Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
barca6
Jugador d'estrella

2009.05.06. 16:25:51

Én már rendkívül izgulok!Mióta felkeltem csak a meccsre gondolok és arra
hogy a chelsea mennyit ad nekunk és vajon meg-e tudjuk oket verni.En nem hiszem hogy nyernénk(remelem nem lesz igazam),de a támadásokban nagyon bízom,de Henry hiánya engem is nyugtalanít :( (remelem játszik azért).A hatvedsor nem a legharcedzettebb de bízom benne hogy nagyon koncentralni fognak.Remélem bejutunk a dontobe es ott is helyt állunk majd.Addig is izguljunk tovább és bízzunk a csapatunkban!!!

Előbb próbálj meg bennük bízni Te is... :wink:
B.

bizok bennuk hajrá!!!Támadás mossuk fel a chelseavel a pályát hadd lássák hogy mi vagyunk európa legkjobb csapata,sot az egesz világé!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca6 2009.05.06. 16:51:56-kor.
Kép
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.06. 16:25:36

véleményem szerint, ha a szokásos mentalitással állnak ki a srácok, és azt játszák amit szoktak, és esetlegesen sőt egészen véletlenül:) úgy esünk ki, akkor senkinek egy szava ne legyen! ilyen ez a chelsea, de mi legalább, nem állunk vissza bunkerfocizni...ők meg nagy valószínűséggel, hazai pályán, első félidőben nagyjából azt fogják játszani mint a camp nouban! én azt mondom tökösen mint a hétvégén és akkor semmi gond nem lesz! (emellett nehéz, de biztos Barca győzelmet várok!)
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.06. 16:11:55

sztem a ma vki nagyon kifog kapni, az max a chelsea lehet! mert ha vezetnek is, ők nem akarnak majd még több gólt lőni, beérik azzal a kevéssel, ami van. ezzel szemben mi, ha "érezzük a vér szagát", akkor úgy megnyomjuk, mint a hétvégi el clasicón! egy vereség becsúszhat ma, de sokkal tuti nem kapunk ki!
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.06. 16:06:17

Ha eddig nem volt, nem ma lesz kezdő Hleb, az tuti. Henry nagy érvágás [auto_cenzúra] meg, de van, aki pótolja. Az meg, hogy csúnyán kikapunk...nagy baromság :wink: Kíváncsian várom Pep mester kezdőjét.
Megesszük őket!!!
Mosquito

2009.05.06. 16:00:29

lesliejr12 írta:Honnan veszik egyesek, hogy Terry nem játszik?
Nincs az eddigi hiányzókon kívül sérült.Alex is szerepelhet, akit a hétvégén le kellett cserélni.
Én írtam, mert láttam, hogy 3 sárgája van, de azt nem figyeltem, hogy az eltiltását már letöltötte. Azt hittem ilyenkor lenullázódik a sárgalapok száma.
Bocs mindenkitől akit félrevezettem az infoval. :(
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.06. 15:49:42

Colos írta:
maister6000cm3 írta:Na én azt mondom hogy ma csúnyán kikakpunk... Nem szeretném, de így lesz.(remélem nem lesz igazam) De az biztos hogy Henry hiánya semmiképp sem előny. Keita jól védekezik, de benne van a játékában a piros lap...A védelmünkről ugye meg nem is kell mondanom semmit... Az én kezdőm amivel esély lenne egy magabiztos 1 gólos győzelemre a következő:
V.V
DANI PIQUÉ TOURÉ!!! ABIDAL

KEITA(SERGI)
HLEB XAVI

MESSI INI
ETO'O
Nem is értem, hogy Laportáék miért nem Téged neveztek ki tavaly edzőnek. Lehet, hogy nem tudták, hogy Te Guardiolával ellentétben össze tudnál rakni egy győzelemre esélyes csapatot. Sok mindent olvastam már ezen a fórumon, de ilyet?!
mit nem értesz?
Hleb tuti hogy nem messi vagy henry helyére való!
Hanem egyel visszáb! Touré meg kitűnően védekezik ráadásul magas, ami nem hátrány. Keita vagy Sergi pedig el tudná látni a védekező középpályás szerepét!
Szal nincs ezzel semmi gond azon kívül h kicsit szokatlan.
Kép
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.06. 15:45:21

maister6000cm3 írta:Na én azt mondom hogy ma csúnyán kikakpunk... Nem szeretném, de így lesz.(remélem nem lesz igazam) De az biztos hogy Henry hiánya semmiképp sem előny. Keita jól védekezik, de benne van a játékában a piros lap...A védelmünkről ugye meg nem is kell mondanom semmit... Az én kezdőm amivel esély lenne egy magabiztos 1 gólos győzelemre a következő:
V.V
DANI PIQUÉ TOURÉ!!! ABIDAL

