Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
albicelesteX
A Vadász

2009.05.07. 09:30:23

A múltból akarsz meríteni!!?Felesleges!A jelen a mérvadó az emlékek szépek de szerintem az igazi madrid drukkerek kint nem elégszenek meg azokkal amiket ide leírtál!Nekünk is volt anno egy aranycsapatunk akik vb döntőt játszottak!Most hol tartunk?És szerintem az akkori labdarúgást felesleges a jelen focijával párhuzamba vonni, mert véleményem szerint az akkori játék ma nem állná meg a helyét ezen a szinten!
Kép
Dantes
Jugador del Barça

2009.05.07. 09:30:17

mezeibela margitista "barátunk" ... a pengeéles logikádból az következik, hogy Te most iszonyatosan utálod a saját csapatodat...gondolom a következő játszódott le benned TÖBBEK között a pl.: Getafe meccs után (ha jól emlékszem a végén volt valami kis odapilinszkázós rész...):

"Így már nem is kell a 3 pont, nyerjen csak a Barca bajnokságot."

Ugye-ugye... :idea:
Realista24
Jugador del Barça

2009.05.07. 09:30:09

Na még ennyit a tegnapi meccshez, aztán nem tovább nem hergellek titeket...

http://i44.tinypic.com/rthilf.jpg[/url]
Vikke
Barça B

2009.05.07. 09:29:03

Üdv!
Chelsea szurkolóként leírnék pár gondolatot.

Először is gratulálok a továbbjutáshoz és a bajnoksághoz is! Ha tehetem, mindig megnézem a Barca bajnoki meccseit, tökéletes kikapcsolódás egy végig dolgozott szombat után megnézni Messiék óriási támadófociját!
De!
A BL más! A BL-ben vannak olyan csapatok, amelyek Spanyolországban nincsenek! Szervezett, taktikusan játszó, intelligens csapatok.
"A foci szégyene a Chelsea"? "Az igazság győzött"? "Antifoci"? Hagyjuk ezeket, jó?
Az első meccsen azt játszottuk, amit kellett a világ legjobb támadófociját játszó csapata ellen, idegenben, a BL elődöntőjében, 80 ezer katalán előtt!
Lehet, hogy nem volt szép, de mégis mit vártatok? Hogy megállás nélkül támadni fogunk, hogy aztán kikapjunk 4-2-re? Ha ezt hiszitek, akkor bohócok vagytok, nem mások! Próbáltunk támadni, annyi sikerült. De a CÉLT, teljesítettük.

Tegnap meg: A labdabirtoklás nem sokat számít. Kaput eltalált lövésetek csak egy volt. Iniesta parádés gólja. (Nagyon csípem a kis albínót!!)
A mi kezünkben volt a meccs! De jött ez a bíró és csúnyán belenyúlt a meccsbe! Én nem beszélek 6 megnemadott tiziről, de kettőről biztosan.
-Piquet kezezése egyértelmű, Ő is beismerte.
-Malouda lerántását lefújta, de egyértelműen benn volt a büntetőterületen. Ha már lefújja, (le is kellett) akkor 11-es járt volna.
-Abidal kiállítása természetesen kamu volt, viszont Alvest simán ki lehetett volna szórni már az első féliődben.... Erről ennyit.
Tény, be kellett volna lőni a helyzeteket, de nem lőttük. A tizit viszont lőttük volna.

