Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Őszintén remélem, hogy ez nem fog megtörténni, mert az lesz Pep legendájának végső halála. Ezt a sikert nem tudja megismételni, és ezt ő is pontosan tudja. Nem véletlenül mondta mindig, hogy ő nem lesz az itteni Ferguson, mert abba az imázsba amit ő felépített itt magának, nem férnek bele 2-3 éves trófeamentes időszakok. Pontosan ezért is lépett le, remek időzítéssel, rendkívül okosan. És ezért nem fog ő soha sem visszajönni.visca el barca írta:
sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...
Én mondjuk pont ettől rettegek, remélem nem jön ő már vissza többet, vagy csak 10-15 év múlva, ha nagyon muszáj.visca el barca írta:sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...
visca el barca írta:vicces h megnyertünk egy nehéz meccset erre itt fanyalogtok.![]()
Ezeket meg nem egészen értem. Ki siránkozik a meccs miatt? Sanamara még rá lehet húzni, de ő igazából azt hiányolja - ha jól tudom -, hogy támadásban vagy 5 szintet lépett vissza a középpálya idén - ami számomra is csalódás, és én is hiányolom a kreativitást onnan -, és a támadójátékunk lesarkítva annyiból áll, hogy az MSN-hez eljuttatni a labdát, és ők majd megoldják. A többiek annyit mondtak a meccsről, hogy a Valencia az első félidőben veszélyesebb volt, és kellett Rakitic a stabilabb védekezéshez. Ezeket bűn megjegyezni?whitecule írta:És siránkoznak az emberek...
3-szor írtam le, hogy csupán nem kéne megkoronázni a csapatot és LE-t, amiért egy ilyen PSG-t meg tudtak verni.Normandia írta:És akkor most kérjünk elnézést, mert nyertünk? Idegenben 3 gólt lőttünk egy psg-nek, azért akárhogyan is állnak fel ez kiváló eredmény főleg idegenben. Ezen a szinten, csak kifogásnak jó, hogy hiányzott x vs y a csapatból. Őszontén gondolod, hogy ha nálunk hiányozna Messi, Rakitic, Pique akkor meg lenne bocsájtva egy esetleges zakó? Ugyan már.Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Nagyjából csak a csapat tengelye hiányzott.
sokan pont ez miatt abban az illúzióban élnek itt h majd laporta visszahozza pepet és újra felmelegítik a töltött káposztát és az milyen jó lesz...Stalkyard írta:EL kéne már lassan fogadni, hogy ennek a mesevilágnak vége, mert az a 4-5 év az volt, semmiképp sem normalitás. Egy átlagos nagycsapat vagyunk, átlagosabb meccsekkel, átlagos győzelmekkel, átlagos bajnoki címekkel(?). És igen, lesz olyan, hogy az ellenfél jobban fog nálunk játszani, lemos a pályáról. Többször is.

Azért nem teljesen fair az összehasonlítás, Mottát már néhány megkérdőjelezhető szavahihetőségű tanú látta legalább PSG mezben.noname írta:
Ha nálunk hülyének van beállítva Zubi, mert leigazolta az állandóan sérült Vermaelent, akkor mi van azzal, aki leigazolta azt a Mottát, aki még Vermaelennél is többet volt sérült?!

És akkor most kérjünk elnézést, mert nyertünk? Idegenben 3 gólt lőttünk egy psg-nek, azért akárhogyan is állnak fel ez kiváló eredmény főleg idegenben. Ezen a szinten, csak kifogásnak jó, hogy hiányzott x vs y a csapatból. Őszontén gondolod, hogy ha nálunk hiányozna Messi, Rakitic, Pique akkor meg lenne bocsájtva egy esetleges zakó? Ugyan már.Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Csak egy gondolat erejéig:Sanama írta:Ibrahimovic, Veratti, Motta, nem voltak, Thiago Silva félig sérülten játszott, amire rásérült, majd a félig sérült Luiz áltt be láthattuk milyen jól.
Eszement dolognak tartom a mostani Barcat kritizálni, ha éppen nyer. Rossz előjelek után még három fronton harcban áll a trófeáért. Más kérdés, hogy hozsannázni se kell, mert tényleg nem olyan a játék. Bármikor jöhet egy gikszer és fuccs egy trófeának. Most dícsérjük azokat a momentumokat, ha vannak,. amik dícsérhetők. A hibák kivesézése ráér akkor, ha kikapunk, vagy győztes meccset engedünk ki a kezünkből.Sanama írta:Imádom, hogy itt majdnem mindenki mestere a mondanivaló kiforgatásának...Messa írta:Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett.Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Annyit mondtam, hogy nehogy már attól ájuljak el, hogy azt a PSG-t tudták verni 2 góllal...

