Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek aztán a perdöntő "bizonyítékok"zsoltman írta:
Tavaly volt a Unitednek egy Harqwes aki nagyon jól játsszot az egész szezonban ő most nincsen!
Pique ismeri a Unitedet!
Torres azt mondta ha a barca tudja birtokolni a labdát akkor a United szenved Ő csak tudja kétszer is verték a Ronaldóéket!
A United a bajnokságban a nagy csapatok ellen csak egyszer nyert!
Most nem az Old trafodon fognak játszani hanem RÓMÁBAN:)
Most olvastam, hogy a Barca gránátvörös-kékben, a Manchester pedig fehérben lesz. Persze nem ezen fog múlni, de én is jobban szeretem nézni a meccset, ha a hazai dresszben vannak.Barcagirl24 írta:remélem hogy a gránátvörös kék mezt fogják választanifurán hangozhat de nekem nem annyira teccik a játékuk ha abba a teszem hozzá szép sárga mezbe játszanak
xD de hát nagy valószínűséggel nem ezen fog múlni hogy ki lesz az idei BL győztes
Mindenkinek meg lehet a magan velemenye,es talan a Manchester az eselyesebb csapat (Ettol fuggetlenul en is a Barcara szavaztam)Messike10 írta:Úristen ki az aki idejön egy Barcás oldalra és arra szavazz h a Manu fog nyerni
Ha jól tévedek Cashly Cole játszott még akkor a balbekkben, az meg teljesen biztos hogy Sol Campbell nyomta a centerhalfot ugyanis ő fejelt gólt nekünk.bali 15 írta:A legjobb támadósor találkozik a legjobb védelemmel szemben. Pont mint 2006-ban. Milyen érdekes. Eboué-Touré-Senderos-Flamini VS. R10-Eto-Guly.
Xavi akkor nem játszott ,mert sérült volt..,bali 15 írta:És most a középpályánk is jobb. Akkor hogy is volt?
Van Bommel Deco Xavi . Most jobb a helyzet. Toure sokkal megbízhatóbb mint anno volt Van Bommel.
Ez azért volt, mert a pályaválasztó választhat mezt és csapatoknak van hazai illetve idegenbeli mezük.bouba írta:Nem.Leomessi14 írta:Szerintem mind a 2 csapat hazaiba lesz!Tavaly is ugy volt.....soadroli írta:Én úgy olvastam hogy mi leszünk hazai mezbe...
Tavaly az 1. meccsen: Barca: gránátvörös-kék , M.U.: fehér
2. meccsen : Barca : kék idegenbeli mez M.U.:piros-fehér
Nem mintha ezen dőlne el a győzelem....
azért az a kék nem annyira világos,sőőt...szóval az szntem kilőve,h M.U. idegenbeli KÉK,BARCA meg hazai...lionel_messi írta:Szerintem is megkülömböztethető mivel a Barca meze sötét a MU meg világosabb.
Nem.Leomessi14 írta:Szerintem mind a 2 csapat hazaiba lesz!Tavaly is ugy volt.....soadroli írta:Én úgy olvastam hogy mi leszünk hazai mezbe...
játszhatnának pl ebben:http://www.soccershopusa.com/Images_Pro ... te%201.jpglionel_messi írta:Őm mért is lesznek kék mezbe?a MU: Tiszta kék mezben lesz
De szerinted a piros és a kék hasonlít egymásra?Leomessi14 írta:Szerintem mind a 2 csapat hazaiba lesz!Tavaly is ugy volt.....soadroli írta:Én úgy olvastam hogy mi leszünk hazai mezbe...