Szóval, kis összegzés:
Gratula mégegyszer, de mi érdemeltük volna meg a továbbjutást!
Felejtsétek el a [auto_cenzúra] "antifutball" kifejezést és próbáljátok meg megtalálni azt, hogy milyen gyönyörű, amikor egy csapat olyan szervezetten működik, mint egy óramű. Mert lehet szeretni mindkét stílust!
"Otthon" a Chelsea fórumon már előjöttem ezzel a hasonlattal.
A Barca egy gyors amerikai akciófilm, míg a Chelsea egy európai művészfilm. Én az utóbbiakat szeretem jobban...
És mégegy egy fórumozó szájából: "A Barca a foci Nadalja, a Chelsea Federer...":-)

Nna, Béka, aztán kössétek fel a gatyát a ManU ellen és tessék megnyerni a Primera Dívision-t!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vikke 2009.05.07. 09:30:44-kor.
One and only Chelsea!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.07. 09:25:10

Realista24 írta:
Majd ha a Real Madrid feltud mutattni valamit akkor gyere ide és biráskodjál szerintem.
9 BEK/BL győzelem, több mint 30 bajnoki cím...soroljam? Inkább nem, mert elsírod magad....na örüljetek... és imádkozzatok, hogy ugyanez a bíró vezesse a döntőt is.
Igen es ezekbol 5-ot(BEK) 50 valahany evvel ezelott szereztetetek,most semmi!
Realista24
Jugador del Barça

2009.05.07. 09:22:54

Majd ha a Real Madrid feltud mutattni valamit akkor gyere ide és biráskodjál szerintem.
9 BEK/BL győzelem, több mint 30 bajnoki cím...soroljam? Inkább nem, mert elsírod magad....na örüljetek... és imádkozzatok, hogy ugyanez a bíró vezesse a döntőt is.
Laci0820
Jugador del Barça

2009.05.07. 09:19:00

Olé,Olé,Olé oléééééé EZ azzz BL FINÁLÉ!!!
Iniesta Parádés volt, brávó :D
Kép
mezeibela
Jugador del Barça

2009.05.07. 09:16:15

annyira hangulatember a társaság hogy az valami hihetetlen...
ha iniesta tegnap nem lövi be és a chelsea jut tovább egy rossz szót nem szoltatok volna..inkább örültetek volna hogy nem adták meg azt a pár 11est..mindenki beletörödött volna..ezt a tegnapi meccset a barcelona csakis a játékvezetőnek köszönheti...a barca 93 percig a kaput sem találta el...miközben a chelsea kontratámadásaibol egy rakat helyzetet kialakitott..
énis a barcelonának szurkoltam mert nem akartam hogy megin ezek a ***** angolok játszák a döntőt...de nem igy...igy már nemis tudok örülni a barca továbbjutásának...és ha ezek után még blt nyertek...akkor azért el lehet gondolkozni hogy mekkora hisztit levágott a társaságotok amikor a madrid ellen nem fujtak be egy 11est és hasonlók...egy ilyen meccs után mostmár csak az jöjjön át reklamálni akinek 2 anyja van... :roll:
további szép napot.. :roll:
m a d r i d i s t a .
barcami
Jugador del Barça

2009.05.07. 09:15:05

FC Barcelona v Manchester United (C.L Final) Date: 27/5/2009 Start: 20:45 Venue: Olympic Stadium Rome, Italy.
:))))
Hihetetlen volt a tegnap este, azért is mert mint írtátok is, a Barca nem szerencsével szokta nyerni a meccseit.
Két teljesen más stílusú csapat játékából ilyen vagy ehhez hasonló meccs lesz.
A Chelsea nagyon masszív csapat, PL-be ilyen csapat kell a dobogóhoz, össze is rakták. A BL-ben sem jön ez rosszul.
A Barca egyik csapatrésze sem a megszokott felállásban játszott, a Ch. full csapattal játszott. Ezért is nagy a siker!
Nem értek azzal egyet hogy a védelmünk másodrangú lenne, sőt szerintem rengeteget alakított P.G. a védelmen, és jövőre még jobb lesz! :)
Iniesta lövése olyan volt mint egy végső próbálkozás, ...és bejött!!!
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.07. 09:12:04

Realista24 írta:

