Yokozuna írta:A sevillai első harminc perchez hasonlóan megbénítottuk az ellenfelet. Szegény szerencsétlenek mentek volna az ősi rivális ellen, de hamar elment a kedvük.
Jordi Alba majdnem visszahozta őket, én edzőként nem védeném, hanem megbüntetném.
Neymar a csapat legjobbja immár, de két nagyon magas szintű előkészítője van Suarez és Messi személyében. Igen gyakran kerül helyzetbe, így hát sajnos gyakran is hibázik. Alves tetszett még, egyre jobban játszik, és ma nem erőltette a beadást.
A kapus, Masc és Piqué volt még átlagon felüli.
egyetértek,azzal egészíteném ki, hogy én (nyilván alkati okokból) a második félidőt nem láttam annyira kézben lévőnek és veszélytelennek, elsősorban azért mert legalább három olyan helyzetük volt amikor már nem rajtunk múlott a gól és szépítés után ugye egész más lett volna a helyzet....(ez persze kissé most +sevilla-szindróma")
tudván, hogy emberekről, pillanatnyi szenvedélyről, netán idegi rövidzárlatról van szó Alba felelőségét nem degradálnám az eset kapcsán, bíró ide, bíró oda! és még egy: nem tudom megállni, hogy ne tegyem szóvá Busquets pocsék teljesítményét.....