Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valóban tévedtem azzal kapcsolatban, hogy a döntő előtt eltörlik-e a sárgákat (ez valami új szabály lehet, mert emlékszem Nedved híres esetére), de nem három sárga után jön az eltiltás? És ha jól tudom, Messinek ez volt az első... Javítsatok ki, ha tévedek!cruyff írta:Messi pedig remélem nem kell, hogy pályára lépjen. 1 sárgára van az eltiltástól...nem lenne jó, ha pont a cselszki elleni első (Nou Camp-beli) meccsen nem tudna játszani....
Én forditva látom a dolgot, én a Barcát látom szinte tutinak, a Chelseat még nem! Azért mert a fociban vannak csodák, és le lehet négy gólos hátrányt dolgozni, de ebben a Bayernben nem látom azt az erőt, ami ehhez kell. A Poolban viszont ez meg van, ők simán képes 3 góllal verni a Chesleat. Persze ehhez kéne az is, h a kékek rossz napot fogjanak ki, mert ha Hiddink megint megszervez egy nagyon jó védelmet, akkor ugy nem lesz keresnivalója a Poolnak.mindorokke_barca írta:cruyff. Vagy Liverpool. A hozzászólásod ezen pontjáig egyetértettem veled. Álszerénységre utal viszont az, hogy 4-0ról szerinted még bármi történhet, ha nem figyelünk, de 1-3ról már biztos Chelsea továbbjutást látsz. vagy-vagy.. el kéne dönteni.
Nézdd reálisan a dolgokat és megérted, hogy miért várja mindenki ezt a két csapatot az elődöntőbe. Ami minket illet, a Getafe ellen tényleg leadtunk egy komolyabb előnyt (nem 4, hanem csak 3), de az akkori csapatot nem lehet a mostanihoz hasonlítani.danko94 írta:Annyira birom h midnenki 100%-ra veszi a Barca és a Chelsea továbbjutását...Mi nm is olyan rég buktunk 4:0-ás előnyröl...(Getafe ellen 2007), a Chelseanek sem lehetetlen 3-at lőni, tegnap a Boltonnak sikerürlt is, szal ne legyetek ennyire biztosak abban h e két csapat játsza az elődöntőt!!!
5:2-ről buktunk a Getafe ellen, és annak a csapatunknak enyhén szólva nem volt valami jó hozzáállása. Ettől függetlenül igazad van, még egyik csapat sem jutott tovább. Viszont a Bayern-nek minimum ötöt, a Poolnak meg idegenben minimum hármat kell rúgnia, amire nem sok esély van.danko94 írta:Annyira birom h midnenki 100%-ra veszi a Barca és a Chelsea továbbjutását...Mi nm is olyan rég buktunk 4:0-ás előnyröl...(Getafe ellen 2007), a Chelseanek sem lehetetlen 3-at lőni, tegnap a Boltonnak sikerürlt is, szal ne legyetek ennyire biztosak abban h e két csapat játsza az elődöntőt!!!
De.Colos írta:Nem.fcbarca10 írta:Lenne egy fontos kérdésem.
A sárga lapokat csoportkör után eltörlik, de a finálé előtt is?
Haho,kedden nem szerdanCaesarka írta:Azt hiszem a Porto - MU-t fogják adni!Csoka írta:Az M1 közvetíti a visszavágót?kedden
Azt hiszem a Porto - MU-t fogják adni!Csoka írta:Az M1 közvetíti a visszavágót?kedden
Messi esete elégggé meglep, Pep eltiltására számítani lehetett.gekkodan írta:Semmi változás![]()
Az UEFA úgy döntött, hogy Messi neve mellett marad a lap és Guardiola egy meccset a lelátón tölt majd.
Jövőre az elődöntőkre asszem hogy eltörlik. Egyik változás.Colos írta:Nem.fcbarca10 írta:Lenne egy fontos kérdésem.
A sárga lapokat csoportkör után eltörlik, de a finálé előtt is?