Bajnoki Mérkőzések
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nagyon nyögvenyelős volt,pedig sima is lehetett volna.
Suárez rémes volt,én nem értem, ez az ember vagy nagyon jól játszik, vagy botrányosan...
Ma is mint a space jam-ben, elszívták volna a tudást a lábából...mindegy.
Xavi nagy tanár volt ma is, védelem is rendben volt, kp is, kivéve Rafinha, neki nagyon gyenge meccse volt, rengetegszer vitte be a zúzdába és vesztette el a labdát...felesleges, több passz kéne, nem a flikflakk.
AtMa nehéz lesz, iszonyat nehéz. Nem bánnám ha ma a Valencia megcsípne egy X-et, akkor kényelmes lenne a helyzet. De nem hiszem,hogy sikerül nekik, 3/4-0 lesz kb a meccs.
Suárez rémes volt,én nem értem, ez az ember vagy nagyon jól játszik, vagy botrányosan...
Ma is mint a space jam-ben, elszívták volna a tudást a lábából...mindegy.
Xavi nagy tanár volt ma is, védelem is rendben volt, kp is, kivéve Rafinha, neki nagyon gyenge meccse volt, rengetegszer vitte be a zúzdába és vesztette el a labdát...felesleges, több passz kéne, nem a flikflakk.
AtMa nehéz lesz, iszonyat nehéz. Nem bánnám ha ma a Valencia megcsípne egy X-et, akkor kényelmes lenne a helyzet. De nem hiszem,hogy sikerül nekik, 3/4-0 lesz kb a meccs.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
három pont megvan, de hogyan? gyomorideg nyolcvan percen át...Murinho most láthatta volna hogy kell Messit kikapcsolni de Suarezre is áll u.ez. dekoncentrált gyenge játék annál értékesebb három pont. ennél többet erről valóban nem érdemes mondani, most a Valencián a sor remélem nem tele gatyával érkeznek...
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Törvényszerű volt, hogy 3 nappal a bayern meccs után nem fogunk parádézni, és kb azt is kaptam amit vártam. Nem fizikai okok miatt, egyszerűen nehéz fejben felpörögni egy ilyen derbire a szerdai után. Maximálisan elégedett vagyok a megszerzett 3 ponttal, az ma pedig lényegtelen volt, hogy ezt milyen teljesítménnyel szereztük meg. Pedronak jár a pacsi!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Pedro, Pedro, Pedroooooooo ...... 

- visca el barca
- Presidente del Barça
az.Atalanta írta:Ez a Rafinha óriási csalódás! Nagyon gyenge teljesitményt nyújt..
mint ahogy ma az egész csapat. 3 pont meg van, a többi lényegtelen
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez a Rafinha óriási csalódás! Nagyon gyenge teljesitményt nyújt..
Teljesen rendben van szerintem. Adriano nem sokkal gyengébb Albánál, középen Piqué és Bartra abszolút rendben vannak, elöl ott a szokásos hármas, egyedül középpályán számottevő a rotálás. Mivel Rakitic kimaradt, így várható volt, hogy Xavi kezd, ehhez képest csak Iniesta pihen még Rafinha javára, a sokak által szidott Busquets-et pedig Mascherano helyettesíti. Otthon nem szabad, hogy gond legyen ezzel a kezdővel.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Adriano - Rafinha Mascherano Xavi - Messi Suarez Neymar
hát nem nagyon tetszik, de ez van. jobb lett volna gálával küldeni, 1000x fontosabb a mai meccs mint a keddi
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- visca el barca
- Presidente del Barça
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Bartra Adriano - Rafinha Mascherano Xavi - Messi Suarez Neymar
hát nem nagyon tetszik, de ez van. jobb lett volna gálával küldeni, 1000x fontosabb a mai meccs mint a keddi
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messithebest
- Director del Fútbol
Azt nem értem, hogy ezek az idióták a szövetségnél nem értek volna rá kivágni a balhét a bajnokság és a kupadöntő után??
most komolyan.. ha a bajnokság felénél járnánk, megérteném, de így... 2 nyamvadt fordulót nem lehet lejátszani? esküszöm ha ezt valaki megmagyarázza... mindenesetre én nem szeretnék így bajnoki címet a csapatnak, pláne hogy szerintem képes a 38 fordulós bajnokságot is abszolválni ...

