Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért ha legalább befuj a (minimum) 3 jogos tiziböl egyet, akkor....Asys írta:Magunknak köszönhetjük, nem a bírónak s nem másnak! A bíró ítélt s ennyi
Van Isten,holnaptól olvasd a BIBLIÁT ez nem vicc!!!!andris871120 írta:Azt írtam a kiállitás után hogy ha van isten akkor a 93. percben 1-1 és továbbmegyünk. Hát köszönöm. Ez az este életem egyik legnagyobb élménye. Ilyen [auto_cenzúra] játékot játszani mint a Chelsea. Hihetetlen. Ilyen bíró...kiállítás nem volt az, minimum 2 büntető. Lényegtelen megvan.
Abidal lapjat el fogjak torolni..gekkodan írta:Életemben nem ugráltam ekkorát, IMÁDOM A CSAPATOT!!!!
Alves nem lesz a döntőben, de a mai után nem bánom. Abidalt meg kell óvni, Puyol meg visszatér!!!!!!!
El fogják törölni Abidalt, mert semmi sem volt!!!!
NEHÉZ BÁRMIT IS MONDANI, NEM AKAROK TÖBBET!
VISCA EL BARCA!
CATALUNYA TRIOMFANT!!!
PEP GUARDIOLA!!!!!
Tot el camp és un clam,
som la gent blaugrana,
tant se val d'on venim,
si del Sud o del Nord.
Ara estem d'acord, estem d'acord,
una bandera ens agermana.
Blaugrana al vent,
un crit valent,
tenim un nom,
el sap tothom:
Barça, Barça, Barça!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Neked az.ozsimiki írta:UHHHH.
Nagyon nagyon nagyon megköszönhetjük a bírónak, jó egyszer nekünk is kijárt. Nagyon kész vok, kulturáltan örüljünk!
Álom döntő!!!
FORCA BARCAAA!!!
Magunknak köszönhetjük, nem a bírónak s nem másnak! A bíró ítélt s ennyiozsimiki írta:UHHHH.
Nagyon nagyon nagyon megköszönhetjük a bírónak, jó egyszer nekünk is kijárt. Nagyon kész vok, kulturáltan örüljünk!
Álom döntő!!!
FORCA BARCAAA!!!
Mer? Puyol játszhat nem?Nóbi írta:Azért a döntő kemény lesz, nem maradt túl sok védőnk... Cacerest addigra BE KELL ÉPÍTENI!!!