180 percig azt sem tudta a barca, hogy hol a labda, mi az a foci. A chealse fölé nőtt, egyedül a bírónak köszönhetitek, hogy nem lett egy sima 4-0 a vége....a bl idei kiírásának szégyene volt a tegnapi játékvezetés...
Eleve az érdekes a hszd-ben az az hogytik biráljátok a Barcelonát,egy olyan csapatot aki mindenütt a világban megállja a helyét ellentétben a Real Madriddal szemben természetesen.Lásd: Spanyol kupa döntő
,Bl döntő és bajnoki cim egyben.(Mondjuk az utóbbiban biztos vagyok hogy meglesz szerintem).És a Madrid hol van?????Szóval eleve az érdekes az az a nyilatkozatodban hogy még te birálsz egy olyan csapatott, aki eddig még minden nemzetközi porondon megállta a helyét, és teszed ezt egy olyan csapatt szurkolójaként akik már lassan 7 éve sehol nincsenek érted!!!!:SEHOL!!!!!!!!!!.De a legviccesebb az egészben az mégis az hogy egy ilyen El classicó után ami volt még minket illetel meg kritikával,miközben a kedvenceid kaptakki 6:2-re.Ez röhelyes.Majd ha a Real Madrid feltud mutattni valamit akkor gyere ide és biráskodjál szerintem. :lol:
Dantes
Jugador del Barça

2009.05.07. 08:59:02

Na, megint ostobaságokat írogat egy-két "szelíd motoros" antibarcás...srácok nem kéne, még akkor sem ha savanyú a szőlő...

A margit idei csapata nem tartozik a meghatározó klubbok közé,
a 600 milliószor és millióból összelapátolt cselszki meg hazai pályán nem tud kb. 30 perc alatt gólt rúgni, egy erősen felforgatott 10 emberrel játszó barcának...
Az ángliánusoknál nem szokás ráülni az 1 - 0- ra, már írtam korábban is, az csak az olaszoknak megy...a bírót meg felejtsük már el, mert hülye döntéseket mindenki tud hozni a padlásról ... így eléggé parttalan lesz a story.

A semlegesek meg izgalmukban - szerintem - nem karmolták véresre magukat az idei margit/cselszki produkció láttán, ... bár elismerem azt is lehet szeretni.

Ez van, szóval tessék nyugodtan letolni a békát...

Jövőre pedig lehet bizonyítani az idén elveszett nagyságot... :wink:
MG
Barça B

2009.05.07. 08:58:15

A Somos madridista??
aham,akkor már értem... :D
borzasztóan idegesített a folyamatos "ellen" kommentálása...
albicelesteX
A Vadász

2009.05.07. 08:49:11

Realista24 írta:180 percig azt sem tudta a barca, hogy hol a labda, mi az a foci. A chealse fölé nőtt, egyedül a bírónak köszönhetitek, hogy nem lett egy sima 4-0 a vége....a bl idei kiírásának szégyene volt a tegnapi játékvezetés...
Akkor te nem láttad a meccset barát!2002 ha madridista vagy vágod mi ez a dátum!7 éve semmi európában!Ez a mérlegetek!Tavaly mi a [auto_cenzúra] csapatunkkal amelyik botladozott rosszul játszott elődöntőig meneteltünk és egy sovány 1-0-ával estünk ki a legjobb négy között a későbbi győztestől!Ezzel szemben a galaktikus primadonnáid 4-eket kapnak az Anfielden sőt még otthon sem képesek nyerni és a legjobb 16 közül tovább lépni!Magyarán savanyú a szőlő madridista!!!!Egyébként meg ne provokálni járj ide szerintem mert a 180 perces megnyilvánulásod sem állja meg a helyét!Ha csak ezért jöttél ide akkor inkább mars innen te frájer!
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.07. 08:40:22