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- visca el barca
- Presidente del Barça
pont most akartam írni, hogy így simán elvehetnék a bajnoki ünneplés jogát ha úgy alakulna..S.Agüero írta:De akkor már a forduló előtt találják ki, milyen lenne utólag megtudni...?

- Leon
- Director del Fútbol
Fura egy helyzet de ha így leszünk bajnokok akkor is ugyanolyan szépen fog fényleni az arany. A Real pedig köszönheti magának,hogy a legvége előtt a 2.ik. Úgy kell nekik!
A kupadöntő meg biztos,hogy előbb-utóbb le lesz játszva. Legfeljebb majd átugranak a csapatok Andorrába és ott rendezik meg!

A kupadöntő meg biztos,hogy előbb-utóbb le lesz játszva. Legfeljebb majd átugranak a csapatok Andorrába és ott rendezik meg!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem formálok véleményt a történésekről, mert halvány lila fingunk nincs mi történik úgy igazából, ki mit akar pontosan, természetesen az lenne a legjobb ha lisztességgel be lehetne fejezni a bajnokságot.
Ha elmarad 1-2 vagy az összes további forduló, akkor elmarad, ilyet még úgy sem láttunk, az meg hogy a Realosok vagy más szurkolók mit gondolnának, hát a izémet nem érdekli továbbra sem. Igen sajnos igazságtalan lenne a kiesés elől menekülő csapatokkal szemben, de hát ilyen az élet. Minket is igazságtalanul tiltottak el az igazolásoktól úgy hogy közben a spanyol szövetség áldását adta az igazolásainkra... ezt is ki érti?
Szóval lesz ami lesz, a kupadöntőt meg így is úgy is be fogják pótolni, olyan nincs hogy nem.
Ha elmarad 1-2 vagy az összes további forduló, akkor elmarad, ilyet még úgy sem láttunk, az meg hogy a Realosok vagy más szurkolók mit gondolnának, hát a izémet nem érdekli továbbra sem. Igen sajnos igazságtalan lenne a kiesés elől menekülő csapatokkal szemben, de hát ilyen az élet. Minket is igazságtalanul tiltottak el az igazolásoktól úgy hogy közben a spanyol szövetség áldását adta az igazolásainkra... ezt is ki érti?
Szóval lesz ami lesz, a kupadöntőt meg így is úgy is be fogják pótolni, olyan nincs hogy nem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Normandia
- Director del Fútbol
Az igazság az, hogyha elmaradna az utolsó két forduló, akkor a sztrájktörvény alapján, ami kimondja, hogy a le nem dplgozott munkanapokat nem lehet utólag ledolgoztatni, a bajnokság véget érme a 36. fordulóval. Tehát ha nyerünk és a jövő héten sem egyeznek meg, akkor az ATMA ellen már biztosan nem kellene pályáralépni, a Depor még lehet, ha addig megegyeznek.
Nem örülnék neki, mert szerintem képesek vagyunk bajnokok lenni "rendes" menetrendben is.
Nem örülnék neki, mert szerintem képesek vagyunk bajnokok lenni "rendes" menetrendben is.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
S az sem elhanyagolható szempont, hogy legyen már egy mérkőzés, mialatt kint tartózkodom, az isten szerelméreAzért én remélem, hogy születik valami megoldás, mert pl. a kiesés ellen küzdő csapatoknak nem mindegy, hogy hány meccs van hátra, ráadásul a bajnoki cím is jó lenne, ha normális körülmények közepette kerülne hozzánk

Életünk végéig hallgathatnánk, hogy a szövetség nekünk adta a bajnoki címet...

