Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
The Undertaker
Barça C

2009.04.15. 18:56:01

Sztem a körbeverés lenne a legoptimálisabb a Barca számára a bajnokságban.A Bl.t meg az odavágón kell megnyerni és idegenben pedig kihúzni x-el v kikapni annyira h az nekünk jó legyen,de ez ne is forduljon elő nyerjük meg az összes meccset.A sorsolást meg nem a szezon kezdete előtt csinálják meg? mondjuk akkor is sz*rul csinálták meg :?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.04.15. 18:48:17

Ha madridig kitart a 6 pontos előnyünk,akkor még a vereséggel sincs akkora baj,és szerintem itt a Sev,Val,Vill ellen akár a madrid is veszíthet pontokat...
Chelsea ellen pedig nehéz lesz,láthattuk tegnap is hogy mentálisan se tudta őket felülmúlni a Pool. Hazai jó eredmény kell a visszavágóra.Viszont én képesnek tartam ezt a Barcát kint is nyerni...

A lényeg hogy a Madrid elleni meccsig maradjon meg a 6 pontos difi,és nincs baj. 8)
oregem21 írta:tudja valaki h a chelseaben ki nem játszhat ellenünk az odavágón???
Ashley Cole.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.15. 18:47:12

Ott vagyunk Európa 4 legjobb csapata között. Én már most tökéletesen elégedett vagyok a Pep-csapat BL-szereplésével. A többi már csak hab a tortán.
oregem21
Jugador del Barça

2009.04.15. 18:46:31

tudja valaki h a chelseaben ki nem játszhat ellenünk az odavágón???
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.04.15. 18:37:00

Titinho, köszönöm, hogy összefoglaltad a gondolataimat! :)
A legnehezebb periódus a két Chelsea meccs közötti Clásico. :? Mind a 3 mérkőzés kötelezőnek számít és ha bukjuk valamelyiket, akkor egy kupa sorsa múlhat rajta... De a spanyol szövetséget sem nagyon értem. Hogy lehet valakinek ennyi esze, hogy a Barca és Real ellenfeleit így "sorbarakja". A spanyoloknak elvileg az a céljuk, hogy valamelyik csapatuk BL-t nyerjen! Nem az, hogy a bajnokság sorsolásával elcsesszék az egészet...

Tots units fem forca! Ez lehet csak a siker kulcsa!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2009.04.15. 18:26:54

A Chelsea menetrendje:

18 Apr, Chelsea v Arsenal FA Cup
22 Apr, Chelsea v Everton Premier League
25 Apr, West Ham v Chelsea Premier League
28 Apr, Barcelona v Chelsea Champions League
2 May, Chelsea v Fulham Premier League
6 May, Chelsea v Barcelona Champions League
10 May, Arsenal v Chelsea Premier League
17 May, Chelsea v Blackburn Premier League
24 May, Sunderland v Chelsea Premier League

Ebből kitűnik, hogy nekik is elképesztő zsúfolt a program.
Annyival lehetnek előnyösebb helyzetben szerintem, hogy számukra már nem annyira fontos a bajnokság, és az ellenfeleik is valamivel könnyebbek.De persze nem tudjuk mi Hiddink terve, mert ha továbbra is bukdácsol az Mu és a Pool is pontokat fog szórni(amire a tegnap látottak után azért nem nagy az esély) akkor a bajnokságra is ráhajthatnak, ami az elődöntőre nézve már nekünk kedvezne.

Tényleg az utolsó hónapban dől majd el minden, izgalmas hajrá jön mindkét sorozatban.Óriási bravúr lenne a 3 kupa.
alex27
Jugador del Barça

2009.04.15. 18:07:54

Lampiao írta:Azt nem tudni kivel cserélt mezt???:)
Ha minden igaz, akkor Abidallal cserélt.
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.04.15. 17:51:34

Azt nem tudni kivel cserélt mezt???:)
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.04.15. 17:48:41

És egyik nap beállítana egy edzésre hogy "szeretnék itt focizni Guardiola Mester":D:D:D Nézze Uram már mez se kell:D
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.04.15. 16:59:43

socio66 írta:Kép
:)
Ribery szerzett egy idegenbeli mezt is :)
Jol nez ki csak kar hogy nem Barcasok kozott :lol:
noname
Llegenda del Barça

