Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ilúvatar írta:..
Ha 2x betalálunk a kapuba, akkor Chelsea -nak 4 -et kell lőnnie nem? tehát ha 3:2 az állás, akkor mi jutottunk tovább, vagy hogyvan?
De nem! Pár kommentel lejjebb már ki lett tárgyalva a téma. Olvassátok el a szabálykönyvet. A sárga lapok sem törlődnek a döntőre.mindorokke_barca írta:De igen, az elődöntő után törlődnek a lapok, teljesen mindegy, hogy 2 vagy 3 van az illetőnek, csak az nem játszhat a döntőben aki az elődöntő visszavágóján pirosat kap, mint pl a túloldalon Fletcher.Nem úgy van, hogy az elődöntő után csak pirossal kaphat eltiltást vki a döntőre?
De igen, az elődöntő után törlődnek a lapok, teljesen mindegy, hogy 2 vagy 3 van az illetőnek, csak az nem játszhat a döntőben aki az elődöntő visszavágóján pirosat kap, mint pl a túloldalon Fletcher.Nem úgy van, hogy az elődöntő után csak pirossal kaphat eltiltást vki a döntőre?
mégha nem is egy Usaim Bolt, de egy Drogba, Lamp, Ballack, Mikel, Deco playakat simán ver... Malouda meg Essien talán robbanékonyabb, de előbbire Alvesnek kéne odafigyelni, míg utóbbi csak ne járkáljon a 16osunk környékénlesliejr12 írta:A védeleről pedig még annyit h Pep helyében elgondolkoznék egy Piqué Busquets pároson hiszen Busi a Barca B-ben többször is játszott középhátvédet ráadásul erős felépítésű, magas, technikailag is képzett és gyors és lehet h Abidalnál jobban bejátssza ezt a posztot(vagy Cáceresnél)!!
Láttad már Busquets-et futni?Mintha fájna neki.A leglassabb barcelonai.Úgy fordul, mint egy komphajó.Abidal métereket verne rá rövidtávon.
Egyébként szerintem Caceres fog szerepelni ott.Na ő tényleg gyors.Meg lenne 3 jól fejelő hátvédünk.
Nem úgy van, hogy az elődöntő után csak pirossal kaphat eltiltást vki a döntőre? Nekem úgy rémlik, de javítsatok ki, ha tévedek!Valbali írta:Az a nagy baj,hogy Alves tuti nemfogja kihúzni sárga nélkül.
A védeleről pedig még annyit h Pep helyében elgondolkoznék egy Piqué Busquets pároson hiszen Busi a Barca B-ben többször is játszott középhátvédet ráadásul erős felépítésű, magas, technikailag is képzett és gyors és lehet h Abidalnál jobban bejátssza ezt a posztot(vagy Cáceresnél)!!
Egyetértek erre igen nagy esély van pl ha Alves fentragad egy támadásnál és visszafutva kénytelen felrúgni vkit h nehogy gólt kapjunk...Nem lenne jó de remélem Pep kioktatja DanitValbali írta:Az a nagy baj,hogy Alves tuti nemfogja kihúzni sárga nélkül.
na igen és a 3. góljuk is vizsgálandóMichaaBee írta:És leginkább Alvésnek... Jobb hátvéd nélkül nem lehet a Manchester ellen BL-döntőt játszani, CR bereggelizi azt aki Alvés helyett ott áll.dzsosua írta:szóval holnap vigyázni kelll, ha esetleg tovább mennénk...![]()
És leginkább Alvésnek... Jobb hátvéd nélkül nem lehet a Manchester ellen BL-döntőt játszani, CR bereggelizi azt aki Alvés helyett ott áll.dzsosua írta:szóval holnap vigyázni kelll, ha esetleg tovább mennénk...
Elolvastam az UEFA-szabályzatot, megfelelő angol-tudásommal állíthatom, hogy egy szó sincs ilyenről, ráadásul Hajdú B. is ezt mondja, szóval nagy sansz van rá, hogy nem törlődik semmi.herlius írta:Nem vagyok egy angol zseni, de ha jól látom a 21.-ik cikkely foglalkozik a témával és ott bizony nem írja, hogy a döntőre törlődnének a lapok.
http://www.uefa.com/multimediafiles/dow ... wnload.pdfForcabarca8 írta:de gyökker honlap eza uefa.com! (vagycsak én vok az?) de már egy ideje nézegetem, szinte mindent megnéztem, de a lapokról még nem találtam semmit! már nagyon idegesít