Barça a Bajnokok Ligájában
cső
Nem értem a Chelsea hisztijét ! Első mecsen nem kaptunk meg 1 11-est és min 1 embert simán kiállíthattak volna tőlük....
Másodikon nem adtak meg 2 11-est nekik és mi kaptunk 1 jogtalan kiállítást .
Az tény hogy a bíró .ar volt de nem a Barca pártját fogta az biztos ......
Nem értem a Chelsea hisztijét ! Első mecsen nem kaptunk meg 1 11-est és min 1 embert simán kiállíthattak volna tőlük....
Másodikon nem adtak meg 2 11-est nekik és mi kaptunk 1 jogtalan kiállítást .
Az tény hogy a bíró .ar volt de nem a Barca pártját fogta az biztos ......
- chelsea4ever
- Barça C
látszik, h az angolok gátlástalanok...
a Barca-fanok is kreálhattak volna egy ilyen videót egy héttel ezelőttről...[/quote]
Ezt te se gondolhatod komolyan... ott is a mi a akartunk érvényesült(nem gólt kapni) és tegnap is!! Csak háát a uefa-nál rosszul jött volna ki ha 2 egymást követő évben is chelsea-manchester házidőntő lett volna... így meg ugye bejött az "álomdöntő"amit szerintem sokan le se fognak szarni mert tudják h 2 csaló csapat jácca és az nyer aki többet ad a bírónak ez lesz
kár hogy ilyen irányba megy ez a európai TOP foci...
a Barca-fanok is kreálhattak volna egy ilyen videót egy héttel ezelőttről...[/quote]
Ezt te se gondolhatod komolyan... ott is a mi a akartunk érvényesült(nem gólt kapni) és tegnap is!! Csak háát a uefa-nál rosszul jött volna ki ha 2 egymást követő évben is chelsea-manchester házidőntő lett volna... így meg ugye bejött az "álomdöntő"amit szerintem sokan le se fognak szarni mert tudják h 2 csaló csapat jácca és az nyer aki többet ad a bírónak ez lesz

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Már írtam, de mégegyszer: A lefocizás fogalmát meg akarod mélyebben ismerni, akkors_ramos írta:Már ne is haragudjatok de a h tegnap játszottatok vis a h a "nagy barca"játszott pfff...elég gyatra volt...
LEFOCIZTAK TITEKET,tetszik v sem ez volt.
és ha nem ez a bíró vezeti a meccset sírna a szátok keményen,HAJRÁ MANCHESTER,mondjuk annyiból jó hha a döntőben kaptok ki jobban sírtok mintha pl tnap kiestetek volna de hála annak h megbundáztátok a meccset továbbjutottatok,well done.

Védekezve, kontrafutballal nem lehet lefocizni senkit. Hisz tulajdonképpen bekkelve, lehulló morzsákból próbálkoztak egy talált gól után. Inkább gondolkozz el, miért bújt el előlünk a chelsea 160 percen át...
Mert tisztában voltak az erőviszonyokkal, azért.
Rivaldo-A Legnagyobb.
chelsea4ever írta:Gratulálok, tényleg a szép foci nyert................
messi, eto'o 'mit is' ? se csinált a barca nem tud semmit kezdeni 1 normálisan felállt védelemmel szemben...
tördelte a játékot a chelsea????? XD 1 azaz EGY kaput eltaláló lövése volt a barcának(támadó foci..)
Mondhattok bármit is de akkor is a chelsea a jobb, tudom mindenki majd mondja h nem de ez így van!!!!!!!
Lehet mondani, h Drogbának be kellett volna lőni a helyzeteket és ez igaz is! Na de az h min3-4 tizit nem adnak meg röhej.
És végül egy video--ez a bíró nem volt lefizetve![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=p1UihUqHKbU
Blue is the color, football is rhe game!!!
Go go Chelsea!!!!
látszik, h az angolok gátlástalanok...
a Barca-fanok is kreálhattak volna egy ilyen videót egy héttel ezelőttről...
- chelsea4ever
- Barça C
Gratulálok, tényleg a szép foci nyert................
messi, eto'o 'mit is' ? se csinált a barca nem tud semmit kezdeni 1 normálisan felállt védelemmel szemben...
tördelte a játékot a chelsea????? XD 1 azaz EGY kaput eltaláló lövése volt a barcának(támadó foci..
)
Mondhattok bármit is de akkor is a chelsea a jobb, tudom mindenki majd mondja h nem de ez így van!!!!!!!
Lehet mondani, h Drogbának be kellett volna lőni a helyzeteket és ez igaz is! Na de az h min3-4 tizit nem adnak meg röhej.
És végül egy video--ez a bíró nem volt lefizetve...
Blue is the color, football is the game!!!
Go go Chelsea!!!!
tördelte a játékot a chelsea????? XD 1 azaz EGY kaput eltaláló lövése volt a barcának(támadó foci..

