tovább úgy, hogy még a Pana meg a Werder is megverte őket, és még így is majdnem kivertek titeket, ha Ibra jobban koncentrál annál a 3 helyzeténél.

2. Porto...vicc...kb. ilyen Lyon szintű csapat, de itt is majdnem megszívtátok az otthoni 2-2 után.

3. Arsenal...csak a bal hátvédeteket Evrát idézem: "11 férfi játszott, 11 gyerek ellen!". Ehhez nem is kell többet hozzáfűzni azt hiszem.

Ne vicceljünk már. :wink:

Ugyanúgy megérdemli egyébként mindkét csapat, hiszen jelenleg Európa két legjobb csapata mérkőzik meg egymással! Bárki is lesz a győztes, az megérdemelten fog ünnepelni a Római gyepen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.05.22. 14:28:22-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
TomyMU
Barça B

2009.05.22. 14:16:23

Lionel Messi Fan írta:Vélemény a BL döntőről:
Azért nem kell leírni a Manchester Unitedet. Nagyon jó csapat Európában a Barcán kivül a legerősebb. Cristiano Ronaldo eny nagyképű majom de egy zseniális játékos és bármikor villan egy nagyot. Sztem nagyon nehéz dolga lesz a Barcának a BL döntőben. Az viszont tény hogy mind2 csapat megérdemli a BL győzelmet a Barca talán jobban.
Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2009.05.22. 14:03:33

Vélemény a BL döntőről:
Azért nem kell leírni a Manchester Unitedet. Nagyon jó csapat Európában a Barcán kivül a legerősebb. Cristiano Ronaldo eny nagyképű majom de egy zseniális játékos és bármikor villan egy nagyot. Sztem nagyon nehéz dolga lesz a Barcának a BL döntőben. Az viszont tény hogy mind2 csapat megérdemli a BL győzelmet a Barca talán jobban.
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
Válasz küldése