2009.04.15. 16:59:24

lionel_messi írta:ebben sétált le a pályáról??? :)
MOstmár csak más nevet kell a mezekre ragasztani és jöhet is játszani. :lol:
A Fifa egy szégyen
alex27
Jugador del Barça

2009.04.15. 14:30:36

Ha a katalán csapat végleteit kellene megemlíteni a tegnapi mérkőzés kapcsán, akkor szerintem a pozitívum oldalon lenne Iniesta (sokat futott, voltak látványos megmozdulásai), a negatívum oldalon pedig Etoo (gyakorlatilag nem volt értékelhető labdába érése).
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.04.15. 14:28:20

ebben sétált le a pályáról??? :)
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
socio66

2009.04.15. 14:20:52

Kép
:)
Ribery szerzett egy idegenbeli mezt is :)
The Undertaker
Barça C

2009.04.15. 13:52:05

az egyetlen pozitívum a sorsolásban,hogy a többi nagy csapatnak is hasonló nehézségekkel kell szembenéznie(kivéve a Barcát a Bl. miatt),reménykedhetünk abban hogy körbeverés lesz ezeken a meccseken,és akkor kitart a 6 pontos előnyünk
baas11
Entrenador del Barça

2009.04.15. 13:38:34

Tud valaki egy összefoglaló videót ?
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
cps46
Entrenador del Barça

2009.04.15. 11:45:38

Ha már meccs emberéről beszélünk, én inkább Bayern játékost választottam volna (pl Ribery). De ha a Barçát nézzük, nálam egy ember nyújtott hozzáállásban elfogadhatót: Eto'o. Igaz, hogy nem lőtt gólt, nem voltak helyzetei, de ő volt az egyetlen, aki komolyan vette ezt a meccset, végig hajtotta a védőket, középpályásokat, és még labdákat is szerzett . A többiek csak le akarták tudni ezt a 90 percet, akár meg is szívhattuk volna. :evil:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Replay
Director del Fútbol

2009.04.15. 11:24:20

Titinho a csapat elkövetkező meccseivel kapcsolatos fejtegetésével egyetértek.

Minden ezeken a meccseken dől majd el, de sajnos benne van, hogy ez már túl sok lesz a csapatnak. Mindenki minket akar megverni, de nagyon.
A Madrid bajnok akar lenni, ha győznének + a Chelsea továbbjutna, morálisan bizonyosan annyi lenne a csapatnak.

Ez keményebb menet lesz, mint az évvégi, annyit tehetünk, hogy bizakodunk majd.

Iniesta-val kapcsolatban nem értek egyet.
Nagyon jól játszott, és itt elsősorban arra gondolok, hogy milyen zseniálisan tartotta a labdát, 3 Bayern-es próbálta folyamatosan felrúgni, az már csak plusz, hogy voltak lehetőségei.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.04.15. 11:18:57

Sztem a Chelsea-bol akitol tarthatunk az Frank Lampard es Drogba.Masok nem tul veszelyesek.(jol van ott van Alex es Ivanovic is de remelem ok nem nehezitik majd a dolgunkat. :? )
petejke
Barça B

