Bajnoki Mérkőzések
-
- Jugador del Barça
Most nem ekézem Suarezt,ám Neymar helyzetkihasználása is megérne egy misét...
Messi magasan a legjobb volt, szerintem Xavi is belefért a csapatba(bár korábban lekaptam volna).Idegesítő volt a védelem!Gyenge volt ma Alba is, Matyi nem egy passzkirály,Alves gyengécske!Busi tanári módon játszott!
Messi magasan a legjobb volt, szerintem Xavi is belefért a csapatba(bár korábban lekaptam volna).Idegesítő volt a védelem!Gyenge volt ma Alba is, Matyi nem egy passzkirály,Alves gyengécske!Busi tanári módon játszott!
- CsocseX
- Jugador del Barça
Azért ötöt verni a San Mamésban? Minden elismerésem a csapatnak. Öröm volt nézni ezt a mai meccset. Definitív kezd valami összeállni, beérni Lucho csapatában. Tavaly a Tata Barça megszívta ebben a stadionban. Le a kalappal a bilbaoi közönség előtt is. Szép gesztus volt, hogy megtapsolták Xavit.
Lehet készülni a Villarreal ellen. A bajnokihoz hasonló meccsre számítok. Lehet tanulni belőle. Nem kéne ott gólt kapnunk. Várom már ter Stegent a kapuban ismét.
Visca el Barça!
Lehet készülni a Villarreal ellen. A bajnokihoz hasonló meccsre számítok. Lehet tanulni belőle. Nem kéne ott gólt kapnunk. Várom már ter Stegent a kapuban ismét.
Visca el Barça!
Força Barça!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szép meccs volt, azért szerintem senki sem gondolta volna hogy a Bilbao otthonában 5-öt rúgunk 
Végre idegenben sem azt az ideges, ötlettelen és görcsös játékot láttuk, úgy sem miután gólt kaptunk

Végre idegenben sem azt az ideges, ötlettelen és görcsös játékot láttuk, úgy sem miután gólt kaptunk
Busi eddig baromi jól, kifejzetten agresszíven játszik.Yokozuna írta:Masc nincs, Busquets van! Mi lesz ebből?

Mathieu passzjátéka idegesítően gyenge.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
MSN jó, Rakitic tanár, rajta kívül alig van középpálya, a védelem meg ingadozó, Pique a leggyengébb szerintem. Bravo tuti idegbeteg a hülyeségei miatt, 2m-ről izomból rápasszolja, később elfejeli előle.. Ezt amúgy már megfigyeltem nála, amikor még MAtS elől viccesen elvitte nem necces szituba azt mondom oké, hogy nem hallgat a kapusra, de ma már 2-szer is volt ilyen, hogy inkább ő oldotta meg, egyikből kapufa is lett.. Örülök, hogy van önbizalma, de ne bírálja már felül a kapust könyörgöm amikor kirobban épp! Bravo amúgy parádésakat védett ma, és lábbal is jó, bravo! 
Ami még feltűnő, hogy nagyon messze helyezkednek a srácok sokszor egymástól, és sok hosszú labdával operálunk ma, ez sokszor jó, de amikor letámadnak valakit, és nincs aki segítsen, olyankor elég idegesítő.. De alapjáraton nem egy rossz meccs, csak így tovább!

Ami még feltűnő, hogy nagyon messze helyezkednek a srácok sokszor egymástól, és sok hosszú labdával operálunk ma, ez sokszor jó, de amikor letámadnak valakit, és nincs aki segítsen, olyankor elég idegesítő.. De alapjáraton nem egy rossz meccs, csak így tovább!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.02.08. 21:55:26-kor.
Masc nincs, Busquets van! Mi lesz ebből?
Jó lesz ez, nyerünk! Visca!!!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Szerintem nincs gond Ini nem játszatásával, a hétközi meccs is kemény dió lesz, ott nagy szükség lesz rá.
Osztom! Fejjátékban a francia veri Masch-ot, szerintem ez nagyban befolyásolta LE-t a kezdőcsapat kiválasztásakor.kristop írta:aduriz fejjátéka lehet az egyik ok mathieu kezdetése mellett, mert ebben az egyben jobb mascheranonál. és asszem aduriz fejelte eddig a legtöbb gólt a ligában.