Realista24 írta:
Szerintem sokkal inkább rászolgáltunk a továbbjutásra mint a Chelsea
180 percig azt sem tudta a barca, hogy hol a labda, mi az a foci. A chealse fölé nőtt, egyedül a bírónak köszönhetitek, hogy nem lett egy sima 4-0 a vége....a bl idei kiírásának szégyene volt a tegnapi játékvezetés...
Vicces ezt hallani olyan emberektől,akiknek a kedvenc csapatta már mindenféle kupából kiesett vagy másképpen fogalmazva odáig még nemért célba.És azt is vicces hallani pont tőletek hogy szégyen a játékvezetés!!!pont tőletek akik a bajnokságban számtalan mérkőzést a játékvezetőnek köszönhetek lásd.pl:OSASUNA ellen.Ha ezt nézzük akkor az El classicónaksem lett volna értelme.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.07. 08:37:19

Realista24 írta:
Lol ezt komolyan gondoltad? :D :D A Chelsea nem tudta hogy hol a labda a Camp Nouban es habar most tellleg a Chelsea volt a jobb szeritem megerdemelten nyertunk,megerdemeltuk,jobban mint az a Chelsea aki ha jol meggondoljuk a csoportkorbol is alig tudott tovabbmenni.X-elt a Bordeaux-al,a Kolozsvarral(!!!) :D Es kikapott,csunyan kikapott a Romatol!A Juve ellen is epp hogy csak tovabbjutottak.A liverpooli produkcio szep volt ,elismerem,de mi is vertuk a Lyont,Bayernt is ugyanugy mint ok a Poolt.Ennyit akartam mondani.
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.07. 08:32:59

Realista24 írta:
Nem baj, hogy végig nálunk volt a laszti. Pont a cselzi nem tudta, csak éppen lőttek egy gólt, ami azért nem elhanyagolható. A bíró hibáival egyetértek.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.05.07. 08:29:35

erosvezer írta:Én csak azt mondom a Chelsea 10 ember ellen játszott 25 percig, eldönthették volna a mérközést, ők beálltak védekezni, és ölték a focit, megérdemelték , hogy kiestek. Pique kezezése tényleg 11-est ért,a többi szerintem nem volt az, de Anelka meg elesik a saját lábába és Abidalt állitják ki?!Nevetséges!Drogba is kaphatott volna egy Oscar- díjat!Megérdemelten jutott a döntőbe a Barca!Mindenki az Eto, Henry, Messi hármasról beszél, de szerintem ha nem lenne mögöttük két ilyen középpályás, mint Xavi és Iniesta most nem tartana itt a Barca!

IRÁNY RÓMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is ezt vallom! Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy volt egy odavágó is, ahol az akkori bíró nem akadályozta meg a Chelsea játékosainak durvaságát...
Feltünő volt, hogy Busquets nemzetközi Top meccsen mennyire nem illik bele a csapatba... Igaz van még fejlődési lehetősége. Szomorúbb, hogy a leendő aranylabdás - Messi - mennyire nem csinált semmit a meccsen... :( Eto'o meg annyit sem... Henry meg borzasztóan hiányzott.

Amúgy Somos Zoli - bármennyire jóban vagyok vele, tisztelem, kedvelem - ezen a meccsen igencsak elfogultnak tünt... Enniyre fájt neki a hétvégi 2-6????
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Realista24
Jugador del Barça

2009.05.07. 08:28:51

kapitány
Jugador del Barça

2009.05.07. 08:28:02

HÚ de kemény volt!!!!!! én lesz@rom a bírókat az a lényeg, hogy ott leszünk Rómában, mert nekünk kellett ott lenni!!!olé olá , olé olá...!!! a MU ellen iszonyatosan nehéz lesz ilyen védelemmel... nem is tudom, hogyan fogunk felállni hátul. de most az a lényeg, hogy győzött a FUTBALL!
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.07. 08:25:05