2009.04.15. 11:17:40

Titinho írta: Azt mondjuk nem értem (és nem is értek vele egyet), hogy Iniesta miért lett a meccs legjobbja? :? Volt a 2. félidőben 1-2 két jó megmozdulása, de előtte nem játszott jól, az első félidőben kb. 3x volt nála a labda.
Én személy szerint nem így látom. Igaz, írtad, hogy nem akarsz vitát, DE! Az első félidőben nem véletlen nem volt nála sűrűn a labda. Ha Alves és Messi is játszik egyértelmű a jobb oldal fölénye. Középpályásként még odakeveredhet mindig, de balszélsőként nagyon kötött a posztja. Ritkán léphetett csak be középre. Viszont gyakran visszajött védekezni még így is, hogy támadó volt. Hogy sokat cselezett és talán így többet is hibázott? Lehet, de azon a poszton ez a dolga (szerintem). 1-2 év múlva ezek a megmozdulások miatt kaphat aranylabdát javascript:emoticon(':lol:')
Amúgy a többiek sem tündököltek. Messinek is az első pár Bommel pelépő után elment a kedve a villogástól...
Titinho írta: Viszont ránéztem a sorsolásunkra a következő heteket tekintve. És arra kellett rájönnöm, hogy egy kupát szerintem elbukunk és félek, hogy ez a bajnokság lesz. :? De hogy lehet a BL-t leszámítva ilyen egy rohadék sorsolást csinálnia a szövegtségnek is?
A sorsolás miatt van mit aggódni, de nem ilyen súlyos a helyzet. A vasárnapi meccsek át fognak kerülni szombat 20:00-ra. Jelenleg minden hétvégi meccs vasárnapra van kiosztva. Később sorsolnak, mindig az aktuális fordulóra. Nézd meg mondjuk ugyanígy előre a többi csapatot is. Ugyanaz az időpont lesz ott.
Nem tartom magam az optimista szurkolók közé, így én is óvatosan kezelem a triplázás lehetőségét. De ott van Guardiola aki már megmutatta, hogy tud rotálni és lelkileg is tudja miként hathat a játékosokra.
Szerintem a legbiztosabb a kupa győzelem, majd a bajnokság és végül a BL. Ez a jelenlegi Barcának nem egy lehetetlen küldetés, de mégis egy kisebb csoda, ha meglesz... :lol:
Titinho
Director del Fútbol

2009.04.15. 11:06:12

vlxe írta:Nem vitázni akarok, de akkor kicsit másfajta helyzetben volt a csapat hozzáállásban is. Iniesta most huzamosabban nyújt jó teljesítményt, mint tavaly elég sokan ebben a csapatban. Azt meg még hozzátenném, hogy ha nem játszik, akkor igencsak érezni a hiányát. Meg nem tudom mire vártunk Henry-t helyettesítette :) úgy gondolom, hogy a tegnapi meccsen elegendőt nyújtott :) A meccs embere cím viszont tényleg erős :D Akkor már inkább messi. Volt egy óriási passza Etoonak be a 16oson belülre. Na ott megint fogtam a fejem :shock:
Én ezt aláírom és egy szóval nem mondtam, hogy nem húzóembere ő is ennek a Barcának! Ez CSAK a tegnapi meccsre vonatkozik, nálam finoman szólva sem játszott jól. Tapsoltam is amikor a 76. percben bejött helyette Hleb, már sokkal hamarabb behoztam volna.

Félreértés ne essék, én szeretem Iniestát és csodálom is azért amit eddig ebben a szezonban nyújtott, de tegnap nem játszott jól. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
vlxe
Capitá del Barça

2009.04.15. 10:59:04

Titinho írta:Tavaly Ronaldinho is játszott így mint tegnap Ini, csak akkor Ronnie egy ilyen meccs után már a sárga földig le volt hordva. Na mindegy...ebből nem akarok vitát, csak megjegyeztem. :wink:
Nem vitázni akarok, de akkor kicsit másfajta helyzetben volt a csapat hozzáállásban is. Iniesta most huzamosabban nyújt jó teljesítményt, mint tavaly elég sokan ebben a csapatban. Azt meg még hozzátenném, hogy ha nem játszik, akkor igencsak érezni a hiányát. Meg nem tudom mire vártunk Henry-t helyettesítette :) úgy gondolom, hogy a tegnapi meccsen elegendőt nyújtott :) A meccs embere cím viszont tényleg erős :D Akkor már inkább messi. Volt egy óriási passza Etoonak be a 16oson belülre. Na ott megint fogtam a fejem :shock:
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2009.04.15. 10:45:59

Nem játszottunk szenzációsan, de azért így is elégedett vagyok a csapat teljesítményével, pláne amit a 2. félidőben játszottunk. Ennyit kellett tegnap este játszani, ami kb. a fiúk tudásának a 40-50%-a volt. Elég volt ennyi is, hogy ne kapjunk ki és egy igazságosnak mondható döntetlennel érjen véget a meccs.

