Én maradok itthon...LCD-n nagyon jó nézni...hwolves írta:Furcsállom, hogy ez a kérdés nem mozgat meg egy topicot:D
Mindenki otthon nézi a meccset egy sörrel a kezében, vagy étteremben, 4-5 fős baráti társasággal?:D

Én maradok itthon...LCD-n nagyon jó nézni...hwolves írta:Furcsállom, hogy ez a kérdés nem mozgat meg egy topicot:D
Mindenki otthon nézi a meccset egy sörrel a kezében, vagy étteremben, 4-5 fős baráti társasággal?:D
roonie írta:Erre én is igen kíváncsi lennék, tavaly ugyan nem, de még 2006-ban a Millenárison is jó party volt.Kubala írta:Nem tudom, hogy beszéltettek-e már erről (nem volt türelmem visszaolvasni), tudtok valami szabadtéri helyszínt Budapesten, ahol adják majd a BL-döntőt? A Heineken sajna idén nem tart, pedig a tavalyi baromi jó volt a Margitszigeten.Szóval hova is menjünk 27-én?
Kb annyiban,h a MU is teljesen kipihent lesz...bali 15 írta:Érdekes hír. Szerintem érintheti a szerdai meccset. Olvassátok végig:
http://sportgeza.hu/futball/2009/05/23/ ... o_meccset/
Erre én is igen kíváncsi lennék, tavaly ugyan nem, de még 2006-ban a Millenárison is jó party volt.Kubala írta:Nem tudom, hogy beszéltettek-e már erről (nem volt türelmem visszaolvasni), tudtok valami szabadtéri helyszínt Budapesten, ahol adják majd a BL-döntőt? A Heineken sajna idén nem tart, pedig a tavalyi baromi jó volt a Margitszigeten.
Keane is eltiltott volt.bali 15 írta:Most olvastam valahol és elismerem nagy igazság az hogy kulcsemberek hiánya nélkül is be lehet húzni a BL döntőt. 2006-ban Xavi és Messi is kidőlt.
99-ben pedig a Unitednek sok sérültje volt és egy fontos eltiltottja(Scholes).
Én is jobban félek a döntőtől mint ahogy várom.
mintha neki vmi olyan nyilatkozata lett volna h megvettük a bírót, lehet ezért kap egy kis dádá-tvkinga írta:Bosinwa? Nem Balack? Ha jól értem, a bíró inzultálása miatt fegyelmi ügy lesz.
Nemzeti spotról idézve, szerintem ezért...Az őrjöngő Didier Drogba mellett José Bosingwa is alighanem eltiltásra számíthat a Chelsea–Barcelona BL-elődöntőt követő viselkedése miatt. A szélsőhátvéd szerint egyszerűen megvették a játékvezetőt.
„Egyértelmű: megvették a játékvezetőt. Nem tudom, hogy bírónak, vagy tolvajnak nevezzen. Leírhatatlan volt, amit művelt, soha többé nem lenne szabad meccset vezetnie. Szomorúan, de emelt fővel búcsúzunk” – nyilatkozta a Chelsea labdarúgója a portugál televíziónak (RTP).
A meccsen majd látni fogod, hogy miért. Egyszerűen azért, mert mi játsszuk a focit, ti pedig védekeztek és szabadrúgás gólokat lövögettek. Lehet, hogy ez neked nem lényeges, de aki szereti a szép, támadó focit (itt a többség, gondolom), az nem véletlenül ír le olyat, hogy a Barca jobban megérdemelné.TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
Egy: közel sem biztos, hogy túljutottak volna egymáson, a Bayernen sztem nehezen, de tök mindegy. Semmivel se volt nehezebb sorsolásotok.TomyMU írta: Ez most megint kicsit hülyeség. A Porto és az Inter is bajnok volt tavaly, sőt idén is az mindkét csapat.
A bírós dologgal kapcsolatban: kíváncsi lennék, hogy ugyanezt a dumát szajkóznátok-e, ha úgy kapnátok ki a BL döntőben, ahogy sikerült a döntetlen a Chelsea ellen, tele kétes esetekkel. Akkor biztos egyértelmű bírói hiba lenne minden.
Ez most megint kicsit hülyeség. A Porto és az Inter is bajnok volt tavaly, sőt idén is az mindkét csapat. Szvsz mindegyik túljutott volna a Bayernen vagy a Lyonon, de erre nem is kell reagálni, mert ti meg az ellenkezőjét mondjátok majd.barca99 írta:]
A jelenlegi német és francia bajnoksról van szó.Még ha idén el is fogják veszteni a címüket. És azért a sorsolás után nagyjából mindeki azon a véleményen volt, hogy bevitték a MU-t a döntőbe a könnyebb ággal.
Már ne haragudj, de a hozzászólássod ezen két részén nem tudtam sírjak-e vagy nevessek. A játékvezetéssel kapcsolatban most nem írnék semmit, alább már olvashattad. Ha vki elfogulatlanul nézi akkor nem mond ilyeneket.matador írta: hogy Övrebö tevékenysége...hát finoman szólva sem volt a legjobb, mondhat akárki akármit, nyílvánvalóan nem egyszer tévedett nagyot a Cselszki kárára (mégha például Abidal kiállítása például nem is volt jó döntés, alapvetően jogosan dühöngenek a londoniak)
Másrészt pedig hiába van nagyon nagy formában a Barca, a sztárok zseniálisan játszanak, mint CSAPAT, a MU egyértelműen jobb. A Barca ebből a szempontból nagyon nagyot lépett előre az utóbbi időben, de a MUt itt verni lehetetlen (igazából az angol csapatok magasan vernek itt mindenkit).
A jelenlegi német és francia bajnoksról van szó.TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
Mondod ezt te, nézzük csak kivel játszottatok ti is:TomyMU írta:Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..
Aztán mi alapján érdemli meg jobban? Mert kivertetek egy gyengus Lyont meg Bayernt? Ne vicceljünk már..Lionel Messi Fan írta:Vélemény a BL döntőről:
Azért nem kell leírni a Manchester Unitedet. Nagyon jó csapat Európában a Barcán kivül a legerősebb. Cristiano Ronaldo eny nagyképű majom de egy zseniális játékos és bármikor villan egy nagyot. Sztem nagyon nehéz dolga lesz a Barcának a BL döntőben. Az viszont tény hogy mind2 csapat megérdemli a BL győzelmet a Barca talán jobban.