Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
barlacy
Jugador del Barça

2015.02.08. 23:01:30

Most nem ekézem Suarezt,ám Neymar helyzetkihasználása is megérne egy misét...
Messi magasan a legjobb volt, szerintem Xavi is belefért a csapatba(bár korábban lekaptam volna).Idegesítő volt a védelem!Gyenge volt ma Alba is, Matyi nem egy passzkirály,Alves gyengécske!Busi tanári módon játszott!
CsocseX
Jugador del Barça

2015.02.08. 22:58:16

Azért ötöt verni a San Mamésban? Minden elismerésem a csapatnak. Öröm volt nézni ezt a mai meccset. Definitív kezd valami összeállni, beérni Lucho csapatában. Tavaly a Tata Barça megszívta ebben a stadionban. Le a kalappal a bilbaoi közönség előtt is. Szép gesztus volt, hogy megtapsolták Xavit.

Lehet készülni a Villarreal ellen. A bajnokihoz hasonló meccsre számítok. Lehet tanulni belőle. Nem kéne ott gólt kapnunk. Várom már ter Stegent a kapuban ismét.

Visca el Barça!
Força Barça!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.02.08. 22:53:22

Szép meccs volt, azért szerintem senki sem gondolta volna hogy a Bilbao otthonában 5-öt rúgunk 8)

Végre idegenben sem azt az ideges, ötlettelen és görcsös játékot láttuk, úgy sem miután gólt kaptunk
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.02.08. 21:57:24

Nem akarom mindig szidni Busit, de 5méteren 3-at vert rajta Aduriz, csak Bravo védésének köszönhetjük,hogy nem lett gól. Nem játszik kirívóan rosszul, de nem is jó meccse.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.02.08. 21:52:55

Yokozuna írta:Masc nincs, Busquets van! Mi lesz ebből?
Busi eddig baromi jól, kifejzetten agresszíven játszik. :D

Mathieu passzjátéka idegesítően gyenge.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.02.08. 21:51:12

MSN jó, Rakitic tanár, rajta kívül alig van középpálya, a védelem meg ingadozó, Pique a leggyengébb szerintem. Bravo tuti idegbeteg a hülyeségei miatt, 2m-ről izomból rápasszolja, később elfejeli előle.. Ezt amúgy már megfigyeltem nála, amikor még MAtS elől viccesen elvitte nem necces szituba azt mondom oké, hogy nem hallgat a kapusra, de ma már 2-szer is volt ilyen, hogy inkább ő oldotta meg, egyikből kapufa is lett.. Örülök, hogy van önbizalma, de ne bírálja már felül a kapust könyörgöm amikor kirobban épp! Bravo amúgy parádésakat védett ma, és lábbal is jó, bravo! :mrgreen:

Ami még feltűnő, hogy nagyon messze helyezkednek a srácok sokszor egymástól, és sok hosszú labdával operálunk ma, ez sokszor jó, de amikor letámadnak valakit, és nincs aki segítsen, olyankor elég idegesítő.. De alapjáraton nem egy rossz meccs, csak így tovább!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.02.08. 21:55:26-kor.
Yokozuna
Entrenador del Barça

2015.02.08. 21:01:04

Masc nincs, Busquets van! Mi lesz ebből?
hank1ee
Director del Fútbol

2015.02.08. 20:51:20

Jó lesz ez, nyerünk! Visca!!!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.02.08. 20:40:13

Szerintem nincs gond Ini nem játszatásával, a hétközi meccs is kemény dió lesz, ott nagy szükség lesz rá.
kristop írta:aduriz fejjátéka lehet az egyik ok mathieu kezdetése mellett, mert ebben az egyben jobb mascheranonál. és asszem aduriz fejelte eddig a legtöbb gólt a ligában.
Osztom! Fejjátékban a francia veri Masch-ot, szerintem ez nagyban befolyásolta LE-t a kezdőcsapat kiválasztásakor.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.02.08. 20:38:18

Letámadásnál kíváncsi leszek Mathieu-re... :roll:
kristop
Entrenador del Barça

2015.02.08. 20:22:46

aduriz fejjátéka lehet az egyik ok mathieu kezdetése mellett, mert ebben az egyben jobb mascheranonál. és asszem aduriz fejelte eddig a legtöbb gólt a ligában.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MR. TROMORT777