aduriz fejjátéka lehet az egyik ok mathieu kezdetése mellett, mert ebben az egyben jobb mascheranonál. és asszem aduriz fejelte eddig a legtöbb gólt a ligában.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Igaz, Busquetsről is lehetne beszélnünk, igazad van. Nekem ami bíztató, hogy Xavi Rakiticel szerepel egyszerre, nem tudom hányszor fordult ez elő eddig a szezonban, de szerintem nem sokszor. Szerintem jól kifogják egészíteni egymást és legalább Iniesta is pihen.Zozzy 5 írta:
hát, azért a Busquets kérdésben maradjunk annyiban, hogy amikor jó meccse van (mint mondjuk mostanában), akkor lemelózza a saját részét, de hogy ő senkiről olyan nagy terhet nem vesz le, az sztem biztos. amikor meg nem megy neki, akkor Rakitic csúszkál helyette is. mind1, sztem kéne Ini, de első hallásra logikus lehet ez a tudatos játék is, ami Xavi mellett szól, bár nekem eddig idén az jött le, hogy akkor játszunk jó meccset, ha felvállaljuk a meccs lüktetését, főleg, hogy nálunk ez a "tudatos játék Xavival" igen könnyen csúszik át impotens szarakodásba. meglátjuk.
Mathiue játékában sem látok problémát, nagyszerűen kezdte az évet aztán sérült is volt és közben magára talált Pique és kiszorult a kezdőből, de hasznos játékosunk és amikor ilyen szoros a naptár semmi baj nincs azzal ha játékban van a 3. számú középsővédőnk is.
Iniesta helyett az , hogy Xavi játszik teljesen mindegy . Ini nagyon gyenge volt az elmúlt meccseken , Xavi viszont sokat pihent.
Macherano helyett meg Mathieu is el fogja tudni látni a feladatot.
Nyilván a Villareal elleni meccsre is gondol Lucho , és Iniesta + Mascherano játéka döntő lehet azon a meccsen. Meccs után majd kiderül , hogy érdemes volt -e őket pihentetni , viszont ilyen kezdővel ha nem is simán de 2 góllal nyerni kell.
Macherano helyett meg Mathieu is el fogja tudni látni a feladatot.
Nyilván a Villareal elleni meccsre is gondol Lucho , és Iniesta + Mascherano játéka döntő lehet azon a meccsen. Meccs után majd kiderül , hogy érdemes volt -e őket pihentetni , viszont ilyen kezdővel ha nem is simán de 2 góllal nyerni kell.
-
- Llegenda del Barça
hát, azért a Busquets kérdésben maradjunk annyiban, hogy amikor jó meccse van (mint mondjuk mostanában), akkor lemelózza a saját részét, de hogy ő senkiről olyan nagy terhet nem vesz le, az sztem biztos. amikor meg nem megy neki, akkor Rakitic csúszkál helyette is. mind1, sztem kéne Ini, de első hallásra logikus lehet ez a tudatos játék is, ami Xavi mellett szól, bár nekem eddig idén az jött le, hogy akkor játszunk jó meccset, ha felvállaljuk a meccs lüktetését, főleg, hogy nálunk ez a "tudatos játék Xavival" igen könnyen csúszik át impotens szarakodásba. meglátjuk.MR. TROMORT777 írta:Rakitic-Busquest kettős könnyedén le tudja róla venni a terhet és statikusabb játékban még mindig nagyszerű fazonszabász. Csak Iniestával párban nincs értelme szerepeltetni. De Iniesta meccsek óta nem tesz hozzá sokat. Villareal ellen is meglehetett nézni sokszor a helyezkedését, sokat nem segített. Egy egy elleni szituációkat aláírom, de megnéznék az idei szezonjáról egy statot, hogy valójában hány párharcot nyert. Félreértés ne essék, nem dőlök a kardomba ha Ő kezd, imádom, szeretem, de talán ráférne a pihenés és a Bilbao olyan ellenfél aki ellen talán nem lenne baj kicsit tudatosabb játékot játszani, nem egy adok-kapokot mint amilyen volt pár utóbbi meccsünk. Itt könnyebben megéghetünk.Zozzy 5 írta:
az lehet, hogy a régi önmagától elmarad Iniesta, de még így is ég és föld, amit tud ő és amit Xavi tud adni a csapatnak. utóbbival gyakorlatilag mínusz egyen vagyunk védekezésben, egyfolytába légüres térben kocog, míg Ini képes valódi melóra és sok támadást szűr meg a helyezkedésével. jobb pillanataiban pedig az egy az egy elleniket is vállalja és megcsinálja, erre Xavi szintén képtelen már. labdát tartani meg Iniesta is tud. Xavinak egyféle meccsen van helye a kezdőben, a Nou Campban egy Elche vagy Granada szintű csapat ellen.
Melyiken?visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar
ini kár h kimaradt, pedig tök jó formában mozgott az elmult meccseken...