KEITA(SERGI)
HLEB XAVI

MESSI INI
ETO'O
Nem is értem, hogy Laportáék miért nem Téged neveztek ki tavaly edzőnek. Lehet, hogy nem tudták, hogy Te Guardiolával ellentétben össze tudnál rakni egy győzelemre esélyes csapatot. Sok mindent olvastam már ezen a fórumon, de ilyet?!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.06. 15:44:55

pont ez a baj, eto'o sztem csak középen tud igazán jót nyújtani :cry: ezért is rossz, h henry kiesett, őt az egyik legnehezebb normálisan pótolni. meg persze azért is, mert ilyen kaliberű játékost mindig nehéz helyettesíteni!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.06. 15:41:54

szajko írta:Védekezni a Barça? :lol:

Játszuk azt amit tudunk a maxon(támadás 1000-el :D), ha úgyis megver minket a cselzi(lehetetlen), akkor megérdemlik.

Szerintem 3-2-re nyerünk. :wink:
Na-Na!

Pár éve amikor az odavágón 2-1re nyertünk, a visszavágó előtt ugyanilyen nyilatkozatok voltak,h nem érdekel minket a Chelsea,és h idegenben leszünk, támadunk 1000el, csak az a baj,h 10perc alatt 3-0volt a Chelseanek, bár onnan is majdnem továbbjutottunk, a lényeg,h nem szabad fejetlenül tenni a dolgunkat!

Nekünk is figyelni kell nagyon, kötve hiszem,h az első félidőben jóval többet tenne a Chelsea mint idegenben,de nekünk is türelmesnek kell lenni. Ahogy a Nou Campban is támadtunk,de azért figyeltünk,h ne legyen baj belőle.

Bízom benne,h megszerezzük a vezetést,mert onnantól a Chelsea nem várhat, ha nem így lesz,akkor kötve hiszem,h 2.félidő előtt változna a játék képe. Okosnak kell lennünk,és nem minden mind1 alapon támadni. Az ráér akkor ha vezetne a chelsea.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.06. 15:41:49

Na én azt mondom hogy ma csúnyán kikakpunk... Nem szeretném, de így lesz.(remélem nem lesz igazam) De az biztos hogy Henry hiánya semmiképp sem előny. Keita jól védekezik, de benne van a játékában a piros lap...A védelmünkről ugye meg nem is kell mondanom semmit... Az én kezdőm amivel esély lenne egy magabiztos 1 gólos győzelemre a következő:
V.V
---DANI--------------PIQUÉ--------------TOURÉ!!!---------ABIDAL
-----------------------------KEITA(SERGI)---------------------------
----------------HLEB!!!-----------------------XAVI-------------------
------------------------------------------------------------------------
---MESSI------------------------------------------------------------INI
--------------------------------ETO'O-----------------------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maister6000cm3 2009.05.06. 15:44:31-kor.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.06. 15:33:55

Na mégse játszit tehát Henry...azért jó lenne már tudni a biztosat.Mindenesetre-biztos megkapom érte- akár még előny is lehet ha nem játszik Titi.

Azt gondolom,h akkor Ini fel Titi helyére és Keita kerül be középre.Amivel a középpályás védekezésünk stabilabb lesz és a támadás lehetősége is megmarad hiszen tudjuk,h Iniesta mire képes azon a poszton is.Nem lő annyi gólt mint Henry de nagyon agilis és veszélyes.Azt remélem,h közel lesznek egymáshoz Messivel.Csak akkor meg Eto'o szorulna ki a szélre...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
esmustang
Barça C

2009.05.06. 15:28:14

Azt kell játszani amit eddig sokat kell birtokolni a labdát mert úgy sokkal könnyebben tudunk támadást építeni.Nekünk a döntetlen is jó mert idegenben játszunk de ha lehet akkor sok gólt rúgjunk és ilyen támadósorral ez lehetséges.
szajko
Director del Fútbol

2009.05.06. 15:27:31

Védekezni a Barça? :lol:

Játszuk azt amit tudunk a maxon(támadás 1000-el :D), ha úgyis megver minket a cselzi(lehetetlen), akkor megérdemlik.