2015.02.08. 20:20:45

Zozzy 5 írta:
hát, azért a Busquets kérdésben maradjunk annyiban, hogy amikor jó meccse van (mint mondjuk mostanában), akkor lemelózza a saját részét, de hogy ő senkiről olyan nagy terhet nem vesz le, az sztem biztos. amikor meg nem megy neki, akkor Rakitic csúszkál helyette is. mind1, sztem kéne Ini, de első hallásra logikus lehet ez a tudatos játék is, ami Xavi mellett szól, bár nekem eddig idén az jött le, hogy akkor játszunk jó meccset, ha felvállaljuk a meccs lüktetését, főleg, hogy nálunk ez a "tudatos játék Xavival" igen könnyen csúszik át impotens szarakodásba. meglátjuk.
Igaz, Busquetsről is lehetne beszélnünk, igazad van. Nekem ami bíztató, hogy Xavi Rakiticel szerepel egyszerre, nem tudom hányszor fordult ez elő eddig a szezonban, de szerintem nem sokszor. Szerintem jól kifogják egészíteni egymást és legalább Iniesta is pihen.

Mathiue játékában sem látok problémát, nagyszerűen kezdte az évet aztán sérült is volt és közben magára talált Pique és kiszorult a kezdőből, de hasznos játékosunk és amikor ilyen szoros a naptár semmi baj nincs azzal ha játékban van a 3. számú középsővédőnk is.
roby122
Entrenador del Barça

2015.02.08. 20:15:22

Iniesta helyett az , hogy Xavi játszik teljesen mindegy . Ini nagyon gyenge volt az elmúlt meccseken , Xavi viszont sokat pihent.
Macherano helyett meg Mathieu is el fogja tudni látni a feladatot.
Nyilván a Villareal elleni meccsre is gondol Lucho , és Iniesta + Mascherano játéka döntő lehet azon a meccsen. Meccs után majd kiderül , hogy érdemes volt -e őket pihentetni , viszont ilyen kezdővel ha nem is simán de 2 góllal nyerni kell.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.02.08. 20:12:28

MR. TROMORT777 írta:
Zozzy 5 írta:
az lehet, hogy a régi önmagától elmarad Iniesta, de még így is ég és föld, amit tud ő és amit Xavi tud adni a csapatnak. utóbbival gyakorlatilag mínusz egyen vagyunk védekezésben, egyfolytába légüres térben kocog, míg Ini képes valódi melóra és sok támadást szűr meg a helyezkedésével. jobb pillanataiban pedig az egy az egy elleniket is vállalja és megcsinálja, erre Xavi szintén képtelen már. labdát tartani meg Iniesta is tud. Xavinak egyféle meccsen van helye a kezdőben, a Nou Campban egy Elche vagy Granada szintű csapat ellen.
Rakitic-Busquest kettős könnyedén le tudja róla venni a terhet és statikusabb játékban még mindig nagyszerű fazonszabász. Csak Iniestával párban nincs értelme szerepeltetni. De Iniesta meccsek óta nem tesz hozzá sokat. Villareal ellen is meglehetett nézni sokszor a helyezkedését, sokat nem segített. Egy egy elleni szituációkat aláírom, de megnéznék az idei szezonjáról egy statot, hogy valójában hány párharcot nyert. Félreértés ne essék, nem dőlök a kardomba ha Ő kezd, imádom, szeretem, de talán ráférne a pihenés és a Bilbao olyan ellenfél aki ellen talán nem lenne baj kicsit tudatosabb játékot játszani, nem egy adok-kapokot mint amilyen volt pár utóbbi meccsünk. Itt könnyebben megéghetünk.
hát, azért a Busquets kérdésben maradjunk annyiban, hogy amikor jó meccse van (mint mondjuk mostanában), akkor lemelózza a saját részét, de hogy ő senkiről olyan nagy terhet nem vesz le, az sztem biztos. amikor meg nem megy neki, akkor Rakitic csúszkál helyette is. mind1, sztem kéne Ini, de első hallásra logikus lehet ez a tudatos játék is, ami Xavi mellett szól, bár nekem eddig idén az jött le, hogy akkor játszunk jó meccset, ha felvállaljuk a meccs lüktetését, főleg, hogy nálunk ez a "tudatos játék Xavival" igen könnyen csúszik át impotens szarakodásba. meglátjuk.
Feast4
Director del Fútbol

2015.02.08. 20:08:59

visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar

ini kár h kimaradt, pedig tök jó formában mozgott az elmult meccseken...
Melyiken? :D Ha az ő helyében lettem volna és középpáylás rotálás akkor Ini helyére Rafhina, de Mach maradt volna nálam hátul. Xavi-t pedig ha esetleg nagyon nyeregbe kerülünk behoztam volna Rakitic helyére, hogy pihenjen, a Villareal ellen de ennyi. De Machot semmiképp se hagytam volna ki, legalább Busquets helyére betettem volna.