És végül egy video--ez a bíró nem volt lefizetve...

Blue is the color, football is the game!!!
Go go Chelsea!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chelsea4ever 2009.05.07. 17:14:50-kor.
Már ne is haragudjatok de a h tegnap játszottatok vis a h a "nagy barca"játszott pfff...elég gyatra volt...
és ha nem ez a bíró vezeti a meccset sírna a szátok keményen,HAJRÁ MANCHESTER,mondjuk annyiból jó hha a döntőben kaptok ki jobban sírtok mintha pl tnap kiestetek volna de hála annak h megbundáztátok a meccset továbbjutottatok,well done.
Hajrá REAL!!XX.század legjobb csapata.
Hú tegnap mi volt!!! A gólnál úgy örült egyik haverom h lefejelte az ajtófélfát, utánna éjfélig voltunk a sürgőségin
(8 öltéssel varták össze a fejét), de megérte mert bennt vagyunk a döntőben. A csapat nem játszott rosszul ahhoz képest, h a Chelsea gusztustalanul beállt a saját 16osa elé. Visca el Barca!!!

-
- Barça B
Ja lefizettük a bírót!!!A meccs előtt vitt neki Guardiola egy rekesz sört

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... s-hiddinks
Hasonlóan jó cikk. Érdemes elolvasni.
A csapatról higgadtabban: Valdes nagyot mentett Drogba lövésénél, nagyon nagy bravúr volt, de Essien [auto_cenzúra] lövése nagy potya volt, ezt nb 2-ben is ki kell szedni vetődés nélkül is (csak vicc, nyugi).
Alves [auto_cenzúra] volt, de hajtott mint a mérgezett egér.
Iniesta semmivel se volt jobb mint Messi (nyílván a góljától eltekintve), sőt, rengetegszer lassította a támadásainkat, nagyon feltűnt hogy húzogatta a labdát addig még mindenki visszaért és lett belőle egy visszapassz. Messi se játszott jól, de igazából partnere nem volt neki sem. Eto'o volt az egyik legnagyobb katasztrófa, labda nála se volt, de ilyenkor régen visszajárt és lendületből megoldották, most semmi.
Egyszerűen nem lehet elvárni azt, hogy Messi vagy Iniesta majd a félpályáról becselezi magát az 5-ig és bevágja ollózva. A cselzi térfelének középénél közelebbről nem kaptak egyszerűen labdát.
Alapvetően kevés volt a labda nélküli futás.
Keita volt a legrémisztőbb egész meccsen, szörnyű volt minden megmozdulása kis túlzással. Busquets ide még túl zöldfülű.
Hasonlóan jó cikk. Érdemes elolvasni.
A csapatról higgadtabban: Valdes nagyot mentett Drogba lövésénél, nagyon nagy bravúr volt, de Essien [auto_cenzúra] lövése nagy potya volt, ezt nb 2-ben is ki kell szedni vetődés nélkül is (csak vicc, nyugi).
Alves [auto_cenzúra] volt, de hajtott mint a mérgezett egér.
Iniesta semmivel se volt jobb mint Messi (nyílván a góljától eltekintve), sőt, rengetegszer lassította a támadásainkat, nagyon feltűnt hogy húzogatta a labdát addig még mindenki visszaért és lett belőle egy visszapassz. Messi se játszott jól, de igazából partnere nem volt neki sem. Eto'o volt az egyik legnagyobb katasztrófa, labda nála se volt, de ilyenkor régen visszajárt és lendületből megoldották, most semmi.
Egyszerűen nem lehet elvárni azt, hogy Messi vagy Iniesta majd a félpályáról becselezi magát az 5-ig és bevágja ollózva. A cselzi térfelének középénél közelebbről nem kaptak egyszerűen labdát.
Alapvetően kevés volt a labda nélküli futás.
Keita volt a legrémisztőbb egész meccsen, szörnyű volt minden megmozdulása kis túlzással. Busquets ide még túl zöldfülű.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Kiváncsi vagyok, hogy ez ellen a stílus ellen mely csapat tud érvényesülni. Jelenleg a Barcánál jobb, gyorsabb, pörgősebb technikásabb támadófutballt nem képes játszani egy csapat sem a földkerekségen. Ha mi nem boldogulunk ez ellen, akkor senki.kovinho írta: Osztom teljesen.
Hiába játsszuk a világ legszebb fociját, ha nem tudunk mit kezdeni ezzel az angol fallal. Most végül győzött a futball, de ez lazán alakulhatott volna másképp.