Szerintem 3-2-re nyerünk. :wink:
lesliejr12
Jugador del Barça

2009.05.06. 15:26:35

Honnan veszik egyesek, hogy Terry nem játszik?
Nincs az eddigi hiányzókon kívül sérült.Alex is szerepelhet, akit a hétvégén le kellett cserélni.
Bányász

2009.05.06. 15:21:27

csabooo írta:Szerintem a Chelsea ellen mi is azt kéne játszuk amit ők ellenünk.Védekezés,védekezés,védekezés és védekezés.MERT mi a kontrákban nagyon jók vagyunk és ha a Chelsea támad akkor egy idő után beleun hogy nehezen jönnek át rajtunk,aztán már csak méregből támadnának..És akkor ott mi meg foghatnánk.Meg a hajrát kéne meg nyomni az utolsó 10 percet,persze csak ha vesztésre állunk ami remélem nem fog fenn állni.Örülnék ha hamar rúgnánk egy gólt,mint tegnap a MU és akkor lehet esélyünk.Remélem legyűrjük a Londoniakat,de a védelem nem épp a legjobb lábon áll..:(
Csak én érzem ellentmondásosnak a hszed? :)

A védelem nem éppen a legjobb lábon áll de álljunk be védekezni?Ez lenne a legrosszabb amit tehetnénk.Ezzel feladnánk a játékunkat és elvesztenénk a góllövés esélyét is.Azért a Chelsea nem egy eszetlen csapat.Ha védekeznénk akkor se támadnának eszetlenül...

Meg aztán nem is vagyunk egy Chelsea.Egyszerűen ez a csapat ezzel a kerettel nem is képes tartós védekező focira.Majd Messivel,Iniestával,Xavival beállunk védekezni és bekkelünk 90 percen át?Öngyilkosság volna.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
esmustang
Barça C

2009.05.06. 15:21:25

Csumi!

Pep legnagyobb hibáját követné el ha Busquets-t játszatná a Chelsea ellen.Egyáltalán nem illik a barca játékába.nagyon lassú fizikailag gyenge állandóan hátra felé játszik védekezni nem tud se támadni talán egy évben 1×.Inkább a Caceres játsszon sokkal jobb mint Sergi.Ezen kívűl az egész csapat tökéletes sztem megütjük a Chelsea-t.HAJRÁ BARCA!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.06. 15:17:18

bali 15 írta: Amúgy hiába linkeltek be oldalakat a tegnapi meccsre nem emlékeztek?
Nasri-nak volt már egy sárgája és ki is írták a vicc kedvéért hogy nem játszhat a döntőben, ergó nem változott semmilyen rohadt szabály.
:?
Tényleg, így sajnos egyértelmű, innentől nincs értelme találgatni :? (majd utólag azért utánanézek,h miért hülyítették a népet 1hónapon keresztül,h hoztak egy új szabályt)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csabooo
Capitá del Barça

2009.05.06. 15:17:17

Na eljött a várvavárt nap :).

Szerintem a Chelsea ellen mi is azt kéne játszuk amit ők ellenünk.Védekezés,védekezés,védekezés és védekezés.MERT mi a kontrákban nagyon jók vagyunk és ha a Chelsea támad akkor egy idő után beleun hogy nehezen jönnek át rajtunk,aztán már csak méregből támadnának..És akkor ott mi meg foghatnánk.Meg a hajrát kéne meg nyomni az utolsó 10 percet,persze csak ha vesztésre állunk ami remélem nem fog fenn állni.Örülnék ha hamar rúgnánk egy gólt,mint tegnap a MU és akkor lehet esélyünk.Remélem legyűrjük a Londoniakat,de a védelem nem épp a legjobb lábon áll..:(
el sastre
Barça C

2009.05.06. 15:15:58

én így kezdenék, ha Henry játszik:

Valdes-Alves, Pique, Abidal, Sylvinho-Iniesta, Yaya, Xavi-Messi, Eto'o, Henry

Ha nem:

Valdes-Alves, Pique, Abidal, Sylvinho-Xavi, Yaya, Keita-Messi, Eto'o, Iniesta
lesliejr12
Jugador del Barça

2009.05.06. 15:15:39

Yaya-ra szükség van a középpályán.Már ott kell elkezdenünk a védekezést.
Caceres azért védő és azért vettük, mert szükség van rá.Itt a lehetőség.Így csak 1 helyen kell változtatni, nem kell az egész védelmet átvariálni.

Sárgák nem törlődnek, ezt én is rosszul tudtam.Asszem csak az EB-n volt ilyen.
Nem volt véletlen tagnap Nasri lapja után ki is írták, hogy a következő meccset kihagyja.
Sir Alex meg 0-3 után egyből a sárgás embereket hozta le.Andreson-t,Evra-t és Rooney-t.Ne vitatkozzunk ezzel, csak jobban tudják a szereplők.Tévesen állította vmelyik riporter az egyik BL meccsen, mert a válogatott tornákból indult ki.
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.05.06. 15:02:46

SZerintem pedig egy Chelsea ellen sokat szamit a tapasztalat,szereny velemenyem szerint "A sziklat" kellene vedelembe betenni,kozeppalyan van aki jaccon!De ez nem az en dontesem es remelem barmien dontes is szuletik majd jo dontes lesssz! Orokkon orokke Barca:D
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
rszergej
Capitá del Barça

2009.05.06. 14:58:50

bali 15 írta:Toure a védelembe? Nem olyan rossz ötlet.
És Busqi? Kíváncsi lennék.
Remélem Pep nem most elégíti ki a kíváncsiságodat :roll:
Toure az más tészta, benne inkább bíznék mint Sergiben, már ha hátul kellene játszaniuk.
Minden esetre kíváncsi vagyok mit fog kitalálni a mester, de én Cáseresre szavazok, nem annyira rossz az a gyerek, hogy már ennyire ne lehessen bízni benne, arról nem is beszélve, hogy reagálna le azt, hogy egy védekező középpályást húznak vissza a helyére. Pff... bele se gondolok
Kép
Bányász

2009.05.06. 14:58:29

bali 15 írta:Toure a védelembe? Nem olyan rossz ötlet.
Szerintem bármelyikük játszana ott az rossz ötlet lenne.Nem nagyon vagyok híve az ilyen rakosgatásoknak és nem is nagyon szoktak bejönni.Elég ha csak a közelmúltból említjük esetleg Cambiassot vagy Essient.Szerintem egyikük se oldotta meg rendesen a feladatát azon a poszton.

Na meg aztán van egy Cáceresünk.Minek vettük meg ha akkor se játszatjuk amikor szükség van rá.Szóval játszon vagy Ő(bár necces mert elég kevés meccse van idén ráadásul ilyen téttel a háta mögött még nem is játszott sztem sose)vagy Abidal.

Azért tartom Abidalt biztosabb megoldásnak mert Ő legalább védő és sztem fegyelmezettebb is mint a Toure-Busquets páros.(Srgi meg hiába játszott már belős védőt a b-be ez azért nem a negyed osztály...)
Kép

bali 15
Director del Fútbol

2009.05.06. 14:47:55

Toure a védelembe? Nem olyan rossz ötlet.
Emiatt a sárgalapos balhé miatt nem merném játszatni Dani Alvest.
Inkább Sylvinho legyen a helyén. Hallom nem lesz Terry ez nagyon jó.
Viszont Dani Alvest nagyon féltem. :?
Amúgy hiába linkeltek be oldalakat a tegnapi meccsre nem emlékeztek?
Nasri-nak volt már egy sárgája és ki is írták a vicc kedvéért hogy nem játszhat a döntőben, ergó nem változott semmilyen rohadt szabály. :?
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.06. 14:42:08

Végignéztem a BL szabályzatában az összes olyan paragrafust, amiben szerepel a "sárga" szó, de a döntőt sehol nem említik. Annyi van, hogy a szezon végén törlődnek a sárga lapok.

BL szabályzat angolul
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Válasz küldése