De hogy őszinte legyek é alapkezdővel mentem volna.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.02.08. 20:08:12

visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar
Hát, a védelem rangsorában számomra rejtély, hogy Matyi miért van előrébb Bartranál is, de hogy miért kezd azt végképp nem tudom - vagyis de, csak nem értem.. A középpálya rizikós, Inivel se lettünk volna sokkal előrébb, és a Sevilla elleni gálánál is ez a 3-as kezdett, szóval bízom a jó játékban. Be kéne húzni nagyon, remélem a srácok odateszik magukat.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.08. 20:08:00

erős a gyanum h szerdán a kupában egy ini rafi duóval megyunk neki a sárga tengeralattjárónak
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.02.08. 20:07:27

Megbontja azt a csapatrészt amit nem szabad, nem is szoktak, hacsak nincs sérülés-eltiltás...Maschot kihagyni bűn.

Mindegy, nyerünk, 1-3.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.02.08. 20:06:24

Azért azt se felejtsük el, hogy a Villarreal nem lesz sétagalopp a kupában, ami most, hogy viszonylag közel kerültünk a végső sikerhez, átmenetileg prioritássá vált bajnoksággal szemben. Ráadásul a számok alapján nem erős most a Bilbao, így indokolt a kisebb rotáció. És azért közel sem B csapattal megyünk fel.

Ettől még r.hadt nehéz dolgunk lesz ebben biztos vagyok.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2015.02.08. 20:05:29

Xavi mit keres a kezdőben? Múlt hét után Rafinhat kéne kezdetni, ha Iniestával valami gáz van.
MR. TROMORT777

2015.02.08. 20:04:43

Zozzy 5 írta:
az lehet, hogy a régi önmagától elmarad Iniesta, de még így is ég és föld, amit tud ő és amit Xavi tud adni a csapatnak. utóbbival gyakorlatilag mínusz egyen vagyunk védekezésben, egyfolytába légüres térben kocog, míg Ini képes valódi melóra és sok támadást szűr meg a helyezkedésével. jobb pillanataiban pedig az egy az egy elleniket is vállalja és megcsinálja, erre Xavi szintén képtelen már. labdát tartani meg Iniesta is tud. Xavinak egyféle meccsen van helye a kezdőben, a Nou Campban egy Elche vagy Granada szintű csapat ellen.
Rakitic-Busquest kettős könnyedén le tudja róla venni a terhet és statikusabb játékban még mindig nagyszerű fazonszabász. Csak Iniestával párban nincs értelme szerepeltetni. De Iniesta meccsek óta nem tesz hozzá sokat. Villareal ellen is meglehetett nézni sokszor a helyezkedését, sokat nem segített. Egy egy elleni szituációkat aláírom, de megnéznék az idei szezonjáról egy statot, hogy valójában hány párharcot nyert. Félreértés ne essék, nem dőlök a kardomba ha Ő kezd, imádom, szeretem, de talán ráférne a pihenés és a Bilbao olyan ellenfél aki ellen talán nem lenne baj kicsit tudatosabb játékot játszani, nem egy adok-kapokot mint amilyen volt pár utóbbi meccsünk. Itt könnyebben megéghetünk.

Szerk: Örülök, hogy Xavi ott van a kezdőben, kíváncsi leszek rá nagyon Rakiticcel. Szerintem nagyon jó döntés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MR. TROMORT777 2015.02.08. 20:06:27-kor.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.02.08. 20:04:27

ez a Matyi-Xavi pakk kicsit az őszi agyatlan rotálás érzését kelti így kívülről, de mostanában van annyi jó pontja LE-nek, hogy feltételezzük, van rá valami értelmes indoka. elválik..
Erxy
Entrenador del Barça

2015.02.08. 19:59:19

Nem értem Mathieu kezdetését, Masch és Pique jó formában vannak, jó hatással vannak egymásra, érzik egymást.
Xavit majd meglátjuk, de én az alapkezdővel mentem volna ki.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.02.08. 19:56:12

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar

ini kár h kimaradt, pedig tök jó formában mozgott az elmult meccseken...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.02.08. 19:53:36

MR. TROMORT777 írta:Igazából szerintem nem lenne hülyeség Xavit kezdetni mindaddig amíg Iniesta helyett játszik és nem Rakitics kárára. Rakitic kell a középpályára, hogy stabilitást adjon. Ugyanakkor Iniesta sok értékelhető dolgot nem mutatott mostanában. De így vagy úgy, hozni kell ezt a meccset. De én nem aggódom, jó formában van a csapat és van egy olyan érzésem, hogy Suarez ma betalál. :P

szerk: na, ehhez képest betette Lajos. komolyan nem értem, hogy mi indokolja a jelenlétét, de mind1.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2015.02.08. 20:00:13-kor.
Válasz küldése