Sanama írta:Imádom, hogy itt majdnem mindenki mestere a mondanivaló kiforgatásának...Messa írta:Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett.Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Annyit mondtam, hogy nehogy már attól ájuljak el, hogy azt a PSG-t tudták verni 2 góllal...
Milyen B csapattal felálló PSG-t vertunk meg gondolkozz mar mielőtt írsz valamit.nehogy mar azt mondjuk hogy aaa ez a győzelem nem mutatta meg hogy jobbak vagyunk a PSG-nél mert 3-4 fő emberük hiányzott es mert KÉT KÖTENNYEL NYERTÜNK!!!hat ennél nagyobb hülyeséget nem hallottam.szerintem szóljunk suareznek hogy ne adjon kötenyt mert így nem ér nyerni:D ez mar vicc hogy vannak ilyen negatív szurkolok is :DddSanama írta:Milyen teljesítményt hoztunk le hét közben?Föleg úgy hogy nem akármilyen teljesítményt hoztunk le hétközbne
Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.Ja, HA ÚGY HOZZA. Csak idén elég gyakran hozza úgy.A célfoci egy létező dolog és igen szükséges ha úgy hozza a sors.
Imádom, hogy itt majdnem mindenki mestere a mondanivaló kiforgatásának...Messa írta:Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett.Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Fene egye a pofájukat, hogy nem kérnek minden szurkolótól külön bocsánatot hogy nem 0-10 lett.Sanama írta:Egy majdnem B kerettel felálló PSG-t sikerült idegenben 3-1re verni, 2 orbitális Luiz hibával. Hűha, de király.
Sanama írta: Nem tudom mi lett volna, nem vagyok olyan intelligens mint te, hogy ilyeneket meg tudjak mondani. A véleményem az, hogy ha azzal a kezdővel fut ki a csapat, ami a szünet után ment fel a pályára, sokkal kevésbé dominált volna a Valencia.
Mou alatt a Real célfocit játszott, nem bunkót. Egyedül a Barca ellen ment a darálás, mert nem volt jobb ellenszer.Feast4 írta:Erre mondom, amit nem szeretek nem nézem. Nem kekeckedni akarok de ennyire ne sarkítsd ki a mostani meccseink azért a buszsöfőri játéktól messze vagyunk.Sanama írta: Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci...Fordult a kocka.
És ha nem szórakoztat akkor nézz meg egy Chelsea meccset. Besirsz!
A sokak álltal istenbe imádott Fabregast is sokszor kifügyülték már ott. De ez egy más téma, nem akarok offolni.
Vissztérve a mi játékunksokszor célfoci, de nem bunkó foci. Nem törünk zúzunk, nincsennek vezérmarháink, támadunk amikor csak tudunk és ha kell a középpályán nem csak passzolgatunk jobbra valra céltalanul ( mint az utolsó két évünkben nagyon jellemző volt) hanem tördelünk ha szükség van rá. Én nem vagyok nagy LE fan, de az erő, a tördelés, a pontrúgások és a kontrák mind az ő edzősége és ezek a dolgok már hoztak nekünk meccset. A régi játékunk felett eljárt az idő. Értelmetlen labdajáratásba fulladt és már nem csak egy nagy csapat, de kis közepes csapatok is simán tudták mi kell ellene.
Tény most is bukunk pontokat, de ez a csapat bár egyenlőre nem olyan erős mint Pep idejeében ( hozzá kell tenni, hogy Európa akkori legerősebb csapatát vette át) de sokoldalubb és tud váltani ha kell. Ha ragaszkodunk a multhoz és azt hisszük, mindig azt tudjuk játszani akkor az felejtős.
És igen a mai meccsünk nem volt jó. Középen megvertek minket elég sokszor, volt gond a védelemmel is, de két gólt lőttünk és megvan a három pont. Nagy igazság győzelmet nem kell magyarázni. nem volt szép nem volt szép, a liag 3.4- legerődebb csapatát nem is biztos, hogy szépen kell megverni csak meg kell verni.
Erre mondom, amit nem szeretek nem nézem. Nem kekeckedni akarok de ennyire ne sarkítsd ki a mostani meccseink azért a buszsöfőri játéktól messze vagyunk.Sanama írta: Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci...Fordult a kocka.

Rosszabb semmiféleképpen nem lett volna, mivel ellentétben Masch-kal nem 3-4 meccset húzott le Busquets mellett. Tehát nem egymást zavarták volna, mint ahogyan az többször előfordult az első félidőben. Igazából mindegy, így is behúzták a 3 pontot.MR. TROMORT777 írta:Értem, tehát akkor Rakitic-cel nem lett volna beszorítva a középpálya.
Továbbra is abba szóltál bele, amit Bob-nak címeztem, annak ellenére, hogy abba nem akartál, de már mondtam, hogy semmi gond.MR. TROMORT777 írta:Mégegyszer leírom, nem a vitátokba szólok bele, azt játszátok le Ti. De arra igen is reagálok amiket írsz, mert nem értem, hogy lehetsz ennyire elvakult negatív irányban a csapat felé. De ez maradjon az én hiányosságom.Sanama írta: Reagálj nyugodtan, csak az elég nevetséges, ha úgy kezded, hogy nem szólsz bele, de azért csak beleszólsz.
Ha elolvastad, akkor nem értem, hogy jön ez a Pep korszak, stb? Olvasd el újra, nem tudok mást mondani.
A Valencia meg azért szorított be, mert a középpálya összetétele megadta nekik a lehetőséget rá.
Engem ez a foci egyáltalán nem szórakoztat, és sajnálom azt a 90 percet rá, mert rossz nézni, és nem érdekel, hogy eredményes-e vagy sem, mert nézhetetlen. De örülök, hogy sokaknak ez is tetszik, nekem nem. Érdekes MOU alatt a Realt ugyanezek az emberek fikázták, hogy milyen nézhetetlen, elitélendő célfoci...Fordult a kocka.
Értem, tehát akkor Rakitic-cel nem lett volna beszorítva a középpálya. Nincs több kérdésem.