Több dolgot nem fűznék ehhez hozzá, mert teljesen úgy gondolom, ahogy a cikk írója. Sokat kell még fejlődnie a Barcelonának...
De nem is lehet boldogulni. Már ezerszer leírtam: Behúzzák a mezőnyt a saját térfelükre, 35-40 méteren belül tolong vagy 18 ember. Találjunk üres területet és, gyorsuljunk fel, ha tudunk...
Ez gusztustalan.
Tudomásul kell venni, hogy mi soha nem fogunk taktikázni. Soha. A mi csapatunknak a zsigereiben van a támadás, a nagybetűs JÁTÉK.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ez a lényeg. A sors keze - és akármennyire is nevetségesnek tűnik, ez a taktika mindig megbosszulja magát...Bede Márton írta:Azt viszont igen, hogy a góljuktól kezdve romboláson kívül semmire nem voltak hajlandók. És ez végül megbosszulta magát.
.
- Blest
- Jugador d'estrella
Én is oda tudom passzolni a labdát a mellettem 5méterre álló csapattársamnak...Jó a cikk de én azzal nem értek egyet h Messi semmit se mutatott... Ő adta a mindent eldöntő gólhoz a passzt!
Visszavágón 1 értelmes elfutása volt még az első félidőben, aminek a vége egy rossz beadási kísérlett lett... Majd a második félidőben 1 egyéni akció féléje, aminek a vége egy eléggé gyatra lövés lett.
Rettentően keveset nyújtott 3védő ide vagy oda, és meggyőződésem hogy nem volt annyi rajta.. főleg nem egész meccsen.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Egy nagy adag szerencsével, meg bírói segítséggel, de megvan. Igaz Barcelonában meg mi nem kaptunk tizit, Ballackot simán kiszórhatta vna a bíró, most meg majd kettétörték Ini lábát egy belépőnél. Kb ennyit a bírókról.
Drogbának meg nem a meccs végén kell anyázni mindenkit hanem be kell lőni a helyzeteket, nem csak flegma módon elgurítani.
A világ szégyene lett volna ha a cselzi ezzel a semmilyen játékkal továbbmegy. És itt a különbség az angol és a spanyol, olasz és a többi délebbi ligák közt. Erre fele szórakoztatni akarnak, nem csak az eredményre mennek.
Ami a döntőt illeti:
Abi és Dani nélkül nehéz lesz, de ha a MU nem ezt az undorító valamit játsza, és nem 10 emberrel védekeznek, máris többgólos meccs lesz az tuti.
Drogbának meg nem a meccs végén kell anyázni mindenkit hanem be kell lőni a helyzeteket, nem csak flegma módon elgurítani.
A világ szégyene lett volna ha a cselzi ezzel a semmilyen játékkal továbbmegy. És itt a különbség az angol és a spanyol, olasz és a többi délebbi ligák közt. Erre fele szórakoztatni akarnak, nem csak az eredményre mennek.
Ami a döntőt illeti:
Abi és Dani nélkül nehéz lesz, de ha a MU nem ezt az undorító valamit játsza, és nem 10 emberrel védekeznek, máris többgólos meccs lesz az tuti.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- fcb-hungary
- Barça B
mit mondjak szeerintem felháborító ahogy a Chelsea játékosok és drukkerek viselkednek mert igen nem tagadom lehet h a bíró hibázott de ahogy azt a meccs után a szakértők elmondták abból az állítólagos 3-4 11-esből ők csak 1est adtak volna meg azt hozzáteszem én is megadtam volna gondolok itt piquéé kezezésére de akkor azt miért nem említi meg egy chelsea a drukk hogy az édes kis anelkájuk mekkorát szimulált és igy egy nagyon fontos védőt vesztettünk el a döntő előtt:evil:
de most nézzétek meg pl a chelseafanaticsot ott is egy barca jel helyet berakják a bíró képét meg minden tipikus chelsea drukkerek akik nem tudják elviselni hogy van náluk jobb csapat és csak kifogásokat keresnek de amin én viszont totálisan kiakadtam az az hogy némely chelsea játékos azt merte mondani hogy lefizettük a birót
hogy mernek ilyet mondani rem az összes kis reklómálot jol eltiltjákk
FORCA BARCA MINDÖRÖKKÉÉ