Azt mondjuk nem értem (és nem is értek vele egyet), hogy Iniesta miért lett a meccs legjobbja? :? Volt a 2. félidőben 1-2 két jó megmozdulása, de előtte nem játszott jól, az első félidőben kb. 3x volt nála a labda. A második játékrészben is túl sokat cselezett, belevitte 2 emberbe. Nekem nem tetszett a játéka, nem hogy meccs embere legyen. Akkor már inkább Messi. Tavaly Ronaldinho is játszott így mint tegnap Ini, csak akkor Ronnie egy ilyen meccs után már a sárga földig le volt hordva. Na mindegy...ebből nem akarok vitát, csak megjegyeztem. :wink:

A Chelsea továbbjutásának jobban örülök, mint a Liverpoolnak. Őket verhetőbb ellenfélnek vélem, mint a Poolt. Ha úgy megfogjuk a Chelsea-t, mint tegnap a Pool tette az első félidőben, akkor nem lehet gáz. De egy biztos: legalább 2 gólos előny kell a Stamford Bridge-i visszavágóra! Egy 2-0 lenne a legmegfelelőbb eredmény!

Viszont ránéztem a sorsolásunkra a következő heteket tekintve. És arra kellett rájönnöm, hogy egy kupát szerintem elbukunk és félek, hogy ez a bajnokság lesz. :? De hogy lehet a BL-t leszámítva ilyen egy rohadék sorsolást csinálnia a szövegtségnek is? Ilyen sorsolás mellett szerintem bukjuk vagy a BL-t vagy a bajnokságot, ilyen meccseket lehetetlen behúzni akármennyire is a legjobbak vagyunk jelenleg. Sorolom időrendben:

Április 18. Szombat: Getafe - Barcelona
Április 22. Szerda: Barcelona - Sevilla
Április 26. Vasárnap: Valencia - Barcelona
Április 28!!! Kedd: Barcelona - Chelsea (nincs 2 nap a meccsek között!!!)
Május 03. Vasárnap: Real Madrid - Barcelona (na itt lesz 4 nap regenerálódás, 5. nap meccs)
Május 06. Szerda: Chelsea - Barcelona
Május 10. Vasárnap: Barcelona - Villarreal
Május 13. Szerda: Ath. Bilbao - Barcelona (Király-kupa döntő)

Ha ránézek erre a sorsolásra, akkor nem a triplázás jut először az eszembe. :? Szerintem nem létezik csapat amely ilyen sorsolás után triplázni tudna, sőt ha ezek után "CSAK" duplázni tudnánk (bajnokság+kupa) én már is felhőtlenül boldog lennék!!! Viszont 14 nap alatt, szóval 2 hét alatt (a Sevillától a Chelsea elleni visszavágóig) pokoli meccsek lesznek az tuti, ahol nem csak az van benne a pakliba, hogy kiverjük a Chelsea-t és megverjük ismét az összes ellenfelünket, hanem az is, hogy kiesünk a Chelsea ellen és elbukjuk a bajnokságot és a szezon végén mutogathatunk egy Király-kupát.

Nem akarok vészjósló lenni és túlspanolni mindenkit, de ettől a sorsolástól én máris agyvérzést kapok. :? Mondjuk hogy 2-3 hétre van feltéve ennek a Barcának az egész szezonja. Most igaz erre, hogy: Mindent vagy semmit!!! Reméljük és bízzunk benne, hogy az előbbi lesz! :wink:

Na ennyit akartam és bocsi, hogy egy kis bajnokival is megspékeltem ezt a topikot, de van köze a BL-hez is. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.15. 10:32:14

A Chelsea elleni mecs nem lesz egszerű. fizikálisan nagyon kemények és a pontrúgásoknál is nagyon oda kell majd figyelni.elkepesztő volt a chelsea-pool mecs :roll: mintt a mérgezett egerek úgy mentek mindkét csapat játékosai, tisztára, mint a duracell nyúlak :roll: A Barca, ha tudja hozni azt a teljesitményt amit a Bayern elleni első mecsen produkált akkor nagy baj nem lehet.
The Undertaker
Barça C

2009.04.15. 09:48:37

Jó kis meccs vár ránk 28.án ha úgy játszunk mint a Bayern ellen a camp nouban akkor a chelsea nem lehet(ne) nagy akadály,de hajtós meccs lesz az biztos
Válasz küldése