Azért én remélem, hogy születik valami megoldás, mert pl. a kiesés ellen küzdő csapatoknak nem mindegy, hogy hány meccs van hátra, ráadásul a bajnoki cím is jó lenne, ha normális körülmények közepette kerülne hozzánk.

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ak-2412169" target="_blank
- Chino
- Llegenda del Barça
Már nemcsak a bírók, az Uefa, hanem az RFEF is minket tol. Így nem nagy dicsőség bármit is nyerni.
Amúgy nem hiszem, hogy végeredményt hirdetnének attól függetlenül, hogy nem megy le az uccsó két meccs. Valami köztes megoldást kitalálnak, ez hatalmas botrányt váltana ki minden szervezet részéről, a klubokról nem is beszélve. Azt se feledjük, hogy ez nemcsak minket érintene. A BL*/EL- indulásért küzdő csapatok is háboroghatnak (akiknek akár csak matematikai esélyük is van), a kiesőhelyen lévőkről nem is beszélve, ami magával vonja a másod -és harmadosztályt is.

Amúgy nem hiszem, hogy végeredményt hirdetnének attól függetlenül, hogy nem megy le az uccsó két meccs. Valami köztes megoldást kitalálnak, ez hatalmas botrányt váltana ki minden szervezet részéről, a klubokról nem is beszélve. Azt se feledjük, hogy ez nemcsak minket érintene. A BL*/EL- indulásért küzdő csapatok is háboroghatnak (akiknek akár csak matematikai esélyük is van), a kiesőhelyen lévőkről nem is beszélve, ami magával vonja a másod -és harmadosztályt is.
Forca Barca!!!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
fú mi lesz itt ha tényleg a 36. lesz az utolsó forduló
amugy én ezt tartom legkevésbé valószínűnek
évekig hallgathatnánk, hogy csak azért csalták el a bajnokságot, hogy mi lehessünk a bajnokok

évekig hallgathatnánk, hogy csak azért csalták el a bajnokságot, hogy mi lehessünk a bajnokok

- Kash
- Entrenador del Barça
Azért az nem semmi, hogy a spanyol szövetség saját magát akarja ezzel lejáratni...Igazán várhattak volna ezzel a spanyol bajnokság végéig, aztán lesz idejük megbeszélni a dolgokat a következő szezonig...De ők neeeem, ők a bajnokság vége előtt úgy érezték/érzik, hogy kell nekik több lóvé. Persze a madridiak (szurkolók) megint csak olyasmikkel tudnak jönni, hogy így legalább a Barca rápihenhet az Atletico elleni meccsre, meg úgy általában mindenre. Nem is tudom melyik az idegesíőbb. 

Ez a történet szerintem csak pánikkeltés, pénzről való marakodás. Viszont, ha tényleg felfüggesztik a bajnokságot, könnyen elképzelhető, hogy majd szépen kizárják a spanyol csapatokat és a válogatottat a nemzetközi indulásból, utána vakarhatja a fejét a szövetség.
Nincs hely a naptárban halasztani Europai kupa, Bl döntő,Copa Amerika,válogatott meccsek lesznek júniusban!
Lehet vége lesz 36.ban!
http://www.marca.com/2015/05/08/futbol/1431042107.html" target="_blank
Lehet vége lesz 36.ban!
http://www.marca.com/2015/05/08/futbol/1431042107.html" target="_blank
- visca el barca
- Presidente del Barça
amugy konkrétan melyik szervezet alá tartozil az első osztály?
mert ha jol tudom, akkor az LFP alá az első-másodosztály tartozik
a RFEF alá meg minden osztály (utánpótlás, női, stb)
mert ha jol tudom, akkor az LFP alá az első-másodosztály tartozik
a RFEF alá meg minden osztály (utánpótlás, női, stb)

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Muszáj mutatniuk, hogy ők is dolgoznak, nem csak a lábukat lógatjákNem látok annyire bele ezekbe a dolgokba, de ez alapján tipikus kicsinyes kötélhúzásnak tűnik. Viszont szerintem meg fog oldódni a helyzet, és le lesznek játszva a meccsek