- xbalix
- Jugador d'estrella
Titinho! Jó a cikk de én azzal nem értek egyet h Messi semmit se mutatott... Ő adta a mindent eldöntő gólhoz a passzt! Ronaldóval pedig nem 1 meccs alapján kell összehasonlítani! Arra ott az egész szezon, ami Messi malmára hajtja a vizet! Ja és Ronaldo könnyen vitézkedett az Arsenal ellen akik köztudottan a szép focijukról és a támadójátékukról híresek. Plusz még menniük is kellett előre, mivel az első meccsen kikaptak az MUtól... Kíváncsi lennék hogy Croni mennyire villogott volna a Cselzi ellen, ha állandóan 3 védő van a s.ggében!
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... barcelona/
ez igen elolvastam és ebben benne van minden ami kell grt hozzá!!!
ez igen elolvastam és ebben benne van minden ami kell grt hozzá!!!
Azért mert volt 2 hiányzó Puyol és Henry, lett belőle 4...
Mivel Touré 1el hátrébb játszott így helyetta Busquets, Henry helyett Iniesta, és Iniesta helyén Keita volt...
Nem volt középpályánk hiányzott Touré nagyon, és Iniesta is.
Én a döntőbe így állítanám fel a hátvédsort...mert Touré nagyon kell középre!
Cáceres---Puyol----Piqué----Sylvinho
Hogy Militoval mi a p.csám van már...
Mivel Touré 1el hátrébb játszott így helyetta Busquets, Henry helyett Iniesta, és Iniesta helyén Keita volt...
Nem volt középpályánk hiányzott Touré nagyon, és Iniesta is.
Én a döntőbe így állítanám fel a hátvédsort...mert Touré nagyon kell középre!
Cáceres---Puyol----Piqué----Sylvinho
Hogy Militoval mi a p.csám van már...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Osztom teljesen.
Hiába játsszuk a világ legszebb fociját, ha nem tudunk mit kezdeni ezzel az angol fallal. Most végül győzött a futball, de ez lazán alakulhatott volna másképp.
Több dolgot nem fűznék ehhez hozzá, mert teljesen úgy gondolom, ahogy a cikk írója. Sokat kell még fejlődnie a Barcelonának...
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
na ezt szépen leírtadpetiamadridista írta:.....