De hogy őszinte legyek é alapkezdővel mentem volna.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hát, a védelem rangsorában számomra rejtély, hogy Matyi miért van előrébb Bartranál is, de hogy miért kezd azt végképp nem tudom - vagyis de, csak nem értem.. A középpálya rizikós, Inivel se lettünk volna sokkal előrébb, és a Sevilla elleni gálánál is ez a 3-as kezdett, szóval bízom a jó játékban. Be kéne húzni nagyon, remélem a srácok odateszik magukat.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar
- visca el barca
- Presidente del Barça
erős a gyanum h szerdán a kupában egy ini rafi duóval megyunk neki a sárga tengeralattjárónak
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Megbontja azt a csapatrészt amit nem szabad, nem is szoktak, hacsak nincs sérülés-eltiltás...Maschot kihagyni bűn.
Mindegy, nyerünk, 1-3.
Mindegy, nyerünk, 1-3.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Azért azt se felejtsük el, hogy a Villarreal nem lesz sétagalopp a kupában, ami most, hogy viszonylag közel kerültünk a végső sikerhez, átmenetileg prioritássá vált bajnoksággal szemben. Ráadásul a számok alapján nem erős most a Bilbao, így indokolt a kisebb rotáció. És azért közel sem B csapattal megyünk fel.
Ettől még r.hadt nehéz dolgunk lesz ebben biztos vagyok.
Ettől még r.hadt nehéz dolgunk lesz ebben biztos vagyok.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Rakitic-Busquest kettős könnyedén le tudja róla venni a terhet és statikusabb játékban még mindig nagyszerű fazonszabász. Csak Iniestával párban nincs értelme szerepeltetni. De Iniesta meccsek óta nem tesz hozzá sokat. Villareal ellen is meglehetett nézni sokszor a helyezkedését, sokat nem segített. Egy egy elleni szituációkat aláírom, de megnéznék az idei szezonjáról egy statot, hogy valójában hány párharcot nyert. Félreértés ne essék, nem dőlök a kardomba ha Ő kezd, imádom, szeretem, de talán ráférne a pihenés és a Bilbao olyan ellenfél aki ellen talán nem lenne baj kicsit tudatosabb játékot játszani, nem egy adok-kapokot mint amilyen volt pár utóbbi meccsünk. Itt könnyebben megéghetünk.Zozzy 5 írta:
az lehet, hogy a régi önmagától elmarad Iniesta, de még így is ég és föld, amit tud ő és amit Xavi tud adni a csapatnak. utóbbival gyakorlatilag mínusz egyen vagyunk védekezésben, egyfolytába légüres térben kocog, míg Ini képes valódi melóra és sok támadást szűr meg a helyezkedésével. jobb pillanataiban pedig az egy az egy elleniket is vállalja és megcsinálja, erre Xavi szintén képtelen már. labdát tartani meg Iniesta is tud. Xavinak egyféle meccsen van helye a kezdőben, a Nou Campban egy Elche vagy Granada szintű csapat ellen.
Szerk: Örülök, hogy Xavi ott van a kezdőben, kíváncsi leszek rá nagyon Rakiticcel. Szerintem nagyon jó döntés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MR. TROMORT777 2015.02.08. 20:06:27-kor.
Nem értem Mathieu kezdetését, Masch és Pique jó formában vannak, jó hatással vannak egymásra, érzik egymást.
Xavit majd meglátjuk, de én az alapkezdővel mentem volna ki.
Xavit majd meglátjuk, de én az alapkezdővel mentem volna ki.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Neymar
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
az lehet, hogy a régi önmagától elmarad Iniesta, de még így is ég és föld, amit tud ő és amit Xavi tud adni a csapatnak. utóbbival gyakorlatilag mínusz egyen vagyunk védekezésben, egyfolytába légüres térben kocog, míg Ini képes valódi melóra és sok támadást szűr meg a helyezkedésével. jobb pillanataiban pedig az egy az egy elleniket is vállalja és megcsinálja, erre Xavi szintén képtelen már. labdát tartani meg Iniesta is tud. Xavinak egyféle meccsen van helye a kezdőben, a Nou Campban egy Elche vagy Granada szintű csapat ellen.MR. TROMORT777 írta:Igazából szerintem nem lenne hülyeség Xavit kezdetni mindaddig amíg Iniesta helyett játszik és nem Rakitics kárára. Rakitic kell a középpályára, hogy stabilitást adjon. Ugyanakkor Iniesta sok értékelhető dolgot nem mutatott mostanában. De így vagy úgy, hozni kell ezt a meccset. De én nem aggódom, jó formában van a csapat és van egy olyan érzésem, hogy Suarez ma betalál.
szerk: na, ehhez képest betette Lajos. komolyan nem értem, hogy mi indokolja a jelenlétét, de mind1.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2015.02.08. 20:00:13-kor.