Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ez azért volt, mert a pályaválasztó választhat mezt és csapatoknak van hazai illetve idegenbeli mezük.bouba írta:Nem.Leomessi14 írta:Szerintem mind a 2 csapat hazaiba lesz!Tavaly is ugy volt.....soadroli írta:Én úgy olvastam hogy mi leszünk hazai mezbe...
Tavaly az 1. meccsen: Barca: gránátvörös-kék , M.U.: fehér
2. meccsen : Barca : kék idegenbeli mez M.U.:piros-fehér
Nem mintha ezen dőlne el a győzelem....
azért az a kék nem annyira világos,sőőt...szóval az szntem kilőve,h M.U. idegenbeli KÉK,BARCA meg hazai...lionel_messi írta:Szerintem is megkülömböztethető mivel a Barca meze sötét a MU meg világosabb.
Nem.Leomessi14 írta:Szerintem mind a 2 csapat hazaiba lesz!Tavaly is ugy volt.....soadroli írta:Én úgy olvastam hogy mi leszünk hazai mezbe...
játszhatnának pl ebben:http://www.soccershopusa.com/Images_Pro ... te%201.jpglionel_messi írta:Őm mért is lesznek kék mezbe?a MU: Tiszta kék mezben lesz
De szerinted a piros és a kék hasonlít egymásra?Leomessi14 írta:Szerintem mind a 2 csapat hazaiba lesz!Tavaly is ugy volt.....soadroli írta:Én úgy olvastam hogy mi leszünk hazai mezbe...
Mert a sarga mez az idengenbeli mez.Es idegenben a csapatok alltalaban gyengebben jatszanak....Kamarilla írta:Nem tudom miért van ez nálam is, de ha én meglátom, hogy a sárga mezben toljuk, a szőr feláll a hátamon! Mindig gyengébben játszunk valamiért, egyszerűen nem értem, de olyan rozsdás lesz attól a meztől a Barca gépezete, h kínomban ordítani tudnék! A hazai mezben mindig megy, de vhogy elkallódik a csapat a sárgában! Nem tudom miért, de így van!
Szerintem mind a 2 csapat hazaiba lesz!Tavaly is ugy volt.....soadroli írta:Én úgy olvastam hogy mi leszünk hazai mezbe...
Őm mért is lesznek kék mezbe?a MU: Tiszta kék mezben lesz
Hát akkor viseld el, mert Rómában a MU: Tiszta kék mezben lesz, a Barca pedig tiszta sárgábanKamarilla írta:Nem tudom miért van ez nálam is, de ha én meglátom, hogy a sárga mezben toljuk, a szőr feláll a hátamon! Mindig gyengébben játszunk valamiért, egyszerűen nem értem, de olyan rozsdás lesz attól a meztől a Barca gépezete, h kínomban ordítani tudnék! A hazai mezben mindig megy, de vhogy elkallódik a csapat a sárgában! Nem tudom miért, de így van!
Nem lehet hogy azért, mert a sárga mezben idegenben játszunk?Kamarilla írta:Nem tudom miért van ez nálam is, de ha én meglátom, hogy a sárga mezben toljuk, a szőr feláll a hátamon! Mindig gyengébben játszunk valamiért, egyszerűen nem értem, de olyan rozsdás lesz attól a meztől a Barca gépezete, h kínomban ordítani tudnék! A hazai mezben mindig megy, de vhogy elkallódik a csapat a sárgában! Nem tudom miért, de így van!
akkor azért játszott mindkét csapat idegenben az idegenbeli mezében a tavalyi egymás elleni meccseken.Ronal.10 írta:Mitől vagy nyugodtabb??![]()
Azé mert a hazai mezt viselünk?
Piros meg a gránátvörös kéket meg lehet különböztetni szal sztem marad mind2 csapatnak az alap meze.
Irigylem a pulzusod.Sanama írta: Berbatov,Rooney gyengébbek
Az este legyen a focistáké. Az éjszaka a huligánoké.Barcaman14 írta:http://www.telesport.hu/Hirek/2009/05/1 ... ellen.aspx
Azért remélem hogy BL döntő a fociról fog szólni és nem lesz semmilyen komolyabb összetűzés, mert a csapatra nem vetne jó fényt...