Fernando írta:Szerintem sokkal inkább rászolgáltunk a továbbjutásra mint a Chelsea. A két meccs összképe alapján mi játszottunk jobban, főleg az első meccsen a Camp Nouban. A tegnapi meccsen is csak lőtt egy gólt a Chelsea, azon kívül semmi. Voltak néha-néha veszélyes kontráik, de mi támadtunk megint végig ők pedig sünbe beálltak. Ez mi? Ez nem foci. Ha reálos lennék (de nemvagyok :D ) is a Barcának szorítottam volna.
Ezen a fórumon mindenki szerint rászolgáltunk a győzelemre :D Tény, a bíró nem adott meg min. 2 tizit a cselzinek. Drogba helyében én is morci lettem volna. Be kellett volna lőni a helyzeteinket az első meccsen és akkor nincs ez a szívroham közeli állapot. Tegnap jobban játszott a cselzi, ezt el kell ismerni, nem volt helyzetünk, nekik volt. Első meccsen meg mi játszottunk jobban, "csak" nem lőttünk gólt!
Kis kitérés: Ballackot van bommeli antifocistának tartom, szégyen az az ember.
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.07. 08:15:45

pitta19 írta:
Perrero írta:
pitta19 írta:a Chelseat meg lekell tartóztatni gyilkossági kisérletért :!: Megpróbálták megölni a szép focit
Meg a játékvezetőt:)
Főleg ez a süket Ballack meg Drogba!!!még nekik állt fejebb hogy nem érdemeltük meg a győzelmet, miközben ők meg ziccereket puskáztak el.Ráadásúl amig ők 11-en voltak a pályán hátul addig mi 10 emberrel támadtunk és hálistennek megislett az eredménye.Úgyhogy ennyit a Chealsea magyarázkodásairól.Győzött a futtbal az antifuttbalal szemben és punktum sztem.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.07. 08:02:58

Szerintem sokkal inkább rászolgáltunk a továbbjutásra mint a Chelsea. A két meccs összképe alapján mi játszottunk jobban, főleg az első meccsen a Camp Nouban. A tegnapi meccsen is csak lőtt egy gólt a Chelsea, azon kívül semmi. Voltak néha-néha veszélyes kontráik, de mi támadtunk megint végig ők pedig sünbe beálltak. Ez mi? Ez nem foci. Ha reálos lennék (de nemvagyok :D ) is a Barcának szorítottam volna.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.07. 07:57:49

A tegnapi meccset egy mondattal tudom jellemezni:

Győzött a foci a, modern foci felett. :roll: :wink:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
mess2009
Director del Fútbol

2009.05.07. 07:42:36

eltekintve a szélsőségektől, már szinte mindent leírtunk,de ez a 90 perc sokáig emlékezetes marad...
Az erények: a (szó szerint) szárny-szegett gárda valóban hihetetlen hite, hajtása, küzdelme!
Iniesta, önmagában ! hosszú meccsek óta a csapat legjobbja!
a hibák, amikből a nyilvánvalóbbakat fel sem sorolom, annyian leírták de ami nekem különösen szemet szúrt: Guardiola óriásit hibázott már Busquets beállításával is , de hogy nem hozta le a félidőben az egyszerűen érthetetlen! ez a srác azon túl hogy egy fontos posztot elfoglalt, mindent elrontott amihez hozzányúlt illetve gyáván és deffenzíven mozgott.
A bíró:szerintem is 1-1 ide oda a nagy hibákat tekintve, az sem elhanyagolható nézet, hogy míg a Barcának nyilvánvalóan ártott a kiállítással, azt a 11-est még be is kellet volna rúgni!
a sors fintora: a két gól hasonlósága!! bár a Chelsea-é ben több volt a véletlen elem ( lepattanó, kapufa) Inié tudatos passz, kapáslövés, talán nem volt annyira védhetetlen mint amit mi kaptunk.
a döntőig még gondolom sokat agyalunk mindenen, de ez már egy más érzés!!!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.07. 07:40:59

sztem a man utd is ugyanúgy kontrákra fog játszani! nem fognak annyit támadni, mert ők is tudják, egy kis terület bőven elég, és máris gólt kapnak! rooney megint jobb hátvéd lesz, c ronaldo lesz egyedül elől! egyetlen mázli, h nincs fletcher, aki nagyon hasznos, így helyette egy támadó szelleműbb(scholes, giggs) kp kerül majd be
Kép
Válasz küldése