amúgy meccs alatt volt bennem olyan érzés, hogy a bíró nem akart angol házi döntőt, de amikor kiállította Abidalt rájöttem, hogy csak elég rossz napja volt...

irány Róma, nehéz meccs lesz, főleg ilyen védelemmel

egy szó mint száz, én ilyen boldog régen voltam, a legvisszafogottab örömömre anyám felkelt, kb fél másodperc alatt az ágyról a másik szoba közepére ugrottam, és visszafogottan őrjöngtem, mint (ahogy valaki már leírta) a Heineken reklámban

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.05.07. 16:13:37-kor.
-
- Jugador del Barça
Amúgy jó lenne ha vissza jönne valamennyi a Régi BEKből, csak mert szerintem az se normális hogy 3 angol veri a fa**át az elődőntőbe, és végre egy Nemzetközi Döntő, Hajrá Barca ;D
Így van jol mondod ott a helyünk és megg fogjük nyerni!!!
GOOO RÓMAAAA
LIO
GOOO RÓMAAAA
LIO
- madmushroom
- Capitá del Barça
Tökéletes írás...az írónak óriási tiszteletTitinho írta:Ez egy óriási cikk, tényleg rávilágít mindenre a meccsel kapcsolatban és úgy áltanosságban is jókat ír! Teljesen korrekt és minden szava igaz (néhol azt kell mondjam, hogy sajnos)!
Az utolsó bekezdéshez annyit hozzáfűznék, hogy: Remélem a Barca lesz az...

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
-
- Madridista
Nah.. Mivel tegnap este kitiltottak a madridistaról, így most muszáj legalább ide leírnom a véleményemet..
Szerintem a Barcelona, bár óriási szerencsével, de jogosan jutott be a BL döntőbe..
Az egy dolog, hogy a Chelsea jobb volt.. Főleg ugye nagyszerű védekezésükkel, és kontráikkal.
Az is egy külön történet, hogy a bíró jogtalanul nem adott meg pár büntetőt az angoloknak..
De az is egy része az egésznek, hogy a focit a Barcelona jelenti, nem pedig a kékek..
És játékban a katalánok mindenkinél jobbak idén.
Drogba "fucking"-ozhat a kamerába, de attól még tény, hogy ő egy rakat helyzetet kihagyott, és csak naggyá tette az egyébként semmilyen kapus, Valdest.
Sőt! néha úgy is érezte az ember, hogy a kékek direkt 11est akarnak kapni..
Drogba meg Anelka is szinte a kapu szájáig viszi a labdát, már ezer éve rátűzhették volna, de nem..
Majd az 5ösön elesnek..
Hát vicc.. Be kellett volna rúgni..
Aztán 25 perces emberelőnyt is sikerült teljesen kihasználatlanul hagyni..
Vicc, szánalom volt a 2 kék mezes csatár..
Idiótán játszottak.. estek keltek, mint a serdülőben úgy cipelték 5ösig a labdát..
Idióták.. És van egy szólás: "Aki hülye, halljon meg"..
A Chelsea végül így is tett..
Mit hittek?:. Majd nem kapnak egy kis gólt se a világ messze legjobb támadó csapatától..
Iniestanak meg valahol igaza van..
Ott nyert az igazság amikor végre ezek a focizni nem akaró szarrágó angol gárdák végre elhullottak..
Hol van egy Chelsea, egy Liverpool, agy egy Arsenal (sőt még az Mu sincs ott) egy 2002-2003-as Realhoz, egy 2004-2005ös Milanhoz, vagy egy 2006os Barcahoz képest??
Hol??
Sehol..
És tegnap bár hülye módon de mégis csak az igazság érvényesült..
Gyönyörűen volt megírva..
Essien (aki a cselzi legjobbja) luftot rúg majd a legkomplettebb, legfajább igazi katalán gyerek betekeri, 1/1..
LOL..
Pedig egyik csapatot se szeretem, és akkor még finoman is fogalmazok, de ez most kijárt .!!
Abramovics meg nagy pénzből, összerakott egy looser csapatot.
Ilyen múlttal, így,.. ha a kékek egyszer is nyernének, bármilyen focival, az már csúnya lenne..
Az tényleg azt jelentené, hogy csak a pénz az ami számít, és lehet trófeákat venni..
De nem.. ez nem így van..
Döntőben meg majd lesz ami lesz.. az se fog érdekelni, lehet meg se nézem..
De a Barca megérdemelné..
Ennyi..

Szerintem a Barcelona, bár óriási szerencsével, de jogosan jutott be a BL döntőbe..
Az egy dolog, hogy a Chelsea jobb volt.. Főleg ugye nagyszerű védekezésükkel, és kontráikkal.
Az is egy külön történet, hogy a bíró jogtalanul nem adott meg pár büntetőt az angoloknak..
De az is egy része az egésznek, hogy a focit a Barcelona jelenti, nem pedig a kékek..
És játékban a katalánok mindenkinél jobbak idén.
Drogba "fucking"-ozhat a kamerába, de attól még tény, hogy ő egy rakat helyzetet kihagyott, és csak naggyá tette az egyébként semmilyen kapus, Valdest.
Sőt! néha úgy is érezte az ember, hogy a kékek direkt 11est akarnak kapni..
Drogba meg Anelka is szinte a kapu szájáig viszi a labdát, már ezer éve rátűzhették volna, de nem..
Majd az 5ösön elesnek..
Hát vicc.. Be kellett volna rúgni..
Aztán 25 perces emberelőnyt is sikerült teljesen kihasználatlanul hagyni..
Vicc, szánalom volt a 2 kék mezes csatár..
Idiótán játszottak.. estek keltek, mint a serdülőben úgy cipelték 5ösig a labdát..
Idióták.. És van egy szólás: "Aki hülye, halljon meg"..
A Chelsea végül így is tett..
Mit hittek?:. Majd nem kapnak egy kis gólt se a világ messze legjobb támadó csapatától..
Iniestanak meg valahol igaza van..
Ott nyert az igazság amikor végre ezek a focizni nem akaró szarrágó angol gárdák végre elhullottak..
Hol van egy Chelsea, egy Liverpool, agy egy Arsenal (sőt még az Mu sincs ott) egy 2002-2003-as Realhoz, egy 2004-2005ös Milanhoz, vagy egy 2006os Barcahoz képest??
Hol??
Sehol..
És tegnap bár hülye módon de mégis csak az igazság érvényesült..
Gyönyörűen volt megírva..
Essien (aki a cselzi legjobbja) luftot rúg majd a legkomplettebb, legfajább igazi katalán gyerek betekeri, 1/1..
LOL..
Pedig egyik csapatot se szeretem, és akkor még finoman is fogalmazok, de ez most kijárt .!!
Abramovics meg nagy pénzből, összerakott egy looser csapatot.
Ilyen múlttal, így,.. ha a kékek egyszer is nyernének, bármilyen focival, az már csúnya lenne..
Az tényleg azt jelentené, hogy csak a pénz az ami számít, és lehet trófeákat venni..
De nem.. ez nem így van..
Döntőben meg majd lesz ami lesz.. az se fog érdekelni, lehet meg se nézem..
De a Barca megérdemelné..
Ennyi..
HALA MADRID
- xbalix
- Jugador d'estrella
A meccset nem 11-esekre hanem gólokra játsszák!
Abból idegenben ha jól tudom csak mi rúgtunk...
Ott a helyünk Rómááában!

This is what I want to be...DRUG FREE
Megérdemeltük !!!!és igen 1-1 és irány RÓMA:D